Pingviner, Patagonien og poesi

Buenos Aires - Antarktis - Kap Horn - Valparaíso

Tag med på en 18-dages eventyrrejse gennem den berømte Drake-passage og ned til Antarktis inden turen tilbage mod Kap Horn og Chiles imponerende kyst.. Udforsk denne store og isolerede region med Hurtigrutens oprindelige ekspeditionsskib, M/S Fram. Skibets mindre størrelse gør det muligt at komme endnu tættere på Antarktis vildmark og Chiles vilde fjorde. Tag med i land , ro i kajak, mød pingviner, fugle og sæler og oplev eksotiske Patagonien, før turen slutter i Valparaíso.

 • Tag med på en indholdsrig ekspedition til både Patagonien og Antarktis
 • Besøg en af Chiles imponerende nationalparker, med kolossale stenformationer og spændende dyr som fx lamaer, pumaer, pampasræve og stinkdyr.
 • Nyd Chiles kystlinje fra havet. Den bedste måde at rejse på på grund af områdets infrastruktur. Fra dækket er der en uovertruffen udsigt over gletsjere og vandfald.
 • Oplev en af sæsonenens sidste sejladser, når Antarktis er goldt og landgangspladserne delvis snefrie.

Oversigt

Hvis du elsker variation og gerne vil se de mest spændende steder i Patagonien og Antarktis, er denne ekspedition lige noget for dig. Vi starter i Ushuaia og krydser havet for at opleve Antarktis på tæt hold. Vi går i land på isolerede strande, besøger store pingvinkolonier, går vandreture i det majestætiske landskab og tager kajakture i de uberørte farvande mellem isbjerge.

Fra isen i Antarktis til Chiles frodige fjorde

Vi fortsætter til Kap Horn og Chiles vilde fjorde, hvor vi besøger en af ​​verdens smukkeste nationalparker. Dette vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker, og bjergene stiger lige op af det iskolde vand. De stejle dale med sneklædte bjerge står i kontrast til de grønne omgivelser, der har et meget rigt dyreliv.

Inkluderet i rejsens pris: 

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning på hotel i Buenos Aires inden rejsen - inklusive morgenmad
 • Transport mellem lufthavn og hotel i Buenos Aires
 • En overnatning i Santiago de Chile efter rejsen - inklusive morgenmad
 • Ud- og hjemrejse med fly på økonomiklasse mellem Buenos Aires og Ushuaia
 • Transport i Ushuaia inklusive en guidet tur
 • Transport fra skibet i Valparaíso til hotellet i Santiago de Chile, inklusive en guidet tur i Valparaíso
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med polarcirkelbåde samt aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyvninger
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt
 • Alla planlagde landgange afhænger af vejr- og isforhold
 • Program og rejserute kan ændres
 • Helbredsattest skal udfyldes
 • Gummistøvler kan lånes om bord
Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Dette er en ekspedition, hvor elementerne hersker, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

22. februar 2018

Afrejsehavn Buenos Aires
Dag 1
1200x600_Buenos Aires_©Trixi Lange-Hitzbleck_day1.png
Foto: Trixi Lange-Hitzbleck Foto

Lær Buenos Aires at kende


Lokalitet: Buenos Aires

Rejsen begynder med en overnatning i skønne Buenos Aires. Tag på byvandring sammen med os, eller oplev byen på egen hånd. 

Dag 2
1200x600_Ushuaia_©Tommy Simonsen_day2.png
Foto: Tommy Simonsen Foto

Alle mand om bord


Lokalitet: Buenos Aires/Ushuaia

Du flyver fra Buenos Aires om morgenen og har derfor et par timer til at udforske Ushuaia, verdens sydligste by. Her kan du deltage i en valgfri udflugt til nationalparken Tierra del Fuego. inden du går om bord på M/S Fram.

Dag 3
1200x600_Drake_Passage_©Hurtigruten_day3.png

Indstillingen sejl


Lokalitet: Drake-passagen

Nyd livet om bord og hold udkig efter dyreliv eller følg ekspeditionsholdets foredrag

Days 4-7
1200x600_Antarctica_©Dominic Barrington_day4-7.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Parat til at blive overvældet


Lokalitet: Antarktis

I Antarktis overvældes du af den endeløse, hvide vildmark, der er fuld af udsigter til natur og dyreliv. Vi forsøger at gå i land flere steder, men vejr, vind og isforhold bestemme program og tidsplan. På land forklarer ekspeditionsholdet, hvad du ser og hjælper dig med at undgå at forstyrre natur og dyreliv. Når forholdene tillader det, tilbydes vandreture og andre aktiviteter på land og hav. Half Moon Island er utroligt fotogen og velsignet med nogle af de mest spektakulære antarktiske landskaber, man kan forestille sig en glitrende perle blandt disse øskatte. Cuverville Island har den største kendte koloni af æselpingviner i Antarktishalvøen. Vi sejler gennem den smalle Errera Channel til og fra Cuverville og ser isbjerge, der er blevet fanget og strandet i de nærliggende lave farvande. Danco Island ligger fredeligt blandt isbjergene i Errera Channel blot et par hundrede meter fra det antarktiske fastland og ynglested for æselpingviner. Tag med i land og udforsk med ekspeditionsholdet, ro i kajak for at se isen tæt på eller tag en tur på en af skibets små både. Port Lockroy er en britisk station fra Anden Verdenskrig, der blev omdannet til museum i 1996. Det er et af de mest populære steder i Antarktis og tilbyder et kig ind i livet på en antarktisk base i 1950'erne. Pleneau ligger lige syd for Lemaire Channel og er en smuk landgangsplads med mange strandede isbjerge i bugten.

Dag 8

Drake-passagen


Lokalitet: Drake-passagen

Efter fire uforglemmelige dage på Antarktis sejler MS Fram os sikkert tilbage gennem det berømte Drakestræde.

Dag 9
1200x600_Cape_Horn_©Gian-Rico_Willy_day9.png
Foto: Gian-Rico Willy Foto

Det sydligste punkt


Lokalitet: Kap Horn

Beliggende tæt på 56 grader syd er Kap Horn det sydligste punkt i Sydamerika. Og på listen over alverdens mytiske steder ligger Kap Horn højt placeret. Før Panamakanalen blev etableret, måtte skibene passere denne berygtede klippeø for at komme fra den ene side af Amerika til den anden. Vi forsøger at gå i land på Kap Horn, selvom området er kendt for høj sø og udfordrende strømforhold. Hvis det lykkes, bliver det en ekstra god dag.

Dag 10
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day10&14.png

Uberørt af mennesker


Lokalitet: Chiles fjorde i Patagonien

De næste to dage sejler vi gennem Magellanstrædet og Beaglekanalen og oplever kanaler, fjorde og bjerge, der strækker sig langt ud i det iskolde vand. Det vilde og øde område virker næsten uforstyrret af mennesker. Isen har skåret sig igennem bjergene og har på denne måde dannet isolerede øer og skjulte bugter og skabt et unikt fjordlandskab i Chile.

Alle naturinteresserede vil elske at udforske Chiles fjorde. De sneklædte bjerge og de dybe dale står i skærende kontrast til det ellers meget grønne område, rigt på dyreliv. Vi går i land og er måske heldige at se søløver, andeskondorer og mange andre fugle, der kun findes her. 

Dag 11
1200x600_Puerto_Natales_©Shutterstock_day11-12.png

Fantastiske omgivelser


Lokalitet: Puerto Natales, Torres del Paine National Park

Puerto Natales er porten til den verdenskendte nationalpark Torres del Paine, en af Chiles mest populære nationalparker. Hovedattraktionen er en imponerende klippeformation, som både er enorm og unik, Den hedder "Torres del Paine" og består af bjergtinderne Torre Central (2800 meter højt), Torre Sur (2850 meter) og Torre Norte (2248 meter). Tag på vandretur, kryds en gletsjer, ro i kajak og gå i land i disse fantastiske omgivelser. 

Dag 12
Torres del Paine_ ©Anton Petrus_Shutterstock_Day 12 .png_1200x600 2.png

Forskellige miljøer


Lokalitet: Puerto Natales, Torres del Paine National Park

Det meget varierede landskab har skabt en rig flora og fauna. Under vores besøg kan vi opleve lamaer, pumaer, den sydamerikanske grå ræv og stinkdyr samt mere end 100 fuglearter som andeskondoren og andesvågen. 

Dag 13
1200x600_Puerto_Eden_©Shutterstock_day13.png

Fortryllende møder


Lokalitet: Puerto Edén, Chile

Efter en uforglemmelig sejltur i Patagoniens øhav ankommer vi til den fortryllende landsby Puerto Edén. Byen er kendt for sin isolerede placering og en befolkning på kun 250 mennesker, herunder de sidste 15 medlemmer af Kawéskar-folket. Gå en tur på de små veje, eller tag med ekspeditionsteamet på vandring, bjergklatring eller kajaktur. 

Dag 14
1200x600_Chilean_fjords_©Shutterstock_day5.png
Foto: Shutterstock Foto

Plads på første række


Lokalitet: Chilenske fjorde

Nyd endnu en dag i de chilenske fjorde. Fra dækket eller panoramasalonen har du frit udsyn til de majestætiske bjerge og den smukke natur.

Dag 15
1200x600_Puerto_Montt_©Shutterstock_day15.png

Høje tinder


Lokalitet: Puerto Montt

Fra Puerto Montt er der en fantastisk udsigt over havet og Andesbjergenes himmelstræbende tinder. Når vi går i land på en af vores ekspeditioner, får du et fantastisk overblik over landskabet, kulturen og områdets arkitektur. Du kan også gå på opdagelse i byen på egen hånd. 

Dag 16

For fulde sejl


Lokalitet: Det Sydlige Atlanterhav

Vi tilbringer dagen med at sejle nordpå til den inspirerende by Valparaíso. Tiden kan bruges til afslapning på dækket, at blande sig med nye venner eller deltage i ekspeditionsholdets foredrag.

Dag 17
1200x600_Valparaiso_©Shutterstock_day17.png

En palet af farver


Lokalitet: Valparaíso

Valparaíso er en skøn rodebutik, både farve­rig og poetisk. Digtere, malere og filosoffer har gennem tiderne følt sig draget af Chiles mest usædvanlige by. Efter landgang får du mere at vide om alt dette på en sightseeingtur, inden du bliver transporteret til dit hotel i Santiago de Chile.

Dag 18
1200x600_Santiago_©Matyas_Rehak_day18.png
Foto: Matyas Rehak Foto

Eventyret slutter


Lokalitet: Santiago de Chile

Efter morgenmad på hotellet er ekspeditionen slut. Ferien kan forlænges med et ophold og udflugter i Santiago de Chile og omegn.

12. marts 2018

Lokalitet Santiago de Chile
Om bord Oplevelser

Artikler

Lær mere om oplevelse af at sejle til det sidste uudforskede sted på Jorden, Antarktis

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Fotos

Oplev de uberørte landskaber og dyrelivet på det ærefrygtindgydende kontinent Antarktis.

Forlæng ferien

Forlæng ferien

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205