Mexico - Baja Californias skatte

På denne ekspeditionsrejse kommer vi til den fantastiske halvø Baja California. Vi sejler til smukke øer med masser af dyreliv. Nyd at slappe af på hvide sandstrande, svømme i turkisfarvet vand og besøge de charmerende byer på Mexicos Stillehavskyst.

 • Udforsk det autentiske Baja California - fjerntliggende smukke øer
 • Hold udkig efter marint dyreliv og havfugle i "Verdens akvarium"
 • Nyd at slappe af på fantastiske strande
 • Besøg farverige mexicanske kystbyer
Flyrejse inkluderet

Rejs med verdens første hybriddrevne ekspeditionsskib - NU inklusive fly!

Vi ønsker at tilbyde dig meget gode priser på alle MS Roald Amundsens ekspeditioner med afrejse i 2020. Vi har gjort det nemt for dig; book senest 8. juli 2019 så inkluderer vi fly tur/retur København i prisen. 

Læs mere om tilbuddet og se alle rejser her

Bemærk, at flyvningen ikke er synlig i bookingprocessen, men kundeservice sender bekræftelse. Læs vilkårene her.

Oversigt

Rejseplanen

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjerneste og mest uberørte farvande. Som på alle ekspeditioner hersker naturen, og vejret, is- og havforhold er den endelige ramme for alle Hurtigrutens aktiviteter. De rejsendes sikkerhed og uovertrufne oplevelser er til enhver tid Hurtigrutens højeste prioritet. Alle rejseplaner er vejledende og vurderes konstant efter forholdene. Planerne tilpasses på grund af begrænsninger, uventede elementer eller spændende muligheder - fx natur og dyreliv. Derfor kalder vi det en ekspedition.

Udrejse 1. maj 2020

Afrejsehavn La Paz, Baja California Sur, Mexico
Oversigt

Blåt vand og smukke kyster

Baja California er verdens næstlængste halvø. Den strækker sig mere end 1200 kilometer mod nord over grænsen til Californien med Stillehavet mod vest og det varme, blå vand i Cortezhavet mod øst.

Cortezhavet er på UNESCOs verdensarvliste og er et af verdens mest varierede havmiljøer. Den franske opdagelsesrejsende Jaques Yves Cousteau kaldte det "Verdens akvarium" på grund dets overflod af havdyr.

Aktiviteter i øparadis

Denne ekspeditionsrejse starter i La Paz, og vi sejler til fjerntliggende øer, hvor vi bruger RIB-både for at komme i land for at vandre, se pattedyr og fugle, nyde vandaktiviteter og slappe af på hvide sandstrande.

Charmerende byer

Vi besøger den charmerende og historiske by Loreto og nyder to afslappende dage til søs. På Stillehavskysten lægger vi til i den pulserende by Ensenada, inden vi slutter rejsen i San Diego.

Dag 1: La Paz, Baja California Sur, Mexico

Viva Mexico!

Rejsen med M/S Roald Amundsen begynder fra havnen i Pichilingue i La Paz, hovedstaden i det sydlige Baja California om aftenen. Forinden er der tid til at besøge havnefronten Malecón og det historiske centrum omkring Plaza Constitución.

Dag 2: La Paz, Baja California Sur, Mexico

Mangrove og strande

Heldag

Vi håber, at kunne komme i land ved Punta Colorado på Isla San Josés vestkyst. Øens landskab er fuld af kontraster. Gyldne bjerge er baggrud for grønne mangrover, hvide sandstrande og turkisfarvet vand.

Dag 3: Isla Santa Catalina, Mexico
Kæmpe kaktus på Isla Catalina
Kæmpe kaktus på Isla Catalina Foto: Michael Nolan Foto

Krybdyr og kaktusser

Heldag

Vi sejler til en ubeboet ø mod nord - Isla Santa Catalina, der har adskillige enestående blomster- og plantearter.  

Dag 4: Isla San Esteban

Chuckwallas

Heldag

Isla San Esteban er en lille ø i Den californiske Bugt tæt på den større Isla Tiburón. Den var engang beboet af det oprindelige seri-folk. Den geografiske isolation gjorde øen til habitat for mange endemiske arter som San Esteban-chuckwalla, en slags leguan.

Dag 5: Loreto, Mexico

Charmerende fiskerby

Heldag

Vi besøger den maleriske by Loreto. Gå en tur ad den charmerende strandpromenade, udforsk byens centrum med dens bygninger fra kolonitiden og brostensbelagte gader. Lær noget om byens fascinerende historie eller besøg en restaurant for at prøve nogle af de lokale retter.

Dag 6: Isla San Francisco, Mexico
Isla-San-Francisco©GettyImages_1200x600.jpg
Foto: Getty Images Foto

Afslapning

Heldag

Vi besøger den maleriske by Loreto. Gå en tur ad den charmerende strandpromenade, udforsk byens centrum med dens bygninger fra kolonitiden og brostensbelagte gader. Lær noget om byens fascinerende historie eller besøg en restaurant for at prøve nogle af de lokale retter.

Dag 7-8: Til søs
Delfiner-HGR-128108©AndreaKlaussner_1200x600.jpg
Foto: Andrea Klaussner Foto

For fornøjelsens skyld

Vi sejler nordpå langs Baja Californias vestkyst. Dage til søs betyder, at man kan overvære Ekspeditionsteamets interessante foredrag, lære det grundlæggende i ekspeditionsfotografering og bruge tid på dækket og nyde den friske havluft, mens man spejder efter dyreliv.

Dag 9: Ensenada, Mexico

Stillehavets glæder

Heldag

Nyd den sprudlende kystby Ensenada. Gå en tur på havnefronten Malecón, besøg fiskemarkedet, prøv nogle fantastiske friske skaldyr eller smag prisvindende vine.

Dag 10: San Diego, USA

Fascinerende San Diego

Havnen i San Diego, Californien, byder velkommen. Udnyt tiden inden flyrejsen hjemad til at nyde denne fascinerende og dejlige bys mange seværdigheder.

Ankomst 10. maj 2020

Lokalitet San Diego, USA
Hva er inkluderet

INKLUDERET:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori

AKTIVITETER OG UNDERVISNING:

 • Et stort aktivitetsprogram til fordybelse i de destinationer, vi besøger - herunder udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - internationalt håndplukkede, højtuddannede eksperter fra forskellige fagområder med dybtgående kendskab til regionen, vi sejler i
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og udstyr, der er nødvendige til aktiviteterne
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi, geologi og kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.
 • Afslutningsarrangement

KOMFORT OMBORD

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

IKKE INKLUDERET:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Rejseforsikring
 • Bagage-håndtering 

BEMÆRK:

Der kræves visum til USA (ESTA) og til Canada (ETA). Se under “Praktiske informationer”

Praktiske oplysninger

M/S Roald Amundsen

Med M/S Roald Amundsen vil vi sætte en ny standard for indretning og oplevelser for gæsterne om bord. Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort.

Læs mere