PlusKort

Som Pluskort medlem kan du booke en rejse langs den norske kyst eller ekspeditionsrejser til fjerntliggende destinationer, og du får op til 10% medlemsrabat.

PlusKort-medlemsfordele:

  • 10% rabat til dig og din familie, på rejser langs den norske kyst over 5 døgn.
  • 5% rabat på alle Hurtigrutens ekspeditionsrejser til fjerntliggende destinationer.

Book din rejse via mail eller telefon direkte hos Hurtigruten:

Bestil via e-mail på [email protected], eller ring på tlf.: +45 89 87 56 03. Oplys rabatkoden PLUSKORTDK for at få din PlusKort rabat.

Læs om hvad Hurtigruten tilbyder:Bergen - Kirkenes - Bergen                                                                                                  

5% medlemsbonus
På denne tur fra Bergen til Kirkenes og tilbage vil du opleve hele den spektakulære norske kyst med sine charmerende kystbyer og fascinerende natur, besøge 34 havne, se mere end 100 fjorde og 1.000 fjelde. Uanset hvornår du rejser med Hurtigruten, er du omgivet af smuk natur på alle sider. Læs mere om Bergen - Kirkenes - Bergen

Bergen - Kirkenes                                                                                                                   

5% medlemsbonus
På den klassiske nordgående sørejse vil du opleve de største kystbyer som Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø om dagen, og udforske den smukke kystlinje mens du fortsætter opad og forbi Polarcirklen og videre til Trollfjorden og Finmarkssletten. I sommermånederne sejler vi gennem Geirangerfjorden, mens efteråret byder på den spektakulære Hjørundfjorden.
Læs mere om Bergen - Kirkenes

Kirkenes-Bergen

5% medlemsbonus
Væk din indre opdagelsesrejsende på den klassiske sydgående rejse, et eventyr fra Nordnorges kunstneriske vildmark til verdens smukkeste øer og fjorde langs vestkysten. Norges nordkyst byder på spektakulære landskaber, fra Finnmark og Nordkapp til Vesterålen og Lofoten. Idet du krydser polarcirklen, ændrer klimaet og landskabet. Det bliver mildere, mere imponerende, når vi sejler langs den uberørte og overvældende vestkyst. Læs mere om Kirkenes - Bergen


5% bonus på alle ekspeditionsrejser

KOM I KONTAKT MED DIN INDRE OPDAGELSESREJSENDE. Gør dig klar til at udforske nogle af planetens smukkeste og mest afsidesliggende områder såsom Svalbard, Grønland, Island og Antarktis. Hver sejlads er en opdagelsesrejse gennem krystalblå omgivelser og historiske områder, som kun er tilgængelige med skib. Dette er rejser, som ordinære cruise rederier ikke kan tilbyde, men med Hurtigrutens ekspertise, vil komme tæt på naturen, dyrene og menneskene. Vi stolte af alt det vi gør for at bevare disse naturlige underværker i al sin uberørte skønhed. 

Se alle vores destinationer

”Nysgerrighed og rejselyst ligger dybt i os alle. Vi længes efter at rejse, at opleve det uventede, at lære noget nyt og at vende hjem med nye indtryk. I virkeligheden er vi alle opdagelsesrejsende” 

- Daniel Skjeldam, CEO

Har du spørgsmål?

Vi vil meget gerne besvare de spørgsmål du måtte have til din bestilling. Du kan ringe til os på telefon +45 89875603, så hjælper vi dig med at finde prcæis den rejser der passer til dine ønsker. Du kan også ende en mail til [email protected].

Hvis der er mindre end 60 dage mellem booking og afrejse, har du kun 20 dage til at bekræfte din bestilling. à Dersom bestillingen foretages mere end 60 dage før afrejse, skal der betales et depositum på 10 % af rejsens totale pris. Rejsens fulde pris skal være indbetalt senest 60 dage før afrejse. Ved bestilling mindre end 60 dage før afrejse, forfalder rejsens fulde pris umiddelbart. Læs Hurtigrutens vilkår og betingelser her.