Den ultimative Antarktis-oplevelse

Buenos Aires - Antarktis

På Hurtigrutens mest ambitiøse rejse til Antarktis er det klogt at rejse med et åbent sind og forvente overraskelser undervejs. På denne episke rejse oplever man de isolerede Falklandsøer, smukke South Georgia og de vilde South Orkneyøer, inden vi udforsker det enorme og hvide kontinent Antarktis. På denne 20-dages ekspedition kan du opleve et varieret dyreliv i havet og på land - i et landskab, der er helt anderledes end noget, du nogensinde har oplevet. Skibets ekspeditionshold tager dig med på vandre-, klatre- og kajakture - og sikrer, at du får en overvældende og eventyrlig oplevelse.

 • Tag med på en komplet ekspedition til både Antarktis og de subantarktiske øer
 • Tilbring en række oplevelsesrige dage i South Georgia med eksotisk dyreliv og majestætisk natur
 • Udforsk uberørte Antarktis midt på sæsonen, når pingvinerne er ankommet og klar til at ruge
 • Deltage i ekspeditionsholdets omfattende program med blandt andet foredrag om Antarktis historie, miljø og dyreliv

Oversigt

Turen starter i Buenos Aires, hvor man kan opleve "Sydamerikas Paris", før man går om bord på m/s Fram i Ushuaia, verdens sydligste by.

Vi sætter kurs gennem den smukke 130 sømil lange Beaglekanal (smalt stræde i øgruppen Ildlandet og en del af grænsen mellem Argentina mod nord og Chile mod syd) til den berygtede Drake-passage (på spansk: Pasaje de Drake eller Mar de Hoces), der er strædet mellem Sydamerikas sydspids ved Kap Horn og Antarktis’ South Shetland Islands. Passagen var berygtet blandt de tidlige polarforskere.

Vi krydser åbent hav, før vi når Falklandsøerne og deres endeløse horisonter, store åbne vidder, fantastiske hvide sandstrande og et rigt dyreliv med pingviner og albatrosser. Her nyder vi først den nordvestlige del, før vi fortsætter til hovedstaden, Stanley, med dens røde busser og engelske pubber. Stanley er også det naturlige udgangspunkt for flere udflugter.

Fængslende South Georgia

Forelæsninger om bord er god forberedelse til South Georgia, hvor vi sejler ind i den bjergrige Drygalski Fjord i øens sydlige ende for at besøge nogle af South Georgiens forladte hvalfangststationer. Derefter fokuserer foredragsrækken på Antarktis - blandt andet redegøres der for de retningslinjer, der gælder for besøgende, mens vi nærmer os Jordens koldeste, tørreste, mest vindomsuste og mest fjerntliggende kontinent, Antarktis.

Antarktis og Sydens vidundere

Antarktis er et fredeligt kontinent, hvor menneskets primære aktivitet er videnskab. Kontinentet har udviklet sig gennem årtusinder uden menneskelig indblanding. Her frygter de vilde dyr ikke mennesket. Vi besøger Whalers Bay, Half Moon Island og Brown Bluff, et landskab, der domineres af tårnhøje, rustfarvede klippevægge af vulkansk oprindelse ved siden af strande, der er overdrysset med lava-"bomber".

Lugt, hør og se de store pingvinkolonier, se hvalerne bryde vandoverfladen og vær altid forberedt på det uventede! Ekspeditionsholdet griber altid mulighederne for at arrangere vandreture i de arktiske bjerge, ro i kajak mellem isbjergene eller sætte et telt op og følge i de historiske opdagelsesrejsendes fodspor.

På tilbagevejen sejler vi igen gennem Drake-passagen, der var frygtet af de tidlige polarforskere, før vi går fra borde i Ushuaia, hvor sørejsen slutter.

4350,- rabat på fly

Book senest 30. oktober og få 4350, - rabat, når du booker dit fly med Hurtigruten!

På udvalgte rejser i 2018 tilbyder vi nu 4350, - i rabat på flyet, hvis du bestiller flyrejsen hos Hurtigruten. Bestil senest den 30. oktober for at få glæde af tilbuddet.

NB: For bookinger, kontakt venligst vores rejsespecialister på 89881205 eller send en mail ti[email protected]. Rejse med rabat på fly kan ikke bestilles online.

 Fakta om kampagnen:

 • Bookingperiode: 18. september - 30. oktober 2017
 • Tilbud: Få 4350,- i rabat på flyrejsen når du bestiller ekspeditionsrejse med fly hos Hurtigruten
 • Rejser: Gælder udvalgte rejser i 2018

Se betingelser og læs mere om tilbuddet her.

Inkluderet i rejsens pris: 

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori og helpension
 • En overnatning på hotel i Buenos Aires inden rejsen - inklusive morgenmad
 • Transport mellem lufthavn og hotel i Buenos Aires
 • Ud- og hjemrejse med fly på økonomiklasse mellem Buenos Aires og Ushuaia
 • Transport i Ushuaia inklusive en guidet tur
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Landgange med polarcirkelbåde samt aktiviteter om bord og på land
 • Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og følger med på landgange og aktiviteter
 • Te og kaffe om bord
 • Indkvartering i suite på skibet inkluderer en række tillægsydelser - bl.a. drikkevarer til måltiderne og en velkomstgave

Ikke inkluderet:

 • Internationale flyvninger
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Tilvalgsudflugter

I øvrigt:

 • Priserne er i danske kroner pr. person i dobbeltkahyt
 • Alla planlagde landgange afhænger af vejr- og isforhold
 • Program og rejserute kan ændres
 • Helbredsattest skal udfyldes
 • Støvler kan lejes om bord
 • Enekahyt på bestilles
 • Hurtigruten har fleksibel prissætning, så priserne ændrer sig i forhold til efterspørgsel og ledig kapacitet. Ved bestilling af rejse oplyses bedst mulige pris.

Lignende rejser

Rejsen dag for dag

Rejseplanen

Dette er en ekspedition, hvor elementerne hersker, og vejr-, vind- og isforhold bestemmer vores tidsplan. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige sejlplan undervejs. Derfor er denne rejseplan blot en indikation af, hvad du kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

November 2017

Afrejsehavn Buenos Aires, Argentina
Dag 1
1200x600_Buenos Aires_©Trixi Lange-Hitzbleck_day1.png
Foto: Trixi Lange-Hitzbleck Foto

Tangoens fødested


Lokalitet: Buenos Aires, Argentina

Rejsen starter med overnatning på et førsteklasses hotel i dejlige Buenos Aires. Nyd tiden på egen hånd eller deltag i Hurtigrutens byrundtur.

Dag 2
1200x600_Ushuaia_©Tommy Simonsen_day2.png
Foto: Tommy Simonsen Foto

Alle mand om bord


Lokalitet: Buenos Aires/Ushuaia

Du flyver fra Buenos Aires om morgenen og har derfor et par timer til at udforske Ushuaia, verdens sydligste by. Her kan du deltage i en valgfri udflugt til nationalparken Tierra del Fuego. inden du går om bord på M/S Fram.

Dag 3
1200x600_At sea_©Hurtigruten_day2-6-7-11-13-18-19.png

To oceaner mødes


Lokalitet: Drakepassagen

Vi sætter kurs mod Falklandsøerne, der ligger 480 km (260 sømil) øst for Argentinas sydspids og cirka 1.000 km (540 sømil) nord for Sydshetlandsøerne i Antarktis. Nyd livet om bord og hold udkig efter vilde dyr eller vær med, når ekspeditionsholdet begynder sin foredragsrække.

Dag 4
1200x600_Falklands_Jesper-Nielsen.jpg
Foto: Jesper Nielsen Foto

Fjerne fårefarme


Lokalitet: Falklandsøerne

Vi sætter kurs mod Falklandsøerne, der ligger 480 km (260 sømil) øst for Argentinas sydspids og cirka 1.000 km (540 sømil) nord for Sydshetlandsøerne i Antarktis.

Nyd livet om bord og hold udkig efter vilde dyr eller vær med, når ekspeditionsholdet begynder sin foredragsrække.

Dag 5
1200x600_Falklands_©Marsel_van_Oosten_day4-5.png
Foto: Marsel van Oosten Foto

Mød pingvinerne


Lokalitet: Falklandsøerne

Falklandsøerne består af to store øer og omkring 700 mindre med en anslået befolkning på 3.000 personer. Når vi kommer til de vestligste beboelser, kan vi se afsidesliggende gårde, der har været i samme families eje i seks eller syv generationer. Fårene græsser sammen enorme kolonier af albatrosser og springpingviner, kongepingviner og makaroni-pingviner, mens aggressive tværstribede caracaraer patruljerer ovenover og bjerggæs fouragerer i vandkanten.

Dag 6-7
1200x600_At_Sea_©Trond_Gansmoe_Johnsen_day5-12.png
Foto: Trond Gansmoe Johnsen Foto

Forberede vidundere af South Georgia


Lokalitet: Sydhavet

Mens vi er på havet, hjælper foredragsrækken med at forberede dig til vidunderlige South Georgia. Ekspeditionsholdet hold er velbevandret i alle facetter af South Georgia fra geologi og glaciologi til albatrossernes og kongepingvinernes parringsritualer til legenderne om de norske hvalfangere.

Dag 8
1200x600_South_Georgia_©Marsel_van_Oosten_day8-10.png
Foto: Marsel van Oosten Foto

Storslået natur


Lokalitet: South Georgia

Mens vi er på havet, hjælper foredragsrækken med at forberede dig til vidunderlige South Georgia. Ekspeditionsholdet hold er velbevandret i alle facetter af South Georgia - fra geologi og glaciologi til albatrossernes og kongepingvinernes parringsritualer til legenderne om de norske hvalfangere.

Dag 9
South Georgia_ ©Marsel Van Oosten_Day 9_1200x600.png

Ikke som noget andet sted på Jorden


Lokalitet: South Georgia

Under vores ophold her vil du have set elefantersæler på stranden, pelsselunger løbe ned og ud af vandet, albatrosser svævende over hovedet, og tusindvis af konge pingviner.

Dag 10
Grytviken_ ©Dominic Barrington_Day 9_1200x600.png

Vis respekt


Lokalitet: South Georgia

Mens vi fortsætter til Antarktis, er der i foredragsrækken en grundig introduktion om retningslinjerne for besøgende.

Dag 11

Lær noget om det dybe syd


Lokalitet: Sydhavet

Ud over at holde udkig efter den storslåede vandrealbatros og andre havfugle fortsætter foredragsrækken med fokus på historie, miljø og dyreliv i Antarktis. Serien indeholder en grundig introduktion til de antarktiske regler, der gælder for besøgende (Antarktistraktaten og International Association of Antarktis Tour Operators (IAATO)).

Dag 12
1200x600_South_Orkney_©Shutterstock_day12.png

En drøm for fotografer


Lokalitet: South Orkney Islands

De sydlige Orkneyøer er enhver fotografs
drøm med deres majestætiske sneklædte
bjerge, blå isbjerge og endeløse ødemarker.
Vi bruger én dag på at udforske øerne.
Bagefter sejler vi gennem Washington-strædet
til Coronation Island og Elephant Island.

Dag 13
South sea_ ©Riversdale7_Day 13_1200x600.png

Tættere på den antarktiske halvø


Lokalitet: Sydhavet

Mens vi sejler gennem Washington-strædet til Coronation Island og Elephant Island på vej til Antarktis, kan man sortere sine billeder, slappe af, gå til foredrag, se dyrelivet og forberede sig på ankomsten i Antarktis.

Days 14-17
1200x600_Antarctica_©Dominic Barrington_day14-17.png
Foto: Dominic Barrington Foto

Uden menneskers indblanding


Lokalitet: Antarktis

Antarktis er et kontinent, der er dedikeret til fred og videnskab. Vi besøger et sted, der har udviklet sig gennem årtusinder uden menneskers indblanding, et sted, hvor dyrene ikke frygter mennesket. Når mulighederne opstår, sætter vi kajakker i vandet, slår telte op på land og tager dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske planetens smukkeste, uberørte steder. På Deception Island er en del af vulkankrateret brudt sammen, så der er skabt en sejlbar åbning ind i kraterets oversvømmede indre. I den naturlige havn inde på øen besøger vi Hvalfangerbugten (Whalers’ Bay). Half Moon Island er utroligt fotogen og velsignet med nogle af de mest spektakulære antarktiske landskaber, man kan tænke sig. Øen er en glitrende perle blandt disse øskatte. De stærke strømme i Weddell Sea sender massive fladtoppede isbjerge mod nord ind i Antarcticsundet. Brown Bluff er, som navnet antyder, et landskab, der er domineret af en tårnhøj, rustfarvet front af vulkansk oprindelse, og stranden er oversået med lava"bomber".

Dag 18
Drake Passage_ ©Shutterstock_Steve Allen_Day 14_1200x600 copy.png

Pilen peger mod nord


Lokalitet: Drakepassagen

Efter nogle fantastiske dage i Antarktis, sejler M/S Fram mod nord tilbage til det sydamerikanske kontinent.

Dag 19
Drake passage_ ©Shutterstock_Petra Christen_Day 15_1200x600 copy.png

Minder fra ekspeditionen


Lokalitet: Drakepassagen

Vi sejler til Ushuaia på Argentinas sydspids. Det var 40 timer i godt vejr. Foredragsrækken fortsætter, og oplevelserne opsummeres.

 

Dag 20
1200x600_Buenos Aires_©Tommy Simonsen_day1-20.png
Foto: Tommy Simonsen Foto

Eventyret slutter


Lokalitet: Ushuaia/Buenos Aires

Vi får landkending i Ildlandet. Sørejsen slutter i verdens sydligste by, Ushuaia, og hjemrejsen starter med en flyvning til livlige Buenos Aires.

 

December 2017

Lokalitet Ushuaia/Buenos Aires
Om bord
Oplevelser

Videoer

Fordyb dig i de eventyr, du kan opleve på en rejse til Antarktis

Fotos

Oplev de uberørte landskaber og dyrelivet på det ærefrygtindgydende kontinent Antarktis.

Forlæng ferien

Forlæng ferien - Buenos Aires

På alle Hurtigrutens rejser kan du forlænge opholdet før eller efter sejladsen. Alle hoteller er specielt udvalgt for at give dig den bedste og mest centrale beliggenhed. Vi hjælper gerne med at bestille flyrejse, transport og hotel. Mandag - fredag: Kl. 08.00-18.00 Lørdag: Kl. 10.00-14.00 Ring til kundeservice på telefon 89881205