Galápagosøerne – ni af de bedste øer og Machu Picchu

Galápagosøerne – ni af de bedste øer og Machu Picchu

Galápagosøerne – ni af de bedste øer og Machu Picchu

Galápagosøerne – ni af de bedste øer og Machu Picchu

Rejseinformation 15 dage MS Santa Cruz II
Afrejsedatoer
26 afgange mellem mar 2024 og mar 2025
Pris fra kr 89.926
kr 73.237
Helpension inkluderet

11-dages ekspeditionskrydstogt til Galápagosøerne og eventyrlige oplevelser i Machu Picchu

Eventyrlige landoplevelser i Sydamerika

Første del af vores eventyrlige oplevelse foregår på land. Vi flyver fra Lima, Perus pulserende hovedstad, til Cusco, der var inkarigets centrum, og ser byens mange kulturelle og arkitektoniske vidundere. Herefter kører vi op til Den hellige Dal med et luksuriøst tog til det imponerende bjergcitadel Machu Picchu, inden vi tager tilbage til Cusco og flyver til charmerende Quito – “byen med det evige forår”.

De imponerende Galápagosøer

Efter udforskning af Quitos historiske centrum og besøg ved Ækvator, rejser vi til Galápagosøerne og får uforglemmelige, eventyrlige oplevelser til søs. Rejseplanen fører os til ni fantastiske Galápagosøer – Baltra, Santa Cruz, Isabela, Fernandina, Floreana, Santiago, Rábida, Bartolomé og Genovesa. Her ser vi maleriske landskaber med en række økosystemer, og ser mange af de dyrearter, der har gjort øerne så berømte. På det aktive krydstogt og med et ekspeditionsteam af lokale guider på skibet kommer vi tættere på de mange naturvidundere i vores små ekspeditionsbåde (panga-både), kajakker og glasbundsbåd.

Galápagosøerne – ni af de bedste øer og Machu Picchu Galápagosøerne – ni af de bedste øer og Machu Picchu
 • Dag 1
  Ankomst til Lima

  Nu begynder vores eventyrlige oplevelser på land

  Vores eventyrlige oplevelser gamle og moderne Lima

  Velkommen til Peru, der er et af Sydamerikas mest fascinerende lande!

  Hvis der er tid efter ankomsten til Lima, kan man for eksempel bare spadsere en tur rundt i gaderne for at lære byen at kende og se det, der lige fanger øjet.

  Eller gå en tur ved havet på strandpromenaden i det eksklusive Miraflores-kvarter. Her ligger mange restauranter, caféer og butikker. Lima betragtes som Latinamerikas madhovedstad, så spis nogle lokale retter som ceviche, der er rå fisk marineret i limejuice med løg og chili.

  Dag 1
  Ankomst til Lima

  Nu begynder vores eventyrlige oplevelser på land

 • Dag 2
  Lima

  Oplev Lima 

  Oplev Limas historiske centrum og mere

  Efter morgenmaden tager vi en byrundtur i Lima – inklusive frokost. Turen introducerer os til Limas historiske centrum, der er fyldt med elegant spansk koloniarkitektur og er på UNESCOs verdensarvsliste, og andre interessante steder i Lima. Vi besøger også det fascinerende Museo Larco, der har landets bedste private samling af præcolumbiansk kunst.

  Efter halvdagsudflugten er der endnu mere tid til at nyde den mangefacetterede by. Se en af byens store pladser eller find en restaurant, hvor man kan spise regionale specialiteter inden endnu en overnatning på hotellet.

  Dag 2
  Lima

  Oplev Lima 

 • Dag 3
  Flyrejse til Cusco

  Inkaernes by og en kulturel perle

  Udforsk inkarigets gamle centrum

  Om morgenen flyver vi til Cusco, der er Inkarigets gamle centrum. En guide tager med os til check-in på hotellet, inden vi går en guidet tur i den gådefulde by.

  Vi ser imponerende inkatids-bygninger, der står i kontrast til de udsmykkede bygninger fra den spanske kolonitid. Besøg det ceremonielle sted Sacsayhuaman fra det 15. århundrede eller oplev den spanske Santo Domingo-kirke - et kloster, der er bygget på ruinerne af Koricancha, der var inkaernes Soltempel. Efter rundvisningen til seværdighederne i den kulturelle og arkitektoniske perle kan man vende tilbage til hotellet til aftensmad.

  Dag 3
  Flyrejse til Cusco

  Inkaernes by og en kulturel perle

 • Dag 4
  Machu Picchu

  Tilbage i tiden til en fortabt verden 

  Oplev Inkarigets forsvundne by

  Tidligt om morgenen kører vi til Ollantaytambo i den hellige dal, hvor vi tager med et tog, der ad en smal jernbane kører gennem et fantastisk højlandslandskab op til Machu Picchu.

  Efter cirka to timer stopper vi i den lille by Aguas Calientes og kører den korte strækning med bus til Machu Picchu – Inkarigets såkaldte forsvundne by.    

  Vi får en guidet tur i den engang skjulte by og beundrer murene, terrasserne og ramperne, der er skåret ud i klipperne. Nyd den fredelige atmosfære i Machu Picchu og udsigten over lavlandsjunglen fra den højtliggende by.

  Efter frokost vender vi tilbage til Cusco til vores sidste overnatning på hotellet.

  Dag 4
  Machu Picchu

  Tilbage i tiden til en fortabt verden 

 • Dag 5
  Flyrejse til Quito

  Quito – byen med evigt forår 

  Oplev pulserende Quito

  Dagen begynder med morgenmad på hotellet. Derefter kører vi til lufthavnen for at nå morgenflyet via Lima til Ecuador. Vi ankommer i Quito om eftermiddagen.

  Med en højde på 2.850 meter over havoverfladen er Quito verdens næsthøjest beliggende hovedstad, og dens største trækplaster er den udsøgte gamle bydel, der blev grundlagt på en gammel inka-bosættelse. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste og er fuld af velbevaret koloniarkitektur, herunder farverige pladser, storslåede kirker og smukke monumenter.

  Besøg eventuelt Calle La Ronda, der er en gammel gågade med spor efter de digtere og kunstnere, der har boet her. Gaden er fyldt med butikker og caféer, og der er gode muligheder for at købe kunsthåndværk.

  Dag 5
  Flyrejse til Quito

  Quito – byen med evigt forår 

 • Dag 6
  Quito 

  Besøg historiske Quito  

  Tag over Ækvator ved “Byen midt i verden”

  Vi nyder en guidet tur i Quitos bemærkelsesværdige gamle bydel, der er et af Sydamerikas største og bedst bevarede kvarterer fra kolonitiden. I de smalle brostensbelagte gader, kan man beundre arkitekturen og smage lækker chokolade, der er fremstillet af den fineste, ecuadorianske kakao.

  Herefter tager vi til “Byen midt i verden”, der ligger cirka 26 km nord for Quito. Efter frokost besøger vi det berømte monument, der optegner Ækvators imaginære linje. Tag et foto, når vi står med den ene fod på den nordkugle halvkugle og den anden fod på den sydlige.

  Dag 6
  Quito 

  Besøg historiske Quito  

 • Dag 7
  Galápagos 

  Krydstogtet begynder 

  Gør klar til at udforske de spektakulære Galápagosøer

  Den eventyrlige rejse på land i Sydamerika nærmer sig sin slutning, og det er det tid til at gå ombord på rejsens næste del. Efter morgenmaden er der en kort flyvetur til Isla Baltra i den spektakulære Galápagosøgruppe. Transporten kører direkte til havnen, hvor det komfortable ekspeditionsskib M/S Santa Cruz II venter.

  Om eftermiddagen begynder vores udforskning af Galápagosøerne langs Santa Cruz’ nordkyst hen mod de fascinerende landskaber i Cerro Dragón – dragebakken – hvor vi går i land. Første del af turen går forbi en brakvandslagune, hvor der er vadefugle og store caribiske flamingoer. Længere inde i landet er der fra stien en smuk udsigt over bugten og de vestlige øer, og der er en chance for at få øje på nogle landleguaner.

  Dag 7
  Galápagos 

  Krydstogtet begynder 

 • Dag 8
  Isla Isabela og Isla Fernandina

  Dyrerige Isabela og Fernandina 

  Spejd efter ikoniske dyrearter på kysten og i havet.

  Dagens oplevelser begynder ved Punta Vicente Roca på Isla Isabelas nordvestlige spids. Efter morgenmaden udforsker vi kysten i ekspeditionsbåde (panga-både) og lærer noget om områdets dramatiske geologi fra naturguiderne.

  Klippen er ynglested for adskillige fuglearter, så spejd efter galápagosskarven, galápagospingviner og suler. Hvis vejret tillader det, kan man snorkle langs klipperne, hvor man kan se grønne havskildpadder, klumpfisk og pelssæler.

  Om eftermiddagen udforsker vi Isla Fernandina, der har et unikt miljø og en stor bestand af havleguaner. Hold udkig efter søløver, røde klippekrabber, høge og pingviner ved kysten.

  Dag 8
  Isla Isabela og Isla Fernandina

  Dyrerige Isabela og Fernandina 

 • Dag 9
  Isla Santa Cruz 

  Darwins Santa Cruz 

  Mød Galápagosøernes berømte kæmpeskildpadder

  I dag udforsker vi Isla Santa Cruz. Om morgenen går vi fra borde ved Puerto Ayora for at besøge Charles Darwin Research Station.

  På et gigantisk opdræt af skildpadder kan man se nyligt udrugede skildpaddeunger og Darwins berømte finker. Det var de fugle, han brugte som grundlag for sin evolutionsteori. Der er også en imponerende skov med figenkaktusser, hvor mange landfugle holder til.

  Nyd et køligere klima over frokosten i det frodige højland, hvor kæmpeskildpadderne trisser rundt og gumler på græs og vælter sig i vandhullerne.

  Der er tid til endnu en aktivitet – for eksempel bjergvandring eller besøg på en sukkerplantage.

  Dag 9
  Isla Santa Cruz 

  Darwins Santa Cruz 

 • Dag 10
  Isla Floreana 

  Maleriske Floreana 

  Oplev Galápagosøernes historie og undervandsdyreliv

  Efter morgenmaden nyder vi en ekspeditionsbådtur gennem kanalerne ved Isla Floreanas nordlige bred, inden vi ser den utrolige udsigt over øen fra Baroness Lookout. Senere lægger vi til i “posthus-bugten” for at se den historiske tønde, der har tjent som posthus i øgruppen i over to århundreder.

  Efter frokosten udforsker vi vidunderne omkring den lille Isla Champion i et ekspeditionsfartøj eller vores glasbundsbåd. Her kan man snorkle på et af øgruppens bedste snorklesteder.

  Herfra går turen videre til Punta Cormorant, hvor vi går en tur fra en strand med olivin-krystaller til en brakvandslagune, hvor man kan se cariberflamingoer, spidsænder og andre fugle.

  Dag 10
  Isla Floreana 

  Maleriske Floreana 

 • Dag 11
  Isla Baltra

  Slap af på Baltra 

  Slap af og lad op

  Slap af ombord, mens vi ligger for anker ved Isla Baltra. Efter fire dage med udforskning af Galápagos’ unikke natur og omgivelser holder vi en lille pause og lader op til de kommende dage. Gør brug af skibets mange faciliteter, læs bøger fra biblioteket, eller dyrk motion i motionsområdet. Bestem selv!

  Om eftermiddagen er der landgang ved stranden Las Bachas på Isla Santa Cruz’ nordlige bred. Den fortryllende, hvide strand med turkisblåt vand er et fantastisk sted at holde udkig efter Galápagos’ ikoniske dyreliv som flamingoer og havskildpadder. Nyd en svømme- eller snorkletur, inden vi tager tilbage til skibet, hvor vi får en briefing om næste dags ekspedition.

  Dag 11
  Isla Baltra

  Slap af på Baltra 

 • Dag 12
  Isla Santiago 

  Uberørte Isla Santiago 

  Se ikoniske dyr og spektakulære landskaber

  Vi udforsker Isla Santiagos uberørte strande og maleriske landskaber. Nyd Buccaneer Coves imponerende klipper på den nordvestlige kyst, der er hjemsted for et stort antal havfugle og søløver. Nyd naturen på en række vandaktiviteter – blandt andet synet af fantastiske klippeformationer som ‘Elefantklippen’ og ‘Biskoppen.’

  Om eftermiddagen tager vi til Puerto Egas, der er et af øens bedste steder at besøge. Oplev kolonier af Galápagosøernes pelssæler og eksotiske fugleliv på en udflugt. Man kan svømme eller snorkle langs de klippefyldte kyster - ofte i selskab med havskildpadder.

  Dag 12
  Isla Santiago 

  Uberørte Isla Santiago 

 • Dag 13
  Isla Rábida og Isla Bartolomé 

  Betagende Isla Rábida og Isla Bartolomé 

  Nyd Galápagosøernes seværdigheder og lyde

  Dagens program begynder på den lille Isla Rábida ud for Isla Santiagos sydkyst. Tag med på en spændende tur i ekspeditionsbåde langs kysten for at udforske øens fascinerende, rødfarvede strand. Nyd udsigten og lydene fra en søløvekoloni og spejd efter havleguaner, spottedrossel, gul sanger og arter af Darwins finker.

  Om eftermiddagen sejler vi til Bartolomés gyldne sand, der er domineret af den imponerende Roca Pináculo. Man kan svømme eller snorkle ud for stranden, opleve havets farverige dyreliv fra en glasbundsbåd eller spejde efter galápagospingviner på bredden. Gå en tur op til ​øens top til en fantastisk udsigt.

  Dag 13
  Isla Rábida og Isla Bartolomé 

  Betagende Isla Rábida og Isla Bartolomé 

 • Dag 14
  Isla Genovesa 

  Genovesa, et fugleparadis 

  Oplev et fugleparadis og tag en forfriskende dukkert

  I dag udforsker vi Isla Genovesa. Vi begynder med en stejl, men kort klatretur – kun 27 m – op ad Prince Philip’s Steps – El Barranco – for at nå et fladt og klippefuldt plateau. Når vi er fremme, kan man gå stille og spejde efter store kolonier af nazcasuler, rødfodede suler, store fregatfugle og stormsvaler. Bagefter – eller i stedet for – kan man ro en tur i en havkajak.

  Om eftermiddagen går vi i land på den smukke strand i Great Darwin Bay for at svømme. Efter et opkvikkende dyp går vi en tur og ser på de hundredvis af øfugle eller slapper af på stranden, svømmer, snorkler eller ror i kajak.

  Dag 14
  Isla Genovesa 

  Genovesa, et fugleparadis 

 • Dag 15
  Santa Cruz og Baltra 

  En sidste eventyrlig oplevelse 

  Se kæmpeskildpadder i naturen

  Vi begynder vores sidste morgen på den nordlige bred af Isla Santa Cruz. En tør landgang ved en passagerkaj og en bustur til øens højtliggende region fører til ekspeditionskrydstogtets sidste højdepunkt – kæmpeskildpadder i det fri.

  Øens vindblæste skråninger bliver brugt som reservat og er hjemsted for to kæmpeskildpaddearter. Disse frodige højlande omfatter også tætte skove med Galápagosøernes tusindfryd, orkideer og ananas.

  Efter besøget kører vi direkte til Baltras lufthavn og flyver til Guayaquil eller fortsætter til Quito mod flere eventyrlige oplevelser.

  For at udforske mere af Ecuador kan man forlænge opholdet og deltage i et af vores tilkøbsprogrammer efter sejladsen.

  Dag 15
  Santa Cruz og Baltra 

  En sidste eventyrlig oplevelse 

Afrejsedatoer

2024

Marts:
29.
April:
12.
26.
Maj:
10.
24.
Juni:
7.
21.
Juli:
5.
19.
August:
2.
16.
30.
September:
13.
27.
Oktober:
11.
25.
November:
8.
22.
December:
6.
20.

2025

 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Januar:
3.
17.
31.
Februar:
14.
28.
Marts:
14.

Dette er inkluderet

Hotel  

 • To overnatninger og morgenmad i Lima, to overnatninger og morgenmad i Cusco og to overnatninger og morgenmad i Quito inden ekspeditionskrydstogtet. Aftensmad på dag tre til seks.

Flyrejser

 • Flyrejse på økonomiklasse fra Lima til Cusco og fra Cusco til Quito (via Lima) inklusive alle skatter
 • Flyrejse på økonomiklasse mellem Quito og Baltra og mellem Baltra og Guayaquil inklusive alle skatter

Transport  

 • Transport fra lufthavnen til hotellet og fra hotellet til lufthavnen i Quito inden ekspeditionskrydstogtet
 • Transport mellem lufthavnen og skibet på Baltra

Udflugter

 • Byrundtur og frokost i Lima inden ekspeditionskrydstogtet
 • Turpakke: Cusco og Machu Picchu som beskrevet inklusive udflugter med frokost, togbilletter, entrégebyrer, transport fra hotellet til lufthavnen i Lima og i Cusco inden ekspeditionskrydstogtet
 • Heldagsudflugt: Historiske Quito og La Mitad del Mundo (verdens midtpunkt) inklusive frokost inden ekspeditionskrydstogtet

Supplementer

 • Entrébillet til Parque Nacional Galápagos
 • Transitkontrolkort til Galápagosøerne
 • Adgang til lufthavnslounge i Guayaquils (eller Quitos) lufthavn på ombordstigningsdagen, når vi vender tilbage fra Galápagosøerne, for rejsende, der flyver udenrigs

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer*
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter
 • Leje af våddragt er inkluderet i rejsens pris
 • Velkomst- og farvelcocktails

*Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke.

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Brug af skibets videnskabscenter med lille bibliotek og mikroskoper
 • Borgervidenskabsprogram, hvor du kan hjælpe med igangværende videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fotografere landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade og motionsområde
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger

Aktiviteter ved landgang

 • Ledsagede landgange med ekspeditionsbåde (panga-både)
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejrforholdene
 • Flyrejsen fra Baltra går til Guayaquil. Hvis du ønsker at slutte ekspeditionen i Quito, skal det oplyses ved bestilling af rejsen
 • Landprogrammet i Peru og Quito, Ecuador, foregår i store højder. I henholdsvis 3400 m og 2850 m højde over havoverfladen kan du opleve mild højdesyge.
 • Den landbaserede tur i Peru involverer lange strækninger med aktiv rejsen og gang i ujævnt terræn. Vær klar til et klima, der varierer fra høj beliggenhed til tropisk vejr.
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Overhold alle krav ved indrejse og ombordstigning
 • Drikkepenge forventes ikke

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
2 people kayaking in front of the ship Santa Cruz II.
Dit skib

MS Santa Cruz II

Byggeår 2002
Renoveret 2021
Skibsværft ASENAV Shipyard (CHL)
Passagerkapacitet 90
Brutto last 2664 ton
Længde 71,8 m
Ræling 13,4 m
Fart 10,5 knob
2 people kayaking in front of the ship Santa Cruz II.

Når du udforsker Galápagosøerne med os ombord på MS Santa Cruz II, vil du nyde en afslappet atmosfære i førsteklasses omgivelser. Den lille størrelse – med en gæstekapacitet på maks. 90, giver plads til hyggelige, men alligevel stilfulde omgivelser. Du vil let føle dig hjemme ombord.

Læs mere om MS Santa Cruz II

Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om