Tropiske have og fjerntliggende øsamfund i Caribien

Tropiske have og fjerntliggende øsamfund i Caribien

Tropiske have og fjerntliggende øsamfund i Caribien

Tropiske have og fjerntliggende øsamfund i Caribien

Rejseinformation 13 dage MS Roald Amundsen
Afrejse
25. september 2024
Pris fra
kr 36.675
Helpension inkluderet

13-dages ekspeditionskrydstogt til Mellemamerika fra Miami til Belize, Nicaragua, Colombia og Panama

Caribiens kultur

Vi træder tilbage i historien for at lære noget om den gamle mayakultur i Altun Ha. Herefter oplever vi Corn Islands' uberørte strande og koralrev og nyder kulturelle oplevelser i lokalsamfundene.

Tropisk flora og fauna

Besøg havparker og biosfærereservater, der er på UNESCO's verdensarvsliste og spejd efter skildpadder, delfiner, hajer, aber og leguaner på de ubeboede øer.

Tropiske have og fjerntliggende øsamfund i Caribien Tropiske have og fjerntliggende øsamfund i Caribien
 • Dag 1
  Miami 

  En overnatning i Miami 

  25. september 2024

  Nyd synet af Miamis glitter og glamour om aftenen

  En overnatning i Miami Beach er en perfekt start på vores caribiske ekspedition. Byen, der er bøjet i neon, er en blomstrende metropol med latinamerikansk, caribisk, asiatisk og europæisk påvirkning, der gør byen livlig og en af ​​verdens mest populære feriedestinationer.

  Ud over hvide sandstrande og klart, turkis vand kan man nyde de latinamerikanske rytmer i glamourøse South Beach eller opleve cubansk kultur i Little Havana.

  Vi anbefaler, at man begynder sin rejse tidligere med et tilkøbsprogram inden sejladsen for at få mere tid til at udforske hele Miami.

  Dag 1
  Miami 

  En overnatning i Miami 

 • Dag 2
  Miami 

  Ekspeditionen begynder  

  26. september 2024

  Udforsk Miamis Art Deco-fornøjelser

  Inden vi sejler fra Florida til de caribiske øer kan man bruge formiddagen på at udforske farverige Miami Beach eller Downtown Miami.

  Herefter nyder vi en udflugt, der er inkluderet i rejsens pris, for at udforske Miamis og Little Havanas seværdigheder - med frokost på hotellet eller i løbet af udflugten, der slutter ved kajen.

  Herefter er det tid til at gå ombord på M/S Roald Amundsen, hvor det første af mange lækre måltider venter. Man møder besætningen og ekspeditionsteamet, der er guider og foredragsholdere på ekspeditionen.

  Dag 2
  Miami 

  Ekspeditionen begynder  

 • Dag 3-4
  Til søs 

  Roen på havet  

  27. september 2024 - 28. september 2024

  Oplev alle ekspeditionsskibets faciliteter.

  De første to dage til søs er den perfekte mulighed for at slappe af og gøre sig bekendt med ekspeditionsskibets komfort.

  I wellness-centret kan man forkæle sig selv, deltage i en kunstworkshop eller tilmelde sig en yogalektion ude på dækket. Spis med stil i en af skibets tre restauranter og brug tid ude på dækket med at spejde efter havliv.

  Ekspeditionsteamet hjælper også med at forberede os til de tropiske ø-oplevelser med foredrag om oceanografi, mayakultur, koralrev og meget mere. Man kan også få gode råd fra skibets fotograf til at tage perfekte billeder.

  Dag 3-4
  Til søs 

  Roen på havet  

 • Dag 5
  Belize City  

  Arven efter mayaerne  

  29. september 2024

  Besøg Belizes gamle tempelruiner

  Vi kommer til Belize City, der er et livligt knudepunkt for shoppingområder og parker ved havet. Byens farverige arkitektur er fra kolonitiden. For den perfekte introduktion til byen kan man tage med byens gamle togbane gennem fem udstillinger, der viser Belizes historie og naturlige skønhed.

  Vi besøger de velbevarede Altun Ha-ruiner i en 2000 år gammel, rig handelsby. Den har to hovedpladser og 13 bygninger - blandt andre gamle templer. Altun Ha har også et rigt dyreliv. Her er blevet observeret over 200 fuglearter samt tapir, bæltedyr og hvidhalede hjorte.

  Dag 5
  Belize City  

  Arven efter mayaerne  

 • Dag 6
  Belizes klipperev

  Belizes naturlige vidunder  

  30. september 2024

  Oplev Caribiens jungler under havoverfladen

  Belizes berømte klipperev er landets naturlige forsvarsværk. Her er et imponerende, varieret plante- og dyreliv, frodige koralrev, man kan deltage i vandaktiviteter.

  Dyrelivet trives både over og under havoverfladen i dette unikke miljø. Klipperevet er hjemsted for tusindvis af fiskearter, eksotiske fugle og truede spidskrokodiller, vestindiske manater og havskildpadder.

  Vi bliver ved klipperevene hele dagen, så man virkelig kan opleve koraløkosystemernes fantastiske biodiversitet. Belizeanerne anser deres rev for at være deres vigtigste naturlige aktiv. Vi oplever, hvorfor det er sådan.

  Dag 6
  Belizes klipperev

  Belizes naturlige vidunder  

 • Dag 7
  Útila 

  Smukke Útila 

  1. oktober 2024

  Besøg dette sjældent besøgte paradis under havoverfladen

  Útila betragtes som et af verdens bedste steder at dykke. Man behøver dog ikke at komme under havoverfladen for at påskønne den imponerende øs unikke skønhed. Útila er en oase af ro i Det caribiske Hav - lige så smuk over havoverfladen som under.

  De fleste af Útilas indbyggere bor omkring øens eneste by. Den ligger på sydøstkysten og er omgivet af sumpe og vådområder, der er hjemsted for mange fuglearter.

  Vi bliver her hele dagen og oplever det, der gør Útila unik, lærer noget om dens historie og udforsker et af Caribiens bedste snorkleområder.

  Dag 7
  Útila 

  Smukke Útila 

 • Dag 8
  Trujillo 

  Historiske Trujillo 

  2. oktober 2024

  Udforsk Honduras’ ældste by

  Trujillo, der blev grundlagt i 1525, er Honduras’ ældste by og en af Caribiens ældste bosættelser fra kolonitiden. Vi oplever levn fra kolonitidens arkitektur fra det 16. og 17. århundrede, herunder ruinerne af fæstningen Santa Barbara, der betragtes som det kontinentale Amerikas ældste, spanske fæstning.

  Trujillo er porten til adskillige naturseværdigheder i området, herunder strandene i Campamento og Santa Fe, Laguna de Guaimoretos vådområder og nationalparkerne Capiro og Calentura. Det beskyttede område er et tilflugtssted for araer, den hvidhovedede capuchin, skildpadder og hundredvis af fuglearter.

  Dag 8
  Trujillo 

  Historiske Trujillo 

 • Dag 9
  Cayos Miskitos 

  Fjerntliggende Cayos Miskitos 

  3. oktober 2024

  Se et af Nicaraguas mindst udforskede hjørner

  Hvis man drømmer om et sted langt væk fra alfarvej, så vil man elske øgruppen Cayos Miskitos! Øerne ved Nicaraguas nordøstkyst,er blandt landets mest ufremkommelige.

  Øgruppen er en del af et reservat, der beskytter flere end 850.000 hektar søgræs, koralrev, atoller, mangroveskove, flodmundinger og kystlaguner. Den er naturligvis også et paradis for dyr - herunder mange sjældne og truede arter.

  Dagens plan er at lægge til ud for det lave vand og bruge skibets små ekspeditionsbåde til at udforske øgruppen, spejde efter dyr og se fiskernes imponerende huse på pæle.

  Dag 9
  Cayos Miskitos 

  Fjerntliggende Cayos Miskitos 

 • Dag 10
  Isla de Providencia 

  Isla de Providencia 

  4. oktober 2024

  Oplev Seaflower biosfærereservatets skønhed

  De virkelige skatte på denne fjerntliggende, colombianske ø, der engang var base for pirater, er dens idylliske strande, uberørte vand og tropiske dyreliv. Gå en tur til øens højeste punkt for at få en fantastisk udsigt. Man kan endda møde leguaner og elektriske, blå firben.

  Øen, der blev ramt af en orkan i 2020, er ved at blive genopbygget. Vores besøg er vigtige for at støtte lokale virksomheder og hjælpe samfundet på fode igen.

  Oplev UNESCO’s Seaflower biosfærereservats smukke koralrev, der kaldes “De syv farvers hav”, og prøv at snorkle blandt klovnefisk, skildpadder og djævlerokker.

  Dag 10
  Isla de Providencia 

  Isla de Providencia 

 • Dag 11
  Big Corn Island 

  Big Corn Island  

  5. oktober 2024

  Oplev den caribiske øs uspolerede seværdigheder

  Big Corn Island ligger omkring 50 sømil ud for Nicaraguas kyst og er en af ​​Caribiens bedst bevarede hemmeligheder. Hvis havdønningen tillader det, besøger vi en ø uden for alfarvej, der får relativt få besøgende.

  Her finder man en rolig stemning og venlige øboere. Selv om stranden er det åbenlyse trækplaster, er der også charmerende gadekunst, afslappede restauranter og en fantastisk udsigt over bugten fra Pleasant Hill.

  Koralrevene omkring både Big og Little Corn er smukke og fantastiske at udforske med kajak eller paddleboard.

  Dag 11
  Big Corn Island 

  Big Corn Island  

 • Dag 12
  Bocas del Toro 

  UNESCO-havpark 

  6. oktober 2024

  Oplev paradis på jord ved Bocas Del Toro

  Vores krydstogt fortsætter til Bocas del Toros klare, blå hav og frodige skove. Her udforsker vi en fantastisk øgruppe, der består af ni større øer og hundredvis af mindre.

  Den nationale havpark er på UNESCO’s verdensarvsliste og er et af de steder i verden med størst biologisk diversitet. Mulige destinationer inkluderer Red Frog Beach og den tropiske regnskov på øen Solarte.

  Man kan også besøge en bæredygtig kakaofarm eller snorkle i Zapatilla-bugten, hvor det populære tv-show Survivor blev optaget.

  Dag 12
  Bocas del Toro 

  UNESCO-havpark 

 • Dag 13
  Colón 

  Vi kommer til Colón 

  7. oktober 2024

  Fra Caribien til Panamakanalen

  Ekspeditionskrydstogtet slutter i Colón, den travle, caribiske indsejling til Panamakanalen.

  Endnu flere eventyrlige oplevelser. Tilføj tre ekstra overnatninger via vores tilkøbsprogram efter sejladsen og overnat i en junglehytte i regnskoven ved Río Chagres.

  Eller tilføj en tur til Casco Viejo, der uden tvivl er Panama Citys mest karismatiske kvarter. Man kan endda bestille endnu et ekspeditionskrydstogt, der fører gennem Panamakanalens sluser til Stillehavet på den anden side.

  Dag 13
  Colón 

  Vi kommer til Colón 

Afrejser

2024

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
September:
25.

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Hotel

 • Overnatning, morgenmad og frokost i Miami inden ekspeditionskrydstogtet.

Transport

 • Transport fra hotel til skib i Miami, herunder udflugt inden ekspeditionskrydstogtet og frokost

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer* i restauranterne Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm er inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

*) Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke.

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Fuld benyttelse af skibets videnskabscenter, et lille bibliotek og avanceret biologisk og geologisk udstyr
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende, videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fange landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panorama-sauna, udendørs og indendørs motionsarealer og løbebane
 • Yoga- og meditationstimer med en instruktør
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger

Aktiviteter ved landgang

 • Guidede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område.
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila
MS Roald Amundsen
Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills
Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
Find priser og ledige pladser

Du synes sikkert også om