Mere sikker, stadig sammen

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Mens vi forbereder os på den sikre genstart af vores ekspeditionskrydstogter, har vi indført strenge foranstaltninger på alle vores ekspeditionsskibe hos Hurtigruten, udformet til at reducere risikoen for COVID-19.

For COVID-19-politikker ombord på vores norske kystrejser kan du klikke her

Book with confidence

Sikkert at booke

Vi ved, at det kan være risikabelt at booke et ekspeditionskrydstogt i disse tider med rejserestriktioner og uvished. For at fjerne denne risiko for dig indfører vi en ny ombookingspolitik for alle vores krydstogter i 2021.

Vores “Book med ro i sindet”-politik inkluderer:

  • Gratis ombooking
  • 100 % refundering
Læs de fulde betingelser, og book nu Læs de fulde betingelser, og book nu
Book with confidence

Sikkert at rejse med os

Vi er stolte over at kunne meddele, at professor i medicinsk mikrobiologi, Ørjan Olsvik, har sluttet sig til vores selskab som rådgiver. Han vil hjælpe os med at sejle på den sikrest mulige måde. Han har mere end 10 års international erfaring med smittekontrol.

Vi vil sørge for, at alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er på plads, og vil løbende tilpasse dem, som situationen ændrer sig. Du kan være forvisset om, at vi vil sørge for den sikrest mulige sejlads, så du kan nyde din tid med os. Velkommen ombord!

Hvad vi gør

Social distancering Vi sejler med reduceret passagerkapacitet og har ændret måden, hvorpå vi driver vores restauranter, landgange og faciliteter for at give dig mere plads.

Mundbind Al vores besætning bærer mundbind eller ansigtsvisir og følger den strengeste håndhygiejneprotokol.

Testning Hele besætningen skal vise en negativ COVID-19-test, inden de går ombord.

Rengøring Vi desinficerer regelmæssigt hele skibet, inklusive alle kahytter.

Hvad du skal gøre

Egenerklæring Du skal bekræfte, at du ikke har nogen COVID-19-symptomer, inden du får lov til at gå ombord.

Krav til temperaturscanning og hurtigtest Ved ombordstigning og uden for vores restauranter skal du gennemgå en kontaktløs feberscanning for at få registreret din temperatur. Du bliver nødt til at acceptere at blive testet, hvis feberscanningen angiver, at du har en høj temperatur.

Testning Inden ombordstigning skal du fremvise en negativ COVID-19-test, der ikke er ældre end 72 timer.

Mundbind, social distancering og håndhygiejne Gæster forventes at bære mundbind i alle skibets fællesområder, holde mindst 1 meters afstand til medpassagerer og bruge de hånddesinfektionsmidler, der er tilgængelige ombord.

Strenge forholdsregler i forhold til sundhed

Vi vil konstant opdatere disse foranstaltninger i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra de lokale myndigheder og kravene fra de lokale myndigheder og samfund. Du bedes endvidere bemærke, at ændringer af rejserestriktionerne i vores gæsters hjemlande eller rejsedestinationer også kan påvirke de sikkerhedsforanstaltninger, vi tager i brug.

Strenge forholdsregler i forhold til sundhed

Vi vil konstant opdatere disse foranstaltninger i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra de lokale myndigheder og kravene fra de lokale myndigheder og samfund. Du bedes endvidere bemærke, at ændringer af rejserestriktionerne i vores gæsters hjemlande eller rejsedestinationer også kan påvirke de sikkerhedsforanstaltninger, vi tager i brug.

Inden du stiger ombord og går fra borde

For at reducere risikoen for COVID-19 udfører vi sundhedsscreening af alle, der går ombord på vores skibe.

Testning af besætning og praksisser

Vores besætning er oplært i alle vores COVID–19-procedurer. Derudover beder vi hvert enkelt besætningsmedlem om at følge en række strenge forholdsregler ved ombordstigning og under vores krydstogter.

Rengøring

Vi har forbedret vores standardpraksisser med ekstra forholdsregler i forhold til rengøring for at forhindre COVID-19 i at sprede sig ved hjælp af teknologi, der er baseret på de seneste råd fra læger og forskere.

Social distancering

Vi har lavet markeringer på gulvet, øget kahytservice og justeret, hvordan vi håndterer tingene, så vi kan give dig mere plads, når du er ombord.

Mad og drikkevarer

At nyde den lækre mad ombord er en stor del af din oplevelse, når du sejler med os. For at reducere risikoen for COVID-19 har vi omorganiseret vores restauranter og service.

Ekspeditionslandgange

Når du er på landgang i naturen, kan du gå frit rundt inden for et område, der er udpeget af dit ekspeditionsteam.

Medicinsk team ombord

Hvert skib har en dedikeret sundheds- og sikkerhedsansvarlig samt et medicinsk team ombord. Teamet står til din rådighed når som helst på dagen, når du rejser med os.

Se alle forholdsregler i forhold til sundhed

Udforsk vores destinationer

Se vores særtilbud