Bergen – Kirkenes – Bergen

Den klassiske rundrejse

Den klassiske rundrejse

Bergen – Kirkenes – Bergen

Den klassiske rundrejse

Den klassiske rundrejse

Rejseinformation 12 dage
Afrejser Regelmæssige afrejser året rundt
Pris fra kr 18.692
kr 14.520
Helpension inkluderet
Find priser og ledige pladser
 • Oplev hele vores smukke rute med 34 havne, der besøges to gange, nordgående og sydgående, så vi virkelig kan lære hjertet og sjælen af Norges kyst at kende
 • Nyd den spektakulære natur i enhver årstid, mens vi sejler forbi flere end 100 fjorde og 1.000 fjelde
 • Halvdelen af rejsen foregår i det arktiske Norge. Det øger vores chancer for at se nordlys om vinteren, eller nyd 24 timer med sollys under sommerens midnatssol
 • Vælg mellem syv til ni tilkøbsvandreture og en komplet liste med årstidsbestemte tilkøbsudflugter – flere end 70 i alt – for at forstærke oplevelsen af kysten
Den klassiske rundrejse

Aktuelle tilbud:

 • Black Friday

  Tag med på en historisk rejse, der udgør livsnerven langs den norske kyst. Bestil rejsen senest 30. november, så giver vi flyrejsen på vores klassiske rundrejse, Bergen – Kirkenes – Bergen fra følgende lufthavne: København og Billund.
  Kan ikke kombineres med andre kampagner/tilbud, men kan kombineres med Ambassadør-rabat.
  Læs mere og bestil
 • Bestil trygt

  Vores populære Bestil Trygt-ordning betyder, at du kan have ro i sindet i forhold til din næste ferie langs Norges smukke kyst.
  Bestil Trygt-ordningens fordele gælder for alle nye bestillinger, der foretages mellem 25. november 2021 og 31. marts 2022 for rejser med afrejse 30. september 2022 eller før.
  Læs mere og bestil
 • Singletilbud ved udvalgte afgange

  Nu kan du rejse langs den norske kyst i 2021 og 2022 uden at betale ekstra gebyr for at bruge kahyten alene.
  Læs mere og bestil

Rejseplan

Mens vi følger den smukke rute og sejler langs Norges kyst, besøger vi igen de fleste havne, som vi kommer til om natten i nordgående retning, når vi sejler sydpå, så vi kan opleve majestætiske fjorde, fjelde, storbyer, købstæder og isolerede landsbyer.

Man kan også vælge fra det komplette udvalg af flere end 70 årstidsbestemte tilkøbsudflugter, så hver dag kan skræddersyes efter dine ønsker.

DAG 1 : Bergen

Alle ombord!

A flock of seagulls standing next to a body of water

Vores rejse begynder i Bergen, Norges næststørste by og porten til fjordene. Bergen, der blev grundlagt i 1070 e.v.t., har arkitektur med indflydelse fra den velstående, tyske handelsorganisation fra det 14. århundrede, Hanseforbundet.

Hvis der er tid inden skibets afrejse, kan man besøge den farverige havnepromenade Bryggen, der er på UNESCOs verdensarvsliste og nu et område med kunsthåndværk og brostensbelagte gader. Lige over gaden ligger det berømte fiskemarked, der sælger lækker fisk og skaldyr. Der er også svævebanen Fløibanen, hvor man kan blive transporteret op til Fløyfjellet, hvor der er en smuk udsigt over byen.

For at få mest muligt ud af besøget i Norge, må man ikke glemme, at vi også kan hjælpe med at arrangere ture før eller efter rejsen, som f.eks. programmet Norge i en nøddeskal.

Rejsen begynder

Inden ombordstigning kan man slappe af i vores behagelige lounge for rejsende i terminalen. Ombord på skibet kan du nyde det første af mange lækre måltider af friske råvarer fra den lokale kyst, mens vi forlader Bergen og sejler på den gamle vikingerute i Hjeltefjord.

Mød også skibets kysteksperter, der er vores guider, mens vi sejler langs Norges kystlinje. De arrangerer også foredrag, aktiviteter ombord og tilkøbs vandreture.

TID I HAVN:

Udflugter
 • Sommer aktiviteter og vandreture - fire vandreture
  Oplev norsk friluftsliv. Nyd at være udendørs. Føl, lugt, lyt og vær til stede i nuet
 • Sommer aktiviteter og vandreture - aktivitetspakke
  Nyd friluftslivet - føl, lugt, lyt og vær til stede i nuet
 • Vinter aktiviteter og vandreture - 4 vandreture
  Oplev norsk friluftsliv. Nyd at være udendørs. Brug alle sanser og nyd alle indtryk og hvert øjeblik.
A flock of seagulls standing next to a body of water
Spadsere Bergens historiske Wharf District, Bryggen
Gå en tur i Bergens historiske havnekvarter.
A large body of water with buildings in the snow
Hjørundfjorden – som ingen andre steder på jorden
Fjordene - anderledes end alt andet i verden.
Foto: Ørjan Bertelsen
Art nouveau skønhed i Ålesund
Smuk jugendstil i Ålesund.
Foto: Helmut Hartung

DAG 2 : Florø – Molde

Ikonisk arkitektur og fantastiske fjorde

Hjørundfjorden – som ingen andre steder på jorden
Fjordene - anderledes end alt andet i verden.
Foto: Ørjan Bertelsen

Nyd den tidlige morgen i den betagende Nordfjord tæt på Torvik. Vi sejler herefter forbi Vestkap for at komme til Ålesund.

Art Nouveau-by

Ålesund er berømt for sin smukke Jugendstil--arkitektur og Atlanterhavsparken med et af Nordeuropas største saltvandsakvarier. I foråret og om vinteren er sejlplanen sådan, at man har det meste af dagen til at udforske den maleriske by.

Ud i fjordene

Om sommeren sætter vi kursen mod den spektakulære Geirangerfjord, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og sejler forbi noget af Norges mest fantastiske natur. I fjorden, ser vi måske de berømte vandfald De Syv Søstre, der bruser ned ad klipperne.

I efteråret udforsker vi Hjørundfjord, der ligger gemt væk i Sunnmørsalperne. Der er også et ophold i den smukke by Urke, så vi kan se ud over de tusind år gamle gårde, fjorden og de frodige fjeldsider.

Fjelde og roser

Dagens sidste havn er Molde. Om sommeren er der måske lige præcis nok sollys til at se den fantastiske udsigt over 222 fjeldtoppe på tværs af fjorden, kaldet “Moldepanoramaet”.

Fra midt i juni til sidst i august er gaderne og haverne pyntet med synet og duften af roser i alle nuancer, så Molde rigtigt lever op til sit tilnavn, “Rosernes by”.

TID I HAVN

 • Florø: 02.45-03.00
 • Måløy: 05.15-05.30
 • Torvik: 08.20-08.30
 • Ålesund (01.11-31.05): 09.45-20.00
  • Ålesund (01.06-31.10): 09.45-10.00
  • Geiranger (01.06-31.08): 14.25-14.45
  • Ålesund (01.06-31.08): 19.00-20.00
  • Urke (01.09-31.10): 12.15-15.45
  • Ålesund (01.09-31.10): 18.00-20.00
 • Molde: 22.35-23.05
Udflugter
 • Geiranger med Trollstigen-passagen
  På en smuk bustur fra Geiranger kommer vi til Eidsdalsvatnet, hvor vi tager en færgetur. Vi kommer tilbage til bussen og kører til Gudbrandsdalen og ned ad den snoede Trollstigen-passage til Molde.
 • Jugendstil-gåtur (forår og vinter)
  Tag med os på en guidet gåtur gennem Ålesund og oplev denne elegante jugendstil-bys historie og kultur.
 • Atlanterhavsparken akvarium og Aksla-fjeldet
  Se jugendstil-byen Ålesund i fugleperspektiv fra et nærliggende fjeld og besøg derefter det store Atlanterhavsparken akvarium.
 • Jugendstil-gåtur (efterår)
  Ålesund er kendt for sin livfulde arkitektur i Jugendstil. Tag med på en gåtur for at opleve den norske kystbys skjulte perler.
 • En smagsprøve på Norge
  En smuk fjord, smalle dale, en gammel bosættelse, historisk hotel og lille landsby – tag med os på denne yderst populære rejse gennem spektakulær, norsk natur.
 • Fjeldvandring ved Hjørundfjord
  En smuk fjord, smalle dale, en gammel bosættelse, historisk hotel og lille landsby – tag med os på en yderst populær rejse gennem spektakulær, norsk natur.
 • Vandretur med besøg på en sæter
  Tag med på en behagelig vandretur op fra fjorden gennem dejlige enge til et sommergræsningssted ved Haukås, hvor vi lærer om traditionelt landbrug og smager lokale delikatesser.
 • Hjørundfjorden, Geiranger og Ålesund (2J)
  Udforsk Geirangerfjorden, der er på UNESCOs verdensarvsliste, se nogle af Norges mest dramatiske landskaber og nyd at besøge jugendstilbyen Ålesund.
 • 2K - Kajaktur i Ålesund
  Tag med på en guidet kajaktur gennem den elegante by Ålesund og hør farverige lokale historier, herunder hvorfor byen er bygget i jugendstil.
 • Alnes Fyr
  Udforsk sagaøen Giske, og nyd en fantastisk udsigt fra fyrtårnet.
 • Frilandsmuseet Sunnmøre
  Oplev art nouveau-byen Ålesund, og nyd udsigten fra Akslas udsigtspunkt.
 • Romsdalgondolen
  Kom på en smuk sightseeing-tur rundt i det flotte fjordlandskab.

DAG 3 : Kristiansund – Rørvik

Kongernes by og paladser

Gotisk Majestæt på Nidaros katedral
Den gotiske og majestætiske Nidarosdom.
Foto: Ole Størksen

På denne del af rejsen kommer vi ind i den norske region Trøndelag, der er præget af bugtede bakker, marker oversået med bondegårde og lavtliggende kystbyer.

Magisk, middelalderligt og moderne

Trondheim, der blev grundlagt af vikingekongen Olav Tryggvason i 997, er Norges tredjestørste by og en blanding af historiske bygninger og en befolkning, der består af en stor del studerende.

Vi har tre timer til at udforske Trondheim og dens store udvalg af seværdigheder, enten på egen hånd eller på en af de tilkøbsudflugter, vi tilbyder.

Et sted, man bare skal se i byen, er Nidarosdomen, der kaldes “Norges Notre Dame” på grund af dens gotiske stil, og fordi den betragtes som den mest hellige bygning i hele Norge. Ved siden af domkirken ligger Ærkebispegården, hvor man kan se Norges kronjuveler.

I nærheden findes byens gamle bro, Gamle Bybro, over Nidelven. Den markerer indgangen til det gamle Hansestad-kvarter Bakklandet. Kvarterets farverige træhuse, der står på pæle langs elven, huser nu trendy spisesteder. Fra Bakklandet rejser Kristiansten Fæstning sig og tilbyder en smuk panoramaudsigt over byen og fjorden.

Tilbage ombord

Om eftermiddagen sejler skibet mod nordvest, passerer det okkerfarvede Kjeungskjær Fyr, holme og stenede rev. Herefter sejler vi mod charmerende Rørvik.

TID I HAVN

 • Kristiansund: 02.45-03.00
 • Trondheim: 09.45-12.45
 • Rørvik: 21.40-22.00
Udflugter
 • Nidarosdomen & Ringve Museum (3A)
  Oplev den majestætiske Nidarosdomen, den eneste kirke i Norge bygget i gotisk stil. Derefter tager vi en rejse gennem musikhistorien på Ringve Museum.
 • 3B Trondheim med Nidarosdomen
  Oplev Norges første hovedstad, Trondheim.
 • 3D Byvandring i Trondheim
  Tag med os på en vandretur i denne middelalderby, der er blevet et stort, moderne akademisk og teknologisk forskningscentrum.
 • 3G Kajakroning på Nidelven
  Se Trondheim i et helt nyt perspektiv på en kajaktur på Nid-elven, der bugter sig vej gennem den historiske by
 • 3H Cykling i Trondheim
  Tag med på en cykeltur i afslappet tempo gennem en af Norges mest cykelvenlige byer - Trondheim
Gotisk Majestæt på Nidaros katedral
Den gotiske og majestætiske Nidarosdom.
Foto: Ole Størksen
Trondheim naturskønne nid River
Trondheims smukke Nidelv.
Den spektakulære Saltstraumen malstrøm
Den spektakulære malstrøm Saltstraumen.
A small boat in a body of water
Uforglemmeligt landskab i Svolvær
Uforglemmeligt kystlandskab.
Foto: Simon Vogele

DAG 4 : Brønnøysund – Svolvær

Ind i Arktis

A small boat in a body of water

Vi krydser Den arktiske Polarcirkel tidligt om morgenen, og så begynder vores arktiske tur i Norge. Vi markerer øjeblikket med en traditionel ceremoni, der uden tvivl får os til at vågne!

Nord for Den arktiske Polarcirkel kan solen ses 24 timer om dagen om sommeren, mens chancerne for at se nordlys forbedres markant om vinteren.

Naturens kræfter

Kl. 10.00 lægger vi til i Ørnes, tæt på Norges næststørste gletsjer, Svartisen. Kajen her er populær for sin kærlighedsbænk, hvor kærester erklærer deres evige kærlighed med en hængelås.

Når vi sejler til Bodø, Nordnorges næststørste by, er der udsigt til Børvass fjeldtoppe. Se fantastisk gadekunst eller tag med på en tilkøbsudflugt med båd til Saltstraumen, der er verdens stærkeste tidevandsstrøm.

Velkommen til Lofoten

Denne eftermiddag ankommer skibet til øgruppen Lofoten. Den 1.000 meter høje Lofotveggen er et fantastisk syn i horisonten, som var den der for at byde os velkommen.

Stamsund er hjemsted for en af øernes største fiskeflåder og er travlest mellem januar og april, når den arktiske torsk, af de lokale kaldt skrei, svømmer fra Barentshavet i nord ned til Vestfjord for at gyde.

Når det bliver aften, og man kan se rækker af traditionelle fiskerhytter på pæle, der kaldes for rorbuer, så er vi kommet til den smukke havn i Svolvær, Lofotens hovedby.

TID I HAVN

 • Brønnøysund: 01.35-01.45
 • Sandnessjøen: 04.35-04.50
 • Nesna: 06.00-06.10
 • Ørnes: 10.00-10.10
 • Bodø: 13.05-15.20
 • Stamsund: 19.15-19.40
 • Svolvær: 21.20-22.15
Udflugter
 • 4A Svartisen-gletsjeren
  Oplev Svartisen - Norges næststørste gletsjer og den lavestliggende gletsjer på det europæiske fastland - tæt på og personligt
 • BOO4B Vandretur ved arktisk kyst
  Tag med på en guidet vandretur langs kysten og lær hvorfor hengivenhed tiol naturen er integreret i norsk kultur
 • 4C Oplev Bodø og Saltstraumen
  Tag med på en bustur til Nordnorges næststørste by, Bodø, og derefter ud for at se verdens kraftigste tidevandsstrøm, den legendariske Saltstraumen
 • Rib-safari til Saltstraumen (4D)
  Saltstraumens gigantiske tidevandsstrøm har fanget kunstneres og forfatteres fantasi i generationer. Tag med på en tur i RIB (stiv, oppustet gummibåd) for at se de vidunderlige naturkræfter.
 • Mød Vikingerne (4E)
  Oplev hvordan vikingerne levede på Lofotr Vikingmuseum i Borg, Lofoten, hvor den største vikingebygning, der nogensinde er opdaget, er blevet genskabt
 • 4F Mød Vikingerne - Sommer
  Tag med på en autentisk rejse gennem Lofotens fortid på Lofotr Vikingmuseum i Borg
 • 4G Lofotens Seværdigheder
  Udflugt til Lofotens mange maleriske fiskerbyer og byer omgivet af en fantastisk kulisse af hav og fjelde
 • Bryggeriet Lofotpils (4H)
  Kom og mød Svolværs ølbrygger, Thorvaldur Gunnlaugsson, på Lofotpils Bryggeri, som han etablerede i en tidligere fiskeribygning fra 1930'erne på havnefronten
 • Gårdbesøg i Lofoten (4I)
  Oplev livet på en mangfoldig bondegård, Aalan Gård i Lauvdalen, Lofoten, der er kendt for sine urter og økologiske oste

DAG 5 : Stokmarknes – Skjervøy

Den arktiske hovedstad

Aurora, bjerg og hav i spektakulære arktiske Norge
Nordlyset, fjeldene og havet i det spektakulære arktiske Norge.
Foto: Ole C Salomonsen

Vi lægger til i Harstad lige efter kl. 07.00. Man kan nå at gå en fredelig morgentur rundt i byen.

Skibet fortsætter herefter til Finnsnes, der er forbundet til den smukke ø Senja via den imponerende Gisundbro.

Hold øje med de mange forskellige havfugle, der har flere kolonier i nærheden, herunder søpapegøjer. Man kan også se hvaler i farvandene, særligt i løbet af vintersæsonen.

Porten til Arktis

Herefter sejler vi til den historiske polarforskerhovedstad Tromsø, hvor vi har fire timer til at udforske byen eller tage med på en tilkøbsudflugt.

Polaria, der er verdens nordligste akvarium, ligger på havnefronten. Vælg blandt de mange butikker og restauranter i bycentrum, herunder Macks Ølbryggeri og de lokales foretrukne værtshus, Ølhallen. Der er også trendy caféer, der serverer lækre kanelboller, og hvor baristaerne udøver deres innovative kaffekunst. På tværs af fjorden, hvor skibet lægger til, burde vi kunne se den ikoniske Ishavskatedral med det smukke, farvede mosaikglas.

Vi forlader Tromsø tidligt om morgenen og sejler mod nord til handelsstedet Skjervøy, der blev grundlagt i 1622. På vejen passerer vi Lyngsalperne, der stiger majestætisk op fra havet.

TID I HAVN:

 • Stokmarknes: 01.30-01.40
 • Sortland: 02.55-03.10
 • Risøyhamn: 04.35-04.50
 • Harstad: 07.10-07.45
 • Finnsnes: 11.00-11.30
 • Tromsø: 14.15-18.15
 • Skjervøy: 22.10-22.25
Udflugter
 • Den Arktiske Hovedstad, Tromsø (5A)
  Deltag i en omfattende sightseeingtur i Tromsø, verdens nordligste by med en befolkning på over 50.000
 • 5B Hundeslædekørsel, Tromsø
  Tag med på en mini-polarekspedition over et snedækket arktisk landskab på øen Kvaløya - bare en halv tid kørsel fra Tromsø
 • Naturscenerier og slædehunde (Tromsø)
  Oplev den nordnorske natur, når den er bedst, på denne udflugt til Tromsø Vildmarkscenter på øen Kvaløya nær Tromsø.
 • 5D Polarhistorisk vandretur, Tromsø
  Oplev det samme polare grænsemiljø som de berømte polarforskere på en historisk polartur gennem Tromsø
 • Kajaktur i Tromsø (5G)
  Klar til et lille eventyr? Tag med ud til Håkøya til en havkajak-ekspedition langs Tromsø-området kyst
 • 5M Langrendstur, Tromsø
  Oplev spændingen ved at glide over sneen på ski. Turen er en fantastisk introduktion til langrend for begyndere
 • 5N På snesko i Tromsø
  Nogle kalder denne udflugt "tilbage til barndommen", fordi den er så ubekymrende og befriende
 • Sejltur med elektrisk båd i Tromsø
  Sejl rundt om Tromsøya, og udforsk livet under overfladen.
Aurora, bjerg og hav i spektakulære arktiske Norge
Nordlyset, fjeldene og havet i det spektakulære arktiske Norge.
Foto: Ole C Salomonsen
Kom tæt på naturen i Tromsø
Kom tæt på naturen i Tromsø.
Foto: North Experience
Den Vista mod Nordpolen fra Nordkap
Udsigten mod Nordpolen fra Nordkap.
Foto: Filip Hoel
Oplev livet i kystbyer som Hammerfest
Oplev livet i en havneby.
Foto: Ørjan Bertelsen

DAG 6 : Øksfjord – Berlevåg

Norges nordlige grænse

Den Vista mod Nordpolen fra Nordkap
Udsigten mod Nordpolen fra Nordkap.
Foto: Filip Hoel

Skibet nærmer sig byen Hammerfest på Kvaløya tidligt om morgenen. Om sommeren har øen flokke af rensdyr, der migrerer hertil i tusindvis.

Man ved, at man er kommet til Havøysund, når man får øje på vindmøller ved vartegnet Havøyglaven vindpark, der producerer nok elektricitet til at forsyne 6.000 af de nærliggende huse.

På toppen af Europa

Vi ankommer til Honningsvåg midt på morgenen, porten til Nordkap, hvor et globusmonument markerer toppen af ​​det kontinentale Europa. Tilkøbsudflugten op til det dramatiske forbjerg er meget populær, så det gælder om at bestille tidligt.

I hjertet af samernes land

Tæt på indgangen til landsbyen Kjøllefjord skal man holde øje med den slående, stenlignende formation Finnkirka, der er et gammelt offersted, som det oprindelige, samiske folk brugte. Man kan tage på en tilkøbsudflugt for at møde samerne, lære om deres liv som rensdyrpassere og lytte til joik (folkesange).

Vi fortsætter nordpå

Vi når vores nordligste anløbshavn, Mehamn, om aftenen. I februar og marts, kan man muligvis se tonsvis af torsk, der tørrer udenfor på træstativer, der kaldes hjell. Torskene eksporteres hovedsageligt.

Herefter sejler skibet videre til Berlevåg. Undervejs passerer vi det høje Slettnes fyr, verdens nordligste fastlandsfyr.

TID I HAVN:

 • Øksfjord: 01.50-02.00
 • Hammerfest: 05.05-05.45
 • Havøysund: 08.30-08.45
 • Honningsvåg: 10.55-14.30
 • Kjøllefjord: 16.40-17.00
 • Mehamn: 18.55-19.15
 • Berlevåg: 22.00-22.10
Udflugter
 • 6A Nordkap
  Oplev storslåede landskaber, når vi krydser 71 grader Nord på en tur til Nordkap, Europas nordligste punkt
 • 6B Fuglesafari
  Det mangfoldige fugleliv er fascinerende. Tag med på denne udflugt for at se et af Norges største og mest massive fuglefjelde - tæt ved Nordkap.
 • 6C Samernes kultur
  Oplev de indfødte samer og deres bemærkelsesværdige kultur
 • 6D Snescootertur i Arktis
  Tag med på en uforglemmelig snescootertur gennem et af Europas mest ekstreme og spændende arktiske naturområder
 • 6E Samisk efterår
  Lær noget om samernes naturmedicin og mystiske kulturelle facetter højt oppe i Nordeuropa
 • 6F Eksklusiv tur til Nordkap
  Nordkap har tiltrukket eventyrlystne sjæle fra hele verden i århundreder. Kom med på denne smukke tre-timers tur og se hvorfor. Kun for Hurtigrutens Platinum-gæster.
 • 6H Besøg i fiskerby
  Tag med på en tur til to små fiskerlejer og oplev jul året rundt på toppen af Norge
 • Rib ekspedition på 71 grader nord
  Rejs til Nordkap som en ægte opdagelsesrejsende.

DAG 7 : Båtsfjord – Berlevåg

Hvor Norge møder Rusland

Oplev ørkenen ved hundeslæde
Oplev vildmarken på en hundeslædetur.
Foto: Agurtxane Concellon

Vi stopper ved Båtsfjord og Vardø om natten, inden vi lægger til ved Vadsø tidligt om morgenen.

Se op mod himlen

Området omkring Vadsø er et af de smukkeste og mest populære steder til fuglesafari i det arktiske område. Det ligger direkte under fuglenes øst-vestlige trækrute. Hold øje med gråkrager og havørne.

Naboerne inde ved siden af

Når vi kommer til Kirkenes efter morgenmaden, er vi længere østpå end Sankt Petersborg og Istanbul. Der er et udvalg af tilkøbsudflugter til udforskning af området.

Kirkenes, der er ligger få kilometer fra den russiske grænse, har meget indflydelse fra naboen; fra vejskilte på både norsk og russisk, et månedligt, russisk marked og det russiske monument fra Anden Verdenskrig.

Rejsens vendepunkt

I Kirkenes ændrer vores norske kystsejlads retning, og skibet sejler sydpå. Vi oplever nu mange af de steder, vi sejlede til i løbet af natten, om dagen.

Tilbage i Vardø kan man besøge det højtidelige heksemonument og den stjerneformede Vardøhus Fæstning fra 1737. Den nordligste befæstning af sin art er fortsat en del af Norges forsvar.

Skibet styrer herefter hen mod den lille, livlige havn i Båtsfjord og når til Berlevåg senere på aftenen, mens vi sejler forbi det nordgående skib.

TID I HAVN:

 • Båtsfjord: 00.00-00.30
 • Vardø: 03.30-03.45
 • Vadsø: 06.55-07.10
 • Kirkenes: 09.00-12.30
 • Vardø: 16.05-17.00
 • Båtsfjord: 20.00-20.30
 • Berlevåg: 22.25-22.35
Udflugter
 • 7A Grænsen til Rusland
  Øst møder vest i Norges nordligste by, Kirkenes, tæt på grænsen til Rusland og rejsens vendepunkt
 • 7B Bådtur på elven til Ruslands grænse
  Se grænsen mellem Norge og Rusland på elven, der skiller de to meget forskellige, men alligevel underligt ens lande
 • 7C Snescootersafari
  Hvis du kan lide at køre snescooter på en stort snedækket areal og møde de mennesker, der bor her, så er denne udflugt lige noget for dig
 • Kirkenes Snehotel
  Besøg verdens køligste hotel.
 • 7E ATV- / Quad-safari til Ruslands grænse
  Oplev Kirkenes, den omgivende natur, historiske seværdigheder og grænsen til Rusland på en motoriseret udflugt
 • Hundeslædetur
  Kunne du tænke dig at opleve et spændende hundeslædeeventyr over den frosne, arktiske vildmark? Nu får du chancen.
 • Kongekrabbe-oplevelse sommar
  Tag med os ud og få en fantastisk dag på havet, hvor vi vil vise dig, hvordan du fanger, klargør og vigtigst af alt, spiser disse kæmper fra Barentshavet.
 • Vintereventyr med kongekrabber
  Tag med vores dygtige fiskere, som vil hjælpe dig med at levere din fangst direkte på middagsbordet. Lær om historien, anatomien og derefter, hvordan du klargør og tilbereder dette monster fra dybet.
Oplev ørkenen ved hundeslæde
Oplev vildmarken på en hundeslædetur.
Foto: Agurtxane Concellon
Nyd lækker konge Krabbe
Fang, tilbered og spis kongekrabbe på en havudflugt.
Foto: Agurtxane Concellon
Den moderne arktiske katedral, Tromsø
Den moderne Ishavskatedral.
Deltag i Hurtigruten guider til spændende udflugter
Tag med Hurtigrutens kystguider på udflugt.
Foto: Espen Mills
Ikoniske billeder på Nordkap
Ikonisk billede af Nordkap.
Foto: Stefan Dall

DAG 8 : Mehamn – Tromsø

Fra toppen af Europa

Deltag i Hurtigruten guider til spændende udflugter
Tag med Hurtigrutens kystguider på udflugt.
Foto: Espen Mills

Vi gør ophold i Mehamn og Kjøllefjord i løbet af natten, inden vi besøger Honningsvåg og Havøysund tidligt om morgenen.

Næsten den nordligste

Tidligt på eftermiddagen tilbringer vi tid i Hammerfest, der engang var verdens nordligste by, indtil Longyearbyen på Svalbard gjorde krav på den titel.

Se længdegradssøjlen, der er på UNESCOs verdensarvsliste, køb souvenirs i Isbjørnklubben eller tag stien bag byen til udsigtsstedet Salen-fjeldet.

Fjelde og havpattedyr

Vi fortsætter med at sejle langs Norges kystlinje sydpå til Øksfjord og herefter til Skjervøy, der er omgivet af fjeldtoppe. Vi har lagt til i denne vigtige fiskerihavn siden 1896.

Om vinteren kan man få øje på spækhuggere og pukkelhvaler, der samles her for at spise sild.

Mens vi sejler til Tromsø, kan vi måske også få et glimt af Lyngsalperne, der kan prale af at have nogle af Norges højeste fjeldtoppe.

Midnatsmagi

Vi lægger til i Tromsø lige før midnat. I sommermånederne kan man slentre en tur rundt i den travle by i strålende dagslys døgnet rundt.

Der er også tilkøbsudflugter - f.eks. en bådtur ved midnat rundt i byen eller en klassisk koncert oplyst af stearinlys i Ishavskatedralen.

TID I HAVN:

 • Mehamn: 01.20-01.30
 • Kjøllefjord: 03.25-03.35
 • Honningsvåg: 05.45-06.00
 • Havøysund: 08.00-08.15
 • Hammerfest: 11.00-12.45
 • Øksfjord: 15.50-16.05
 • Skjervøy: 19.30-19.45
 • Tromsø: 23.45-01.30
Udflugter
 • 8B Verdens nordligste by - Hammerfest
  Tag med på en sightseeingtur med bus og hør om de begivenheder, der har formet Hammerfest, en by på toppen af Europa
 • 8F Snescootertur i polarnatten
  Tag med på en uforglemmelig snescootertur i polarnatten henover et af Europas mest ekstreme og spændende naturmiljøer
 • 8A Morgenmad på Nordkap
  Spis morgenmad på toppen af Europa. Du kan også nyde den smukke natur på en bustur fra Honningsvåg til Nordkap, et af Europas nordligste punkter
 • 8G Fjeldvandretur i Hammerfest
  Deltag i en tur til fods ad en sti gennem Hammerfests fortid op til toppen af det nærliggende Salenfjeld for at nyde en storslået udsigt over Ishavet og de nærmeste øer
 • 8H Ind i isen – Fortællinger om en polarhelt
  Kom udendørs og oplev en af polarhistoriens største personligheder på en udflugt fra Hammerfest til det nærliggende Salenfjell
 • 8C Midnatskoncert i Ishavskatedralen, Tromsø
  Der er måske ingen smukkere måde at opleve Tromsø på end ved at overvære en midnatskoncert i byens ikoniske Ishavskatedral
 • TOS8I: Arktisk Midnatstur (2019/20)
  Nyd en byrundtur til Tromsøs berømte seværdigheder fra søsiden.

DAG 9 : Tromsø – Stamsund

Højde fjeldtoppe og idylliske øer

Udforsk smalle fjorde og bugter som Trollfjord
Udforsk smalle fjorde og bugte.

I dag udforsker vi øgrupperne Lofoten og Vesterålen, ægte højdepunkter og seværdigheder på vores smukke rute i Norge.

Efter Finnsnes tidligt om morgenen lægger skibet til i Harstad, hvor den hvidkalkede Trondenes kirke, verdens nordligste middelalderstenkirke, ligger på halvøen.

Herefter venter vores mindste anløbshavn Risøyhamn og derefter Sortland, hvor landskabet langsomt forvandles fra bakker til stejle 1.000 meter høje fjelde.

Vores fødested

Stokmarknes er det sted, hvor kaptajn Richard With først startede Coastal Express i 1893. Besøg Hurtigrutemuseet, en flaskeskibsbygning, der fortæller om vores arv med fokus på det pensionerede skib M S Finnmarken fra 1956.

En fjord på størrelse med et skib

Når vi sejler i Raftsund, kan kaptajnen vælge at sejle skibet ind i den lillebitte Trollfjord. Fjeldvæggene er så tæt på, at man tror, man kan række ud og røre dem! For at komme ud af fjorden skal skibet dreje 180 grader på stedet og derefter sejle ud igen. Husk også at holde øje med havørne.

Vi forlader Lofoten

Vi når Svolvær om aftenen. Det store fjeld over byen hedder Svolværgeita (Svolvær-geden) på grund af den påståede lighed. Se, om du er enig!

Herefter sejler skibet til Stamsund og passerer til sidst Lofotveggens kæmpe granitklipper.

TID I HAVN:

 • Tromsø: 23.45-01.30
 • Finnsnes: 04.20-04.40
 • Harstad: 08.00-08.30
 • Risøyhamn: 10.45-11.00
 • Sortland: 12.30-13.00
 • Stokmarknes: 14.15-15.15
 • Svolvær: 18.30-20.30
 • Stamsund: 22.15-22.30
Udflugter
 • 9A En smag af Vesterålen
  En smag af Vesterålen er en af klassikerne i Hurtigrutens omfattende udflugtsprogram. Tag med og oplev historien, smuk natur og et væld af betagende seværdigheder
 • 9B Lofoten-øerne
  Tag med på en komfortabel bustur gennem et af verdens mest spektakulære landskaber
 • 9C Havørne-Safari
  Tag med på en udflugt på den spektakulære Trollfjord og oplev nærkontakt med storslåede havørne
 • Hurtigrutemuseet (Sortland-Stokmarknes) Kun entré
  Når man går langs havnefronten i Stokmarknes, en af ​​vores anløbshavne i Vesterålen-øgruppen i Nordnorge, kan man ikke overse den store, iøjnefaldende glasbygning, der glimter i sollyset. Når vi kommer tættere på, vil du se, at det rummer et skib i fuld størrelse – vores helt eget MS Finnmarken fra 1956.
 • Hurtigrutemuseet
  Når man går langs havnefronten i Stokmarknes, en af ​​vores anløbshavne i Vesterålen-øgruppen i Nordnorge, kan man ikke overse den store, iøjnefaldende glasbygning, der glimter i sollyset. Når vi kommer tættere på, vil du se, at den rummer et skib i fuld størrelse – vores helt eget MS Finnmarken fra 1956.
 • 9I Vesterålen og Lofoten med rib
  Deltag i en spændende tur i åben båd i fortryllende smuk natur i Vesterålen og Lofoten. Turen er forbeholdt Hurtigrutens Platinum-gæster.
 • 9E Rib-tur i Lofoten
  Tag med på en spændende havudflugt i åben RIB på vandet i og omkring den fantastiske Lofoten-øgruppe
 • 9D Lofoten til hest
  Rid en tur på en fjerntliggende strand og et område, der engang var beboet af vikinger på Gimsøy i Nordatlanten.
 • Oplev en fiskerby
  Tag med på en guidet tur til fods i det maleriske gamle fiskerleje Svinøya, der er fundet til Svolvær
 • Sejltur med elektrisk båd i Lofoten
  Udforsk naturen både over og under havoverfladen, og kom tættere på Lofotens storslåede landskaber på denne sejlads fra Svolvær til Henningsvær.
Udforsk smalle fjorde og bugter som Trollfjord
Udforsk smalle fjorde og bugte.
Reine, Lofoten. Intet kan matche det magiske lys i det arktiske Norge
Reine, Lofoten. Intet kan matche det magiske nordlys.
De syv søstre og dramatiske kontraster om vinteren
Oplev naturens egen kreation.
Sommer skønhed under midnatssolen af Torghatten
Sommerskønhed under midnatssolen.
Foto: Staib Heiner
Deltag i en forfriskende vandretur for at opdage mere af Torghatten
Tag med på en opfriskende vandretur for at opleve mere.
Foto: Espen Mills

DAG 10 : Bodø – Rørvik

Et troldelandskab

Sommer skønhed under midnatssolen af Torghatten
Sommerskønhed under midnatssolen.
Foto: Staib Heiner

Skibet lægger til i Bodø i de tidlige morgentimer og derefter Ørnes kl. 07.00. Herefter krydser vi Den arktiske Polarcirkel lige efter morgenmaden. Fejr øjeblikket med en tradition – prøvesmagning af en spiseskefuld god, gammel torskelevertran!

Vi gør et kort ophold i Nesna, inden vi sejler videre til Sandnessjøen, porten til den fantastiske Helgelandskyst.

Legendarisk …

Nyd det imponerende landskab ved fjeldkæden De Syv Søstre, der når helt op i 1.100 meters højde. Ifølge legenden blev syv, smukke troldprinsesser, der var flygtet fra en uønsket frier, fanget af solen, der forvandlede dem til de syv smukke fjelde, vi passerer.

Gå heller ikke gå glip af udsigten over fjeldet Torghatten med det karakteristiske hul. En lokal legende fortæller, hvorfor og hvordan dette fjeld fik et så stort hul. Husk at spørge skibets kystekspert om det!

Vi når Brønnøysund midt på eftermiddagen. Udforsk den travle lystbådehavn på en gåtur ad Havnegata. I centrum ligger Brønnøy kirke: en stenkirke i nygotisk stil fra 1870.

Dagens sidste ophold er i den hyggelige fiskerihavn Rørvik i den maleriske øgruppe Vikna.

TID I HAVN:

 • Bodø: 02.30-03.30
 • Ørnes: 06.25-06.35
 • Nesna: 10.25-10.35
 • Sandnessjøen: 11.45-12.15
 • Brønnøysund: 15.00-17.25
 • Rørvik: 21.00-21.30
Udflugter
 • 10B Unesco Vega-Skærgården
  Rejs tilbage i tiden og se, hvordan norske øboere udviklede et symbiotisk forhold til edderfugle og gjorde det til et levebrød
 • 10C Lakseopdræt
  Hvis du er vild med fisk, så tag med på et besøg på Norsk Havbrukssenter ved Brønnøysund til en informativ tur og smagsprøver på frisk laks
 • Besøg Hildurs Urterarium
  Gå ikke glip af denne udflugt til en unik mad- og urtegård, hvor værterne stolt serverer lokal mad og byder dig velkommen i deres private hjem.
 • Inkluderet
  Vandretur rundt om Torghatten
  Torghatten, der hæver sig 258 meter lodret op ad havet ved Brønnøysundet, er et ejendommeligt syn. I midten af dette fjeld er der et hul. Nyd en smuk bustur til dette berømte fjeld, og tag med ekspeditionsteamet på en vandretur.

DAG 11 : Trondheim – Ålesund

Kystsamfund og klipfisk

Atlantic Road – en af verdens mest naturskønne Byways
Atlanterhavsveien - en af verdens smukkeste trafikårer.
Foto: Nancy Bundt

Vi tilbringer morgenen i Trondheim og sejler derefter forbi smukke ølandskaber og nogle af Norges mindste samfund, inden vi udforsker Kristiansund og Molde.

Vikingetidens hovedstad

Gå en tur rundt i Trondheim tidligt om morgenen, mens byen vågner. Besøg den hellige Nidarosdomen, hvor Sankt Olav ligger begravet. Gå derefter hen til den Gamle Bybro og tag et billede over Nidelven.

Forkæl dig selv med kvalitetskaffe og nordisk bagværk i et af Bakklandet-områdets mange smarte caféer, gå derefter op til Kristiansten fæstning til en fantastisk udsigt over Norges tredjestørste by.

Handel med tørret torsk

Vi lægger til i Kristiansund sent på eftermiddagen. Byen ligger spredt over tre øer og er kendt som Norges klipfisk-hovedstad på grund af de saltede torsk, der tørrer på de omkringliggende klipper.

Tag en slentretur omkring i de brostensbelagte gader i den gamle bydel og oplev den livlige havn. Eller tag op til det gamle vagttårn ved udsigtspunktet Varden, hvor der en skøn panoramaudsigt.

Fjeldtoppe og blomsterblade

Dagens næstsidste havn er Molde, hvor man kan se toppene af Romsdalsalperne. Den har fået tilnavnet “Rosernes by”, og blomsterne blomstrer normalt mellem midten af juni og slutningen af august.

TID I HAVN:

 • Trondheim: 06.30-09.30
 • Kristiansund: 16.30-17.30
 • Molde: 21.15-21.45
Udflugter
 • 11A Trondheim med Nidarosdomen
  Deltag i en busrundtur i denne middelalderlige by, der er et stort, moderne akademisk og teknologisk forskningscenter.
 • 11B Nidarosdomens skjulte rum
  Udforsk skjulte rum og hemmelige kamre dybt inde Trondheims gamle Nidarosdom, Norges nationalhelligdom. Udflugten er forbeholdt Hurtigrutens Platinum-gæster.
 • 11C Atlanterhavsvejen
  Kør med på en tur på "verdens smukkeste vejstrækning" (ifølge den britiske avis The Guardian). Atlanterhavsvejen blev i 2005 kåret som Århundredets bygningsværk"
 • 11E Bergtatt - Storslået marmormine
  Tag med på en guidet bustur til Bergtatt - en arbejdende marmor- og kalkstensmine ved en oplyst underjordisk sø dybt inde i et fjeld
Atlantic Road – en af verdens mest naturskønne Byways
Atlanterhavsveien - en af verdens smukkeste trafikårer.
Foto: Nancy Bundt
Oplev en underjordisk sø ved Bergtatt mine
Oplev en underjordisk sø i Bergtatt-minen.
Foto: Ørjan Bertelsen
Et farvel til fjordene-for nu.
Farvel til fjordene for denne gang.
Historiske Bergenshus Festning
Den historiske Bergenshus-festning.
Bergens historiske skønhed
Bergens historiske skønhed.

DAG 12 : Ålesund – Bergen

Til vi ses igen

Historiske Bergenshus Festning
Den historiske Bergenshus-festning.

Vores norske kystsejlads sammen slutter - i det mindste for denne gang - senere i dag.. I løbet af den foregående nat lagde vi til i Ålesund og Torvik. Når vi nærmer os Måløy, kan vi måske få et glimt af den nordgående Coastal Express, hvis man er tidligt oppe.

Morgenens seværdigheder

Vi får en chance for at få et glimt af Nordfjord under den enorme Jostedalsgletsjer, der er det europæiske fastlands højeste gletsjer.

Skibet lægger derefter til i Florø om morgenen. Nyd havnen og lystbådehavnen.

Strækningen hjem

Når vi forlader Florø, kan vi få øje på Stabben Fyr, der er et yndet motiv for fotografer. Man kan også nyde den betagende udsigt, når vi krydser udmundingen af Sognefjord, Norges længste og bredeste fjord.

Når vi kommer til vores sidste havn om eftermiddagen, navigerer skibet gennem de sidste øer og skærgårde på vores smukke rute i Norge og sejler ned til Hjeltefjord for at komme til Bergen.

Udforsk mere af Norge

Det er desværre blevet tid til at tage afsked med kaptajnen, besætningen og de andre rejsende.

Men din rejse behøver ikke at stoppe efter landgang. Vi tilbyder en sightseeingtur i Bergen samt et udvalg af programmer efter rejsen, som du kan føje til din rejse, herunder at se Sognefjord fra toget eller en rundvisning i Oslo.

 • Ålesund: 00.30-01.20
 • Torvik: 02.35-02.45
 • Måløy: 05.45-06.00
 • Florø: 08.15-08.30
 • Bergen: 14.45
Dag-til-dag programmet giver et par ideer om, hvad du kan se og gøre på din kystrejse, men det er blot en indikation af, hvad du kan opleve. Det er en sejlads hvor elementerne bestemmer, og vejrforholdene kan variere. Det er grunden til, at hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

Hvad er inkluderet

Inkluderet

 • 12-dages rejse med kahyt i kategori efter eget valg
 • Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad) fra Norway's Coastal Kitchen
 • Engelsktalende turleder ombord

Underholdende aktiviteter og foredrag ombord:

 • Foredrag og præsentationer ombord om historie, biologi, geografi, geologi og kultur, der sætter rejsen i perspektiv og hjælper os med at forstå de destinationer, vi oplever
 • Introduktionspræsentationer om foto, kamerajustering og tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen
 • Mulighed for uformelt at interagere med guiderne og de andre rejsende, herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at opsummere dagen og forberede sig på den kommende dag
 • Præsentation af havne for at få viden om destinationen
 • Præsentation af udflugtsprogrammer
 • Præsentation af interessante steder ude på dækket
 • Kaptajnens middag og en afskedsbegivenhed

Ikke inkluderet

 • Flyrejser og transport
 • Rejseforsikring
 • Tilkøbsudflugter
 • Bagagehåndtering
 • Vandreture med Hurtigruten-guider

Bemærk

 • Priser er i euro pr. person baseret på, at to personer, der rejser sammen, deler en dobbeltkahyt
 • Ikke alle kahytkategorier er tilgængelige på alle afgange
 • Pris på enkeltkahyt fås på anmodning
 • Hurtigruten har et fleksibelt prissystem, og alle priser er styret af kapacitet og afhænger af tilgængelighed

Skib

A large ship in a body of water
Foto: Ørjan Bertelsen/Hurtigruten

M/S Kong Harald

Byggeår 1993
Renoveret 2016
Skibsværft Volkswerft (Germany)
Passagerkapacitet 590
Senge 498
Brutto last 11,204
Længde 121.8 m
Ræling 19.2 m
Fart 17 knob

Norges regerende monark, der er en erfaren sømand, lægger navn til dette bemærkelsesværdige skib. Kong Harald er ikke det eneste kendte navn på skibet.

Læs mere om M/S Kong Harald

M/S Nordkapp

Byggeår 1996
Renoveret 2016
Skibsværft Kværner Kleven (N)
Passagerkapacitet 590
Senge 480
Bilkapacitet 24
Brutto last 11,386
Længde 123.3 m
Ræling 19.5 m
Fart 18 knob

M/S Nordkapp er opkaldt efter de nordligste punkt på det europæiske fastland, Nordkap (71 º Nord) - et af de geografiske højdepunkter, man kan besøge på en rejse med Hurtigruten.

Læs mere om M/S Nordkapp

MS Nordkapp
Foto: Helge Grimsland - Guest Image
En lille båd i en stor mængde vand

M/S Nordnorge

Byggeår 1997
Renoveret 2016
Skibsværft Kværner Kleven (N)
Passagerkapacitet 590
Senge 476
Brutto last 11,384
Længde 123.3 m
Ræling 19.5 m
Fart 18 knob

M/S Nordnorge er rammende opkaldt efter det nordlige Norge, hvoraf det fleste ligger nord for Polarcirklen.

Læs mere om M/S Nordnorge

M/S Nordlys

Byggeår 1994
Renoveret 2019
Skibsværft Volkswerft (D)
Passagerkapacitet 590
Senge 471
Brutto last 11.204
Længde 121,8 m
Ræling 19,2 m
Fart 18 knob

Både navnet og indretningen af M/S Nordlys er inspireret af det spektakulære nordlys (aurora borealis).

Læs mere om M/S Nordlys

En lille båd i en stor mængde vand
MS polarlys en smuk vinterdag i Kirkenes
Foto: Ralph Griebenow - Guest image

M/S Polarlys

Byggeår 1996
Renoveret 2016
Skibsværft Ulstein Mek. Verk. (N)
Passagerkapacitet 619
Senge 503
Brutto last 11,341
Længde 123 m
Ræling 19.5 m
Fart 18 knob

Polarlys er fællesbetegnelse for fænomenerne nordlys og sydlys.

Læs mere om M/S Polarlys

M/S Richard With

Byggeår 1993
Renoveret 2018
Skibsværft Volkswerft (D)
Passagerkapacitet 590
Senge 458
Brutto last 11 205 T
Længde 121,8 m
Ræling 19,2 m
Fart 15 knob

M/S Richard With bærer stolt Hurtigrutens grundlæggers navn.

Læs mere om M/S Richard With

Efter sin renovering i november 2018, MS Richard med Will har suiter med store karnapper.
En stor båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden

M/S Vesterålen

Byggeår 1983
Renoveret 2019
Skibsværft Kaarbø Mek. Verk.
Passagerkapacitet 490
Senge 301
Brutto last 6,261
Længde 108.55 m
Ræling 16.5 m
Fart 17.5 knob

M/S Vesterålen er opkaldt efter Hurtigrutens første skib, der sejlede langs Norges forrevne kyst i 1893. Hun er et af selskabets mindre skibe og har en intim atmosfære.

Læs mere om M/S Vesterålen

Udflugter

Find dine yndlingsudflugter, og gør din tur til Norge endnu mere mindeværdig.

Vi anbefaler at booke udflugter på forhånd, men du kan også booke om bord, hvis der stadig er tilgængelighed. Bemærk, at udflugter varierer efter sæson.

Sommer vandreture og aktiviteter med Hurtigruten Sommer vandreture og aktiviteter med Hurtigruten

Sommer aktiviteter og vandreture - fire vandreture

Norge

Varighed

1-4 timer

Price per person

Fra kr 1.732

Booking code

HPSU18L

Se udflugter
Vandreture i det smukke norske landskab Vandreture i det smukke norske landskab

Sommer aktiviteter og vandreture - aktivitetspakke

Norge

Varighed

Price per person

Fra kr 3.652

Booking code

HPSU18

Se udflugter
Efter sporene af gamle Polar helte i Norge Efter sporene af gamle Polar helte i Norge

Vinter aktiviteter og vandreture - 4 vandreture

Norge

Varighed

Price per person

Fra kr 1.732

Booking code

HPWI18L

Se udflugter
En gruppe mennesker ser ud over Trollstigen-passagen fra et udsigtspunkt. En gruppe mennesker ser ud over Trollstigen-passagen fra et udsigtspunkt.

Geiranger med Trollstigen-passagen

Norge

Varighed

8 timer

Price per person

Fra kr 1.802

Booking code

HR-AES2B

Se udflugter
Gamle huse i Ålesund Gamle huse i Ålesund

Jugendstil-gåtur (forår og vinter)

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 689

Booking code

HR-AES2C

Se udflugter
Dykker fodrer fisk i akvariet. Han er omgivet af maller Dykker fodrer fisk i akvariet. Han er omgivet af maller

Atlanterhavsparken akvarium og Aksla-fjeldet

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 689

Booking code

HR-AES2D

Se udflugter
En båd er forankret ved siden af en vandmængde En båd er forankret ved siden af en vandmængde

Jugendstil-gåtur (efterår)

Norge

Varighed

1 time og 30 minutter

Price per person

Fra kr 480

Booking code

HR-AES2E

Se udflugter
Et hus med et bjerg i baggrunden Et hus med et bjerg i baggrunden

En smagsprøve på Norge

Norge

Varighed

2 timer og 15 min.

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-HJF2F

Se udflugter
En mand, der står foran et bjerg En mand, der står foran et bjerg

Fjeldvandring ved Hjørundfjord

Norge

Varighed

2 timer og 45 minutter

Price per person

Fra kr 897

Booking code

HR-HJF2G

Se udflugter
En gruppe mennesker, der står ved siden af et træ En gruppe mennesker, der står ved siden af et træ

Vandretur med besøg på en sæter

Norge

Varighed

2 timer og 45 minutter

Price per person

Fra kr 870

Booking code

HR-HJF2H

Se udflugter
En lille båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden En lille båd i en vandkrop med et bjerg i baggrunden

Hjørundfjorden, Geiranger og Ålesund (2J)

Norge

Varighed

7t

Price per person

Fra kr 1.941

Booking code

HR-HJF2J

Se udflugter
En gruppe mennesker, der rider på bagsiden af en båd i vandet En gruppe mennesker, der rider på bagsiden af en båd i vandet

2K - Kajaktur i Ålesund

Norge

Varighed

4t

Price per person

Fra kr 897

Booking code

HR-AES2K

Se udflugter
Alnes Light house in summer. There is flowers and green grass in front of the red and white light house Alnes Light house in summer. There is flowers and green grass in front of the red and white light house

Alnes Fyr

Norge

Varighed

3 timer og 30 minutter

Price per person

Fra kr 1.172

Booking code

HR-AES2L

Se udflugter
Sunnmøre museum in summer Sunnmøre museum in summer

Frilandsmuseet Sunnmøre

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.037

Booking code

HR-AES2M

Se udflugter
View from Mount Nesaksla - top of the romsdal gondola View from Mount Nesaksla - top of the romsdal gondola

Romsdalgondolen

Norge

Varighed

8 timer

Price per person

Fra kr 1.732

Booking code

HR-AES2N

Se udflugter
En butik foran om natten En butik foran om natten

Nidarosdomen & Ringve Museum (3A)

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 828

Booking code

HR-TRD3A

Se udflugter
Et stort grønt træ foran en kirke med Nidaros katedral i baggrunden Et stort grønt træ foran en kirke med Nidaros katedral i baggrunden

3B Trondheim med Nidarosdomen

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-TRD3B

Se udflugter
En bro over en vandmængde En bro over en vandmængde

3D Byvandring i Trondheim

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 550

Booking code

HR-TRD3D

Se udflugter
En lille båd i en vandkrop med en by i baggrunden En lille båd i en vandkrop med en by i baggrunden

3G Kajakroning på Nidelven

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.106

Booking code

HR-TRD3G

Se udflugter
Et gult hus med vand i baggrunden Et gult hus med vand i baggrunden

3H Cykling i Trondheim

Norge

Varighed

2 t 45 min

Price per person

Fra kr 550

Booking code

HR-TRD3H

Se udflugter
Man holding his camera taking a photo of Svartisen Glazier Man holding his camera taking a photo of Svartisen Glazier

4A Svartisen-gletsjeren

Norge

Varighed

6 timer

Price per person

Fra kr 2.219

Booking code

HR-ORS4A

Se udflugter

BOO4B Vandretur ved arktisk kyst

Norge

Varighed

2t15min

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-BOO4B

Se udflugter
En båd er forankret ved siden af en vandmængde En båd er forankret ved siden af en vandmængde

4C Oplev Bodø og Saltstraumen

Norge

Varighed

2 t 10 min

Price per person

Fra kr 828

Booking code

HR-BOO4C

Se udflugter
En lille båd i en vandkrop En lille båd i en vandkrop

Rib-safari til Saltstraumen (4D)

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 1.245

Booking code

HR-BOO4D

Se udflugter
En gruppe mennesker, der sidder ved et bord En gruppe mennesker, der sidder ved et bord

Mød Vikingerne (4E)

Norge

Varighed

3 timer 30 minuter

Price per person

Fra kr 1.384

Booking code

HR-STU4E

Se udflugter
En gruppe mennesker, der går på en græsklædte bakke En gruppe mennesker, der går på en græsklædte bakke

4F Mød Vikingerne - Sommer

Norge

Varighed

2 timer 30 min

Price per person

Fra kr 1.384

Booking code

HR-STU4F

Se udflugter
View from Reinebringen, Reine, Lofoten in Norway View from Reinebringen, Reine, Lofoten in Norway

4G Lofotens Seværdigheder

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-STU4G

Se udflugter
Man and woman standing in the brewery, by a iron barrel full of beer Man and woman standing in the brewery, by a iron barrel full of beer

Bryggeriet Lofotpils (4H)

Norge

Varighed

40 min

Price per person

Fra kr 410

Booking code

HR-SVJ4H

Se udflugter
Et nærbillede af et dyr Et nærbillede af et dyr

Gårdbesøg i Lofoten (4I)

Norge

Varighed

2 timer 40 min

Price per person

Fra kr 1.176

Booking code

HR-STU4I

Se udflugter
View of Tromsø under the midnight sun View of Tromsø under the midnight sun

Den Arktiske Hovedstad, Tromsø (5A)

Norge

Varighed

3 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.245

Booking code

HR-TOS5A

Se udflugter
En person, der rider en hest i sneen En person, der rider en hest i sneen

5B Hundeslædekørsel, Tromsø

Norge

Varighed

3 t 30 min

Price per person

Fra kr 2.289

Booking code

HR-TOS5B

Se udflugter
A group of sheep standing on top of a dirt field A group of sheep standing on top of a dirt field

Naturscenerier og slædehunde (Tromsø)

Norge

Varighed

3 timer og 30 minutter

Price per person

Fra kr 1.106

Booking code

HR-TOS5C

Se udflugter
En person med en solnedgang i baggrunden En person med en solnedgang i baggrunden

5D Polarhistorisk vandretur, Tromsø

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 828

Booking code

HR-TOS5D

Se udflugter
En gruppe mennesker i en båd på en vandkrop En gruppe mennesker i en båd på en vandkrop

Kajaktur i Tromsø (5G)

Norge

Varighed

3 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.523

Booking code

HR-TOS5G

Se udflugter
A group of people cross country skiing in the snow A group of people cross country skiing in the snow

5M Langrendstur, Tromsø

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.245

Booking code

HR-TOS5M

Se udflugter
En mand, der rider på et snowboard ned ad en snedækket skråning En mand, der rider på et snowboard ned ad en snedækket skråning

5N På snesko i Tromsø

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.245

Booking code

HR-TOS5N

Se udflugter
Electric cruising in Tromsø Electric cruising in Tromsø

Sejltur med elektrisk båd i Tromsø

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.315

Booking code

HR-TOS5T

Se udflugter
En gruppe af skyer i himlen over en vandmængde En gruppe af skyer i himlen over en vandmængde

6A Nordkap

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.315

Booking code

HR-HVG6A

Se udflugter
En fugl sidder på en klippe ved siden af en krop af vand En fugl sidder på en klippe ved siden af en krop af vand

6B Fuglesafari

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.663

Booking code

HR-HVG6B

Se udflugter
En person iført en rød hat En person iført en rød hat

6C Samernes kultur

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-KJD6C

Se udflugter
En mand rider en motorcykel ved siden af en krop af vand En mand rider en motorcykel ved siden af en krop af vand

6D Snescootertur i Arktis

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 2.776

Booking code

HR-KJD6D

Se udflugter
En person iført en farverig paraply hat En person iført en farverig paraply hat

6E Samisk efterår

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-KJD6E

Se udflugter
Nordkap Nordkap

6F Eksklusiv tur til Nordkap

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 2.567

Booking code

V-HVG6F

Se udflugter
Two fishing boats at dock in Skarsvåg Two fishing boats at dock in Skarsvåg

6H Besøg i fiskerby

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-HVG6H

Se udflugter
A RIB with 10 people speeding in Norway A RIB with 10 people speeding in Norway

Rib ekspedition på 71 grader nord

Norge

Varighed

6 time

Price per person

Fra kr 3.471

Booking code

HR-HVS6J

Se udflugter
En gruppe mennesker langrend i sneen En gruppe mennesker langrend i sneen

7A Grænsen til Rusland

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-KKN7A

Se udflugter
En gruppe mennesker, der rider på bagsiden af en båd i vandet En gruppe mennesker, der rider på bagsiden af en båd i vandet

7B Bådtur på elven til Ruslands grænse

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.176

Booking code

HR-KKN7B

Se udflugter
En mand, der rider på et snowboard ned ad en snedækket bjerg En mand, der rider på et snowboard ned ad en snedækket bjerg

7C Snescootersafari

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.732

Booking code

HR-KKN7C

Se udflugter
Besøg Kirkenes Snow Hotel Besøg Kirkenes Snow Hotel

Kirkenes Snehotel

Norge

Varighed

3 Timer

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-KKN7D

Se udflugter
En lastbil kage sidder på toppen af en bil En lastbil kage sidder på toppen af en bil

7E ATV- / Quad-safari til Ruslands grænse

Norge

Varighed

Varighed: 2 timer 30 minutter

Price per person

Fra kr 1.384

Booking code

HR-KKN7E

Se udflugter
En hund, der står i sneen En hund, der står i sneen

Hundeslædetur

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 2.010

Booking code

HR-KKN7F

Se udflugter
A person standing next to a body of water A person standing next to a body of water

Kongekrabbe-oplevelse sommar

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.732

Booking code

HR-KKN7H

Se udflugter
A crab in the snow A crab in the snow

Vintereventyr med kongekrabber

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 1.941

Booking code

HR-KKN7M

Se udflugter
A building with a mountain in the background A building with a mountain in the background

8B Verdens nordligste by - Hammerfest

Norge

Varighed

1 t 45 min

Price per person

Fra kr 828

Booking code

HR-HFT8B

Se udflugter
En gruppe mennesker i en snescooter En gruppe mennesker i en snescooter

8F Snescootertur i polarnatten

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 2.776

Booking code

HR-MEH8F

Se udflugter
En solnedgang over en vandmængde En solnedgang over en vandmængde

8A Morgenmad på Nordkap

Norge

Varighed

6 timer

Price per person

Fra kr 1.663

Booking code

HR-HVG8A

Se udflugter
Go on a mountain hike in Hammerfest Go on a mountain hike in Hammerfest

8G Fjeldvandretur i Hammerfest

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-HFT8G

Se udflugter
En mand stående på en stenet bakke En mand stående på en stenet bakke

8H Ind i isen – Fortællinger om en polarhelt

Norge

Varighed

1 t 45 min

Price per person

Fra kr 897

Booking code

HR-HFT8H

Se udflugter
Et ur, der sidder foran et vindue Et ur, der sidder foran et vindue

8C Midnatskoncert i Ishavskatedralen, Tromsø

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 661

Booking code

HR-TOS8C

Se udflugter
Rib eventyr i Tromsø Rib eventyr i Tromsø

TOS8I: Arktisk Midnatstur (2019/20)

Norge

Varighed

1 time 30 minutter

Price per person

Fra kr 1.176

Booking code

HR-TOS8I

Se udflugter
En gruppe mennesker på en bakke med udsigt over en vandmængde En gruppe mennesker på en bakke med udsigt over en vandmængde

9A En smag af Vesterålen

Norge

Varighed

4 t 30 min

Price per person

Fra kr 967

Booking code

HR-HRD9A

Se udflugter
En båd sidder på toppen af et bjerg En båd sidder på toppen af et bjerg

9B Lofoten-øerne

Norge

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 897

Booking code

HR-SVJ9B

Se udflugter
En fugl flyver i luften på en overskyet dag En fugl flyver i luften på en overskyet dag

9C Havørne-Safari

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 1.384

Booking code

HR-SKN9C

Se udflugter
Picture of Hurtigrutemuseet in Stokmarknes, Norway Picture of Hurtigrutemuseet in Stokmarknes, Norway

Hurtigrutemuseet (Sortland-Stokmarknes) Kun entré

Norge

Varighed

45 minutter

Price per person

Fra kr 196

Booking code

HR-SKN9L

Se udflugter
Picture of Hurtigrutemuseet in Stokmarknes, Norway Picture of Hurtigrutemuseet in Stokmarknes, Norway

Hurtigrutemuseet

Norge

Varighed

2 timer og 15 minutter

Price per person

Fra kr 861

Booking code

HR-SRD9K

Se udflugter
En gruppe mennesker, der står ved siden af en vandmængde En gruppe mennesker, der står ved siden af en vandmængde

9I Vesterålen og Lofoten med rib

Norge

Varighed

2 t 30 min

Price per person

Fra kr 3.054

Booking code

V-SKN9I

Se udflugter
RIB tour with Hurtigruten behind RIB tour with Hurtigruten behind

9E Rib-tur i Lofoten

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.384

Booking code

HR-SVJ9E

Se udflugter
A person riding a horse on a beach A person riding a horse on a beach

9D Lofoten til hest

Norge

Varighed

3 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.732

Booking code

HR-SVJ9D

Se udflugter
En bro over en vandmængde En bro over en vandmængde

Oplev en fiskerby

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 758

Booking code

HR-SVJ9F

Se udflugter
Electric cruising in Lofoten Electric cruising in Lofoten

Sejltur med elektrisk båd i Lofoten

Norge

Varighed

3 timer 15 minutter

Price per person

Fra kr 1.593

Booking code

HR-SVJ9J

Se udflugter
Besøg World Heritage center i Vega Besøg World Heritage center i Vega

10B Unesco Vega-Skærgården

Norge

Varighed

5 timer

Price per person

Fra kr 2.567

Booking code

HR-SSJ10B

Se udflugter
Mad på et bord Mad på et bord

10C Lakseopdræt

Norge

Varighed

1 t 30 min

Price per person

Fra kr 897

Booking code

HR-BNN10C

Se udflugter
Hildurs Urterarium Hildurs Urterarium

Besøg Hildurs Urterarium

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 897

Booking code

HR-BNN10E

Se udflugter
Inkluderet
Et vandområde med et bjerg i baggrunden Et vandområde med et bjerg i baggrunden

Vandretur rundt om Torghatten

Norge

Varighed

Varierer

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-BNN1

Se udflugter
Et stort grønt træ foran en kirke med Nidaros katedral i baggrunden Et stort grønt træ foran en kirke med Nidaros katedral i baggrunden

11A Trondheim med Nidarosdomen

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 689

Booking code

HR-TRD11A

Se udflugter
En stenbygning, der har et skilt på en mur En stenbygning, der har et skilt på en mur

11B Nidarosdomens skjulte rum

Norge

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 1.496

Booking code

V-TRD11B

Se udflugter
En solnedgang over en vandkrop med et bjerg i baggrunden En solnedgang over en vandkrop med et bjerg i baggrunden

11C Atlanterhavsvejen

Norge

Varighed

4 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.315

Booking code

HR-KSU11C

Se udflugter
En mand iført en hjelm En mand iført en hjelm

11E Bergtatt - Storslået marmormine

Norge

Varighed

4 t 30 min

Price per person

Fra kr 1.315

Booking code

HR-KSU11E

Se udflugter

Forlæng rejsen

Få mere ud av reisen med vores før- og efterprogram.

Besøg Kirkenes Snow Hotel Besøg Kirkenes Snow Hotel

Snehotel – En unik vinteroplevelse

Norge

Varighed

2 Dage

Fra

Booking code

KKN1

Se program
Besøg Kirkenes Snow Hotel Besøg Kirkenes Snow Hotel

Gamme Cabins ved Kirkenes snehotel

Norge

Varighed

2 Dage

Fra

Booking code

KKN2

Se program
Oplev den betagende Nærøyfjord på denne tur Oplev den betagende Nærøyfjord på denne tur

Norge i en nøddeskal

Norge

Varighed

1 Dag

Fra

kr 1.715

Booking code

N1404KL2

Se program
Sognefjord, Norway Sognefjord, Norway

Sognefjord i en nøddeskal

Norge

Varighed

10 Timer

Fra

kr 1.876

Booking code

E1452KL2

Se program
Nærbillede af en bro Nærbillede af en bro

Oslo Panoramatur

Norge

Varighed

3 Timer

Fra

kr 261

Booking code

CENOSL01

Se program
A body of water with a mountain in the background A body of water with a mountain in the background

Bådtur til Mostraumen

Norge

Varighed

3 Timer

Fra

kr 446

Booking code

CENBGO05

Se program
Nyd en Seafood middag på Cornelius restaurant uden for Bergen Nyd en Seafood middag på Cornelius restaurant uden for Bergen

Fiske- og skaldyrsmiddag og bådtur

Norge

Varighed

5 Timer

Fra

kr 1.190

Booking code

CENBG03

Se program