Dybdegående ekspedition til Patagonien og Chiles fjorde

Dybdegående ekspedition til Patagonien og Chiles fjorde

Dybdegående ekspedition til Patagonien og Chiles fjorde

Dybdegående ekspedition til Patagonien og Chiles fjorde

Rejseinformation 16 dage MS Roald Amundsen
Afrejse
20. marts 2025
Pris fra kr 52.425
kr 39.285
Helpension inkluderet

16-dages ekspeditionskrydstogt gennem Patagonien og Chiles fjorde fra Ushuaia til Valparaíso

Vild, eventyrlig oplevelse

Fra Buenos Aires flyver vi til Ushuaia, inden vi sejler til Kap Horn, hvor vi forsøger at gå i land. Vi sejler herefter nordpå langs Sydamerikas vestkyst med dens imponerende, panoramiske landskaber og fjerntliggende samfund - f.eks. Puerto Edéns kawésqar-folk.

Naturvidundere

Sejl gennem en labyrint af smukke fjorde med en myriade af øer og stejle bjerge. Se storslåede udsigter, når vi sejler forbi glitrende isbræer og ind i fjerntliggende fjorde på vej til charmerende Castro, maleriske Niebla og den pulserende by Valparaíso, der ligger på en bjergside.

Dybdegående ekspedition til Patagonien og Chiles fjorde Dybdegående ekspedition til Patagonien og Chiles fjorde
 • Dag 1
  Buenos Aires, Argentina

  Forunderlige Buenos Aires

  20. marts 2025

  Få en smagsprøve på Argentinas hovedstad

  Med sin fusion af falmet, europæisk storhed og latinamerikansk pragt er et ophold med overnatning i Buenos Aires den ideelle begyndelse de eventyrlige oplevelser. Nyd den smukke arkitektur - f.eks. operahuset Teatro Colón, det lyserøde Casa Rosada og det nationale kunstmuseum, der udstiller værker af Van Gogh, Monet og Picasso.

  Udforsk det farverige gademuseum i La Boca med livlige markeder og restauranter. Overvær et tangoshow og nyd en stor oksesteak på et af byens bøfhuse. Tag eventuelt til Buenos Aires i god tid for udforske byen fuldt ud eller for at deltage i vores tilkøbsprogrammer inden sejladsen.

  Dag 1
  Buenos Aires, Argentina

  Forunderlige Buenos Aires

 • Dag 2
  Ushuaia

  Vi sejler videre fra Ushuaia

  21. marts 2025

  Vi flyver sydpå til Ushuaia for at gå ombord på skibet

  Vi står tidligt op og tager til lufthavnen for at flyve til Ushuaia. Med en baggrund med snedækkede bjerge har Ushuaia den stolte - om end omstridte - titel som verdens sydligste by.

  M/S Roald Amundsen venter på os i havnen. Når man har hentet sin ekspeditionsjakke og mødt ekspeditionsteamet, er der tid til at komme på plads i kahytten og til at udforske skibet inden det første ud af mange lækre måltider ombord. Den eventyrlige rejse er begyndt.

  Dag 2
  Ushuaia

  Vi sejler videre fra Ushuaia

 • Dag 3
  Til søs

  Vi runder Kap Horn

  22. marts 2025

  Vi sejler gennem Beagle-kanalen og runder Kap Horn

  Opdagelsesrejsen begynder rigtigt, når vi sejler gennem Beagle-kanalen til Sydamerikas sydligste spids - Kap Horn. Kanalens klippevægge dykker direkte ned i det iskolde, dybblå vand i det vilde og afsidesliggende havlandskab. Spejd efter de sjældne, små delfiner sydlig hvidskæving og andet dyreliv her.

  Ved Kap Horn kolliderer Atlanterhavet og Stillehavet og skaber kraftige bølger. Engang var det forbundet med frygt at runde kappen for selv hærdede sømænd, men med moderne skibsudstyr forsøger vi at komme i land - en sjælden begivenhed - for at udforske selve kappen … hvis vejret er med os.

  Dag 3
  Til søs

  Vi runder Kap Horn

 • Dag 4
  Puerto Williams, Chile

  Fredfyldte Puerto Williams

  23. marts 2025

  Besøg et fjerntliggende paradis

  Nyd den rolige atmosfære i Puerto Williams, der lige som Ushuaia kalder sig verdens sydligste by. Besøg Martin Gusindes antropologiske museum. Her findes oprindelige yaghan-kunstgenstande, kort, billeder og en traditionel kano. Man kan også se en kopi af forstavnen på Yelcho - skibet, der reddede Shackletons besætning i 1916.

  Tag på vandretur gennem smukke landskaber på egen hånd eller som en del af en guidet udflugt. Man kan ro i kajak, hvis vejret er godt. Ivrige fugleentusiaster skal have kikkert eller kamera klar for at se havfugle - blandt andre den kæmpestore albatros.

  Dag 4
  Puerto Williams, Chile

  Fredfyldte Puerto Williams

 • Dag 5
  Garibaldi Fjord, Chile 

  Garibaldi Fjord 

  24. marts 2025

  Oplev nogle af Chiles mest imponerende isbræer

  Dagens indhold er en smuk sejltur i Garibaldi Fjord i Parque Nacional Alberto de Agostini. Her tumbler Andesbjergene ned i Stillehavet, og fantastiske isbræer kælver is i Chiles smukke fjorde.

  Afhængigt af vejrforholdene besøger vi Garibaldi- eller Pia-isbræen, der er to af Chiles mest imponerende isbræer. Fjorden er også et UNESCO-biosfærereservat, og den er hjemsted for sæler, søløver og mange havfugle såsom den imponerende andeskondor.

  Dag 5
  Garibaldi Fjord, Chile 

  Garibaldi Fjord 

 • Dag 6
  Til søs 

  Chiles imponerende fjorde 

  25. marts 2025

  Gennem Magellan-strædet

  Mens vi sejler nordpå langs Chiles kyst, kan man overvære ekspeditionsteamets fascinerende foredrag om præcolumbiansk historie, omgivelsernes geologi og lokalsamfundenes folklore.

  Nyd roen og skønheden i den labyrint af fjorde, vi sejler igennem, omgivet af øer, isbræer og stejle bjerge. Og spejd efter søelefanter, delfiner og hvaler, der ofte svømmer ved siden af skibet.

  Skibets egen fotograf hjælper alle med at tage de bedst mulige fotos af dyr og landskaber.

  Dag 6
  Til søs 

  Chiles imponerende fjorde 

 • Dag 7-8
  Puerto Natales, Chile

  Bohêmeagtige Puerto Natales

  26. marts 2025 - 27. marts 2025

  Porten til Torres del Paine

  Ekspeditionskrydstogtet fortsætter til Puerto Natales, der er porten til Parque Nacional Torres del Paine. Man kan se den smukke nationalpark på en panoramisk bus- eller vandretur. Det forrevne landskab har steppe, skov og ørken, der er præget af isbræer og søer.

  Guanakoer, nanduer og sky pumaer strejfer om her. Spejd efter chilenske flamingoer og kæmpe andeskondorer.

  Puerto Natales har mange spisesteder, barer og butikker med friluftsudstyr og er et populært samlingssted for vandrere og eventyrlystne. Besøg kunsthåndværkerbyen Etherh Aike, nyd en gin på Last Hope-destilleriet eller gå en tur langs den fotogene havnefront.

  Dag 7-8
  Puerto Natales, Chile

  Bohêmeagtige Puerto Natales

 • Dag 9
  White Narrows 

  Vi krydser White Narrows 

  28. marts 2025

  Tidevandet bestemmer over dagen

  Tidligt om morgenen - alt efter tidevandsforholdene - sejler vi fra Puerto Natales gennem White Narrows. Med en bredde på mindre end 100 meter visse steder er den imponerende vandvej kun farbar, når vandet er roligt. Når vi er kommet igennem, fortsætter vi dybt ind i hjertet af Chiles fjorde, der omgivet af panoramaudsigt, når vi sejler mod Puerto Edén.

  Se fra dækket nogle af kontinentets smukkeste landskaber, når kaptajnen dygtigt navigerer M/S Roald Amundsen gennem Patagoniens farvande. Nyd landskaberne, spejd efter dyr eller tag med til et spændende foredrag i videnskabscenteret.

  Dag 9
  White Narrows 

  Vi krydser White Narrows 

 • Dag 10
  Puerto Edén, Chile

  Fjerntliggende Puerto Edén 

  29. marts 2025

  Lær noget om kawésqar-kulturen i en fjerntliggende landsby

  Vores næste opholdssted er den fortryllende landsby Puerto Edén i Parque Nacional Bernardo o’Higgins for enden af en dyb fjord. Den lille bosættelse kan kun nås med skib, og færgen, der forbinder den med fastlandet, går kun en gang om måneden. Der er ingen veje her - kun trægangbroer, der forbinder huse og butikker.

  Blandt byens 250 indbyggere møder man nogle af de sidste medlemmer af det oprindelige kawésqar-folk og får et fascinerende indblik i patagonisk kultur. Det unikke samfund er en levende, menneskelig UNESCO-skat.

  Dag 10
  Puerto Edén, Chile

  Fjerntliggende Puerto Edén 

 • Dag 11
  Tortel, Chile

  Charmerende Caleta Tortel 

  30. marts 2025

  Få en varm velkomst i Caleta Tortel

  Vi fortsætter ad den velbetrådte sti for at besøge den isolerede Caleta Tortel. Den charmerende by ved mundingen af Río Baker, Chiles største flod, er hjemsted for små 500 indbyggere.

  I stedet for veje forbinder en labyrint af gangbroer det nært forbundne samfund, der breder sig over vandet og omkring foden af bjerget. Hvis forholdene tillader det, kan man udforske mere af det mælkeblå vand i kajak.

  Mens man udforsker byen, kan man møde lokalbefolkning, der sælger kunsthåndværk, og man bliver måske forkælet med folkedans.

  • Inkluderet Besøg i Tortel-samfund
  Dag 11
  Tortel, Chile

  Charmerende Caleta Tortel 

 • Dag 12
  Til søs

  Patagoniens have 

  31. marts 2025

  Uforglemmelige, andinske havmiljøer

  Ekspeditionskrydstogtet fortsætter nordpå gennem Patagoniens sagnomspundne farvande. Farvandene er fængslende med en hel palet af blå nuancer, fra den klareste aquamarine til de dybeste midnatsnuancer.

  Mens vi sejler, er der gode chancer for at se hvaler, havfugle, sæler og meget mere. Nyd naturscenerne fra den panoramiske sauna eller boblebadene og infinity-poolen på dækket, spis i skibets restauranter eller slap af i Explorer Lounge & Bar.

  Ekspeditionsteamet holder fascinerende foredrag om lokal historie og dyreliv, og skibets fotografer kan hjælpe med gode råd om ekspeditionsfotografering.

  Dag 12
  Til søs

  Patagoniens have 

 • Dag 13
  Castro, Chile

  Den charmerende by Castro 

  1. april 2025

  Huse på pæle og historiske kirker

  Castro, der ligger i Isla Chiloés frodige, grønne natur, er Chiles tredjeældste by og har to steder, der er på UNESCOs verdensarvsliste - Iglesia San Francisco og Iglesia de Señora de Gracia de Nercón.

  Hav kamera klar til udsigten til byens farverige palafitos - huse på pæle langs havnefronten. For at få indblik i den lokale kultur kan man besøge Museo Regional de Castro og museet for moderne kunst.

  Man kan også se nogle af Chiloés seværdigheder. Castro ligger strategisk midt på øen og har nem adgang til mange fascinerende steder.

  Dag 13
  Castro, Chile

  Den charmerende by Castro 

 • Dag 14
  Niebla, Chile

  Niebla-fæstningen 

  2. april 2025

  Udforsk spanske fæstninger og travle markeder

  Vi går i land ved den lille havneby Niebla, der ligger på en malerisk halvø med udsigt over Corral-bugten på den ene side og Valdivia-flodens udmunding på den anden. Tag en slentretur på den brede sandstrand, og hvis markedet Feria Costumbrista er åbent, kan man smage traditionelle empanadas, antichuchos og churros.

  Ud over selve byen er ruinerne af den gamle, spanske fæstning og dens tilhørende museum et besøg værd. Lær mere om regionens historie på museet og gå derefter en tur rundt om fyret. Der er en smuk udsigt over floden og bugten.

  Herefter besøger vi Valdivia, der er provinsens hovedstad og en af Chiles ældste, spanske bosættelser.

  • Inkluderet Valdivias højdepunkter
  Dag 14
  Niebla, Chile

  Niebla-fæstningen 

 • Dag 15
  Til søs

  Vi sejler nordpå

  3. april 2025

  Vi spejder efter dyr på havet

  Ekspeditionskrydstogtet fortsætter langs Stillehavskysten til Valparaíso, hvor sejladsen slutter. Nu, da rejsen nærmer sig sin slutning, vil man måske gerne reflektere over oplevelserne indtil nu. Måske har man fået nye venner undervejs, og måske tænker man endda på sin næste eventyrlige rejse.

  Der er chance for at nyde ekspeditionsteamets opsummering af vores fælles oplevelser i Patagonien og fjordene. Og da vi er på havet, kan man lige så godt drage fuld nytte af alle skibets fantastiske faciliteter og nyde et sidste skønt aftensmåltid.

  Dag 15
  Til søs

  Vi sejler nordpå

 • Dag 16
  Valparaíso, Chile

  Valparaíso, en UNESCO-perle 

  4. april 2025

  Et fantastisk sted at afslutte ekspeditionskrydstogtet

  Ekspeditionskrydstogtet til den sydamerikanske Stillehavskyst slutter i Valparaíso. Denne UNESCO-by, der er kendt som “Stillehavets juvel”, er bygget på stejle bakkesider med udsigt over havet. Det er værd at bruge tid her inden flyrejsen hjem.

  Byen er fyldt med spændende dufte, lyde og mennesker og har en spændende labyrint af snoede gyder og kvarterer, farverige huse og mercados, der er spækket med lokale råvarer. Nyd det hele på en tur med kabelbanen op til Cerro Alegre og Concepción.

  Selv om krydstogtet er slut, kan man efter sejladsen få flere eventyrlige oplevelser ved at deltage i et tilkøbsprogram.

  Dag 16
  Valparaíso, Chile

  Valparaíso, en UNESCO-perle 

Afrejsedatoer

2025

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Marts:
20.

Hvad er inkluderet?

Hotel

 • Overnatning og morgenmad i Buenos Aires inden ekspeditionskrydstogtet.

Flyrejser

 • Flyrejse på økonomiklasse fra Buenos Aires til Ushuaia

Transport

 • Transport fra hotellet i Buenos Aires til lufthavnen i Buenos Aires inden ekspeditionskrydstogtet
 • Transport fra Ushuaias lufthavn inklusive en kort tur rundt i byen til skibet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer* i restauranterne Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm er inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

*) Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke.

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Fuld benyttelse af skibets videnskabscenter, et lille bibliotek og avanceret biologisk og geologisk udstyr
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende, videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fange landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panorama-sauna, udendørs og indendørs motionsarealer og løbebane
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger

Aktiviteter ved landgang

 • Guidede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område.
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills
Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 530 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om