Mellemamerika - Fra Ecuador til Baja California

Tag med på en eventyrlig ekspeditionsrejse til Mellemamerika. Vi sejler fra Ecuador og besøger fjerntliggende byer og øer, oplever frodige regnskove, spejder efter dyreliv og nyder arkitektoniske skatte på Stillehavskysten i Colombia, Panama, Costa Rica og Nicaragua, inden vi ankommer til farverige Mexico.

 • Oplev det bedste af Latinamerika - seks lande på samme ekspeditionsrejse
 • Udforsk fantastiske landskaber, dejlige klimaer og farverige kulturer
 • Kom tæt på mangfoldigt dyreliv - aber, kolibrier og meget andet
 • Besøg fantastiske nationalparker
Flyrejse inkluderet

Rejs med verdens første hybriddrevne ekspeditionsskib - NU inklusive fly!

Vi ønsker at tilbyde dig meget gode priser på alle MS Roald Amundsens ekspeditioner med afrejse i 2020. Vi har gjort det nemt for dig; book senest 8. juli 2019 så inkluderer vi fly tur/retur København i prisen. 

Læs mere om tilbuddet og se alle rejser her

Bemærk, at flyvningen ikke er synlig i bookingprocessen, men kundeservice sender bekræftelse. Læs vilkårene her.

Oversigt

Rejseplanen

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjerneste og mest uberørte farvande. Som på alle ekspeditioner hersker naturen, og vejret, is- og havforhold er den endelige ramme for alle Hurtigrutens aktiviteter. De rejsendes sikkerhed og uovertrufne oplevelser er til enhver tid Hurtigrutens højeste prioritet. Alle rejseplaner er vejledende og vurderes konstant efter forholdene. Planerne tilpasses på grund af begrænsninger, uventede elementer eller spændende muligheder - fx natur og dyreliv. Derfor kalder vi det en ekspedition.

Udrejse 16. april 2020

Afrejsehavn Guayaquil, Ecuador
Oversigt

Seks tropiske skatte

Oplev skønheden på Latinamerikas Stillehavsnkyst. Nyd det tropiske klima, mens vi sejler, for at opleve den historiske kultur, det smukke landskab og mangfoldigheden i seks enestående lande.

Over Ækvator

Rejsen begynder i Ecuador, hvor vi krydser Ækvator, når vi sejler nordpå til vores første havn på Colombias Stillehavskyst. Derefter besøger vi Isla Gorgona, en smuk tropisk ø og nationalpark med frodige grønne regnskove og fascinerende vulkanske klippeformationer. Her finder vi den fantastisk isolerede landsby Bahia Solano, hvor vi ser dyreliv eller nyder en række aktiviteter.

Panama-park og afslapning i Costa Rica

I Panama besøger vi Parque Nacional Darien, der er hjemsted for Embras-samfundet, hvor der findes bemærkelsesværdig flora og dyreliv. På Isla Cebaco er der gode vandreruter i dentropiske regnskov.

På hele ekspeditionsrejsen kan man nyde det sagte tempo til at slappe af på stranden og svømme i det varme vand. Quepos og Golfito i Costa Rica tilbyder fantastiske aktiviteter.                 

Nicaragua og Mexico

Nicaraguas San Juan del Sur er det perfekte sted til en afslappet dag på en sandstrand, inden vi sejler nordpå til Mexico og Acapulco, hvor man kan gå en tur gennem den historiske bymidte og den botaniske have. Til sidst sejler vi nordpå til La Paz, hovedstaden i Baja California i Mexico, for at fuldende eventyrrejsen.

Dag 1: Guayaquil, Ecuador
Malecon_Guayaquil©shutterstock_656253205_1200x600.jpg

Velkommen til Ecuador!

Hotel

Guayaquil blev grundlagt i 1538 og fik et af Sydamerikas største skibsværfter, der ofte blev angrebet af pirater. Gå en tur gennem det historiske centrum, besøg Mercado Artesanal eller gå en tur langs floden ved Malecon 2000. Overnatning på hotel.

Dag 2: Guayaquil, Ecuador
Church_Guayaquil©shutterstock_605902859_1200x600.jpg

Ekspeditionsrejsen begynder

Efter morgenmaden er der byrundtur med bus for at lære noget om byen og dens interessante historie. Turen slutter ved kajen, hvor M/S Roald Amundsen venter.

Dag 3: Til søs

Rolig dag på havet

Nyd den første dag til søs! Vi fejrer, at vi krydser Ækvator med en særlig ceremoni. Skibets Ekspeditionsteam begynder sin foredragsrække, introducerer rejsen og fortæller om planerne for de kommende spændende dage.

Dag 4: Isla Gorgona, Colombia
Gorgona_gorgonilla©AVIATUR-CC-BY-SA-3_0_1200x600.jpg
Foto: Aviatur Foto

Parque Nacional Isla Gorgona

Heldag

Vi tilbringer en dag i Parque Nacional Isla Gorgona omkring 35 km fra Colombias Stillehavskyst. Parken er på 620 kvadratkilometer og har tropiske skove med masser af dyreliv.

Dag 5: Bahía Solano, Colombia
42400671480_6c110e0161_o©Iván-Erre-Jota-CC-BY-SA-2_0_1200x600.jpg
Foto: Ivan Erre Jota Foto

Tropisk paradis

Heldag

Den farverige landsby Bahía Solano ligger i storslået isolation. I nærhedem er der strande og en jungle med frodig tropisk flora og fauna.

Dag 6: Punta Alegre, Panama

Aber, araer og mangrover

Heldag

Første havn i Panama er Punta Alegre, en lille by ved Parque Nacional Darien, der er på UNESCOs verdensarvliste. I den tropiske regnskov findes et væld af dyrearter og bemærkelsesværdige planter. Området er også hjemsted for tre oprindelige stammer, embara, kuna og wounaan.

Dag 7: Isla Cebaco, Panama
Palms©shutterstock_119183542.jpg

Strandliv

Heldag

Isla Cebaco i Montijo-bugten er Panamas tredjestørste ø. Hovedbyen er El Jobo, der har smukke strande på en betagende kyst og en bred vifte af aktiviteter.

Dag 8: Golfito, Costa Rica

Pura Vida i Costa Rica

Heldag

Nyd en dag med eventyr og udforskning. Golfito har nogle vidunderlige udsigter. Tag med i land og slap af med surfing og svømning på gyldne strande. I den nærliggende nationalpark Piedras Blancas (de hvide sten) er der fine vandrestier gennem regnskoven og chance for at se vandfald, aber, flagermus og eksotiske fugle.

Dag 9: Quepos, Costa Rica

Parque Nacional Manuel Antonio

Heldag

Quepos ligger ved indgangen til Parque Nacional Manuel Antonio. Den er kendt for tre-tåede dovendyr, brøleaber, egern, truede hvid-hovede capuchin-aber og hundredvis af fuglearter. I parken er der mangrover, laguner, hvide sandstrande, koralrev og regnskov med vandrestier, hvor der er meget at opleve.

Dag 10: San Juan del Sur, Nicaragua

En smag af Nicaragua

Heldag

Velkommen til Nicaragua og kystbyen San Juan del Sur, der er kendt for sin lange halvmåneformede sandstrand, grønne bakker, fisk- og skaldyrsrestauranter og afslappet surfer livsstil. Nyd en afslappet dag på stranden, udforsk byen eller deltag i en af Hurtigrutens udflugter.

Dag 11-12: Til søs
20181116_Sea-Day_6706©AndreaKlaussner_1200x600.jpg
Foto: Andrea Klaussner Foto

For fornøjelsens skyld

Dage til søs betyder, at man kan overvære Ekspeditionsteamets interessante foredrag, lære det grundlæggende i ekspeditionsfotografering og bruge tid på dækket og nyde den friske havluft, mens man spejder efter dyreliv. Nyd roen en hel dag til søs.

Dag 13: Acapulco, Mexico

Stilehavets perle

Halvdag

Lær den berømte by Acapulco at kende. Det fantastiske landskab med brede bugter, sandstrande og grønne bakker er fascinerende. Besøg den botaniske have, det imponerende fort fra det 17. århundrede og selvfølgelig en af de mange strande.

Dag 14-15: Til søs
SeaDay_5774©AndreaKlaussner_1200x600.jpg
Foto: Andrea Klaussner Foto

Ro på havet

Vi genopfrisker rejsens oplevelser og nyder to fredelige dage til søs på vej nordover til Baja California. Nyd skibets mange faciliteter og tilbring tid på dækket med at spejde efter dyreliv.

Dag 16: La Paz, Baja California, Mexico

Viva Mexico!

Om morgenen ankommer vi i Pichilingue, havnen i La Paz på Baja California-halvøen. Besøg havnefronten Malecón og det historiske centrum omkring Plaza Constitución. Viva Mexico!

Ankomst 1. maj 2020

Lokalitet La Paz, Baja California, Mexico
Hva er inkluderet

INKLUDERET:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Hotelovernatning og morgenmad i Guayaquil inden ekspeditionsrejsen
 • Transport fra hotellet til skibet inklusive en byrundtur

AKTIVITETER OG UNDERVISNING:

 • Et stort aktivitetsprogram til fordybelse i de destinationer, vi besøger - herunder udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - internationalt håndplukkede, højtuddannede eksperter fra forskellige fagområder med dybtgående kendskab til regionen, vi sejler i
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og udstyr, der er nødvendige til aktiviteterne
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi, geologi og kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.

KOMFORT OMBORD:

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

IKKE INKLUDERET:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Rejseforsikring
 • Bagage-håndtering 

BEMÆRK:

 • På denne tur kræves gul feber-vaccine. Vaccinationen skal ske mindst 10 dage før afrejse og vaccinationscertifikat skal medbringes på turen. Læs mere på indrejsekrav.
Praktiske oplysninger

M/S Roald Amundsen

Med M/S Roald Amundsen vil vi sætte en ny standard for indretning og oplevelser for gæsterne om bord. Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort.

Læs mere