Pionerånd – Moderne køkken
Vores tre restauranter ombord, der henter inspiration fra de tidlige polarpionerer og deres eventyrånd, serverer forskellige eventyrlige menuer for nutidens opdagelsesrejsende.
Et ekspeditionskrydstogt med Hurtigruten er en fest for alle dine sanser, og dine smagsløg er ingen undtagelse. Vores dygtige kokke lover at give dig de bedst mulige standarder inden for madvarer og service. Vi anvender ingredienser, der kommer fra bæredygtige leverandører for at få en mere frisk smag og en grønnere verden. Du kan vælge imellem fisk, kød og plantebaserede retter, og vi imødekommer kostkrav, hvis du blot oplyser os herom på forhånd.
Aune, – skibet’s primære restaurant
Denne komfortable restaurant har masser af vinduer, så du kan nyde den spektakulære udsigt udenfor, mens du spiser. Aune har fået sit navn fra en skibshandlerfamilie i Tromsø, Nordnorge, der byggede skibe til nogle af de største polarforskeres ekspeditionstogter. Retterne er internationale, ofte med et strejf af Norge, så forvent ærlige, hjemmelavede smagstilpasset til en opdagelsesrejsende. Morgenmadsbuffeter giver dig den rette start på dagen, og en smagfuld og mangfoldig frokost, som vil imødekomme din appetit. Aftensmaden vil være en tre- til fire-retters menu.
Fredheim – afslappet, international mad
Her kan du slappe af uanset tidspunktet på dagen og kigge ud mod på horisonten, sludre over en kop kaffe og en snack, eller bestille et måltid fra den varierede menu. Det åbne køkken her er opkaldt efter en kendt pelsjægerhytte i den norske del af Svalbard, ikke langt fra Nordpolen. På samme måde som jagthytten i Svalbard nu tiltrækker turister fra hele verden, er Fredheim ombord på vores skibe også international i sammensætningen af de retter, restauranten serverer. Her er masser at vælge mellem, f.eks. gode retter som grillede cheeseburgers, kebabber, hotdogs og saftige, dampede dumplings.
Lindstrøm – for det eksklusive, finere køkken
Velkommen til vores finere middagskoncept, opkaldt efter kokken som rejste sammen med Roald Amundsen på hans polarekspeditioner. Gæster i suiter kan spise all-inclusive i Restaurant Lindstrøm til morgenmad og aftensmad hver dag. Andre gæster er også hjerteligt velkomne her til det ene eller begge måltider til à à la carte-retter. Lindstrøm, der tilbyder det bedste af det bedste fra det nordiske gourmetkøkken, tilbyder kvalitetsingredienser og inspirerende kulinariske kreationer. Restauranten har et klassisk, skandinavisk smart design og moderne kunst. Vinlisten er også førsteklasses, servicen upåklagelig og en oplevelse værd.