Island

– Det mytiske land af is og ild
Et stort vandfald over en vandmængde
 • En rigtig polarekspedition
  Med vores uovertrufne ekspertise i arktiske farvande vil vi vise dig Islands sjæl på en ekspedition til det fjerne Norden.
 • Et sted som intet andet
  Dramaet, historien, dyrelivet og de vilde naturlige scener gør Island til en destination, man aldrig glemmer – med masser af skjulte hemmeligheder.
 • Unikt, smukt landskab
  Vi tager dig helt tæt på vulkanske landskaber, vandfald, gletsjere og charmerende byer på vandreture og daglige aktiviteter.
 • Bæredygtigt eventyr
  Vores ekspeditionskrydstogter er organiseret med bæredygtighed som en prioritet – beskyttelse af dyrelivet, støtte af lokalsamfund og vores planets fremtid.
Et stort vandfald over en vandmængde
A group of people standing in front of a mountain
A sandy beach next to a body of water
A group of people swimming in a body of water
A boat in a large body of water
A herd of sheep standing on top of a lush green field
A waterfall with a mountain in the background
A bird sitting on a rock
A group of people standing on top of a grass covered hill
A group of ice and snow

Krydstogter til Island

Udforsk flere destinationer

Find din rejse blandt vores destinationer rundt om i verden.

Udforsk

Rejs med eksperterne

– Dit ekspeditionsteam på Island

En gruppe mennesker i en båd på en vandkrop
Skibets eksperter er ombord for at beskytte både de opdagelsesrejsende og det uberørte miljø. De er de rejsendes uvurderlige værter på hele ekspeditionsrejsen.
En gruppe mennesker i en båd på en vandkrop

Ledelse og undervisning

På ekspeditionsrejser i Island fører Ekspeditionsteamet an på korte vandreture, guidede landskabsudforskninger, flora- og fauna-ture, kulturelle besøg, besøg hos lokalbefolkningen og sejlture i RIB-både.

A man sitting on a boat in the water

“Nogle af mine yndlingsoplevelser på ekspeditionsrejser er en pukkelhvals udblæsning og isbjørne på tæt, men sikker afstand.”

– Steffen, Expeditionsledare

Rejseguide til Island

Vi tilbyder forskellige krydstogter til Island – du bestemmer, hvilket der er det rette for dig, ud fra dine behov og ønsker. Tænker du på, hvordan det ville være at rejse til Island? Tjek vores Rejseguide til Island for inspiration. Få kendskab til det brede udvalg af ekspeditioner og udflugter, vi tilbyder i Island og find ud af, hvornår det er det bedste tidspunkt at holde ferie i Island!

Bro mellem kontinenter

Island ligger højt mod nord i Atlanterhavet og tæt ved Polarcirklen - som en bro mellem kontinenterne. Det tager cirka fem timer at flyve fra New York til Reykjavik, og tre timer fra London. Ligesom Norge er Island velsignet af Golfstrømmen, der giver et tempereret klima med forfriskende somre og overraskende milde temperaturer om vinteren.

Pingvellir---Thingvellir-Þingvellir National Park Walk, Island