Und dig selv en bucketlist-oplevelse i 2023

Tag med på ekspeditionskrydstogt til nogle af verdens mest unikke destinationer og kom tæt på naturen, dyrelivet, kulturen og historien.

Oplevelser fra bucketlisten i 2023

Tag med til destinationer fra Grønland og Svalbard i nord til Antarktis i syd. Vi udforsker kyster fra Galápagosøerne i vest til Europas Atlanterhavskyst i øst. Uanset, hvilket rejsemål man vælger, oplever man det i ekspeditionsstil.

Mange af vores destinationer er destinationer fra bucketlisten - steder, som mange ønsker at rejse til i løbet af livet. Der er mange grunde til, at en destination omtales som en bucketlist-destination. Når vi taler om bucketlist-destinationer, er de som regel forbundet med opdagelseshistorie og eventyrlyst, og så er det ofte tre af vores destinationer, der skiller sig ud: Antarktis, Nordvestpassagen og Grønland.

Mand i midten af pingvin koloni i stort Antarktis landskab
Foto: Marsel van Oosten

Antarktis

Fantastiske oplevelser i en verden af is

Ingen destinationer kan tryllebinde rejsende som Antarktis. Forventningerne har god tid til at bygge sig op på vej over Drake-passagen, men ingenting kan forberede en på det, der venter. Størrelsen i sig selv er ufattelig, men når man på det hvide kontinentet står omringet af enorme isbjerge og millioner af pingviner, skabes der konstant uforglemmelige minder.

Læs mere om Antarktis Læs mere om Antarktis
Mand i midten af pingvin koloni i stort Antarktis landskab
Foto: Marsel van Oosten

Rejseguide til Antarktis

Lær mere om, hvad det indebærer at rejse til verdens mest afsidesliggende kontinent – Antarktis.

Udvalgte rejser til Antarktis

A person standing on a rocky hill
Foto: Andrea Klaussner

Grønland

Verdens største oplevelser

Alle ved, at Grønland er verdens største ø, men man kan også få sit livs største oplevelser her. Grønland overrasker selv de mest berejste. Den enorme vildmark og verdens største fjordsystem på østkysten er perfekt til inkluderede udflugter og tilkøbsudflugter. Og det er svært ikke at lade sig charmere af Grønlands kultur på vestkysten.

Læs mere om Grønland Læs mere om Grønland
A person standing on a rocky hill
Foto: Andrea Klaussner

Rejseguide til Grønland

Lær mere om, hvad det indebærer at rejse til den fantastiske ø med isbræer og enorme blå isbjerge – Grønland.

Gjoa Haven, Canada
Foto: Getty Images

Nordvestpassagen

En ægte ekspedition

Opdagelsesrejsende ledte forgæves efter Nordvestpassagen i mange år, inden Roald Amundsen fandt vejen igennem isen i 1906. Nu kan man følge i hans kølvand og opleve naturen og dyrelivet på en eventyrlig opdagelsesrejse. Hvis man vil have oplevelser, der overgår alt andet, kan et ekspeditionskrydstogt igennem Nordvestpassagen være lige det, man leder efter.

Læs mere om Nordvestpassagen Læs mere om Nordvestpassagen
Gjoa Haven, Canada
Foto: Getty Images

Rejseguide til Nordvestpassagen

Nordvestpassagen er en række søveje, der forbinder Atlanterhavet og Stillehavet via Ishavet.

Tag på ekspeditionskrydstogt til varme farvande

Udvid horisonten og tag med på et unikt ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne, Vestafrika og Kap Verde, Caribien, Mellemamerika og Sydamerika.

Læs mere Læs mere