Udforsk Antarktis, Falklandsøerne og Chiles fjorde

Punta Arenas - Antarktis - Punta Arenas

Rejs i harmoni med elementerne til det hvide kontinent. Undervejs oplever du Chiles fjordes natur-vidundere. I Antarktis ser vi mægtige gletsjere, der kælver i havet, flokke af pingviner og hvaler i det iskolde hav. Det giver uforglemmelige minder.

 • Oplev gletsjere, vildmark og dyreliv i Chiles fjorde
 • Find fodsporene efter de store opdagelsesrejsende og lær noget om hvalfangernes fascinerende historie
 • Rejs til verdens ende. Oplev det unikke dyreliv og naturen i Antarktis
 • Mulighed for at gå i land på Kap Horn

Oversigt

Fra de stejle bjerge og dale i Chiles fjorde til møder med Antarktis dyreliv.  

Fra Punta Arenas introducerer ekspeditionen Patagoniens smukke natur, inden vi sejler gennem den forræderiske Drake-passage til Antarktis og den enorme frosne vildmark i syd. 

Endeløse, hvide landskaber, myldrende dyreliv og fascinerende historie

I Antarktis går vi i land på historiske steder som den ringformede Deception Island, der var en stor havn for hvalfangstskibe indtil 1905. Cuverville Island er hjem for en af ​​de største kendte rempingvin-kolonier og den britiske forskningsstation Port Lockroy fra Anden Verdenskrig. Wilhelmina Bay kaldes ofte "Whale-mina Bay" på grund af det store antal pukkelhvaler, der ses her.

Brown Bluff er kendt for de 745 meter høje klipper, der dominerer landskabet. Tag med på vandretur eller ro i kajak, sejl mellem hvaler, der bryder overfladen, og oplev pingvinerne. Som moderne opdagelsesrejsende oplever du uspoleret vildnis på en miljøvenlig måde, mens du sejler med Hurtigrutens topmoderne ekspeditionsskib. 

En verden af ​​kontraster

Derefter sætter vi kursen mod Falklandsøerne. Det britiske territorium er en verden af ​​kontraster - fra røde busser og engelske pubber i Stanley til store åbne vidder, fantastiske hvide sandstrande og rigt dyreliv. 

På vej tilbage til civilisationen tilbringer vi en dag på havet, inden vi går i land i Punta Arenas.

Rejsens pris inkluderer:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori efter eget valg og helpension om bord
 • En hotelovernatning i Santiago de Chile før sørejsen - inklusive morgenmad
 • Transport fra hotel til lufthavn i Santiago de Chile
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Santiago de Chile til Punta Arenas
 • Transport i Punta Arenas inklusive guidet sightseeing
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Landgange og aktiviteter om bord i land
 • Professionelt engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord 

Ikke inkluderet: 

 • Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilvalgsudflugter
 • Drikkepenge

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr- vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

09. November 2018, 25. November 2018, 11. Desember 2018 og 27. Desember 2018

Afrejsehavn Santiago de Chile
Dag 1
35--Santiago-just.jpg

Spændende og mangfoldig


Lokalitet: Santiago de Chile

Hovedstaden i Chile er spændende og varieret. Der er meget at opleve her - Andesbjergenes gletsjere ved bygrænserne, høje bjerge og skyskrabere, stille parker, kolonial arkitektur, boheme-kvartaler og den hurtigt strømmende Mapacho-flod. Eventyrrejsen starter med en hotelovernatning her.

Dag 2
_R7D2010.jpg

Ekspeditionsrejsen starter


Lokalitet: Santiago de Chile/Punta Arenas

Du flyver til Punta Arenas, hvor M/S Roald Amundsen ligger klar til ekspeditionen til Antarktis.

Dag 3
_R7D1719_HDR-2.jpg

Chiles forbløffende fjorde


Lokalitet: Chiles fjorde

Nyd at sejle gennem Beagle-kanalen med fjorde og bjerge, der kaster sig lige ud i det iskolde vand. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uforstyrret af mennesker. Isen har søgt sig vej mellem bjergene, skabt isolerede øer og skjulte bugter og Chiles unikke fjordlandskab.

Dag 4-5
1200x600_Drake_Passage_R7D6256.jpg

Kap Horn og den berømte Drake-passage


Lokalitet: Drake-passagen

På listen over Jordens mest ikoniske steder står Kap Horn højt - på næsten 56 grader Syd, der er Sydamerikas sydligste punkt. Inden Panamakanalen blev gravet, skulle søfolk passere den berygtede klippeø for at komme fra den ene side af Amerika til den anden. Vi gør vores bedste for at komme i land på Kap Horn - men området er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og hvis vi klarer at komme i land, er det en stor præstation. M/S Roald Amundsen bruger mellem halvanden og to dage på at krydse Drake-passagen - afhængigt af vejrforholdene. Den enorme mængde oppiskede vand presses af vestenvinden fra Stillehavet gennem Drake-passagen mod øst ind i Scotia-havet. Drake-passagen er en del af den antarktiske konvergens, verdens mest vandrige strøm. 95-150 millioner kubikmeter vand i sekundet transporteres fra vest til øst. Når du krydser Drake, sejler du over farvandet mellem West Scotia Ridge og den næsten 6.000 meter dybe South Shetland-grav. Vejret kan være forfærdeligt på Drake (Drake Shake), men det kan også være behageligt, kaldet "Drake Lake". Det er som regel sted i mellem.

Dag 6-12
1200x600_Antarctica+landscapes+Neko+Harbour.jpg

Antarktis - svært at beskrive


Lokalitet: Antarktis

Antarktis er isoleret fra resten af ??verden af havstrømme. 90 procent af verdens is findes her - cirka fire kilometer tyk. Om vinteren er verdensdelen yderligere afskåret af havis ud for kysten - næsten en fordobling af kontinentets størrelse. Om sommeren er det levested for millioner af pingviner, hvaler og sæler, der resten af ??året tilbringer deres tid på havet. Det meste dyreliv lever af en bestemt art, krill, der i Sydhavet er Jordens største biomasse af én art - herunder mennesker. Som nævnt i traktaten om Antarktis, er kontinentet dedikeret til fred, videnskab og turisme. Ingen menneskelig aktivitet har ret til at ændre den perfekte naturlige balance. Vi besøger et sted, der har udviklet sig gennem årtusinder uden menneskelig indblanding. Derfor følger vi meget strenge miljømæssige retningslinjer og regler. Vi ønsker ikke at efterlade andet end fodspor og at tage andet end billeder! Det overvældende ved Antarktis er, at enhver rejse til kontinentet er en ekspedition på grund af beliggenheden. Selv den mest avancerede teknologi kan ikke forhindre de klimatiske udfordringer, der er en del af dette miljø. Derfor er vi nødt til at være pragmatiske, så rute, landgange og andre planer kan ændres hen ad vejen. Det betyder også, at vi udnytter de ofte ideelle betingelser - bruger timer i land, på vandet i kajakker, på vandreture eller blot på at sejle blandt den enorme mængde af hvaler. Vejr-, vind- og isforhold har en stor indflydelse på vores program og tidsplan. Vi forsøger at komme i land på Deception Island, Half Moon Island, Brown Bluff, Cuverville Island og Neko Harbour. Alle disse steder er fredfyldte og har uberørt natur, muligheder for at se pingvinkolonier, sæler, gletsjere, isbjerge i hver form og farve og gamle hvalfangerstationer. Det er svært at beskrive alle de indtryk, du får i Antarktis. En tidligere rejsende udtrykte det således: "Hvis du kan beskrive Antarktis med ord, har du sikkert aldrig været der."

Dag 13
_R478563.jpg

Foredrag og udkig efter dyr fra dækket


Lokalitet: Til søs

Efter at have udforsket det superlativ-krævende kontinent sætter vi kursen tilbage til Falklandsøerne, der består af to store øer og omkring 700 mindre. Kaptajn John Strong på H.M.S. Welfare havde den første registrerede landgang her i 1690. Foredragsrækken fortsætter med fokus på den dramatiske historie og øernes mangfoldige dyreliv, mens vi holder udkig efter trækkende albatrosser.

Dag 14-16
Falkland_Islands_0312-West-Point-18_ThemeMedia-HildeFoss.jpg

På kanten af Antarktis


Lokalitet: Falklandsøerne

Efter at have været i Antarktis kan det virke lidt unaturligt at komme til en by, der ligner et miniature-England med røde telefonbokse, røde busser og engelske pubber. Stanley er Falklandsøernes hovedstad. Strejf rundt i byens gader. Den kan nemt opleves på én dag til fods. Du kan også deltage i en udflugt for at udforske omegnens vildmark og dyreliv. Falklandsøerne vrimler med vidunderligt dyreliv og natur - rent miljø med fantastisk klar blå himmel, endeløse horisonter, store åbne vidder og fantastiske hvide sandstrande. På Falklandsøernes vestligste forposter findes afsidesliggende gårde, der har været familieejet i seks eller syv generationer. Fårene græsser sammen med enorme kolonier af albatrosser og springpingviner, mens aggressive tværstribede caracaraer patruljerer oven over, og bjerggæs fouragerer i vandkanten. Fugleelskere fryder sig, hvis vi kan komme i land på Carcass Island, der er et fugleparadis med ænder, gæs, pingviner, albatrosser, caracaraer og gærdesmutter. Den er også en af de få øer hernede med træer. Vi bruger skibets små både til at gå i land for at udforske, til vandreture eller at tage et nærmere kig på alle fuglene.

Dag 17
Fotograf_R7D8370.jpg

Magellan-strædet


Lokalitet: Til søs

Når vi slutter sejladsen i Magellan-strædet, ser vi tilbage på alt det, vi har oplevet på ekspeditionen. Brug nogen tid på dækket for at se dyrelivet.

Dag 18
1200x600_Punta_Arenas_R7D2014.jpg

Ekspeditionen slutter


Lokalitet: Punta Arenas/Santiago de Chile

Vi ankommer i Punta Arenas om morgenen. Efter flyrejse tilbage til Santiago de Chile kan du forlænge ferine med tilvalgsudflugter for at opleve mere af den spændende region.

26. November 2018, 12. Desember 2018, 28. Desember 2018 og 13. Januar 2019

Lokalitet Punta Arenas/Santiago de Chile
Om bord Oplevelser

Udflugter på rejsen

Giv din indre opdagelsesrejsende en udfordring og oplev alt, hvad Sydamerika og Antarktis tilbyder på Hurtigrutens mangfoldige tilvalgsudflugter.

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Forlæng ferien

Rejsen dertil

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller etter sejladsen. Alle hoteller er valgt specielt for at kunne tilbyde den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - Fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00. Telefon: 89881205