Hurtigruten med PlusKort rabat

Hurtigruten er et norsk ekspeditionskrydstogtrederi med mere end 125 års erfaring med at rejse i polare farvande både langs den norske vestkyst samt i Arktis og Antarktis.
Som Pluskort medlem kan du booke en rejse langs den norske kyst eller ekspeditionsrejser til fjerntliggende destinationer, med fast medlemsrabat.

10% rabat på Den Originale Kystrejse langs den norske kyst

Hurtigruten er den originale kystrejse langs den norske kyststrækning mellem Bergen i syd og Kirkenes i nord. På denne strækning besøges der 34 større og mindre havnebyer, og der tilbagelægges 2.500 sømil. Du vil besøge Geirangerfjorden ved Ålesund, Nidaros katedralen i Trondheim, magiske Trollfjord i Lofoten, Tromsø – porten til Arktis og selvfølgelig Nordkap.

Pluskortmedlemmer får 10% rabat på alle rejser over 5 døgn.

Læs mere om Den Original Kystrejse her

View of a tent and camping post overlooking a fjord in Norway
View overlooking a fjord in Norway Foto: Getty Images Foto

5% rabat på alle ekspeditionskrydstogter

Kom i kontakt med din indre opdagelsesrejsende. Gør dig klar til at udforske nogle af planetens smukkeste og mest afsidesliggende områder såsom Svalbard, Grønland, Island og Antarktis. Hver sejlads er en opdagelsesrejse gennem krystalblå omgivelser og historiske områder, som kun er tilgængelige med vores små skib. Dette er rejser, som ordinære krydstogt rederier ikke kan tilbyde, men med Hurtigrutens ekspertise, vil en komme tæt på naturen, dyrene og menneskene. Vi stolte af alt det vi gør for at bevare disse naturlige underværker i al sin uberørte skønhed.

Pluskortmedlemmer får 5% rabat på alle expeditionsrejser.

Læs mere om vores udbud af expeditionkrydstogter her

En lille båd i en vandkrop
Foto: Andrea Klaussner Foto

Information og bookingvilkår

Sådan booker du og får rabat hos Hurtigruten

For at få glæde af din Pluskort rabat skal du altid oplyse dit rabatkode PLUSKORTDK og dit medlemsnummer via mail eller telefon.

Book din rejse via mail eller telefon

Betingelser: Bestilling af Pluskort-medlemsfordele gælder kun for nye bookinger og sker direkte med Hurtigruten. Kan ikke bestilles gennem et rejsebureau eller anden af Hurtigrutens partnere.

Rabatten kan kombineres med Ambassadør-rabat, og udvalgte kampanjer. Rabaten gælder ikke for fly, udflugter, hotelovernatninger, transport mm. Gælder ikke grupperejser. Hurtigrutens almindelige bestillingsbetingelser gælder.

Bestil Trygt

At bestille en ferie i denne tid med rejsebegrænsninger og generel usikkerhed kan føles risikabelt. For at fjerne risikoen indfører Hurtigruten en ny afbestillingspolitik for reservation af alle nye sejladser i 2021 og 2022.

Læs mere om Bestil Trygt her.

Har du spørgsmål?

Vi vil meget gerne besvare de spørgsmål du måtte have til din bestilling. Du kan ringe til os på telefon +45 89 87 56 03, så hjælper vi dig med at finde prcæis den rejser der passer til dine ønsker. Du kan også ende en mail til [email protected].