Nordlysgaranti

Vi ved, at ingen rejse nord for polarcirklen er komplet uden at opleve nordlyset mindst én gang på din rejse. Faktisk er vi så sikre på, at du vil se nordlyset på din 11- eller 12-dages rejse, at hvis nordlyset ikke viser sig, giver vi dig en ny 6- eller 7-dages rejse*.

Gør dig klar til at gå på jagt efter nordlyset med Hurtigruten i dag!

Find din rejse

Vilkår og betingelser

*Garantien gælder vores klassiske 11- og 12-dages rejser i perioden 1. oktober til 31. marts. Gælder nye bestillinger og kun, hvis der ikke vises nordlys under hele rejsen. Nordlys er defineret som en observation fra skibet, der logges af skibets dæksofficerer og som meddeles til passagererne om bord. En hændelse kan vare alt fra et par minutter til et par timer, og skibets beslutning om, hvorvidt nordlyset har fundet sted, er endelig. Vi håber, at du får nordlyset at se, men vi kan ikke holdes ansvarlige, hvis du ikke gør.

Vi lover dog, at i tilfælde af, at der ikke forekommer nordlys på din rejse, som defineret herover, giver vi en ny 6-dages eller 7-dages rejse med afgang mellem oktober og marts i en uspecificeret indvendig kahyt.

Læs mere om vores 6- og 7-dages rejser:

Klassisk rejse - sydgående: Kirkenes - Bergen (6 dage)
Klassisk rejse - nordgående: Bergen - Kirkenes (7 dage)

Med forbehold for følgende:

Hvis der ikke vises nordlys under rejsen, skal du inden 28 dage efter rejsen proaktivt kontakte os for at bestille din 6- eller 7-dages rejse. Der vil blive givet et valg af afrejsedatoer, og Hurtigruten står for sejlads, helpension og indkvartering i kahyt, Hurtigruten vælger kahyt nummer. Hurtigruten forbeholder sig til enhver tid ret til at trække tilbuddet tilbage eller ændre tilbuddet. Tjek venligst tilbuddets aktuelle status på bookingtidspunktet. Kan ikke overføres til en anden person. Kan ikke udbetales. Andre omkostninger, såsom rejseudgifter, flere måltider eller drikkevarer om bord, er ikke inkluderet.