Latinamerikas mangfoldige kulturer og nationalparker (sydgående)

Latinamerikas mangfoldige kulturer og nationalparker (sydgående)

Latinamerikas mangfoldige kulturer og nationalparker (sydgående)

Latinamerikas mangfoldige kulturer og nationalparker (sydgående)

Rejseinformation 16 dage M/S Fridtjof Nansen
Helpension inkluderet

Tag med på en sydgående ekspedition til fem latinamerikanske lande fra Costa Rica til Chile, og oplev smukke nationalparker og lækre lokale delikatesser.

Vores små skibe betyder, at vi kan føre dig hen til steder, hvor større skibe ikke kan, og give dig mulighed for at opleve fantastiske steder, lige fra byer til fjerne øer. Til tider kan vi på grund af vejret blive nødt til at ændre eller annullere vores plan for den pågældende dag. Du kan dog være helt sikker på, at alt dette er en del af at være på et autentisk eventyr i denne eksotiske region.

Paradiser i Costa Rica, Panama og Ecuador

Fra Puntarenas rejser vi til Quepos og Golfito, to havne, der giver adgang til Costa Ricas nærliggende nationalparker, der er fyldt med naturskønne levesteder og dyreliv som tukaner, leguaner, dovendyr, aber og forskellige havfugle. Vi stopper i Manta for at besøge Montecristi, hvor de klassiske panamahatte stammer fra og stadig håndlaves den dag i dag. Mens vi er i Puerto Bolivar, lærer vi noget om oro verde (det grønne guld), og hvorfor det har været vigtigt for den lokale økonomi.

Fra Peru til Chile

Første stop i Peru er Lima, der er en UNESCO-hovedstad med et overdådigt køkken. Dernæst går turen til Paracas med besøg til de biodiverse Ballestas-øer, derefter de solbeskinnede feriebyer Arica og Iquique, den gamle koloniby La Serena og til sidst Valparaíso, der er på UNESCO’s verdensarvsliste, og hvor ekspeditionen slutter.

Latinamerikas mangfoldige kulturer og nationalparker (sydgående) Latinamerikas mangfoldige kulturer og nationalparker (sydgående)
 • Dag 1
  Puntarenas, Costa Rica

  Den eksotiske ekspeditions begyndelse

  Vores hybriddrevne ekspeditionsskib MS Fridtjof Nansen venter på os i Puntarenas, en by på en smal landtange på Costa Ricas Stillehavskyst. De smarte storbyfolk fra San José tager normalt til Puntarenas i løbet af dagen for at få et skud afslappet kystliv og frisk havluft. Selv om det stadig er en aktiv fiskerihavn, fungerer Puntarenas hovedsageligt som et transitpunkt for folk på vej andre steder hen i regionen, såsom til de hvide sandstrande på Nicoya-halvøen eller Tortuga Island, der har masser af vandfald.

  Når du er kommet ombord på skibet, vil du få travlt med at hente din gratis ekspeditionsjakke, slå dig ned i din kahyt, udforske skibet og deltage i den obligatoriske sikkerhedsøvelse. Efter middagen og en velkomstskål fra kaptajnen vil du møde dit Ekspeditionsteam, der vil gennemgå de vigtige sundheds- og sikkerhedsaspekter med dig.

  Planlæg at ankomme tidligt for at overnatte i San José og udforske Tárcoles-floden og mangroveskov på en bådtur inden ombordstigning, eller tilmeld dig vores 4-dages program før sejladsen til det fantastiske Arenal-vulkanområde for at udforske Costa Ricas flora og fauna og slappe af i vulkanske, naturlige, varme kilder.

  Dag 1
  Puntarenas, Costa Rica

  Den eksotiske ekspeditions begyndelse

 • Dag 2
  Quepos, Costa Rica

  Costa Ricas foretrukne paradis

  Du vil finde ud af, at der er masser af ting at se og lave i og omkring byen Quepos. De mange både i den smukke Marina Pez Vela bliver brugt til sportsfiskeri efter de store fisk, som Quepos er kendt for. Omkring den centrale plaza findes der seks karreer med restauranter, gallerier og butikker, og der er mulighed for vandsport på den 1,6 kilometer lange Playa Espadilla.

  Quepos’ største attraktion er dog, at byen ligger tæt på Manuel Antonio-nationalparken. Det er en af de mest populære nationalparker i Costa Rica og rangerer på Forbes’ liste over de 12 smukkeste nationalparker i verden. Parken har imponerende udsigt over bjerge, mangrover, laguner, strande og tropisk skov. Med 350 fuglearter og 109 arter af pattedyr bliver den ofte beskrevet som en “udendørs zoologisk have” af besøgende. Hvis du følger den betagende Perezoso-sti, kan du håbe på at få øje på skarlagenrøde araer, tukaner, høge, fire forskellige abearter, dovendyr, leguaner og bæltedyr.

  • Inkluderet Besøg på en lokal gård og typiske danse
  Dag 2
  Quepos, Costa Rica

  Costa Ricas foretrukne paradis

 • Dag 3
  Golfito, Costa Rica

  Fra bananer til gode handler

  Den rolige by Golfito ligger beskyttet i den fantastisk smukke Golfito Bay, som ligger i den større Golfo Dulce. Du kan nyde udsigten fra lystbådehavnene ved vandet eller endnu bedre, gå en tur på de naturskønne vandrestier, der fører op til dyrenes tilflugtssteder oppe på bakken og videre til Piedras Blancas-nationalpark. Når du udforsker den frodige regnskov, vil du støde på smukke vandfald og måske spionerende tukaner, araer, blå sommerfugle med navnet Cypris morpho, myreslugere, dovendyr, kappebrøleaber og meget mere. Det rolige vand ved bugten gør det også ideelt at tage på en tur i de lokale mangrover og besøge de isolerede strande i kajak som en del af en valgfri udflugt.

  En gang var regionen vigtig for bananeksporten, men Golfito har siden skiftet sin økonomi over til palmeolieplantager og sportsfiskeri. Lystfiskere i alle aldre bor på specialiserede resorter og i smarte øko-hytter rundt omkring på Golfito og tager ud med de mange både om dagen i håb om at fange en af de ikoniske stillehavssejlfisk. Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, kan du besøge byens toldfrie center, der regelmæssigt trækker både besøgende og lokale til sig for at shoppe.

  • Inkluderet Gåtur i Golfito
  Dag 3
  Golfito, Costa Rica

  Fra bananer til gode handler

 • Dag 4
  Til søs

  Ro på havet

  Nyd roen på denne dag til søs, slap af og nyd landskabet fra observationsdækket eller loungen.

  I løbet af hele din rejse vil Ekspeditionsteamet holde foredrag i Videnskabscentret for at dele deres omfattende viden om regionen med dig. Emner kan omfatte perioder fra den præcolumbianske historie, geologien i de omkringliggende bjerge og øer, folklore fra lokalsamfundet osv. Men ikke alle foredrag begrænses til det indendørs. Hvis skibet tiltrækker havfugle, der kommer for at flyve sammen med os, kan Ekspeditionsteamet muligvis også hjælpe dig med at spotte og identificere disse fjerklædte følgesvende ude på dækket.

  Når vi krydser ækvator, er det en tradition blandt norske sejlere at afholde en ceremoni for at få Kong Neptuns velsignelse. Hvis vi er heldige, vil han måske vise sig.

  Dag 4
  Til søs

  Ro på havet

 • Dag 5
  Manta, Ecuador

  Hav, sand, surfing … og tun?

  Manta er en travl og velhavende havneby med højhuse, resorthoteller og et par kasinoer. Den er velkendt i vandsportens verden for sine lange strækninger med strande, der er velsignet med netop den slags vind og bølger, der tiltrækker surfere, bodyboardere og kitesurfere fra hele verden. De mere afslappede strandgæster hænger normalt ud blandt butikker, restauranter og barer på i Malencón Escénico ved Playa el Murcielago. Du kan også tage til San Lorenzo for at finde de bølger, surferne kommer hertil for, eller til Playa Bonita ved Santa Marianita for at se kitesurfere kaste sig rundt i bølgerne og op mod himlen.

  Bortset fra turisme trives byen med industri inden for tunfiskeri og konserves, og typisk for en kystby er fisk og skaldyr specialiteten i de mange restauranter i området. Du kan roligt forvente vildtfangede saftige rejer, sorte muslinger, blæksprutter, rød snapper og meget mere. Du bør bestræbe dig på at prøve en skål af den lokale encebollado-suppe lavet med den friske tun, som Manta er så stolt af. Museo Municipal Etnográfico Cancebi har udstillinger med ecuadoriansk kunst og kunstgenstande fra den førcolombianske civilisation, herunder gamle fiskeredskaber. Du vil måske også have lyst til at besøge den nærliggende håndværkerby Montecristi, hvor de traditionelle panamanske stråhatte først blev lavet og hvor de stadig håndvæves i dag.

  • Inkluderet Højtepunkter i Manta og Montecristi
  Dag 5
  Manta, Ecuador

  Hav, sand, surfing … og tun?

 • Dag 6
  Puerto Bolivar (Machala), Ecuador

  Her gror det grønne guld

  Machalas vigtigste årsag til sin berømmelse er Puerto Bolivar, en vigtig ecuadoriansk havn til eksport af kaffe, kakao, rejer og en stor mængde bananer, som lokalbefolkningen kalder oro verde – “det grønne guld”. Som en del af de valgfri udflugter kan du besøge en lokal bananplantage, og du kan også prøve at få øje på kolibrier, parakitter og brøleaber i Buenaventura-naturreservatet mod syd. Den nærliggende skov Puyango Petrified er en af de største samlinger af fossile træer i verden, og de menes at være omkring 100 millioner år gamle, lige så gamle som Andesbjergene selv.

  I Puerto Bolivar kan du nyde frisk fisk og skaldyr på en af havnens mange restauranter og nyde udsigten til de naturlige mangrovesumpe på Isla Jambeli overfor. Machala selv har al den charme, man forventer af en lille kystby, herunder den venlige lokalbefolkning, charmerende pladser og usædvanlige monumenter dedikeret til såkaldt sort-fish og bananeros. Restauranterne udvikler sig og er begyndt at dykke ned i det hippe, moderne køkken, som Ecuador og Peru i stigende grad er kendt for.

  • Inkluderet Byrundtur i Machala
  Dag 6
  Puerto Bolivar (Machala), Ecuador

  Her gror det grønne guld

 • Dag 7-8
  Til søs

  For din fornøjelses skyld

  Når vi forlader Ecuador og sætter kursen mod Peru, nyder vi to afslappende dage på egen hånd til søs. Vi følger i kølvandet på den frygtløse tyske geograf og naturforsker Alexander Von Humboldt, efter hvem den store Humboldtstrøm er opkaldt, mens vi fortsætter vores rejse sydpå. Vi sejler gennem Humboldtstrømmens rige farvande og passerer Perugraven, der er en over 1500 meter dyb kløft på havbunden, som er meget tektonisk aktiv. Det dybe hav og den hurtige strøm er med til at skabe disse utroligt rige farvande, hvor man kan se en lang række dyrearter som perusuler, brune suler og forskellige hvaler.

  Til fuldt ud at slappe af i din fritid ombord er der ikke noget bedre sted end wellness-centret. Du kan føle spændingerne i dine muskler forsvinde i løbet af en massage, eller du kan forkæle dig selv med et par eksfolierende behandlinger. Og hvis det varme vejr ikke har åbnet dine porer op endnu, så er det helt sikkert, at en tur i saunaen nok skal gøre det. Du kan også hoppe i dit badetøj og læne dig tilbage i boblerne i de udendørs boblebade eller dase i en tilstand af zen i løbet af en guidet meditationslektion. Uanset hvad du end beslutter dig for at lave, er du sikker på at blive stressfri og vakt til live til det resterende eventyr.

  Dag 7-8
  Til søs

  For din fornøjelses skyld

 • Dag 9
  Callao/Lima, Peru

  Mad, pragtfuld mad

  Hovedstaden Lima ligger på en ørkenstrimmel mellem Stillehavet og Andesbjergene og betjenes af havnen i Callao. Lima er den største by i landet, en moderne og udstrakt metropol, hvor traditioner og moderne tendenser mødes i en spændende cocktail inden for kultur og gastronomi.

  Det historiske centrum, der er på verdensarvslisten, er fuld af arkitektur fra kolonitiden, som f.eks. Plaza Mayor og San Francisco-klosteret. Derudover findes man også her lerruinerne af de ceremonielle pyramider Huaca Pucllana og Huaca Huallamarca som påmindelser om en længe mistet inkacivilisation. Hvis du vil se mere førspansk arkæologi findes der mindst fire separate museer at vælge imellem. Kunstelskerne blandt jer vil også nyde det lyse og boheme-agtige Barranco-kvarter, hvor man kan finde både vægmalerier, kreative caféer og to af Limas moderne kunstmuseer.

  Men den ultimative oplevelse i Lima må dog være maden. Køkkenet fra hovedstaden har løftet standarden over hele kloden, og der er ikke mangel på internationalt anerkendte og prisvindende restauranter, hvor du kan glæde dig over maden. En af de klassiske, gastronomiske højdepunkter i Peru er ceviche, som er frisk fisk marineret i stærk limejuice og andre krydderier. Denne klassiske ret kan nydes mange steder rundt omkring i byen, lige fra de fine spisesteder i Miraflores til de mere jordbundne cevicherías ved fiskehavnen i Chorrillos.

  • Inkluderet Rundtur til seværdighederne i Lima
  • Inkluderet Strandoprydning i Callao
  Dag 9
  Callao/Lima, Peru

  Mad, pragtfuld mad

 • Dag 10
  Paracas – Piscoruten

  Fugle og brandy

  Den lille og søvnige ferieby Paracas ligger i en bugt bag en halvø og er omgivet af sukkerbrune klipper og strande. Byen er kendt af de fleste som El Chaco og har mange forskellige restauranter langs hovedstranden og boulevarden, hvor du kan stoppe og få f.eks. jalea, der er en blanding af stegte fisk og skaldyr med salsa criolla og yuca-rod. De peruanske stribefisk, der er kendt som pejerry, er også en lokal specialitet, der bedst skylles ned med et glas pisco – en vindruebaseret brandy, som produceres på mobile destillerier i området. Vær dog forsigtig, for pisco kan godt slå hårdt!

  Overfor havnen i Paracas findes en mystisk, lokal geoglyf af en kandelaber, der muligvis kan dateres tilbage til år 200 før vor tidsregning. Den kan være relateret til de berømte Nazca-linjer, som du kan besøge i Pisco-dalen på en kort køretur sydpå som en del af en udflugt med frivillig deltagelse. Selve Nazca-linjerne kan være ældre end kandelaberen, men nye opdages stadig, hvilket giver grobund for alle mulige teorier om deres oprindelse (måske fra rummet?).

  Du kan også tage på en bådtur til de nærliggende Ballestas-øer, som betragtes som en mindre udgave af Galápagos-øerne. Ballestas har mange vilde dyr, herunder Humboldt-pingviner, skildpadder, peruanske suler, skarver, pelikaner, søløver, delfiner, inka-terner og pukkelhvaler. Paracas-nationalreservatet ligger også i nærheden og dækker en sjælden kombination af ørken og marineøkosystemer. De gule klitter og røde sandstrande, kan minde om et landskab på Mars, skjuler mere end 100 arkæologiske seværdigheder fra Paracas-kulturen og giver fantastiske muligheder for at se fugle som andeskondoren og den chilenske flamingo.

  • Inkluderet Las Ballestas
  Dag 10
  Paracas – Piscoruten

  Fugle og brandy

 • Dag 11
  Til søs

  Den friske havluft

  Når vi sejler længere sydpå mod Chile, kan du fortsat nyde Ekspeditionsteamets foredragsprogram, den sunde saltbrise og udsigten ude på dækket samt alle de faciliteter, som ekspeditionsskibet tilbyder. Disse farvande er også en del af Humboldtstrømmen, en koldtvandsstrøm, der afkøler klimaet i regionen og skaber den klare himmel. Strømmen opretholder også et meget produktivt maritimt økosystem i regionen, hvilket stimulerer væksten af sardiner, ansjoser og makrel i enorme mængder.

  Hvis du kan lide at holde dig aktiv, er der veludstyrede fitnesscentre ombord, både indendørs og udendørs, og begge med fantastisk udsigt. Vi tænker også på vores badeglade gæster, og skibet har en opvarmet infinity-pool, som du kan nyde. Hvis du bliver træt af løbebåndet, skal du tage løbeskoene med ud på den udendørs løbebane. Udsigten og havbrisen vil anspore dig til at løbe et par kilometer mere.

  Dag 11
  Til søs

  Den friske havluft

 • Dag 12
  Arica, Chile

  “Det evige forårs by”

  Arica har et konstant ørkenklima og er klassificeret som en af de tørreste byer i verden, hvilket er usædvanligt for en by ved havet. Det betyder også, at stedet er badet i strålende solskin næsten hver eneste dag hele året, og indbyggerne snakker stolt om Arica som et sted, hvor man kan nyde en uendelig forårssæson. Strandene er populære blandt de solbadende og surferne, og udsigten fra den høje, sandfyldte El Morro-klint er vandreturen på 15 minutter værd op til det flagrende chilenske flag øverst oppe.

  En anden seværdighed for de besøgende er San Marcos-katedralen, der blev indviet i 1876 og er tegnet af Gustave Eiffel, som er berømt for sit tårn i Paris. Calles 21 de Mayo og Bolognesi er livlige gågader med masser af spisesteder og artesanía-boder, mens El Agro-markedet og madmarkedet er fuld af flotte syn og lækre dufte. På det lokale arkæologiske museum San Miguel de Azapa kan du se kunstgenstande fra Chinchorro-kulturen og lade dig forundre over mumier, der er ældre end dem fra Egypten. Gå mod den sydlige del af byen for at vandre gennem det mere krævende terræn Playa Corazones og udforske hulerne i Anzota. På en valgfri udflugt kan du også få mulighed for at se geoglyffer i Lluta Valley og Lauca-nationalpark.

  • Inkluderet Vandretur ved Atacamas kyst
  Dag 12
  Arica, Chile

  “Det evige forårs by”

 • Dag 13
  Iquique, Chile

  Chiles bedste strand-resort

  Velkommen til en lille bid af paradis ved Stillehavet, komplet med palmer og promenader. Som en af Chiles vigtige kystbyer er Iquique fuld af aktivitet hele året rundt. De indkøbsglade strømmer til den toldfrie Zofri Mall, mens maritime entusiaster vil blive betaget af en rundvisning på korvetten La Esmeralda, der stammer fra Stillehavskrigen. Vores vigtigste plan her er et besøg i den nærliggende og forladte saltpetermineby Humberstone i Atacama-ørkenen, der er på UNESCO’s verdensarvsliste og har en historie, som vi bogstaveligt går igennem.

  Tilbage i Iquique kan du gå ad strandpromenaden i La Costanera langs sandstranden Playa Cavanchas og nyde udsigten til byens skyline på den ene side og parasailere og surfere på den anden side. Baquedano Street har georgiansk arkitektur fra det 19. århundrede og fører hen til Astoreca Palace og det smukke klokketårn i centrum af byen. Du kan også finde mange smarte caféer, hvor du kan forkæle dig selv med lidt lokal kaffekultur eller nippe til en traditionel og cremet mango sour. Der er blevet dannet et Chinatown omkring markedet, der forener peruanske og kinesiske smage i et unikt chifa-køkken. Ud over de forskellige skaldyrsretter skal du helt klart prøve den såkaldte chumbeque, som er en dessert, der blander stegt tynd dej med frugtagtig karamel.

  • Inkluderet Humberstone og Santa Laura
  Dag 13
  Iquique, Chile

  Chiles bedste strand-resort

 • Dag 14
  Til søs

  Slap af ombord

  En dag til søs betyder, at du kan deltage i interessante foredrag, lære grundlæggende ekspeditionsfotografering, deltage i en kunstworkshop og nyde den friske havluft ude på dækket, mens du spejder efter dyrelivet. Du kan også bruge mikroskoperne i Videnskabscentret til at analysere prøver, som vi tager i løbet af krydstogtet.

  På dette tidspunkt på din rejse vil du være blevet venner med dine medforskere og fundet ud af, at I har meget til fælles med hensyn til jeres interesser og lidenskab for naturen. Du kan bruge tid på at sludre med dem over en snack i den bistrolignende Fredheim og måske minde hinanden om de bedste stunder fra ekspeditionen indtil nu. Vores Explorer Bar er også åben for drinks, og du kan muligvis fange besætningen og Ekspeditionsteamet her om aftenen til lidt hyggelig snak. Når natten falder på, er der ikke noget mere romantisk end at kigge på stjerner ude på dækket med sin elskede.

  Dag 14
  Til søs

  Slap af ombord

 • Dag 15
  La Serena, Chile

  Nykolonialistisk og stilfuld

  La Serena ligger på terrasser ned mod havet og er velsignet med smukke sandstrande langs Avenida del Mar og mange flere. Chiles næstældste by har en helt særlig atmosfære med en blandet nykolonialistisk stil. Moderne bygninger står blandt klassisk arkitektur, som f.eks. de omkring 30 omhyggeligt restaurerede stenkirker, hvoraf nogle er 350 år gamle. Hvis kirkerne på trods af deres charme begynder at ligne hinanden, kan man kigge på deres forskellige klokketårne for at skelne dem fra hinanden.

  Ud over at gå ture på strandene, promenaderne og pladserne kan du også slentre gennem velplejede offentlige haver som f.eks. den japansk inspirerede Jardín del Corazón eller shoppe kunst og kunsthåndværk på Recova-markedet. Det arkæologiske museum huser prækoloniale genstande, mens det godt gemte stræde Patio Colonial nær Balmaceda er stedet, hvis man vil på smarte caféer og spisesteder.

  Dag 15
  La Serena, Chile

  Nykolonialistisk og stilfuld

 • Dag 16
  Valparaíso, Chile

  Slutningen på din eksotiske ekspedition

  Ekspeditionen slutter, når vi lægger til i Valparaíso. Byen står på UNESCO’s verdensarvsliste og er bygget på stejle bakker med udsigt over havet og er en labyrint af monumenter, kirker, historiske kabelbaner, smarte barrios, brostensbelagte gyder, farverige huse og charmerende pladser. Cerros Alegre og Concepción har muligvis den bedste udsigt, mens det historiske havnekvarter kan prale af kolonial arkitektur, travle markeder samt det maritime museum og det moderne kunstmuseum.

  Du vil sandsynligvis blive fascineret af denne farverige og usædvanlige by, så hvorfor ikke planlægge at blive hængende en ekstra dag eller to? Herfra kan du også deltage i et program efter sejladsen til Påskeøen, der er berømt for sine mystiske statuer med kæmpehoveder.

  Dag 16
  Valparaíso, Chile

  Slutningen på din eksotiske ekspedition

Afrejsedatoer

Hvad er inkluderet?

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt med kahyt i kategori efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (skibets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restauranterne Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm er inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord.
 • Internetadgang ombord. Vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Streaming er ikke understøttet
 • Genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og deltager i aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt skibets Videnskabscenter, der har et omfattende bibliotek og avancerede biologiske og geologiske mikroskoper
 • Borgervidenskabsprogram med mulighed for at deltage i videnskabelig forskning 
 • Professionelle fotografer om bord giver de bedste tips og tricks til at tage de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panoramiske sauna, udendørs og indendørs motionscenter og udendørs løbebane
 • Uformelle sammenkomster med besætningen - f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Guidede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotograferne hjælper med kameraindstillinger

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - mod betaling

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du opfylder alle indrejse- og boardingkrav
 • Drikkepenge forventes ikke
Pool area on MS Fridtjof Nansen
Foto: Oscar Farrera
Dit skib

M/S Fridtjof Nansen

Byggeår 2020
Skibsværft Kleven Yards, Norway
Passagerkapacitet 530 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 tons
Længde 140 meter langt
Ræling 23,6 meter bredt
Fart 15 knob sejlhastighed

M/S Fridtjof Nansen er det nyeste i Hurtigrutens flåde af specialbyggede skibe – og den nyeste generation af ekspeditionsskibe. Skibet udforsker nogle af klodens mest spektakulære afkroge.

Læs mere om M/S Fridtjof Nansen

A large boat in a body of water with a mountain in the background

Du synes sikkert også om