Svalbard

– Øde, mystisk og ekstremt
 • Højarktisk med eksperterne
  Som pioneren inden for eventyrrejser til Svalbard bruger vi vores viden til at vise dig det bedste ved denne arktiske skat.
 • Den uforglemmelige vildmark
  Kom helt tæt på gletsjere, fjorde og dramatiske nationalparker for at opleve skønhed, som ikke findes andre steder i verden.
 • Isbjørnenes rige
  Oplev et rigt dyreliv, fra hvaler og arktiske ræve til et fantastisk fugleliv og herskeren over Svalbard, isbjørnen.
 • Bæredygtigt eventyr
  Vores ekspeditionskrydstogter er skabt med bæredygtighed som en prioritet. Deltag i strandoprydninger, og få en dybere forståelse af Svalbards økosystem.

Krydstogter til Svalbard

Udforsk flere destinationer

Find din rejse blandt vores destinationer rundt om i verden.

Rejs med eksperterne

– Dit ekspeditionsteam i Alaska

Skibets eksperter er ombord for at beskytte både de opdagelsesrejsende og det uberørte miljø. De er de rejsendes uvurderlige værter på hele ekspeditionsrejsen.

Ledelse og undervisning

På ekspeditionsrejsen til Svalbard fører Ekspeditionsteamet an på landgange, strandrensninger og fuglekikning, når vi sejler tæt på fuglefjeld og gletsjere.

“Det bedste er, når de rejsende begynder at mærke, hvor storslået naturen er.”

– Frederike Bauer, Assisterende ekspeditionsleder

Opplev Svalbard

Svalbard er kronen på det ​​arktiske Norge. Øgruppen ligger halvvejs mellem det norske fastland og Nordpolen, så man kunne forvente, at der uudholdeligt koldt. Men takket være Golfstrømmen, kan Spitsbergen og de andre øer i øgruppen prale af et overraskende mildt klima med markante årstider. Blandt et stort udvalg af planter og dyreliv er sæler, tusindvis af havfugle, der kommer hver sommer, polarræv og rensdyr og det største rovdyr, isbjørnen.

Klondike-lignende atmosfære

En del af oplevelserne på Svalbard er at besøge de fascinerende bosættelser som Longyearbyen, Barentsburg og Ny-Ålesund - hver med sin duft og atmosfære. Men de er fælles om at være pioner-byer med en "Klondike-lignende" atmosfære, og de udstråler stor selvtillid i deres isolation fra fastlandet.

 

Tæt på

Med Hurtigruten kan man vælge mellem en række ekspeditions-sejladser med m/s Fram eller m/s Nordstjernen, eller udvide en sørejse langs Norges kyst med en flyrejse fra Tromsø til et eventyrligt ophold på Svalbard. På Hurtigrutens ekspeditionslignende langgange kommer man tæt på både det arktiske dyreliv, spøgelsesbyer på de tidligere hvalfangststationer og fjerntliggende minedriftsbyer, forskningsmiljøer, spektakulære fjorde og isbjerge.