Caribiens rev, skær, holme og bugter med klart vand - sydgående

Fra Miami til Puerto Limon

Hvis din eventyrlyst rækker længere end til et almindeligt krydstogt i Caribien, er denne ekspedition noget for dig! Se ni lande, besøg mystiske maya-ruiner, vov dig ind i junglen og snorkl i krystalklart vand. Du oplever tropiske paradisøer - og pulserende Miami, Belize og Key West med den berømte solnedgang - på én ekspedition.

 • Besøg ni lande på én ekspeditionsrejse
 • Se Maya-ruiner og lær noget om mayaernes farverige historie
 • Oplev tropiske paradisøer og atoller og dyk på uberørte koralrev
 • Oplev spændende byer som Miami, Belize, Key West og Puerto Limon

Oversigt

Oplev Caribien på "Hurtigrutens måde". Det betyder, at du besøger de mystiske mayaers betagende ruiner, tager på vandreture og snorkler i krystalklart vand ved små øer, atoller og rev. Ro i kajak langs uberørte kyster. Tag på vandreture ind i junglen og sejl op ad floderne for at spotte fantastisk dyreliv.

Magisk by

Fra magiske Miami sejler vi sydpå og stopper i Key West for at nyde den tropiske by og dens verdensberømte solnedgang.

Maya-mysterier og koralrev

Dykkere og snorklere kan få en eventyrlig oplevelse ved Lighthouse-revet, der har flere end 20 verdensberømte dykkesteder og snorklesteder.

Næste dag kan du vove dig ind i junglen for at se Lamanais maya-ruiner, der er kendt både for deres imponerende arkitektur og fantastiske omgivelser - tæt regnskov.

Udforsk Cayos Cochinos, en del af verdens næststørste koralrev, enten på en snorkletur eller i kajak - eller oplev øen til fods.

Kunaer og traditionel kreolsk levevis

På Isla de Provedencia, Majs-øerne og San Andrés kan du nyde at snorkle blandt tropiske fisk, spise grillet hummer på stranden og opleve kreolske traditioner og levevis.

Efter en dag på havet kommer vi til Guna Yala-provinsen, hvor du kan møde Panamas og Columbias indfødte kuna-befolkning.

Sidste dag ser vi UNESCO-stedet Fuerte de San Lorenzo og udvidelsen af Panamakanalen, inden vi ankommer til Puerto Limon i Costa Rica, hvor denne caribiske ekspedition slutter.

Inkluderet i rejsens pris:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Kaffe og te om bord

Ikke inkluderet:

 • Flyrejse og transport
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge

Bemærk venligst:

På denne tur kræves gul feber-vaccine. Vaccinationen skal ske mindst 10 dage før afrejse og vaccinationscertifikat skal medbringes på turen.

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr- og vindforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

20. oktober 2018

Afrejsehavn Miami
Dag 1
Miami_shutterstock_109905860.jpg
Foto: Richard Cavalleri Foto

Den magiske by


Lokalitet: Miami

Miami er kendt for sine legendariske strande, Little Havana, jugendstilDag bygninger og glamour. Tag dig tid til at nyde Miami, efter at du er gået fra borde.Byens sagnomspundne natteliv har været en uafbrudt fest siden 1960'erne Dag og dermed en legeplads for stjernerne. Endnu mere spændende er den dynamiske atmosfære med indslag fra Latinamerika, Caribien, Asien og Europa, der påvirker kultur, mad og musik.Gå en tur ad Ocean Drive og se jugendstilhusene og graffitiDag malerierne i Wynwood Dag eller bare sæt dig og nyd en Key lime pie (marengskage fra Key West), inden du går om bord på M/S Fram om eftermiddagen.

Dag 2
Key-West_USA_-street_shutterstock_87971314.jpg
Foto: Deatonphotos / shutterstock Foto

The Keys


Lokalitet: Key West

Det er næsten ufatteligt, hvor mange oplevelser man kan få i løbet af en enkelt dag på den tropiske ø Key West. Besøg det sydligste punkt på det kontinentale USA, tag en dukkert i Atlanterhavet og Den Mexicanske Golf, tag en snorkletur over koralrev og skibsvrag, besøg Ernest Hemingways museum og spis frokost på Sloppy Joe Bar, hvor Hemingway tilbragte meget af 1930'erne og drak daiquiris. Spis frisk fisk og skaldyr direkte fra en båd, tag en afslappende tur ned ad Duval Street, lyt til et band, køb nogle souvenirs og oplev en verdensberømt solnedgang.

Dag 3
Panama_Canal_shutterstock_240320509.jpg
Foto: Sorin Colac Foto

Foredrag og tropiske temperaturer


Lokalitet: Til søs

De behagelige tropiske temperaturer indbyder til ophold på dækket. Nyd solen og hold udkig efter dyreliv, især fugle. Ekspeditionsholdet starter sin foredragsserie om dyrelivet Dag biologi, livet i havet og koralrevenes økosystemer, der også kaldes havets regnskove.

Dag 4
day4_cozumel_adobestock.jpeg

Fascinerende natur, strande og turkis vand


Lokalitet: Cozumel, Mexico

Besøg San Miguel de Cozumel og tilbring dagen eller aftenen i land i den livlige by. Nyd restauranter, caféer og nærliggende strande Dag Palancar eller ParadisDag stranden. Nyd øens naturlige skønhed med mangrovetræer og ferskvandshuller og svøm med pigrokker.

Dag 5
Belize_Red-footed-booby_shutterstock_378379867.jpg
Foto: Ethan Daniels Foto

Et paradis under havoverfladen


Lokalitet: Lighthouse Reef, Belize

Vi sejler længere mod syd til Lighthouse Reef, en atol omkring 80 kilometer fra hovedstaden, Ciudad de Belice. Det er den mest afsidesliggende atol i Belize, og den er fortsat øde og uspoleret. Her findes flere end 20 verdensberømte dykkeDag og snorkleDag steder, herunder Blue Hole, Half Moon Wall og Aquarium. Koralrevene i atollens lagune huser hele 200 fiskearter på revtyper som lavvandede rev, afsatser, hylder og skråninger. Hurtigrutens ekspeditionshold tilbyder også landbaserede eventyrture til Half Moon Cave Natural Monument, et fuglereservat og regionens eneste yngleområde for rødDag fodede suler. Du kan også ro i kajak, hvis du gerne vil se forbløffende både til lands og til vands.

Dag 6
Belize_Maya-ruins_shutterstock_321474068.jpg
Foto: Fotos593 / Shutterstock Foto

Afslapning på stranden og udforskning af junglen


Lokalitet: Belize / Ciudad de Belice

I hovedstaden, Belize / Ciudad de Belice, kan man tilbringe dagen på mange måder. På Cayo Ambergris er der oplevelser for alle. Det er den største ø i Belize Dag med smukke strande, azurblåt vand, MayaDag bjergene og Pine Ridge.Nyd dagen og den afslappede atmosfære i det tropiske paradis, opdag spektakulære huler, brusende vandfald, jomfruelige tropiske regnskove og hundredvis af kalkstenshuler. Øen er perfekt til lange vandreture, cykelture og snorkling. Du kan også vælge at tage til distriktet Orange Walk og Lamanai på en flodbåd. Det er en fantastisk måde at se krokodiller, flyvende hunde, edderkopaber og hundredvis af fuglearter, heriblandt mange hejrearter. Orange Walk er kendt som gadekøkkenDag paradis. Orange WalkDag distriktet ligger fint ved ??New River, der bugter sig dovent langs byens østlige side. Distriktet er let at udforske til fods. Områdets marked mellem CorozalDag vejen og hovedgaden ser vi tidligt om morgenen, og der er mange små butikker og restauranter at opleve. Lamanai er et af ??de største og bedst udgravede mayaDag steder i det nordlige Belize. Ruinerne er kendt både for deres imponerende arkitektur og fantastiske omgivelser Dag tæt regnskov. Se Masketemplet, det høje tempel med boldspilsgård og boligområde og JaguarDag templet. Kravl op på det høje tempel (33 meter) ad den oprindelige trappe, som mayaerne byggede, og få en spektakulær panoramaudsigt over New River Lagoon og den omkringliggende jungle.

Dag 7
day7_puerto barrios_adobestock.jpeg

Det grønne Caribien


Lokalitet: Puerto Barrios

Puerto Barrios på den caribiske kyst i Guatemala ligger i en region med kontraster af jungle, floder og hav, og byen har en blanding af GarifunaDag og MayaDag kulturer. Regionen er også hjemsted for Quiriguá, en arkæologisk skat, der er på UNESCOs verdensarvliste.Tag med på udflugten til smukke Río Dulces og nyd lyden og seværdighederne i Guatemalas jungle.Man kan også vælge at udforske Quiriguá og tage på vandretur til vandfald og badesøer i tropisk regnskov.

Dag 8
Cayos-Cochinos_-Honduras_shutterstock_70700359.jpg
Foto: Amanda Nicholls Foto

En del af verdens næststørste koralrev


Lokalitet: Cayos Cochinos

En øgruppe i Islas de la Bahía, Cayos Cochinos, er et havbiologisk reservat ud for Honduras bjergrige nordkyst og et af de mindst forstyrrede rev i HondurasDag golfen. National Geographic skriver: "Farvandene omkring denne samling koralrev er en havbiologs drøm. Beskyttet af regeringen og uden adgang for kommercielle dykkere og fiskere og fyldt med væsener, der måske endnu ikke har navne."Udforsk øerne med skibets gummibåde og kom i land for at tage på vandreture i naturen og besøge en lille landsby. Ro i kajak langs uberørte kyster eller tage en snorkleDag eller dykketur blandt de stenede rev.

Dag 9
Reef_fish_shutterstock_191926190.jpg
Foto: Vlad61 / shutterstock Foto

Foredrag og afslapning


Lokalitet: Til søs

Koralrev er nogle af verdens mest forskelligartede økosystemer med titusindvis af marine planteDag og dyrearter. Cirka en tredjedel af alle havfiskearter lever en del af deres liv på koralrev. Ud over deres utrolige værdi som dyrelivslevesteder beskytter koralrev kysterne mod storme og giver mad og arbejde for mange milliarder kroner til mennesker over hele verden. Hør mere om, hvad koralrev betyder for livet i havet og om andre fascinerende emner fra skibets ekspeditionshold, mens vi sejler længere mod syd.

Dag 10
Colombia_Isla-Baru_shutterstock_337771316.jpg
Foto: Fotos593 / shutterstock Foto

En skive uberørt paradis


Lokalitet: Isla de Providencia

Providencia er en uspoleret og traditionel tropisk ø. Da det er næsten umuligt at komme dertil for de fleste turister, for der er ingen direkte forbindelse til det colombianske fastland, så er traditioner og skikke intakte, og man kan fortsat høre kreolerDag engelsk blive talt. Nyd de betagende landskaber, dejlige sandstrande, den venlige befolkning og det utroligt klare vand, der er fantastisk til svømning, snorkling og dykning. Der er små hytter, hoteller og cabañas langs vejen Dag og en dejlig håndfuld restauranter. Besøg en skole og tag rundt på øen for at nyde udsigten over de mange bugter omkring øen. Fugleelskere kan kigge efter de flyvende dyr inde i landet, vandrere kan bestige det højeste punkt, kajakroere kan udforske kysten, og dykkere og snorklere kan nyde det fantastiske undersøiske liv.

Dag 11
Nicaragua_Corn_Island_shutterstock_108473033.jpg
Foto: Pete Niesen Foto

Hummere og jungle


Lokalitet: Las Islas del Maíz

De smukke MajsDag øer (Las Islas del Maíz) 70 kilometer fra Nicaraguas kyst har mere til fælles med de fleste caribiske øer end med Nicaraguas fastland. Det kreolske folk på de to MajsDag øer bor i farverige træhuse, og deres vigtigste indtægter kommer fra hummerfiskeri. Oplev Bounty på første hånd ved en strandgrill. Den mindste af de to MajsDag øer har ingen biler, men en jungle, der kan opleves til fods. Søg ned under vandoverfladen og bliv belønnet med udsigten over noget af regionens flotteste undersøiske liv.

Dag 12
day12_san_andres_island_adobestock.jpeg

Søhesteøen med kokospalmer


Lokalitet: Isla de San Andrés

Øen San Andrés er perfekt til en kombination af afslapning på hvide sandstrande, snorkling blandt tropiske fisk og oplevelser med dejlig, historisk arkitektur og kultur. Den lille ø med form som en søhest ligger cirka 800 kilometer nordvest for Columbia. Den er lille i størrelse, men har en enorm, uberørt skønhed. Øen er officielt en del af Columbia, men den har en lang tilknytning til Storbritannien og har en multikulturel og tosproget kultur, hvor der tales spansk, engelsk og kreolsk. Lige så forskelligartet er økosystemet: Rev, holme, gejsere og lunde. Øen er perfekt til dykning, snorkling og friluftsliv

Dag 13
Costa-Rica_Coral-reef_shutterstock_88712773.jpg
Foto: Seaphotoart / shutterstock Foto

I Det caribiske Hav


Lokalitet: Til søs

Det caribiske Hav er mere end paradisøer og koralrev. Det har også en spændende historie. Da Christopher Columbus havde opdaget Caribien i 1493, gjorde Spanien krav på området, og landets skibsbesætninger søgte efter skatte. Da spanierne opdagede Stillehavet i 1513, blev Caribien den vigtigste ekspeditionsDag og konvojrute. Pirater og krigsskibe fra rivaliserende magter angreb spanske skibe i området. Selv om Spanien kontrollerede det meste af Caribien, etablerede både Storbritannien, Frankrig, Holland og Danmark kolonier på øerne. I 1800Dag tallet kom mange amerikanske skibe til disse farvande, især efter 1848, da mange guldDag søgere krydsede Atlanterhavet for at nå Californien via Panama. Panamakanalen, der var færdigbygget i 1914, er en historisk teknisk bedrift, der sparede tusinder af sømils rejse omkring Kap Horn for skibe, der forsøgte at nå om til Stillehavet Dag og retur.

Dag 14
Panama_Guna-Yala-shutterstock_502076056.jpg
Foto: Abner Veltier Foto

Hos KunaDag folket


Lokalitet: Guna Yala

Provinsen Guna Yala (tidligere San Blas) er en øgruppe med 278 billedskønne øer, der strækker sig langs Panamas nordlige kyst hele vejen til Columbia. Her lever kunaDag folket, der har øerne som en autonom provins med minimal indblanding fra den nationale regering. Kunaerne er en af Amerikas bedst bevarede indfødte kulturer. De er kendte for at skabe lyse, farverigt dekorerede tekstiler, kaldet molas, der traditionelt pryder kvindernes bluser. Mens vi er her, kan du ro i kajak på krystalklart vand eller se mangfoldigheden af koraller under vandoverfladen på en snorkleDag eller dykketur.

Dag 15
Panama_Fort-San-Lorenzo_shutterstock_87328052.jpg
Foto: Paulo Afonso Foto

UNESCODag sted, fugletur, PanamaDag kanalen og dovendyr


Lokalitet: Fuerte de San Lorenzo og Panamakanalens udvidelsescenter

Fuerte de San Lorenzo er en af de ældste spanske fæstninger i Amerika, og den er på UNESCOs verdensarvliste. Fæstningen blev bygget i 1500Dag tallet, for at man kunne overvåge mundingen af Chagres, Panamas største og mest værdifulde flod. Fra fortet var der fremragende udsigt til pirater og sørøvere, der nærmede sig.Få en fin udsigt over floden fra en lille båd eller kajak og kig efter de mange trækfugle, der holder til her i perioder, og andre vilde dyr. Senere kan du besøge det imponerende Observationscenter for Panamakanalens udvidelsesprojekt. Det nye observationscenter tilbyder en eksklusiv panoramaudsigt over Panamakanalens udvidelse. Fra taget kan du se Lago Gatún og sluserne. Der er også en biograf med videoer med engelsk tale, udstillinger, en café og en gavebutik.På en kort regnskovssti i nærheden kan du se dovendyr og aber.

Dag 16
Costa-Rica_Manzanillo_shutterstock_294077225.jpg
Foto: Simon Dannhauer Foto

Den rene livsstils hjemby


Lokalitet: Puerto Limon

Puerto Limón i Costa Rica er en tiltrækkende destination for eventyrlystne opdagelsesrejsende. Selve byen har fascinerende arkitektur og farverige udendørs markeder. På byens største marked kan man købe alt fra udskårne træting til traditionelle souvenirs. Cashewnødder betyder meget i byen, så sørg for at smage cashewDag vinen, der er en specialitet her.Byen er temmelig afslappet i løbet af dagen, men om aftenen er Limon meget livlig. Nattelivsfaciliteter med barer og restauranter findes over hele byen. Ekspeditionsrejsen slutter her i Limon. Du kan blive her og nyde Costa Rica eller flyve hjem.

4. november 2018

Lokalitet Puerto Limon
Om Bord Oplevelser

Fotos

Oplev naturens, kulturens og dyrelivets mangfoldighed på flere kontinenter.

Kontakt os

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205