Udforsk Arktis under midnatssolen i 2023

Fem helt nye ekspeditionskrydstogter, hvor vi oplever vidunderne på Svalbard, Grønland, Island, De britiske Øer og de fjerntliggende nordatlantiske øgrupper.

Naturvidundere og gamle kulturer - noget helt specielt

Det østlige del af Nordatlanten er en forskelligartet region, der omfatter alt fra enorme, arktiske landmasser til fjerntliggende klynger af øer, der nærmest er tabt i det kæmpe hav. Kom med os og oplev steder, der er gået tabt i tiden, uanset om det er forrevne øer med ynglende havfuglekolonier, ærefrygtindgydende udsigt over snedækkede bjerge og ensomme vulkaner, eller lande, hvor folkloren lever og de nordiske bosætteres gamle aftryk stadig kan mærkes.

Vores højt elskede ekspeditionsskib M/S Maud er blevet udvalgt til denne enestående eventyrrejse, der tager os til et sted, hvor naturen hersker, og den svage hvisken fra en forgangen verden stadig kan høres i vinden.

MS Maud in Lofoten
Foto: Tommy Simonsen

Adskillige destinationer i en - oplev mere 

Med så meget at udforske har vi besluttet at kombinere flere destinationer i enkelture, så man får chancen for at udforske mere. Nogle områder er så fjerntliggende, at der kun er en måde, man kan udforske dem på - i ekspeditionsstil. Så, i samarbejde med elementerne og naturen, tager vi dig til det største fjordsystem på planeten, eller den vilde, tomme stilhed på Svalbard, og vi gør det hele i den smukke og bløde arktiske sommer, hvor solen vil være vores konstante følgesvend.

MS Maud in Lofoten
Foto: Tommy Simonsen

Førsteklasses faciliteter

Hold formen i det indendørs motionsområde, hvor man finder en række fitnessudstyr, eller slap af og nyd det storslåede landskab fra saunaen med panoramaudsigt, eller mens du sidder i et boblebad på M/S Mauds observationsplatform på øverste dæk.

Tilmeld dig vores udflugter

Udforsk vores destinationer endnu dybere gennem et bredt udvalg af tilkøbsudflugter. Tilmeld dig en spændende vandretur op ad en bjergryg eller træd over grænsen mellem det yderste nord og syd i vores ceremoni ved krydsningen af Den arktiske Polarcirkel.

Vores ekspeditionsteams

Vores særdeles kyndige ekspeditionsteams tjener som vores uvurderlige værter under hele ekspeditionskrydstogtet. I vores højteknologisk udstyrede videnskabscenter deler de deres viden om naturen. Der afholdes foredrag om en række emner, som for eksempel lokal geologi, havøkologi eller maritimt dyreliv.

Programmer før og efter rejsen

Forlæng din eventyrlige rejse med os ved at tilføje et program før eller efter krydstogtet. Vi tilbyder mange muligheder for at udforske vores destinationer endnu mere via udflugter, byture og flerdages udflugter.

Læs mere om destinationerne

Læs mere om destinationerne

Artikel

Island rundt – en kraftpræstation

Artikel

En kort historie og Svalbard

Artikel

Dem der kaldte Grønland for deres “hjem”