Tag børnene med på Hurtigruten som Unge Opdagelsesrejsende

På tre skibe tilbyder vi et program for unge, nysgerrige eventyrlystne opdagelsesrejsende mellem 7 og 13 år.

Tag de eventyrlystne unge med om bord

For at opfylde vore yngre gæsters (og deres forældres) behov har vi startet et program for Unge Opdagelsesrejsende, der sikrer, at ingen keder sig om bord på Hurtigrutens skibe.

Vi har allerede gennemført programmet på M/S Midnatsol på rejser til Antarktis, og fra 1. april 2017 kan børnene også udforske Norges kyst på en underholdende og informativ måde.
Alle børn om bord kan gratis deltage i programmet for Unge Opdagelsesrejsende. Programmet gennemføres på sejladser langs Norges kyst med M/S Finnmarken, M/S Midnatsol og M/S Trollfjord.
Se alle datoer nedenfor.

Oplevelser for børnene

På disse ture er børnene aktive og nysgerrige, får en dybere forståelse af naturen, klima og kultur og bliver introduceret til emner om dyrelivet, lokal mad, historie og berømte opdagelsesrejsende. Der er hver dag organiserede aktiviteter, der er knyttet til disse temaer. En dedikeret vært planlægger og organiserer alle aktiviteter. Der er fokus på, at børnene har det sjovt, mens de lærer noget om miljøet. Programmet vækker også deres eventyrlyst. Værterne arrangerer hver dag aktiviteter for de Unge Opdagelsesrejsende om bord, og de taler norsk, engelsk og tysk.

Programmet for Unge Opdagelsesrejsende tilbyder:

  • Daglige aktiviteterne om bord om forskellige temaer.
  • Miljøforanstaltninger. For eksempel samles der affald i samarbejde med Hurtigruten Foundation på mindst én udflugt pr. rejse.
  • De Unge Opdagelsesrejsende får en Young Explorer-pakke ved rejsens begyndelse. Den består af en T-shirt og logbog. I logbogen registreres observationer, de gør i løbet af dagen (om dyrelivet, seværdigheder, ting, de lærer, osv.).
  • Hver eftermiddag er der et resumé, hvor vi taler mere om dagens emne. Børnene får også et stempel i logbogen - baseret på, hvad de har været involveret i.
  • Separat udstyr for Unge Opdagelsesrejsende sælges om bord.
  • Ideer til børnevenlige aktiviteter på land: Pirbadet, Science Center og Express Museum

PS: Programmet for Unge Opdagelsesrejsende er tilgængeligt på rejser langs Norges kyst med M/S Finnmarken, M/S Midnatsol og M/S Trollfjord, selv om mankun er om bord for en dag.
NB! Mindst en overnatning om bord er nødvendig for at modtage Young Explorer-pakken.

Datoer for Young Explorers på Hurtigruten i 2017

Alle afgange er fra Bergen, og programmet vil blive afholdt på den klassiske rundturen fra Bergen til Bergen (via Kirkenes).

MS Trollfjord (13 seilinger)

MS Finnmarken (11 seilinger)

MS Midnatsol (7 seilinger)

1 April  12 Juni 9 Juni
12 April  23 Juni 20 Juni
17 Juni 4 Juli 1 Juli
28 Juni 15 Juli 12 Juli
9 Juli 26 Juli 23 Juli
20 Juli 6 August 3 August
31 Juli 17 August 14 August
11 August 30 September  
22 August 11 Oktober  
24 September 16 Desember  
5 Oktober 27 Desember  
16 Oktober    
21 Desember