Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 1)

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 1)

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 1)

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 1)

Rejseinformation 19 dage MS Fram
Afrejse
17. august 2022
Pris fra
kr 122.033
Helpension inkluderet

Dette ekspeditionskrydstogt tager dig fra Island til Grønlands sydlige kyst, før vi forsøger at sejle til hjertet af Nordvestpassagen ved Cambridge Bay.

Det sydlige Grønland

Vi starter i Reykjavik, Island. Herfra sejler vi til Danmarksstrædet til Prins Christians Sund, en spektakulær labyrint af kanaler lavet af granitsten, og fyldt med isflager og gletsjere. Vi tilbringer fire dage med at udforske de bemærkelsesværdige fjorde og bosættelser i det sydlige Grønland, inklusive hovedstaden Nuuk og den imponerende Ilulissat Isfjord, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Ind i Nordvestpassagen

Den næste del af vores eventyr tager os tværs over Davisstrædet og til starten af vores forsøg på at krydse Nordvestpassagen. I over syv dage udforsker vi øerne, der ligger spredt ud over denne berømte, udfordrende havrute, der kun kan besejles et par uger om året. Du vil opleve forskellige dybt fascinerende steder midt i den spektakulære natur, overdådigt dyreliv, Thule og inuitiske bosættelser og historiske handelsstationer.

Vores rute og landgange vil i høj grad afhænge af hav- og vejrforholdene. Vi planlægger at tage dig med på en rib bådssejlads blandt isflager og arktisk dyreliv. Kaptajnen og ekspeditionslederen vil udvælge steder til de eskorterede landgange med ekspeditionsteamet, der kan inkludere Pond Inlet, Dundas Harbour, Radstock Bay, Fort Ross og Gjoa Haven.

Hvis det lykkes, ender vores store haveventyr i Cambridge Bay, hvor opdagelsesrejsende engang søgte ly fra de barske vintre. Du vil tage et fly til Edmonton, inden du vender hjem. Skulle havisen forhindre os i at fuldføre vores rejse til Nordvestpassagen, vil du stadig have oplevet den rå, højarktiske skønhed og mange muligheder for at se sjældne vilde dyr såsom isbjørne.

Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 1) Nordvestpassagen - I de store opdagelsesrejsendes kølvand (rejse 1)
Attempt

Vores forsøg i Nordvestpassagen er ekspeditioner, hvor vi, i ægte ekspeditionsstil, udfordrer elementerne og det arktiske oceans isflager for at sejle rundt på disse fjerntliggende og isede vandveje – på en sikker måde. Adskillige alternative ruter kombineret med vores dybe viden om området og fleksibilitet er de centrale faktorer i forhold til at give dig den mest fantastiske oplevelse. Og hvis vi virkelig præsterer at sejle rundt om Baffin Island eller sejle gennem hele Nordvestpassagen, vil det ikke gå ubemærket hen.

 • Dag 1
  Reykjavik, Island

  Den nordligst beliggende hovedstad i verden

  17. august 2022

  Dit eventyr starter i Reykjavik, verdens nordligste hovedstad. Reykjavik er både malerisk og kosmopolitisk. Denne lille by har den perfekte størrelse i forhold til en vandretur, der er pakket med kunst, kultur og historie.

  Gå en tur langs Laugavegur, som er den største shoppinggade med lækre butikker og udendørs boder. Du vil måske have lyst til at købe islandsk strik, berømt for sin kvalitet, stil og varme. Eller du kan tage hen til den arkitektonisk smukke kirke Hallgrimskirkja. Kunstelskere kan besøge Reykjavik Kunstmuseum, Nationalgalleriet og de mange mindre gallerier og museer, som ligger spredt rundt i hele byen.

  Et stop ved Nationalmuseet, Saga Museum og Det Maritime Museum vil helt sikkert lære dig lidt om Islands historie. Og tag dit badetøj med, hvis du får lyst til en dukkert i en af byens 18 swimmingpools, hvoraf mange har saunaer og boblebad.

  Men mulighederne stopper ikke der. Reykjaviks navn betyder faktisk “den røgfyldte bugt” på grund af dampen fra de omkringliggende geotermiske kilder, og her er du kun få timer væk fra gejsere, gletsjere, varme kilder og vandfald. Hvorfor ikke booke et program før sejladsen med os og bruge et par ekstra dage på at udforske Islands såkaldt Gyldne Cirkel fuldt ud?

  Ved Reykjavik havn venter MS Fram på dig. Når du har hentet din gratis ekspeditionsjakke og efter check-in, har du tid til at komme på plads i din kahyt. Der er en obligatorisk sikkerhedsøvelse lige før afgang, hvorefter du kan gå rundt og udforske skibet.

  Velkomstmiddagen om aftenen slutter med en skål ledt an af kaptajnen, der ønsker alle en fornøjelig ekspedition. Derefter møder du Ekspeditionsteamet og de vigtigste medlemmer fra besætningen, der vil afholde en vigtig briefing om sundhed og sikkerhed.

  Dag 1
  Reykjavik, Island

  Den nordligst beliggende hovedstad i verden

 • Dag 2-3
  Til søs

  Danmarksstrædet

  18. august 2022 - 19. august 2022

  Nyd dit eventyr, mens du tilbringer dagen til søs på vej til Nordvestpassagen. Danmarksstrædet er faktisk stedet, hvor du finder verdens største vandfald ... under vandet! Blandingen af de varme og kolde strømme, plus den stærke vind betyder, at havet nogle gange er lidt omskifteligt.

  Ombord på skibet får du tid til at slappe af, lære dine medrejsende at kende og undersøge faciliteterne ombord. I Videnskabscentret afholder Ekspeditionsteamet forelæsningsprogrammer om det vilde dyreliv og økosystemerne i Arktis, og de vil forberede dig til det kommende eventyr.

  Du vil også få de vigtige retningslinjer fra AECO, Association of Arctic Expedition Cruise Operators, forklaret. Du vil lære, hvordan du kan beskytte bosteder for vilde dyr, holde en sikker afstand til dyrene og besøge arktiske samfund på en værdig og respektfuld måde.

  Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage ned i træningscentret og få pulsen op. Du vil også have adgang til en sauna, en infinity-pool og to udendørs boblebade. Nyd dine drikkevarer i den panoramiske Explorer Lounge & Bar, hvor du kan sætte dig ned i en sofa og se bølgerne rulle forbi udenfor.

  Dag 2-3
  Til søs

  Danmarksstrædet

 • Dag 4
  Prins Christians Sund-området

  “En flod af smeltet is”

  20. august 2022

  Gør dig klar til at beundre noget af den mest fantastiske udsigt i verden lige her i området ved Prins Christians Sund. Det sydlige grønlandske sund forbinder Labradorhavet og Irmingerhavet og adskiller fastlandet fra øhavet ved Kap Farvel.

  Den 60 km brede vandvej er omgivet af granitbjerge med skarpe toppe, hvoraf nogle er op til 2.220 meter høje. Du vil undre dig over labyrinterne af geologiske mønstre i klippefladerne, lige fra de dybe revner og sprækker til linjerne af sort lav, der ser ud til at sive ud af klippen som maling.

  De dæmpede gråtoner og det rustgrønne i bjergene står i skarp kontrast til det lyse hvide fra de mange gletsjere, du ser omkring dig. Disse langsomt bevægende ismasser gnaver sig vej fra det enorme grønlandske ismassiv og flyder lige ud i sundet og kælver hvidblå isbjerge fra sig i alle størrelser, nuancer og former. Du vil forstå, hvorfor den italienske opdagelsesrejsende fra det 15. århundrede, John Cabot, på så berømt vis beskrev Prins Christians Sund som “en flod af smeltet is”.

  Tag dit kamera, og slut dig til Ekspeditionsteamet på observationsdækket. Der er kun to tegn på menneskeliv her: Den danske vejrstation, der ved indgangen til fjorden blev opbygget af USA under den kolde krig, og de over 100 farverige huse i fiske- og jagtbyen Aappilattoq, hvis navn på lokalt grønlandsk inuitsprog betyder “havanemone”.

  Du vil muligvis se ringsæler og skæggede sæler på isen, mens diverse måger og sorte lomvier er at finde i rederne på de stejle klipper. Man kan også se vågehvaler og pukkelhvaler, selvom de ikke plejer at svømme ind i sundets smalle strækninger og foretrækker de bredere områder ved indløbet.

  Det er hvert år kun muligt at navigere i Prins Christians Sund om sommeren, når havisen ikke er så tæt, og isbjergene ikke blokerer for indløbet. Imidlertid kan vejr, havis og blokerende isbjerge på selve dagen betyde, at vores rute måske stadig er spærret.

  Hvis det sker, skal du ikke være ked af det! Det er, hvad man kan forvente ved en ekspedition i den ægte vildmark. Her definerer naturen reglerne, ikke modsat. Vi kan i stedet sejle mod Nunap Isua, der også er kendt som Kap Farvel, det sydligste punkt i Grønland.

  Dag 4
  Prins Christians Sund-området

  “En flod af smeltet is”

 • Dag 5
  Kvanefjord, Grønland

  Ekspeditionsdag

  21. august 2022

  Kvanefjord er en 48 km lang fjord på Grønlands vestkyst i Sermersooq-området, som betyder “stedet med meget is”. Fjorden strækker sig omkring 10 km ind i landet, inden den deler sig i tre mindre kanaler, hver med en gletsjer i enden.

  Vi vil tilbringe dagen med at udforske denne fantastiske fjord, og kaptajnen vil søge efter steder, hvor vi kan kaste anker og gå i land. Der vil være masser af muligheder for at se vilde dyr, enten fra dækket eller i land, eller måske har du bare lyst til at strække benene og nyde det betagende landskab.

  Kvanefjord ligger også tæt på Kvanefjeld, et område med en af de største koncentrationer af aflejringer med sjældne jordarter i verden. Nylige undersøgelser skønner endda, at en fjerdedel af verdens sjældne jordarter ligger inde i disse bakker.

  Geologiske koncentrationer af uran og den sagnomspundne, grønlandske korund, tugtupite – betyder “rensdyrblod”, gør Kvanefjeldstedet særligt bemærkelsesværdig. Cerium, lanthan og andre ædelmetaller, der er afgørende for den moderne teknologi, såsom smartphones, el-biler og MR-scanningsmaskiner, kan også findes her.

  Dag 5
  Kvanefjord, Grønland

  Ekspeditionsdag

 • Dag 6
  Nuuk, Grønland

  Grønlands hovedstad

  22. august 2022

  Nuuk blev grundlangt i 1728, hvilket gør den til den ældste bosættelse i landet. Og selvom Grønlands hovedstad regnes for at være en storby, så bor her færre end 17.000 personer. Navnet Nuuk betyder halvø, og den er beliggende ved udmundingen af et område med spektakulære fjorde og bjerge.

  Det første du vil bemærke ved denne lavtliggende bosættelse er, hvor farvestrålende husene er, med røde, grønne, blå og gule bygninger, der står i skarp kontrast til de isblå og hvide bjerge.

  I dag er Nuuk et sted, hvor gamle og nye traditioner mødes, fra de maleriske, gamle bygninger, der ligger spredt på kanten af fjorden, til den ultramoderne bygning med det grønlandske landsting og det bølgeformede Katuaq kulturcenter, der er inspireret af nordlyset.

  Du kan besøge den ældste bygning i Grønland, Hans Egedes Hus, opført i 1721 af den norske missionær, som har fået æren for at have grundlagt byen. Andre steder i byen kan du se efter en statue og en kirke, der er blevet opkaldt efter ham.

  Den rødmalede Vor Frelser Kirke med det typiske, lutherske klokketårn og spir er også et besøg værd. Tag forbi Grønlands Nationalmuseum for at se qilakitsoq-mumier, eller se de lokale malerier på Nuuk Kunstmuseum, det eneste private kunst- og kunsthåndværksmuseum i Grønland.

  Vi vil også tilbyde en lang vandretur gennem paradisdalen og rundt om bjerget Lille Malene som en del af en valgfri udflugt. Mens vi følger en sti, der er dannet af de gamle rensdyrspor, vil du nyde den fantastiske udsigt over den grønlandske kyst og gå forbi en lille sø og naturlige kilder.

  Der er også et udvalg af spisesteder i Nuuk til at tilfredsstille alles smag, nogle af dem har lokale delikatesser såsom muskusokse, sælsuppe og arktisk krabbe på menuen. Hvis du hellere bare vil have en kop kaffe, findes der flere forskellige fremragende caféer, der serverer varme drikke og snacks såsom burgere og wienerbrød.

  Dag 6
  Nuuk, Grønland

  Grønlands hovedstad

 • Dag 7
  Sisimiut, Grønland

  Moderne bosættelse, ældgamle traditioner

  23. august 2022

  Sisimiut – Grønlands andenstørste by – er spektakulært beliggende 40 km nord for den arktiske polarcirkel på kystlinjen midt i Davisstrædet. Det er en moderne bosættelse, men dens rødder går langt tilbage i tiden, og man anslår, at området har været bosat af grønlandske folk i over 4.500 år.

  Navnet Sisimiut kan oversættes til “folk ved rævehulerne”, en reference til de mange polarrævegrave, der ligger i nærheden af byen. Et andet dyr, der er lokal fra området, er moskusoksen, hvis uld bruges til at lave et lokalt stof kaldet qiviut – det skulle være 10 gange varmere end fåreuld. Du vil måske have lyst til at købe et qiviut-tørklæde, -hat eller -luffer, mens du er her.

  Med en befolkning på omkring 5.500 er Sisimiut et vigtigt, regionalt knudepunkt og er ofte et sted, hvor både, der er på vej mellem Nuuk og Diskobugtområdet gør ophold. Mange kommer her også for at dyrke friluftsaktiviteter på den grønlandske iskappe såsom skiløb eller hundeslædekørsel.

  Det lille museum huser kunstgenstande fra udgravninger af gamle saqqaq-bosættelser i nærheden af byen, hvoraf nogle af dem er 4.000 år gamle. Der er også kulturcentret Taseralik, stedet, hvor du kan tage hen for at lære mere om områdets kulturarv.

  For de sunde og raske tilbyder vi en 4-5 timer lang vandretur op til Palaasip Qaqqa-bjerget, en konstant stejl vandretur op til mere end 500 meter over havets overflade. Anstrengelserne vil blive fuldt ud belønnet med en enestående udsigt over Grønlands storslåede landskab.

  Dag 7
  Sisimiut, Grønland

  Moderne bosættelse, ældgamle traditioner

 • Dag 8
  Ilulissat, Grønland

  Stedet hvor isbjerge fødes

  24. august 2022

  Ilulissat – som helt enkelt betyder “isbjerg” – er beliggende i Ilulissat Isfjords fantastiske landskab, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Denne smukke perle af en by er karakteriseret ved sine egne farverige huse, der ligger nede ved fjorden, som har et evigt skiftende galleri af isbjerge – det er virkelig et billedskønt sted.

  Det er også et livligt knudepunkt for eventyrsøgende, som tager ud på polariskappen, og der bor næsten lige så mange slædehunde her, som der er mennesker. Hvert forår foregår et af verdens største hundeslædeløb her med 100 slæder.

  Lige uden for byen kan du ofte se kæmpe isbjerge, der flyder i det dybe, blå hav. De stammer fra Jakobshavn-gletsjeren, som kælver omkring 35 billioner ton isbjerge hvert år. Isbjergene rejser 20 km ned ad fjorden, inden de flyder ud i Diskobugten, og de er en drøm for fotografer.

  Du vil ikke blot kunne se disse kæmpe, forrevne ismasser, du vil også kunne høre dem. Når de slår ind mod hinanden og ind imod kysten giver de knasende, smuldrende og knirkende lyde et ekko igennem fjorden.

  Hvis baggrundsstøjen er som trommer, så er de knasende, smuldrende og knirkende lyde af is, der kælver isbjerge i vandet nedenfor, som bækkener. Tag et øjeblik, hvor du bare sidder, ser og lytter til isbjergene i de smukke omgivelser.

  Dag 8
  Ilulissat, Grønland

  Stedet hvor isbjerge fødes

 • Dag 9-10
  Labradorhavet

  Krydsning af Davisstrædet

  25. august 2022 - 26. august 2022

  Strædet er opkaldt efter den engelske opdagelsesrejsende, John Davis, som stod i spidsen for ekspeditioner her, der søgte efter en rute gennem Nordvestpassagen mellem 1585 og 1587. Davis var den første til at gøre opmærksom på, at der var mulighed for at jage sæler og hvaler i området og til at vise, at torskefiskeriet i Newfoundland strakte sig så langt nordpå.

  Vi har lagt Grønland bag os og sætter nu kurs mod Canada. Mens vi sejler over Labradorhavet, kan du fortsat nyde de spændende foredrag præsenteret af ekspeditionsteamet. Nogle af deres emner kan inkludere dyrelivet, som du muligvis får at se i det nordlige Labrador, inuit-kulturen, ekspeditionsfotografering og folk, som før i historien har udforsket det canadiske Arktis.

  Vi støtter også en række videnskabsprogrammer for civile, som du kan tilmelde dig. Disse projekter inkluderer Happywhale, hvor dine billeder hjælper med at identificere og registrere specifikke hvalers bevægelse på tværs af planeten ud fra deres særlige karakteristika.

  Eller du kan deltage i GLOBE Observer-projektet, som kombinerer dine observationer af skyerne og himmelforholdene set nedefra med data indsamlet af satellitter fra oven. Ved at deltage i disse projekter støtter du ikke kun det videnskabelige samfund, men du får også en bedre forståelse for verden omkring dig.

  Dag 9-10
  Labradorhavet

  Krydsning af Davisstrædet

 • Dag 11-17
  Nordvestpassagen

  Hjertet af Nordvestpassagen

  27. august 2022 - 2. september 2022

  Nu er det tid til at udforske hjertet af Nordvestpassagen. Den først registrerede rejse her, blev ført an af John Cabot i 1497. James Cook forsøgte, men det lykkedes ham ikke at sejle gennem passagen i 1776, og mange er allerede bekendte med den skæbnesvangre Franklin-ekspedition fra 1845. Den første til at overvinde passagen via skib var norske Roald Amundsen på en ekspedition, der varede fra 1903 til 1906.

  Isen varierer fra år til år, men vi håber, at vi får mulighed for at vise dig nogle af følgende steder:

  Pond Inlet, kaldet “Mittimatalik” på inuktitut, er et traditionelt inuitisk samfund omgivet af bjerge, gletsjere, fjorde, isgrotter, geologisk spændende steder og drivende isbjerge.

  Dundas Harbour er en forladt bosættelse med en gammel lejr for det Det Kgl. beredne canadiske politi og adskillige steder med arkæologiske fund. Gå i land for at se ruiner fra nogle af disse bygninger, sammen med et imponerende sted med levn fra den såkaldte Thule-kultur.

  Radstock Bay er domineret af Caswell Towers imponerende klippefremspring. Kystlinjen her er ideel til gåture til det forhistoriske inuitiske beboelsessted. Selve Caswell Tower byder på en udfordrende vandretur til toppen med en fantastisk udsigt.

  Beechey Island er kendt for den skæbnesvangre Franklin-ekspedition. To skibe sejlede ind i passagen i 1845, men ingen af dem blev nogensinde set igen. Det er kendt, at Franklin-ekspeditionen overvintrede på Beechey Island i 1845-1846.

  Fort Ross er en handelsstation, der blev etableret i 1937. Der er to små hytter, der vedligeholdes af den canadiske kystvagt.

  Gjoa Haven ærer den norske opdagelsesrejsende Roald Amundsen, som overvintrede her fra 1903. Han var i kontakt med det lokale folk, netsilik-inuitterne, og lærte en masse fra dem om at overleve og rejse i polarområder, hvilket flere år senere gav ham styrken til at vinde kapløbet om at nå Sydpolen

  På hele rejsen vil vi sejle på de fortryllende smukke stræder og vil konstant kunne se efter vilde dyr såsom den kæmpe isbjørn.

  Dag 11-17
  Nordvestpassagen

  Hjertet af Nordvestpassagen

 • Dag 18
  Cambridge Bay, Victoria Island

  “Et godt fiskested”

  3. september 2022

  Cambridge Bay er en lille by med under 2.000 indbyggere. Navnet siger meget om områdets historie for jagt og fiskeri. På inuinnaqtun kaldes Cambridge Bay “Iqaluktuuttiaq”, hvilket betyder “et godt fiskested”. Fluefiskeri efter gigantiske fjeldørreder i floden i nærheden er stadigvæk et tilløbsstykke.

  Det overdådige dyreliv, inklusive moskusokser og rensdyr, er et naturligt trækplaster for opdagelsesrejsende på disse kanter. Andre kommer også for at besøge CHARS (Canadian High Arctic Research Station), et center i verdensklasse for studier af klimaforandringerne.

  Det er kun passende, at din ekspedition lakker mod enden her, hvor polarforskere, der i gamle dage søgte efter Nordvestpassagen, ofte søgte ly. Du kan føje dit navn på en hæderskronet liste, som inkluderer den legendariske Roald Amundsen. Herfra vil du blive transporteret til lufthavnen og flyve til Edmonton, hvor du vil tilbringe natten.

  Dag 18
  Cambridge Bay, Victoria Island

  “Et godt fiskested”

 • Dag 19
  Edmonton

  Slutningen på din ekspedition

  4. september 2022

  Der sker noget i Edmonton, vores sidste destination på vores ekspedition. Albertas hovedstad har altid været et stabilt forretnings- og regeringscentrum, men for nylig kaldte Forbes Magazine det “Et af Canadas hotteste destinationer”. Hvis du ikke har travlt med at nå dit fly hjem, har du måske tid til at finde ud af hvorfor.

  Byen er livlig og farverig med alt det, der hører til en moderne metropol: en blomstrende madscene, mikrobryggerier og destillerier, små selvstændige butikker og en banebrydende kunstscene. Her findes også det femte største indkøbscenter i verden – West Edmonton Mall.

  Hvis du forlænger dit ophold, vil du kunne smage på den vidtstrakte vildmark for foden af Edmonton. Blot 35 minutter væk er det muligt at se fritgående bisoner gå og græsse på en eng i nationalparken eller stå på midten af vejen. Et besøg til Elk Island Nationalpark er en mulighed efter programmet, som du kan deltage i, inden du flyver hjem.

  Dag 19
  Edmonton

  Slutningen på din ekspedition

Afrejser

2022

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
August:
17.

Aktuelle tilbud:

 • Bestil Trygt

  Vores populære Bestil Trygt-ordning giver dig ro i sindet i forhold til din næste eventyrrejse med os.
  Bestil Trygt-ordningens fordele gælder for alle nye bestillinger, der foretages mellem 16. februar 2022 og 30. juni 2022 for ekspeditionskrydstogter med afrejse 31. december 2022 eller tidligere.
  Læs mere og bestil

Hvad er inkluderet

Inkluderet

Hoteller

 • Overnatning i Edmonton efter ekspeditionskrydstoget inklusive morgenmad

Flyafgange

 • Fly på økonomiklasse fra Cambridge Bay til Edmonton

Transport

 • Transport fra skibet til lufthavnen i Cambridge Bay efter ekspeditionskrydstogtet
 • Transport fra lufthavnen i Edmonton til hotellet efter ekspeditionskrydstogtet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune og Fredheim
 • À A la carte-restaurant Lindstrøm inkluderet for gæster i suite
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Streaming er ikke understøttet.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig ved aktiviteter ombord og på land
 • Mange forskellige inkluderede udflugter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyttelse af skibets videnskabscenter, som har et omfattende bibliotek og avancerede biologiske og geologiske mikroskoper
 • Videnskabsprogrammet for civile giver dig mulighed for at hjælpe med rigtig videnskabelig forskning
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panoramiske sauna, udendørs og indendørs motionscenter og udendørs løbebane
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Eskorterede landgange med små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotografer hjælper med dine kameraindstillinger før landgange

Ikke inkluderet

 • Internationale flyafgange
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Udflugter på land med vores lokale partnere – deltagelse frivillig
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam - deltagelse frivillig
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område - deltagelse frivillig

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sundhedsspørgeskema er obligatorisk
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo
Fru Fram i Antarktis
Foto: Sandra Walser
Dit skib

MS Fram

Byggeår 2007
Renoveret 2022
Skibsværft Fincantieri, Italy
Passagerkapacitet 250 (200 i Antarktis)
Senge 276
Bilkapacitet 0
Brutto last 11.647 tons
Længde 114 meter
Ræling 20,2 meter
Fart 13 knob
MS Fram in Greenland
Foto: Stian Klo

Den originale Fram var sin tids mest berømte polarforskningsskib, og resultaterne af hendes ekspeditioner er uden sidestykke. MS Fram, der bringer arven videre fra den originale Fram, benytter den mest avancerede teknologi, hvilket gør hende usædvanligt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder.

Læs mere om MS Fram

Isbjerge-en af mange yndlings foto motiver, når på en ekspedition med MS Fram
Foto: Tomas Mauch
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om