Fra Gran Canaria til Lissabon – Ekspeditionskrydstogt til Atlanterhavets øer

Fra Gran Canaria til Lissabon – Ekspeditionskrydstogt til Atlanterhavets øer

Fra Gran Canaria til Lissabon – Ekspeditionskrydstogt til Atlanterhavets øer

Fra Gran Canaria til Lissabon – Ekspeditionskrydstogt til Atlanterhavets øer

Rejseinformation 11 dage MS Spitsbergen
Afrejse
1. marts 2023
Pris fra
kr 25.788
Helpension inkluderet

Fra laurbærskove og idylliske palmedækkede dale til sandstrande og turkisblåt hav – tag med os på en episk ekspedition til Madeira og De Kanariske Øer.

Varierede landskaber og økosystemer

Din ekspedition starter på Gran Canaria, ofte kaldet et “kontinent i miniaturestørrelse” på grund af dens varierede landskaber og økosystemer. Udforsk hovedbyen, Las Palmas, inden du begiver dig ud på dit krydstogt. Oplev en autentisk bid af det traditionelle liv på De Kanariske Øer i La Gomera, inklusive deres unikke fløjtesprog. Oplev skinnende naturbassiner, lavaskulpturerede klipper og fyrreskove i El Hierro, inden sejlturen til La Palma, der bliver kaldt La Isla Bonita, eller “den smukke ø”.

Tårnhøje vulkaner, laurbærskove

Tenerife er domineret af El Teide, verdens tredjestørste vulkan. Gør dig klar til at nyde et unikt landskab med kratere, vulkankegler, gamle klipper og strømme af forstenet lava. Udforsk Lanzarotes landskab formet af vulkansk aktivitet, eller slap af på en af øens legendariske strande. Madeira har passende fået kælenavnet “Atlanterhavets have”. Smag eksotiske frugter og de verdensberømte Madeira-vine i hovedstaden Funchal, inden vi tager videre ind på øen.

Gyldent sand, historiske havne

Madeira får al opmærksomheden, men på Porto Santo kan man opleve en blanding af maleriske naturlandskaber, jævnt kuperede bakker og kilometervis af uforstyrrede sandstrande. Gå en tur gennem den lille og kompakte hovedby, eller tag på en ud af flere gåture til smukke udsigtssteder. Din ekspedition ender i Lissabon, med dens historiske gamle bydel og nærliggende steder, der er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Fra Gran Canaria til Lissabon – Ekspeditionskrydstogt til Atlanterhavets øer Fra Gran Canaria til Lissabon – Ekspeditionskrydstogt til Atlanterhavets øer
 • Dag 1
  Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

  Miniaturekontinentet

  Forventet afgangstid er 19:00

  Gran Canaria har haft besøg af masser af nysgerrige opdagelsesrejsende af den ene eller anden slags. Både pirater, kapere og opdagelsesrejsende – inklusive selveste Christopher Columbus – har lagt til her ved den tredjestørste ø i den kanariske øgruppe. Og i løbet af de seneste par årtier er alle slags geologer kommet til øen for at undersøge dens vulkanske terræn. Nu er det din tur til at opdage dette “miniaturekontinent”, og se dets dramatiske bjergterræn.

  Las Palmas, øens hovedby er en skat for historieinteresserede. Tag til Vegueta, byens gamle bydel, hvor det vil føles som at være rejst tilbage i tiden. Gå en tur gennem de smalle, brostensbelagte gader og gyder, og nyd synet af de gamle kirker og huse malet i klare farver fra kolonitiden. Besøg Santa Ana-katedralen og dens klokketårn for at få en panoramaudsigt over den gamle bydel, havnen og ud over havet.

  De fleste, der besøger Gran Canaria, kommer her for at se de geologiske vidundere et par timer uden for hovedbyen. Øens mest karakteristiske naturattraktion er det vulkanske bassin Caldera de Tejeda, der befinder sig lige i hjertet af det bjergrige indre. Som hjemsted for den hellige stenformation Roque Bentayga er dette et spændende område at udforske, og hvor du kan lære om øernes fascinerende, geologiske historie.

  Når du er kommet ombord på MS Spitsbergen, vil du finde dig til rette i din kahyt og deltage i en obligatorisk sikkerhedsøvelse. Find videnskabscentret, Explorer Lounge and Bar, restauranten og observationsdækket – du vil komme mange gange disse steder.. Efter velkomstmiddagen kan du synke ned i en lænestol i Explorer Lounge med et glas vin – din ekspedition er i gang!

  Hvis du har lyst til at forlænge dit program, anbefaler vi, at du booker vores valgfri program før sejladsen i Las Palmas for at udforske mere af denne smukke ø. Programmet inkluderer en overnatning i Las Palmas og en udflugt, der tager dig til byens hovedseværdigheder og det imponerende Bandama-krater.

  Dag 1
  Las Palmas de Gran Canaria, Spanien

  Miniaturekontinentet

 • Dag 2
  San Sebastián de la Gomera, Spanien

  Et paradis væk fra den almindelige rute

  Vores første stop er den historiske ø La Gomera, den næstmindste af De Kanariske Øer. Hvis du er på udkig efter en autentisk bid af det traditionelle, kanariske liv, er La Gomera stedet, hvor du kan opleve det.

  San Sebastián, grundlagt i 1487, er øens charmerende hovedby. Columbus kom forbi her, inden han sejlede videre til Amerika, og det samme gjorde britiske og portugisiske pirater, der ville plyndre skattene fra Den Nye Verden.

  San Sebastián er lille nok til at blive udforsket til fods. Gå en tur på hovedgaden i den gamle bydel, Calle Real, for at opleve det bedste ved byen. Iglesia de la Virgen de la Asuncion er en kirke, du bare skal se. En bygning i traditionel barok-stil, hvor det siges, at Columbus og hans mænd har bedt, inden de satte sejl.

  Der er en kort gåtur til fæstningen Torre del Conde fra det 15. århundrede, en smuk, hvidkalket stenbygning på et skønt, grønt sted. Se også det fascinerende arkæologiske museum i La Gomera, hvor du kan lære om øens første bosættere og meget mere.

  La Gomeras stejle kløfter og smalle dale fik øboerne til at udvikle en unik måde at kommunikere på over lange afstande: et højt fløjt kaldet el silbo. At lytte til en demonstration af denne traditionelle kommunikationsform på en valgfri udflugt er altid et højdepunkt.

  Toppen af denne næsten cirkulære vulkanø er kronet af den imponerende Garajonay Nationalpark, nu et sted på UNESCO's verdensarvsliste. Tag på en valgfri udflugt for at komme på behagelige vandreture, de kan gå gennem laurbærskove og idylliske palmedækkede dale eller til høje bjerge og toppe og storslåede udsigter.

  Der går en spektakulær vandrerute hele vejen rundt om øen, som vil være en stor oplevelse for vandrere på alle niveauer. Selvom vi ikke anbefaler, at du går alle de 140 km, vil en gåtur til det sorte sand på Playa la Guancha med dens panoramaudsigt være det hele værd.

  Dag 2
  San Sebastián de la Gomera, Spanien

  Et paradis væk fra den almindelige rute

 • Dag 3
  Puerto La Estaca, Spanien

  Udkanten af De Kanariske Øer

  El Hierro er kun en million år gammel og den yngste, mindste og vestligste af De Kanariske Øer. Du vil straks få en fornemmelse af afsondrethed, når du sætter foden på øen. Der er en lige linje over havet til Amerika herfra.

  El Hierro er typisk for De Kanariske Øer, en vulkanø med karakteristiske, mørke klipper formet af vulkanudbrud, kraftige vinde og jordskred. Med den unikke geologi af en oceanisk vulkan i den tidlige fase af sin udvikling af vulkanskjold er det ikke så underligt, at UNESCO har klassificeret øen som et verdensbiosfærereservat.

  El Hierro mangler naturhavne, så de fleste landsbyer ligger inde i landet. Valverde, den eneste hovedby på De Kanariske Øer, der ikke ligger ved havet, er lidt over 6,4 km væk fra La Estaca, vores havn for dagen. Valverde, der blev grundlagt i 1610 meget senere end nogen anden hovedby på De Kanariske Øer er en afslappende, lille by. Det er den mest traditionelle hovedby i øgruppen, og her er hverken trafiklys eller smarte butikker, men blot en afslappet atmosfære.

  Det er uden tvivl bedst at gå rundt på El Hierro. På en valgfri udflugt vil du se øens naturseværdigheder, og vi går på et netværk af afmærkede stier, der passer til alle energiniveauer. Oplev skinnende, naturbassiner, klipper formet af lave, fyrreskove, fredelige blomsterenge og snoede træer bøjet af vind og vejr. Når vi vinker farvel til El Hierro, er vi sikre på, at du vil være glad for at have oplevet denne smukke perle af en ø.

  Dag 3
  Puerto La Estaca, Spanien

  Udkanten af De Kanariske Øer

 • Dag 4
  Santa Cruz de la Palma, Spanien

  La Isla Bonita

  La Palma lever mere end rigeligt op til sit tilnavn La Isla Bonita, eller “den smukke ø”. La Palma, med uspolerede fyrre- og laurbærskove, banantræer og palmelunde, er uden tvivl den grønneste del af De Kanariske Øer. Tilføj forrevne kløfter, tårnhøje bjerge og nøgne klipper, og du har en ø, der har det hele.

  I gamle dage tjente Santa Cruz de la Palma som et handelssted på vejen til Den nye verden. I dag regnes den for at være en af ​​de mest attraktive byer i øgruppen.

  Begynd din udforskning af byen ved at tage til Calle Real, Santa Cruz’ livlige hovedgade. Du kan ikke undgå at komme forbi den monumentale Plaza de Espaa, der er omkranset af fantastiske bygninger fra renæssancen, inklusive Santa Cruz’ ikoniske rådhus. For mange er det det bedste eksempel på den særlige arkitektur på Den Canariske Øer.

  Du vil se traditionelle træbalkoner overdådigt pyntet med planter og blomster i mange af gaderne. Hvis du vil se de bedste eksempler, skal du tage til Avenida Maritima, som ligger blot fem minutter fra Plaza de España.

  Intet besøg i Santa Cruz ville være komplet uden en gåtur gennem kvarterne La Canela og Sant Telmo, med en atmosfære af falmet skønhed fra kolonitiden. Hvis du er til mere specielle bygninger, så tag til det excentriske La Palma ø-museum, der ligger inde i et gammelt kloster. Det indeholder alt fra naturhistorie og lokalt kunsthåndværk til astronomi og kunstudstillinger.

  Det er fantastisk at vandre på La Palma, med nogle gåture, der starter i Santa Cruz. De mest imponerende områder at vandre i, findes dog længere væk. Det centrale højland, de sydlige vulkaner og den spektakulære Caldera de Taburiente Nationalpark byder på fantastiske vandreture, der regnes for at være blandt de bedste i øgruppen. Tag med os på en valgfri udflugt, og nyd nogle af de bedste vandreture på De Kanariske Øer!

  Dag 4
  Santa Cruz de la Palma, Spanien

  La Isla Bonita

 • Dag 5
  Santa Cruz de Tenerife, Spanien

  De Kanariske Øers tag

  Legenden fortæller, at da Alexander von Humboldt landede på Tenerifes kyst en tåget morgen i 1799, fandt han synet skuffende. Det var dog kun indtil tågen lettede, og de første solstråler oplyste Teidebjergets hvide top. Allerede næste dag var han på vej til toppen lokket af en næsten magnetisk tiltrækning, som mange finder uimodståelig. Velkommen til Tenerife, den største af De Kanariske Øer.

  Santa Cruz er den fælles hovedby for De Kanariske Øer og har en livlig havn, noget charme fra gamle dage og en smart, moderne kant. Den imponerende Plaza de España, beliggende tæt på havnen, er det bedste sted at starte udforskningen af byen. Herfra går det op ad bakke til Plaza de la Candelaria, hvor vi nyder facaderne på det gamle Casino og Palacio Carta fra det 18. århundrede.

  Calle del Castillo er et populært sted at ose rundt mellem de små butikker. De gamle gader i dette kvarter er det historiske hjerte i Santa Cruz. Hold øje med de smukke pladser, Prncipe de Asturias og Los Patos, når du går rundt her, og find også parken Garca Sanabria, som er en sand fest for sanserne. Parken er fyldt med tropiske blomster, bregner og andre planter, og du vil finde skulpturer skjult blandt træerne samt kunstudstillinger.

  Et besøg til Tenerife ville ikke være komplet uden at se Teide Nationalpark og dens centrale punkt, den kolossale El Teide. Tag med på en af vores valgfri udflugter til verdens tredjestørste vulkan. Med sin højde på 3.717 meter over havoverfladen er den stor nok til at skabe sit eget vejrsystem på øen. Gør dig klar til at opleve et unikt landskab med kratere, vulkankegler, gamle klipper og strømme af forstenet lava.

  Mulighederne for vandreture i nationalparken er enestående. Når man går på de forskellige stier af forskellig længde, kan man få nogle af de mest storslåede udsigter i hele øgruppen. Husk blot at medbringe et par robuste vandrestøvler eller støvler, og selvfølgelig dit kamera.

  Dag 5
  Santa Cruz de Tenerife, Spanien

  De Kanariske Øers tag

 • Dag 6
  Arrecife, Spanien

  Ildøen

  Vores næste stop ligger blot 125 km ud for Afrikas kyst. Den østligst beliggende ø i den kanariske øgruppe, Lanzarotes bare, ørkenlignende landskab, står i skarp kontrast til dens frodige, grønne søstre i vest. Et landskab formet af eroderede vulkanformationer, dybe u-formede kløfter og lodrette klipper og med en bred, central slette dækket af æolisk sand. Lanzarote er en drøm for geologer!

  Længe inden Arrecife officielt blev øens administrative centrum, var det en populær fiskerihavn. I dag er det en indbydende, solkysset by med masser af charme. Gå over broen for at besøge San Gabriel, et af to slotte med udsigt over havnen. Lær lidt om øens historie på det lillebitte museum, og nyd udsigten fra slottet.

  Der er en kort gåtur til Arrecifes gamle bydel, som ligger spredt rundt om Charco de San Gins-lagunen. De fine, hvidkalkede fiskerhuse, farverige både, der vugger i vandet, og livlige barer og restauranter giver den dejlig, maritim atmosfære. Gå en tur rundt i dette charmerende område, og se de vigtigste, historiske bygninger. Besøg San Ginés-kirken fra det 17. århundrede og, rundt om hjørnet, Arrecifes første toetagers bygning, Casa de los Arroyo fra det 18. århundrede.

  Når du er færdig med at være på sightseeing, så sæt dig på en udendørs restaurant, bestil tapas og en drink, og nyd livet på et af de mest solrige steder på Jorden.

  Lanzarotes trumfkort er de fine og smukke strande. Tag ud til El Reducto, byens hovedstrand. Denne hvide sandstrand er beskyttet af naturlige rev og ligner en stor swimmingpool. Med sit klare, rolige vand er det det perfekte sted til at solbade.

  Du kan også komme på en valgfri udflugt og opleve Lanzarotes naturlige vidundere. Det spektakulære, vulkanske landskab i Timanfaya Nationalpark, de berømte Jameos del Agua-laguner og de lange lavatuneller er alle hurtige og nemme at komme til. Og lad dig ikke narre af, at her ikke er bjerge – vandreture på Lanzarotes vulkanstier er en unik oplevelse, du ikke må gå glip af!

  Dag 6
  Arrecife, Spanien

  Ildøen

 • Dag 7
  Til søs

  Kurs mod Madeira

  Efter alle de eventyr, du har haft på din ekspedition indtil nu, vil du sikkert være glad for en dags afslapning til søs for at genoplade. Mens vi sejler mod Madeira, kan du sænke dine trætte muskler ned i boblebadene, eller simpelthen læne dig tilbage ude på dækket og se efter vilde dyr. Du kan også træne og få sved på panden i motionscentret eller den panoramiske sauna.

  Du vil ikke ønske at gå glip af de fascinerende foredrag afholdt af ekspeditionsteamets medlemmer, da de deler deres viden med dig om Madeira og forbereder dig på eventyrene, der venter forude. Foredragsemnerne i dag kan have fokus på øgruppens historie og dyreliv, inklusive fugle og hvaler. Lær om truslen fra invasive plantearter på Madeira, og hvordan lokalsamfundet arbejder for at fjerne dem fra nationalparken.

  Dagene til søs giver enestående muligheder for at lære besætningen og dine medopdagelsesrejsende at kende. Indled en samtale i baren og se, hvad du har til fælles med dine skibskammerater.

  Dag 7
  Til søs

  Kurs mod Madeira

 • Dag 8
  Funchal, Portugal

  Atlanterhavets have

  Indhyllet af fugtig laurbærskov rejser Madeira sig majestætisk op fra Atlanterhavet i et væld af grønne nuancer. Masser af lag med bregner, mos og lav dækker vulkanklipperne og gamle træer og skaber en tæt jungle. Funchal, øens hovedstad, er beliggende i et naturligt amfiteater på den solrige sydkyst. Den kunne ikke have en mere idyllisk beliggenhed.

  Funchal, som er en malerisk og alligevel kosmopolitisk by, har ikke mistet noget af sin gamle charme. Gå en tur ned ad de smalle, snoede gader i den historiske, gamle bydel, og nyd husenes malede træværk, caféerne, gallerierne og museerne. Husk at prøve Madeiras berømte hedvine på en af de mange barer og restauranter.

  Man må ikke gå glip af at se Funchal-katedralen. Den stammer fra 1485 og har et smukt træloft og er et klassisk eksempel på manuelinsk arkitektur (efter kong Manuel 1). En kort gåtur fra katedralen ligger det historiske marked, der er fyldt med livlige seværdigheder og lyde fra handlende, der sælger deres friske råvarer. Hvorfor ikke prøve nogle lokale delikatesser, inklusive den eksotiske ananas-banana, bogstaveligt talt – en ananasbanan, som kun vokser på Madeira.

  Du kan tage svævebanen til den maleriske landsby Monte og få en pragtfuld udsigt over Funchal og bugten. Mens du er deroppe, kan du besøge Nossa Senhora do Monte-kirken fra det 18. århundrede, og den paradisiske, tropiske have Monte Palace. Mens du går rundt i dette anlagte fristed, kan du se dets gamle, eksotiske plantesamling, samt kunstudstillinger fra hele verden.

  For at få en rigtig mindeværdig oplevelse kan du glide ned igen til Funchal i de sjove carros de cesto, eller “kurveslæder.” Det er i bund og grund flettede kurve med sæder på træski, og hold godt fast, når du glider de næsten 2 km ned fra Monte til Funchal!

  For at opleve Madeiras isolerede landsbyer, terrasseformede landbrugsmarker og dramatiske topografi er du velkommen til at tilmelde dig en valgfri udflugt, der tager dig med dybere ind på øen.

  Dag 8
  Funchal, Portugal

  Atlanterhavets have

 • Dag 9
  Porto Santo

  Magien ved ​​gyldent sand

  Porto Santo er så lille, at den kunne være på sin søsterø Madeira seks gange. Og det er lige netop den lille størrelse, som gør den så tiltalende. Madeira får al opmærksomheden, men på Porto Santo kan man opleve en blanding af maleriske naturlandskaber, jævnt kuperede bakker og kilometervis af uforstyrrede sandstrande.

  Stil dig ud på dækket, og hold øje med delfiner og havfugle, når vi nærmer os øen. Det er sandsynligt at se Kuhls skråper, suler og storkjover i vintermånederne. Hvis du er heldig, får du måske øje på splitterne, den hvidbrystede præstekrave, den almindelige skråpe samt den spidshalede petrel.

  Vi lægger til for dagen ved Vila Baleira, Porto Santos lille og kompakte hovedby. Herfra det let at gå til pladsen Largo de Pelourinho, omkranset af palmer, og hvor de fleste af øens kulturelle vartegn ligger. Begynd med den charmerende, lille kirke, Nossa Senhora da Piedade, bygget i det 15. århundrede. Man må heller ikke gå glip af at se huset, hvor Christopher Columbus boede og fik en søn med en lokal adelskvinde, det såkaldte Casa de Colombo.

  Opfør dig som en vaskeægte lokal, og slap af, mens du sidder på en café og nipper til vinho do Porto Santo, øens karakteristiske, rødbrune vin. De fleste besøgende kommer utvivlsomt på grund af den næsten 8 km lange, gyldne strand. Du kan slappe af og boltre dig i det turkisblå vand eller tage på en af ​​mange gåture, hvis du har energien til det.

  Gå hele vejen ned til Ponta da Calheta på en valgfri udflugt for at få en fantastisk udsigt over den forrevne ø Ilhéu da Cal. En alternativ vandretur vil tage dig nordpå til toppene af Pico do Castelo og Pico Branco og belønne dig med en storslået udsigt. Du kan også gå tværs over øen for at drikke af det efter sigende mirakuløse kildevand i Fonte da Areia, som siges at give evig ungdom

  Dag 9
  Porto Santo

  Magien ved ​​gyldent sand

 • Dag 10
  Til søs

  Slap af og reflektér

  Nyd en sidste afslappende dag til søs. Da din rejse nærmer sig sin slutning, handler i dag kun om refleksion.

  Vores ekspeditionsteam vil være ivrige efter at dele turens bedste øjeblikke med dig og tilbyde krydstogtets sidste foredrag. De vil opsummere alle de fascinerende seværdigheder, som du har set i løbet af din rejse. På denne dag vil vores egen fotograf vil ofte vise et diasshow, der opsummerer rejsen, og besætningen kan også stå for et show ombord.

  Du er nødt til at finde et stille hjørne på skibet, hvis du hellere vil at reflektere lidt alene. Nu er der tid til at redigere dine billeder, opdatere din rejsedagbog, eller simpelthen bare få læst den bog færdig, som du har været gang med. Alt imens du også vil holde udkig efter delfiner og havfugle, som vi kommer nærmere og nærmere på fastlandet.

  Spis en afskedsmiddag og hør en tale fra kaptajnen. Læn dig herefter tilbage i den panoramiske Explorer Lounge, med en drink i hånden, og snak om højdepunkterne fra din ekspedition med dine nye venner, mens vi sejler til Lissabon.

  Dag 10
  Til søs

  Slap af og reflektér

 • Dag 11
  Lissabon, Portugal

  Legendariske Lissabon

  Forventet ankomsttidspunkt er 07:00

  Denne morgen vil du slutte din ekspedition af med en smuk udsigt over Lissabon, når vi sejler op ad Tejo-floden. Lissabon, der er bygget på syv bakker langs bredden af den naturskønne flod Tagus, er en af Sydeuropas mest fortryllende byer — tilmed med en fascinerende historie.

  Hvis du har tid, kan du udforske den gamle bydel, inden du tager hjem. Man må ikke gå glip af at gå rundt i Baixa, Bairro Alto og Alfama, de klassiske kvarterer i Lissabon. Næsten alt af historisk interesse findes her, samt et stort antal små butikker.

  Start ved Praça do Comercio i Baixa-kvarteret, og tag til Praça Rossio for at se statuen af Kong Pedro IV, inden du tager op til Largo do Chiado for at udforske de smalle gader i Bairro Alto. I Alfamas labyrintiske gader rundt i det gamle mauriske kvarter finder du Lissabon-katedralen, rester af et romersk amfiteater og den imponerende, mauriske fæstning fra det 11. århundrede med panoramaudsigt over byen.

  Torre de Belém og Mosteiro dos Jerónimos, begge på UNESCO’s verdensarvsliste, ligger i nærheden. Belém, der er tæt forbundet til Portugals opdagelsestid og opdagelsesrejsende som Vasco de Gama, er også hjemsted for den berømte, lækre Pastel de Belém-cremetærte – som du helt sikkert gerne vil smage!

  Hvis du gerne vil udforske Lissabon og dens omgivelser, inden du vender hjem, foreslår vi, at du tilmelder dig vores program efter sejladsen. Ikke alene vil du se Lissabons fascinerende historiske kvarterer, du vil også udforske de kongeliges opholdssteder uden for byen, inklusive byen Sintra, der er på UNESCOs verdensarvsliste, Monserrate Palace og strandene i Cascais by på en guidet udflugt. Bagefter vender vi tilbage til Lissabon, hvor vi overnatter.

  Når du vender hjem, vil du uden tvivl begynde at planlægge dit næste eventyr. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord igen snart!

  Dag 11
  Lissabon, Portugal

  Legendariske Lissabon

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Marts:
1.

Aktuelle tilbud:

 • Bestil Trygt

  Vores populære Bestil Trygt-ordning giver dig ro i sindet i forhold til din næste eventyrrejse med os.
  Bestil Trygt-ordningens fordele gælder for alle nye bestillinger, der foretages mellem 16. februar 2022 og 30. juni 2022 for ekspeditionskrydstogter med afrejse 31. december 2022 eller tidligere.
  Læs mere og bestil

Hvad er inkluderet

Inkluderet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ekspeditionskrydstogt i en kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer (husets øl og vin, sodavand og mineralvand) i restaurant Aune
 • Gratis te og kaffe
 • Gratis Wi-Fi ombord. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset forbindelse. Der er ikke mulighed for at streame.
 • Gratis, genanvendelig vandflaske til brug ved drikkevandshaner ombord
 • Engelsktalende Ekspeditionsteam, som organiserer og ledsager dig i løbet af aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

Aktiviteter ombord

 • Ekspeditionsteamets eksperter holder dybdegående foredrag om en lang række emner
 • Benyt videnskabscentret, som har et omfattende bibliotek og avancerede biologiske og geologiske mikroskoper og prøver
 • De civile videnskabsprogrammer giver dig mulighed for at hjælpe med faktisk videnskabelig forskning
 • Professionelle fotografer ombord giver de bedste tips og tricks til de bedste billeder af landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, panoramiske sauna og indendørs motionscenter
 • Uformelle sammenkomster med besætningen, som f.eks. daglige opsummeringer og forberedelser til næste dag

Aktiviteter ved landgang

 • Gratis vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Ekspeditionsfotograferne hjælper dig med dine kameraindstillinger

Ikke inkluderet

 • Flyrejse
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med vores Ekspeditionsteam - frivillig deltagelse

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og havforholdene
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge
Longyearbyen, Svalbard - MS Spitsbergen
Foto: Genna Roland
Et stort skib i vandet
En stor seng i et værelse
Dit skib

MS Spitsbergen

Byggeår 2009
Renoveret 2016
Skibsværft Estaleiro Navais de Viana do Castelo (POR)
Passagerkapacitet 180
Senge 243
Bilkapacitet 0
Brutto last 7.344
Længde 100,54 m
Ræling 18 m
Fart 14,5 knob
Longyearbyen, Svalbard - MS Spitsbergen
Foto: Genna Roland

MS Spitsbergen tager dig med på en rejse langt ud over det ordinære. Hun sejler langs den norske kyst fra september til maj, og bliver en del af vores globale ekspeditionssejladser resten af året.

Læs mere om MS Spitsbergen

A group of people posing for the camera
Foto: Stefan Dall / Hurtigruten

Du synes sikkert også om