Bestil inden 31-12-2023

Nordlysgaranti

For dem, der er fast besluttet på at se nordlysets hvirvlende skær, får man et løfte, som ingen kan matche:

Sejl langs Norges kyst med os i sæsonen for nordlys mellem 1. oktober og 31. marts på en 11 dage lang rejse eller mere. Hvis nordlyset ikke viser sig fra skibet i løbet af rejsen, får man en 6-dages sydgående eller 7-dages nordgående klassisk, original kystrejse HELT GRATIS*.

*Se venligst vilkår og betingelser herunder

Find din rejse

Derfor kan vi give dette løfte

De steder, hvor vi sejler på Norges kyst, er lige under nordlyszonen, et område med konsistent og øget nordlysaktivitet.

Skibene fungerer som flydende, mobile observatorier, der bevæger sig mellem områder, hvor der er masser af skydække til steder, hvor der er klar himmel og perfekte forhold til at se nordlys, når det viser sig.

Sådan hjælper vi rejsende med at se nordlys

Alle kahytter og suiter på skibene har en “nordlysalarm”, der fortæller, når vi observerer nordlys, så man kan skynde sig hen til sit vindue eller udenfor for at se det.

Besætningen giver besked om forekomst af nordlys til kahytten eller suiten når som helst på dagen eller natten. Man kan slukke og tænde for disse meddelelser, som man ønsker.

Vilkår og betingelser for nordlysgaranti

Forekomsten af nordlys er defineret som noget, vi ser fra skibet, som observeres af skibets officerer, og som annonceres til passagerne ombord. Forekomst af nordlys kan vare alt fra få minutter til timer, og skibets bestemmelse for, om der forekom nordlys, er gældende.

Vi håber, at man kommer til at opleve nordlys, mens man er på sin klassiske rundrejse, opdagelsesrejse, Nordkap-ekspressen eller Hurtigruten Expeditions’ vinterkrydstogter i Norge med M/S Maud og M/S Otto Sverdrup, men vi kan ikke holdes ansvarlige for det, hvis man ikke oplever nordlys. Vi lover dog, at hvis der ikke forekommer nordlys, som defineret ovenfor på disse rejser, tilbyder vi et nyt krydstogt, der er underlagt nedenstående “Betingelser og vilkår”.

Underlagt følgende “Betingelser og vilkår”

Man kan tage på den syv-dages klassiske nordgående rejse eller den seks-dages klassiske sydgående rejse i den efterfølgende sejlsæson fra 1. oktober til 31. marts i uspecificeret, indvendig kahyt med to enkeltsenge og helpension. Man kan opgradere til en anden kahytklasse mod betaling og afhængigt af tilgængelighed. Man skal foretage bestillingen af det tilbudte krydstogt inden for 28 dage fra returdatoen. Man får et udvalg af afrejsedatoer, og tilbuddet gælder kun én gang.

“Undtagelser”: Tilbuddet inkluderer ikke flyrejser, transport, udgifter ombord, udflugter og bagagehåndtering. Tilbuddet gælder ikke ændrede eller aflyste krydstogter (herunder krydstogter, hvor mere end 50 % af sejladsen er blevet aflyst). Bestillinger kan ikke overdrages eller ændres, har ingen kontantværdi, og der kan ikke kræves tilbagebetaling.

Hurtigruten forbeholder sig ret til at tilbagekalde eller ændre tilbuddet til enhver tid. Se venligst den aktuelle status for tilbuddet på bestillingstidspunktet.