Bestil inden 31-03-2023

Nordlysgaranti

For dem, der er fast besluttet på at se nordlysets hvirvlende skær, får man et løfte, som ingen kan matche:

Sejl langs Norges kyst med os i sæsonen for nordlys mellem 1. oktober og 31. marts på en 11 dage lang rejse eller mere. Hvis nordlyset ikke viser sig fra skibet i løbet af rejsen, får man en 6-dages sydgående eller 7-dages nordgående klassisk, original kystrejse HELT GRATIS*.

*Se venligst vilkår og betingelser herunder

Find din rejse

Derfor kan vi give dette løfte

De steder, hvor vi sejler på Norges kyst, er lige under nordlyszonen, et område med konsistent og øget nordlysaktivitet.

Skibene fungerer som flydende, mobile observatorier, der bevæger sig mellem områder, hvor der er masser af skydække til steder, hvor der er klar himmel og perfekte forhold til at se nordlys, når det viser sig.

Sådan hjælper vi rejsende med at se nordlys

Alle kahytter og suiter på skibene har en “nordlysalarm”, der fortæller, når vi observerer nordlys, så man kan skynde sig hen til sit vindue eller udenfor for at se det.

Besætningen giver besked om forekomst af nordlys til kahytten eller suiten når som helst på dagen eller natten. Man kan slukke og tænde for disse meddelelser, som man ønsker.

Vilkår og betingelser for nordlysgaranti

Tilbuddet gælder for alle nye bestillinger af rejser på 11 eller flere dage langs Norges kyst ombord på den originale Kystrute, Nordkap Express og udvalgte Hurtigruten Expeditions-krydstogter med afrejse mellem 1. oktober 2022 og 31. marts og 26. september 2023 og 31. marts 2024.

Forekomsten af nordlys er defineret som noget, vi ser fra skibet, som observeres af skibets officerer og som annonceres til passagerne ombord. Forekomst af nordlys kan vare alt fra få minutter til timer, og skibets bestemmelse for, om der forekom nordlys, er gældende. Vi annoncerer forekomsten af nordlys på skibet, og man kan vælge at få meddelelserne direkte til sin kahyt eller suite. Vi håber, at man kommer til at opleve nordlys, mens man er på sin rejse med os på 11 dage eller mere, men vi kan ikke holdes ansvarlige for det, hvis man ikke oplever nordlys.

Vi garanterer, at i tilfælde af, at der ikke forekommer nordlys som beskrevet herover, vil man få en 6- eller 7-dages klassisk, original Kystrute-rejse med afrejse mellem 26. september 2024 og 31. marts 2025 i en uspecificeret, indvendig dobbeltkahyt med helpension helt gratis. Man kan opgradere til en anden kahytklasse mod tillægsgebyr og afhængigt af tilgængelighed.

Vi forbeholder sig ret til at tilbagekalde eller ændre tilbuddet til enhver tid. Se venligst den aktuelle status for tilbuddet på bestillingstidspunktet. Man skal tage imod tilbuddet og foretage bestillingen inden for 28 dage fra returdatoen. Der vil blive givet et udvalg af afrejsedatoer.

Tilbuddet inkluderer ikke flyrejser, transport, alle udgifter ombord, udflugter og bagagehåndtering. Tilbuddet gælder ikke ændrede eller aflyste krydstogter. Bestillinger kan ikke overdrages, ændres og har ingen kontantværdi.