Landgang med MS Roald Amundsens ekspeditionsteam i Antarktis

Eksperter i udforskning

Dit ekspeditionsteam er dine håndplukkede værter, som er der for at sikre, at din ekspedition bliver et eventyr fyldt med spændende og informative oplevelser.

Medlemmerne af vores ekspeditionsteam kommer fra alle mulige forskellige steder i verden og har forskellige baggrunde. Du vil finde ud af, at hver og en af dem er som omvandrende skattekister med fascinerende fakta og charmerende historier. De er en vidunderlig blanding af ungdom og modenhed, unikke interesser og farverige baggrunde. Men det, de alle har tilfælles, er en passion for at rejse, en kærlighed til vores planet og et ønske om at dele deres viden. Sammen vil de forstærke din oplevelse og tage din ekspedition til et helt nyt niveau.

Erfarne inden for bæredygtige ekspeditioner

Ekspeditionsteamet, der selv er eventyrere, har årtiers knowhow med udforskning og er eksperter i den destination, du befinder dig på. Nogle er arktiske naturvejledere eller rangere; andre har arbejdet som miljøbiologer på fjerntliggende forsknings- og bevaringsprojekter; alle er godt velbevandrede i AECO- og IAATO-retningslinjerne. Hvert medlem af teamet er dybt forpligtet til bæredygtighed og oplært i at beskytte dig, dyrelivet og de skrøbelige habitater, vi udforsker.

Specialister inden for deres felt

Du vil blive imponeret over, hvor omfattende ekspeditionsteamets viden og erfaring er. Flere af dem er specialister inden for deres felt og har haft prestigefyldte stillinger inden for videnskabs- og forskningsmiljøet. Blandt dem finder du foredragsholdere, miljøaktivister, journalister, forskere og administrerende direktører. Dine guider kan være marin- og naturbiologer, socialantropologer, oceanografer, arkæologer, ornitologer, palæontologer eller glaciologer.

Lær fra eksperterne

Det, der får vores ekspeditionsteam til at skille sig ud, er deres energi og entusiasme. Der er intet, de elsker mere, end at tale med gæsterne ude på dækket og ved landgang og dele sjove fakta og anekdoter. De er også dygtige formidlere, der afholder slagkraftige og engagerende foredrag om emner, som f.eks. glaciologi, historie, biologi, arkæologi, antropologi og andre emner specifikke for destinationen.

Videnskabeligt fokus

Med deres videnskabelige færdigheder er ekspeditionsteamet godt rustet til at hjælpe dig med at gøre god brug af skibets banebrydende videnskabscenter. Du vil have adgang til avancerede mikroskoper til analyse af sten, fossiler og biologiske prøver taget i marken. Nogle medlemmer af ekspeditionsteamet er endda involveret i deres egen forskning ombord og vil hellere end gerne dele deres fund med de nysgerrige gæster.

Civile forskere

Videnskabsprojekter for civile, såsom HappyWhale og fotografering af fytoplankton, er en anden måde, hvorpå du kan involvere dig på en positiv måde. Ekspeditionsteamet vil introducere de tilgængelige projekter og forklare vigtigheden af at hjælpe forskerne med at indsamle data i realtid til undersøgelser, der er relateret til klimaændringer og truede arter. Ved at uploade dine observationer af dyrelivet og naturen til virkelige forskningsprojekter bidrager du til vores kollektive forståelse af vores dyrebare planet.

Aktivt eventyr

Det multitalentfulde ekspeditionsteam vil også have travlt med at planlægge et udvalg af aktiviteter ombord, der dækker emner som kunstworkshops, tip til fotografering, yogaundervisning og meditationssessioner. De ledsager dig også ved landgang, undersøger området, besvarer spørgsmål, udpeger interessante seværdigheder og fører an på spændende vandreture.