Ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)

Ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)

Ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)

Ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)

Rejseinformation 18 dage MS Roald Amundsen , M/S Fridtjof Nansen
Afrejser
17. oktober 2023
21. oktober 2024
1. november 2024
Pris fra
kr 78.555
Helpension inkluderet

18-dages ekspeditionskrydstogt fra Valparaíso til Patagonien og Antarktis - slutter i smukke Buenos Aires

Dyreliv og fjorde

Fra Valparaíso sejler vi rundt på Chiles fjorde og Patagoniens vandveje, stopper ved rustikke Castro, isolerede Puerto Edén og Puerto Natales, hvor der er mulighed for at vandre i Parque Nacional Torres del Paine. Hvis vejret tillader det, forsøger vi at gå i land ved legendariske Kap Horn, inden vi krydser Drake-passagen.

Islandskaber og pingviner

Guidet af ekspeditionsteamet tilbringer vi fire utrolige dage i Antarktis og udforsker enorme, uberørte islandskaber. Foråret er parringstid, og vi ser pingvinerne parre sig. Vi har ingen faste programmer. Vi tilpasser rejseplanen for at udnytte enhver mulighed for at komme tættere på naturen og nyde unikke oplevelser på iskrydstogter og landgange.  

Ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående) Ekspedition til Antarktis og Patagonien (sydgående)
 • Dag 1
  Valparaíso 

  Valparaíso, en UNESCO-perle 

  Oplev Valparaíso, “Stillehavets Juvel”

  Ekspeditionskrydstogtet til Antarktis og Patagonien begynder i farverige Valparaíso. Den venlige UNESCO-by, der er kendt som “Stillehavets juvel”, er bygget på stejle bjergsider med udsigt over havet og er et besøg værd.

  Byen er fyldt med lokkende dufte og lyde og har en spændende labyrint af gyder og bydele, farverige huse og mercados, der er spækket med lokale råvarer – nyd det hele på en kabelbanetur op til Cerro Alegre og Concepción.

  Udforsk mere af regionen på et af vores tilkøbsprogrammer inden sejladsen.

  Dag 1
  Valparaíso 

  Valparaíso, en UNESCO-perle 

 • Dag 2-3
  Til søs

  Gør klar til en eventyrlig rejse 

  Nu begynder ekspeditionen for alvor

  De næste to dage til søs lærer vi mere om de vidundere, vi møder på rejsen.

  Ekspeditionsteamets medlemmer er eksperter i alt fra oceanografi og geologi til ornitologi og historie. Vær med til deres fascinerende foredrag og praktiske præsentationer i videnskabscentret.

  Tag en kikkert og spejd efter sjældne vandrealbatrosser og stormfugle. Få mest muligt ud af skibets faciliteter og nyd en spabehandling i wellness-området eller en tur i infinity-poolen, boblebadene, løbebanen, saunaen og motionsområdet.

  Dag 2-3
  Til søs

  Gør klar til en eventyrlig rejse 

 • Dag 4
  Castro

  Den charmerende by Castro 

  Se huse på pæle og historiske kirker

  Castro, der ligger midt i Isla de Chiloés frodige vegetation, er Chiles tredjestørste by. Byen er hjemsted for to UNESCO-verdensarvssteder - nemlig Iglesia San Francisco og Iglesia Nuestra Señora de Gracia de Nercón.

  Fra forskellige udsigtspunkter er der en fantastisk udsigt over byens farverige palafitos - huse på pæle langs havnefronten. For at opleve noget kultur kan man besøge Museo Regional de Castro og museet for moderne kunst.

  Medbring kikkerten, for Chiloé er et vigtigt habitat for fuglearter såsom ildkronekolibrier og chileflamingoer samt pingviner, sorthalsede svaner, gråryggede stødfiskere og sølvfarvede lappedykkere.

  • Inkluderet Vandretur i Castro
  Dag 4
  Castro

  Den charmerende by Castro 

 • Dag 5
  Til søs

  Vi sejler mod syd

  Slap af til søs, mens vi sejler til Puerto Edén

  Eventyrrejsen fortsætter med kurs mod Puerto Edén. Mens vi sejler roligt gennem Ayséns smukke øer, nyder vi en sjælden mulighed – tid til at genskabe forbindelsen til naturen. Nyd den friske luft, mens vi sejler forbi uberørte øer og grønne bjerge og holder udkig efter sjældne dyr.

  Oplev det hele fra dækket - det udendørs boblebad eller den panoramiske Explorer Lounge & Bar. Ekspeditionsteamet fortsætter sit foredragsprogram i videnskabscentret og giver fascinerende indsigt i de steder og dyr, vi ser på rejsen.

  Dag 5
  Til søs

  Vi sejler mod syd

 • Dag 6
  Puerto Edén

  Fjerntliggende Puerto Edén 

  Oplev kawésqar-kulturen i en patagonisk landsby

  Vores næste opholdssted, der ligger for enden af en dyb fjord, er den fortryllende landsby Puerto Edén i Parque Nacional Bernardo o’Higgins.

  Den lille bosættelse kan kun nås med skib, og færgen, der forbinder den med fastlandet, går kun en gang om måneden. Der er ingen veje her - kun trægangbroer, der forbinder huse og butikker. Blandt byens 250 indbyggere findes nogle af de sidste medlemmer af det oprindelige kawésqar-folk, og på et besøg får vi indblik i deres unikke kultur.

  • Inkluderet Puerto Eden - Besøg i lokalsamfund
  Dag 6
  Puerto Edén

  Fjerntliggende Puerto Edén 

 • Dag 7-8
  Puerto Natales

  Bohêmeagtige Puerto Natales 

  Porten til Torres del Paine

  Vores ekspeditionskrydstogt fortsætter til Puerto Natales, der er porten til Parque Nacional Torres del Paine. Man kan opleve den smukke nationalpark på en bus- eller en vandretur – begge fantastiske oplevelser, der er værd at tage med på.

  Det forrevne landskab har steppe, skov og ørken, der er præget af isbræer og søer. Guanakoer og nanduer strejfer frit omkring her. Vær på udkig efter chileflamingoer og se måske den kæmpe andeskondor.

  Puerto Natales har mange spisesteder, barer og butikker med friluftsudstyr og er et populært samlingssted for vandrere og rejsende. Man kan på egen hånd besøge kunsthåndværkerbyen Ether Aike, nyde en gintur til Last Hope-destilleriet eller gå en tur ved den fotogene havnefront.

  • Inkluderet Landskaber ved Puerto Natales
  Dag 7-8
  Puerto Natales

  Bohêmeagtige Puerto Natales 

 • Dag 9
  Chiles fjorde

  Udforskning af Chiles fjorde 

  Se smukke landskaber fyldt med dyreliv

  Rejsen sydpå langs Chiles kyst fører os gennem forrevne, smukke øgrupper i Magallanes-provinsens fjorde. Isolerede øer og skjulte bugter er et rigt paradis for dyrelivet.

  Uanset, om vi sejler med de små ekspeditionsbåde eller bare er ude på dækket, kan man være på udkig efter magellanpingviner, søelefanter og hvalarter. Man kan også se majestætiske vandfald langs den dramatiske og smukke del af kysten.

  Dag 9
  Chiles fjorde

  Udforskning af Chiles fjorde 

 • Dag 10-11
  Til søs

  Vi runder Kap Horn 

  Landgangsforsøg på Kap Horn

  Efter sejladsen gennem Beaglekanalen passerer vi Sydamerikas spids, Kap Horn. Der er ofte udfordrende forhold ved det formidable ikon, men hvis vejret tillader det, forsøger vi at gå i land.

  Herfra navigerer vi gennem den legendariske Drake-passage mod Antarktis. På turen lærer man, hvad der venter forude og hvordan man gør sit besøg så sikkert og bæredygtigt som muligt.

  I videnskabscentret holder ekspeditionsteamet foredrag om Antarktis’ fauna, historie og geologi og om påvirkningen fra ​​klimaændringer og plastikforurening. Man kan også involvere sig i borgervidenskabsprogrammer.

  Dag 10-11
  Til søs

  Vi runder Kap Horn 

 • Dag 12-15
  Antarktis

  Antarktis - en anden verden 

  Oplev Antarktis i al dets naturlige skønhed

  Man kan ikke forberede sig på det første indtryk af Antarktis’ overvældende, frosne skønhed. Isbjerge skulptureret af naturen flyder rundt i sundene. Æselpingviner og rempingviner begynder deres kurmageri, mens adeliepingvinerne parrer sig. Utallige havfugle kan ses under himlen. Naturen er i forandring.

  Vi tilbringer fire spændende dage med ivrigt at udforske nogle af de flere end 20 mulige landgangssteder på og omkring Den antarktiske Halvø og Sydshetlandsøerne. Uanset, hvor vi tager hen og uanset, hvad vi end gør, oplever vi hver eneste dag noget nyt og spændende.

  Vi sejler måske ind i en oversvømmet vulkansk caldera eller går i land i isede bugter, hvor der stadig ligger hvalfangstremedier. Man kan også ro kajak blandt isbjerge og sæler eller tage på sneskovandring til et spændende udsigtssted.

  Fugleentusiaster bør kigge op mod himlen efter antarktiske havfugle som kjover, petreller og terner. Gennem foredrag ombord og på land lærer vi mere om det dyrebare habitat og om, hvordan vi alle kan beskytte det i fremtiden.

  Dag 12-15
  Antarktis

  Antarktis - en anden verden 

 • Dag 16-17
  Til søs

  Sejlads mod Ushuaia 

  Slap af og lær noget, mens vi sejler til Argentina

  Efter fire fantastiske dage i Antarktis sejler vi tilbage over Drake-passagen mod Argentinas varmere vejr og har to dage til at nyde livet på skibet. Der er masser af ting at lave.

  I løbet af de sidste dage til søs kan man deltage i kunstworkshops eller måske nyde en behandling i spaen. Vær aktiv i motionsområdet eller nyd udsigten fra den panoramiske sauna. Slap af i den udendørs pool eller i boblebadene på dækket.

  Besøg videnskabscentret og find ud af mere om de ting, vi har set, eller brug tiden på at sortere billeder og få redigeringstip fra skibets egen fotograf.

  • Inkluderet Kulturel præsentation af yaghan-folket ombord
  Dag 16-17
  Til søs

  Sejlads mod Ushuaia 

 • Dag 18
  Ushuaia og Buenos Aires

  Ushuaia og Buenos Aires 

  Fra Ushuaia til Buenos Aires

  Ekspeditionskrydstogtet slutter i Ushuaia, der er Tierra del Fuegos hovedby og Argentinas sydligste provins. Herfra flyver vi tilbage til Buenos Aires, men det behøver ikke være enden på den eventyrlige oplevelse.

  Deltag i et tilkøbsprogram efter sejladsen inden hjemrejsen.

  Dag 18
  Ushuaia og Buenos Aires

  Ushuaia og Buenos Aires 

Afrejser

2023

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
 • juli
 • august
 • september
 • oktober
 • november
 • december
Oktober:
17.

2024

 • januar
 • februar
 • marts
 • april
 • maj
 • juni
Oktober:
21.
November:
1.

Dette er inkluderet

Inkluderet i din rejse

Transport

 • Transport fra skibet til lufthavnen i Ushuaia efter ekspeditionskrydstogtet

Flyrejser

 • Flyrejse på økonomiklasse fra Ushuaia til Buenos Aires efter ekspeditionskrydstogtet

Ekspeditionskrydstogt

 • Ophold i kahyt efter eget valg
 • Morgenmad, frokost og aftensmad inklusive drikkevarer* i restauranterne Aune og Fredheim
 • À la carte-restaurant Lindstrøm er inkluderet for rejsende i suiter
 • Te og kaffe ombord
 • Internetadgang ombord†
 • Genanvendelig vandflaske
 • Engelsktalende ekspeditionsteam, der organiserer og leder aktiviteter ombord og på land
 • Udvalg af inkluderede aktiviteter

*) Skibets øl og vin, sodavand og mineralvand

†Internetadgang og telefonsignal er meget begrænset i de fjerntliggende områder, vi rejser til, og streaming understøttes ikke.

Aktiviteter ombord

 • Dybdegående foredrag og diskussioner, der holdes af ekspeditionsteamets eksperter
 • Fuld benyttelse af skibets videnskabscenter, et lille bibliotek og avanceret biologisk og geologisk udstyr
 • Borgervidenskabsprogram, hvor man kan hjælpe med igangværende videnskabelig forskning
 • Tips og teknikker fra skibets professionelle fotograf til at fange landskaber og dyreliv
 • Brug af skibets boblebade, infinity-pool, panorama-sauna, udendørs og indendørs motionsarealer og løbebane
 • Uformelle møder med besætningen til daglige briefinger

Aktiviteter ved landgang

 • Guidede landgange med skibets små ekspeditionsbåde
 • Lån af støvler, vandrestave og alt udstyr til aktiviteter
 • Vind- og vandtæt ekspeditionsjakke
 • Hjælp til fotografering fra skibets ekspeditionsfotografer

Bemærkninger

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser
 • Rejseforsikring
 • Bagagehåndtering
 • Tilkøbsudflugter på land med vores lokale partnere
 • Aktiviteter i små grupper med skibets ekspeditionsteam
 • Behandlinger i skibets wellness- og spa-område.

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Udflugter og aktiviteter kan ændres
 • Sørg for, at du overholder alle krav ift. tilmelding og boarding
 • Der forventes ikke drikkepenge

Skib

MS Roald Amundsen in Antarktis
Foto: Dan Avila

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

M/S Fridtjof Nansen

Byggeår 2020
Skibsværft Kleven Yards, Norway
Passagerkapacitet 528 (500 i Antarktis)
Brutto last 20.889 tons
Længde 140 meter langt
Ræling 23,6 meter bredt
Fart 15 knob sejlhastighed

M/S Fridtjof Nansen er det nyeste i Hurtigrutens flåde af specialbyggede skibe – og den nyeste generation af ekspeditionsskibe. Skibet udforsker nogle af klodens mest spektakulære afkroge.

Læs mere om M/S Fridtjof Nansen

Find priser og ledige pladser

Lignende rejser

Du synes sikkert også om