Ekspedition til Amazonas - sydgående

Manaus, Brasilien - Montevideo, Uruguay

Kombiner Amazonas-regnskoven, tropiske strande og storbyliv langs Brasiliens kyst. Afrejse fra Manaus og derefter 17 herlige dage på rejse sydpå til Montevideo. Lær noget om den imponerende økologi, historie og kultur undervejs.

 • Oplev et mangfoldigt rejseprogram, udforsk store byer og havne, inden vi sejler ind i Amazonas-regnskoven
 • Oplev livet på Amazon-floden med livlig handel i skoven
 • Vælg i et spændende og varieret udflugtsprogram blandt sightseeing og historiske og kulinariske udflugter
 • Overvær ekspeditionsholdets fascinerende foredrag

Oversigt

Turen begynder i Manaus, og vi sejler på Amazonfloden ind i tropisk jungle. Læs noget om økologi her, se fugle og det unikke dyreliv på vandre- eller kanoture. Mens vi sejler sydpå langs Brasiliens kyst, kan du nyde livet på dækket, udforske fantastiske natur og se nogle af byernes historiske vartegn. Du får en unik mulighed for at komme til at kende landet og de mennesker, der bor her.

En blanding af naturvidundere og byliv

Mens vi sejler langs Brasiliens kyst, udforsker vi regnskoven, strande og endeløse floder. Windsurfing og fiskeri er populære aktiviteter, og der er også mange muligheder for bjergbestigning og vandreture. Desuden er der masser af tid til at opleve byer med flotte museer, UNESCO-beskyttede steder, stor arkitektur, forførende lyde af Bahia-musik og eksotiske og dragende dufte og smag af afrikansk-inspireret mad.

Kombinationen af ​​betagende natur, mødet med venlige mennesker, kultur og fascinerende foredrag gør turen til en fantastisk ekspedition.

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension.
 • En overnatning på hotel i Manaus inden afrejse, inklusive morgenmad.
 • En overnatning på hotel i Montevideo efter rejsen, inklusive morgenmad.
 • Transport fra hotellet til skibet i Manaus, inklusive sightseeing.
 • Transport fra skibet til hotellet i Montevideo.
 • Vind- og vandtæt jakke.
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land.
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter.
 • Te og kaffe om bord.

Ikke inkluderet:

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer.
 • Tilvalgsudflugter.

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt.
 • Alle planlagte landgange er afhængige af vejr- og isforhold.
 • Program og rejserute kan ændres.
Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Sejl på Amazonfloden og videre sydpå langs Brasiliens kyst til Uruguays livlige hovedstad, Montevideo

1200x600_Manaus_©Shutterstock_Elisa Bonomini.png

Manaus, Amazonas


Lokalitet:

Ekspeditionsrejsen starter med en overnatning på dette magiske sted.

1200x600_Manaus_©Shutterstock_Filipe Frazao.png

Manaus, Amazonas


Lokalitet:

Efter en rolig morgenmad tager vi på sightseeing og lærer mere om Manaus og regionen. Denne tur slutter på kajen, hvor MS Fram ligger og venter på, at vi går ombord.

1200x600_Parintis_shutterstock.jpg

Parintins


Lokalitet:

Parintins er en meget lille ø med masser af små butikker og spisesteder, og den lokale katedral tårner sig op over byen. Oplev hverdagen i byen, smag på en af de lokale drinks eller en lokal suppe, prøv den traditionelle boi-dans, eller tag med ekspeditionsteamet på vandretur eller kajaktur i junglen. 

1200x600_Santarem_guentermanaus.jpg

Santarém


Lokalitet:

Amazonasfloden er verdens største flod og går igennem verdens største skov. Efter tre dage ombord bliver det nu muligt at mærke fast grund under fødderne igen. Tag en slentretur på havnepromenaden i Santarém, hvor den lysebrune Amazonas møder den mørkeblågrønne Rio Tapajós. Byen er på én gang hyggelig og en grovkornet havneby. Santarém er samtidig det perfekte udgangspunkt for udflugter til Tapajós-skoven, et smukt skovområde, hvor du kan vandre og ro i kano. Herfra kan du også tage på opdagelse i Amazonas' enestående regnskov.

Dag 5-7
Manaus_©Shutterstock_Filipe Frazao_ Day 5_1200x600.png
Foto: Filipe Frazao Foto

Cruise på Amazonasfloden


Lokalitet:

De følgende dage tilbringer vi med at udforske junglen fra Amazonasfloden, før vi kommer ud på det åbne Atlanterhav. Nyd turen på dækket med kamera eller kikkert klar. Lyt til lyden af junglen, og hør vildmarkens sang. 

1200x600_Fortaleza City Tour.jpg

Fortaleza


Lokalitet:

I Fortaleza bør du lægge et besøg forbi den gamle bydel Centro. Oplev de travle gader og små butikker om dagen. Smag på det brasilianske køkken på et af byens traditionelle spisesteder, Barracas, ved stranden. Hvis du interesserer dig mere for historie og kunst, kan vi anbefale et besøg på det gamle fort opført af den hollandske kaptajn Matias Beck i 1649 og Fortalezas katedral, Brasiliens tredjestørste kirke.

At sea_©Sven Schermer - Shutterstock.png

Til søs


Lokalitet:

Hør ekspeditionsteamet spændende foredrag, eller slap af på dækket.

1200x600_Paraty_shutterstock_©Iuliia-Timofeeva.jpg

Paraty


Lokalitet:

Kystbyen Paraty ligger omgivet af øer og beskyttede strande med en kulisse af skovklædte bjerge, der rejser sig op over byens gamle huse fra kolonitiden og brostensbelagte gader. Intet under, at byen er et af UNESCOs verdenskulturarvsområder. Paraty oplevede sin første opblomstringstid under den brasilianske guldfeber i det 17. århundrede. Byen markerede endestationen for det såkaldte "Gold Trail", en 1.200 km lang rute, der forbandt guldminerne til Atlanterhavet. Den oprindelige indianerbefolkning etablerede vejen gennem ufremkommelig regnskov. I starten af det 19. århundrede blev Paraty kendt for sin kaffehandel og produktion af Cachaça, brændevin fremstillet af saften fra sukkerrør. Kyststrækningen med de uspolerede skove kalder på uforglemmelige eventyr og på hikere, botanikere og ornitologer fra hele verden. Tættere kommer du ikke på dit drømmeeventyr.

Dag 14-15
1200x600_At sea_©Samuel Borges Photography - Shutterstock_Day 14-15.png

Til søs


Lokalitet:

Vi tilbringer en dag på havet med ren afslapning.

1200x600_Montevideo-Uruguay-port_Travel-Bug Shutterstock.jpg

Montevideo


Lokalitet:

Om eftermiddagen ankommer vi til Uruguays hovedstad Montevideo, som ligger ved Rio de la Platas munding. Vi sørger for transport fra skibet til dit hotel. Den livlige by kan opleves på egen hånd.

Dag 17
1200x600_Montevideo_©Shutterstock_day1-2.png
Foto: Shutterstock Foto

Montevideo


Lokalitet: Montevideo

Rejseeventyret slutter med morgenmad på hotellet.

Lokalitet
Om bord Oplevelser

Udflugter

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt, hvad Brasilien kan tilbyde på Hurtigrutens mangfoldige tilvalgsudflugter

Fotos

Oplev Sydamerikas eksotiske natur, kultur og dyreliv

Forlæng ferien

Forlæng ferien

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205