Arendal Volcano area from sea side - green forests and a mountain in the background.

Program før sejladsen til Arenal-vulkanen

Forlæng din rejse med et besøg til det fantastiske Arenal-vulkanområde

 • Oplev mere af Costa Rica med Hurtigruten Expeditions
 • Nyd synet og lydene af regnskoven
 • Slap af i de vulkanske, naturlige, varme kilder
 • Tag med på en flydende flodtur og andre spændende aktiviteter, der er inkluderet i denne tur
 • Destinationer

  Sydamerika, Caribien og Centralamerika

 • Årstid

  Efterår

 • Varighed

  4 dage

 • Minimum antal passagerer

  10

 • Booking kode

  PASAREPRE23

Rejseplan for dit program før sejladsen

Dag 1: San Jose/ankomst

Individuel ankomst på hotellet, hvor du skal overnatte, og brug resten af dagen, som du har lyst til.

Dag 2: San Jose/La Fortuna/Arenal-vulkanområdet

Efter morgenmad på hotellet mødes vi med vores lokale guide, som vil ledsage os på turen til La Fortuna, hvor den fantastiske Arenal-vulkan ligger. På vejen er der ophold ved haverne ved La Paz-vandfaldet, der ligger i en privat park. Medbring en jakke, da parken ligger i 1.300-1.600 meters højde, og det kan blive koldt, hvis der kommer skyer.

Denne naturpark og dyrereservat byder på frodig, tropisk regnskov, strømmende hvide floder, spektakulære vandfald og masser af sikre vandrestier. Udover en orkidéhave må du ikke gå glip af sommerfuglehaven og en have med kolibrier med 26 dokumenterede arter med kolibrier, der håndfodres morgen og eftermiddag. Blandt andre attraktioner kan du se et lille serpentarium med lokale slanger, besøge en sektion med vilde dyr såsom jaguarer, pumaer, ozelotter, jaguarundier og margayer.

Nyd frokost på en nærliggende restaurant, inden vi kører til hotellet. Hotellet ligger i et overdådigt tropereservat, tæt på La Fortuna. Reservatet, som fylder mere end 3,6 kvadratkilometer, er hjemsted for Costa Ricas største netværk af  naturligt strømmende varme kilder. Aftensmad på hotellet og overnatning.

Dag 3: La Fortuna/Arenal-vulkanområdet

Efter morgenmad venter der dig nogle uforglemmelige seværdigheder.

Denne morgen vil du nyde synet og lydene af regnskoven og opleve dens fred og ro, mens vi stille ror afsted på Peñas Blancas-floden. Aber, dovendyr, leguaner, krokodiller og masser af tropiske fugle venter på os! Vores professionelle, tosprogede guide vil dele ud af lærerige og spændende forklaringer på de planter og dyr, vi møder på båden. Du vil i sandhed nyde Peñas Blancas-flodens vidundere og den omkringliggende regnskov, mens vi sejler ned ad floden uden motor. På denne måde vil du nyde turen stille og roligt med at ro og tage billeder. Husk at medbringe dit kamera og kikkert på denne tur!

Efter at have fået frokost på en lokal restaurant i landsbyen Fortuna skal du gøre dig klar til at udforske skoven fra toppen af træerne.

Arenals hængebroer er et 618 hektar stort primært skovreservat; Der går en 3 km lang sti gennem regnskoven, der gør det muligt at nyde naturens skønhed, hvor den er helt uspoleret. En af de 15 broer, der er fra 5 til 100 meter lange, er placeret i 45 meters højde. Herfra har du en 360° udsigt over den tropiske regnskov, og hvis vejret er med dig, vil du have den mest fantastiske udsigt over Arenal-vulkanen.

Nyd en afslappet aften med aftensmad på den nærtliggende restaurant og overnatning.

Dag 4: La Fortuna/Arenal-vulkanområdet/Puntarenas

Tilbring morgenen på hotellet, nyd morgenmaden og faciliteterne i dit eget tempo. Du kan også bade i en af de varme, mineralrige flodbassiner, inden vi nyder en typisk Costa Rica-frokost.  

Om eftermiddagen bliver vi hentet og ført til kajen i Puntarenas, hvor MS Fridtjof Nansen venter. 

Bemærk venligst, at rækkefølgen af seværdighederne kan variere.

Praktiske oplysninger

Inkluderet:

En hotelovernatning og morgenmad i San José og to hotelovernatninger i Arenal-vulkanområdet, alle transporter og aktiviteter som beskrevet, entrégebyrer, 3 x frokost, 2 x aftensmad, engelsktalende guide.

Ikke inkluderet: aftensmad på dag et, drikkevarer og drikkepenge

Bemærkninger/krav::

 • Turen begynder en dag inden ombordstigning i Puntarenas.
 • Turen er ikke egnet for personer med begrænset mobilitet.
 • Minimum antal deltagere: 10
 • Hvis der ikke er nok tilmeldinger, forbeholder vi os retten til at aflyse eventyret på land indtil seks uger før afgang.