Antarktis, Chiles fjorde og Falklandsøerne - Store opdagelsesrejsende og dyreliv (20 dager)

Den ultimative ekspeditionsrejse, der spænder fra Patagoniens fjorde til majestætiske Antarktis med et forsøg på at komme syd for Polarcirklen og endelig til de magiske Falklandsøer. Skibets Ekspeditionsteam arrangerer sejlture i små både mellem isbjerge og ture i land for at komme tæt på det mangfoldige dyreliv.

 • Kombinér Patagonien, Falklandsøerne og Antarktis på samme ekstraordinære rejse
 • Kryds Den sydlige Polarcirkel
 • Store muligheder for at se dyreliv - pingviner, sæler, hvaler, albatrosser og andre dyrearter
 • Spændende sejlture mellem isbjerge og eventyrlige aktiviteter på land
Oversigt

Rejseplanen

På denne ekspedition hersker elementerne, og vejr-, vind- og isforhold afgør tidsplanen. Sikkerhed har højeste prioritet, og kaptajnen lægger den endelige rute undervejs. Derfor er rejseplanen blot en indikation af, hvad man kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er unik.

Udrejse 23. januar, 10. februar og 28. februar 2021

Afrejsehavn Santiago de Chile
Oversigt

Den ultimative ekspeditionsrejse

Udforsk Chiles fjorde inden mødet med det rige dyreliv i Antarktis, når vi forsøger at krydse Den sydlige Polarcirkel på jagt efter ægte eventyr. På vej hjem besøger vi de magiske Falklandsøer.

Smukke Patagonien

På ekspeditionsrejsen oplever vi den smukke natur i Patagoniens fjorde, inden vi krydser Drake-passagen til Antarktis og den mægtige frosne vildmark længst mod syd.

Massive isbjerge, vildt dyreliv og fascinerende historie

På rejsen kan man udforske forbløffende Antarktis - ni dage med sejlads mellem isbjerge, ture på land og aktiviteter for alle typer af opdagelsesrejsende, ledet af skibets Ekspeditionsteam.

Det er ægte vildmark, så navigatørerne udnytter deres erfaringer til at skabe den bedst mulige rejseplan. Vi håber at kunne komme ind til smukke steder på De sydlige Shetlandsøer og på Den antarktiske halvø, inden vi sejler længere mod syd for at forsøge at krydse Polarcirklen.

Kontrasternes verden

På denne ekspeditionsrejsen til Antarktis' sidste del sætter vi kurs mod de magiske Falklandsøer for at opleve en verden af kontraster - fra Stanleys pubber til store, hvide sandstrande og rigt dyreliv.

Dag 1: Santiago de Chile
Santiago de Chile_1200x600.jpg

Spændende og mangfoldig

Hotel

Ekspeditionsrejsen begynder med en overnatning i Santiago, Chiles spændende og mangfoldige hovedstad. Her er meget at opleve - fra Andesbjergenes gletsjere ved bygrænserne til skyskrabere i bymidten, farverig arkitektur fra kolonitiden og bredderne af den hurtigt strømmende Mapacho-flod. Forlæng eventuel ekspeditionen med Hurtigrutens program til den fantastiske Atacama-ørken.

Dag 2: Santiago de Chile / Punta Arenas
Punta-Arenas_Karsten-Bidstrup2.jpg
Foto: Karsten Bidstrup Foto

Ekspeditionsrejsen starter

Flyrejse tidligt om morgenen til Punta Arenas, hvor hybriddrevne M/S Roald Amundsen ligger klar til ekspeditionsrejsen til Aantarktis.

Dag 3: Patagonien
Beagle-Channel-Chile-©Genna Roland HGR_1200x600.jpg
Foto: Genna Roland Foto

Den smukke Beagle-kanal

Nyd at sejle gennem den smukke Beagle-kanal, der er omgivet af bjerge, der kaster sig lige ud i det iskolde vand. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uforstyrret af mennesker. Isen har banet sig vej mellem bjergene, skabt isolerede øer, skjulte bugter og Chiles unikke fjorde - et af verdens smukkeste landskaber.

Dag 4-5: Drake-passagen

Kap Horn og Drake-passagen

Til søs

Kap Horn er Sydamerikas sydligste punkt. Skibets navigatører gør deres bedste for at komme i land på Kap Horn. M/S Roald Amundsen krydser derefter Drake-passagen til Antarktis. Undervejs kan man nyde fascinerende foredrag af skibets Ekspeditionshold i Videnskabscentret og benytte i wellnessområdet og skibets øvrige faciliteter.

Dag 6-14: Antarktis
Højdepunkt

Antarktis - svært at beskrive med ord

Vidunderlige Antarktis imponerer og inspirerer og indgyder ærefrygt. 90 procent af verdens is findes her - op til fire kilometer tyk. Om vinteren vokser verdensdelen på grund af havis til næsten dobbelt størrelse. Antarktis er ynglessted for millioner af pingviner, hvaler og sæler.

Som nævnt i traktaten om Antarktis er kontinentet dedikeret til fred, videnskab og turisme. Ingen menneskelig aktivitet har ret til at ændre den perfekte naturlige balance, der har udviklet sig gennem årtusinder uden menneskelig indblanding. Derfor følger vi meget strenge miljømæssige retningslinjer og regler. Vi efterlader ikke andet end fodspor og tager ikke andet med fra Antarktis end billeder!

Det er ægte vildmark, så skibets erfarne navigatører udnytter betingelserne for at skabe den bedst mulige rejseplan for eventyrrejsen. Vi forsøger at komme i land mange steder på De sydlige Shetlandsøer og på Den antarktiske Halvø for at opleve regionens mangfoldige dyreliv og landskaber. På denne særlige rejse forsøger vi at krydse Polarcirklen på 66 ° 33 ' Syd - langt ud over grænsen for, hvad de fleste andre krydstogtsskibe kan i Antarktis. Vi sejler langt ind i de områder, der permanent er tilfrosne og utilgængelige for skibe om vinteren. Når det er muligt, arrangerer skibets Ekspeditionsteam landgange og sejlture i RIB-både for at komme tæt på den surrealistiske skønhed i Antarkis. Det er svært at beskrive alle de indtryk, man får i Antarktis. En tidligere rejsende udtrykte det således: "Hvis du kan beskrive Antarktis med ord, har du sikkert aldrig været der."

Dag 15-16: Til søs
Passenger on deck_Falklands_-Marsel Van Oosten_1200x600.jpg
Foto: Marsel Van Oosten Foto

Foredrag og udkig efter dyr

Efter at have udforsket det uforglemmelige kontinent sætter vi kursen tilbage til Falklandsøerne, der består af to store øer og omkring 700 mindre. Kaptajn John Strong på H.M.S. Welfare havde den første registrerede landgang her i 1690. Ekspeditionsteamets foredragsrække fortsætter i Videnskabscentret, og vi holder udkig efter dyreliv i havet.

Dag 17-18: Falklandsøerne
Højdepunkt

På kanten af Antarktis

Vi ankommer til en farverig britisk by, der er en stærk kontrast til det hvide Antarktis, med røde telefonbokse, røde busser og gamle pubber. Stanley, hovedstaden i Falklandsøerne, inviterer og har en god størrelse til, at man kan opleve gaderne til fods. Eller deltag i en udflugt for at udforske vildmarken og dyrelivet i det omkringliggende område.

Falklandsøerne har masser af natur-vidundere med klar, blå himmel, endeløse horisonter og fantastiske, hvide sandstrande. Fuglelskere holder meget af West Point Island - et fugleparadis med pingviner, albatrosser og gæs.

Dag 19: Til søs

Magellan-strædet

Når vi slutter sejladsen i Magellan-strædet, ser vi i Videnskabscentret tilbage på alt det, vi har oplevet på ekspeditionen. Brug nogen tid på dækket for at holde udkig efter dyrelivet.

Dag 20: Punta Arenas/Santiago de Chile
Santiago_©Hurtigruten_1200x600.jpg

Ekspeditionen slutter

Vi ankommer i Punta Arenas om morgenen. Efter flyrejse tilbage til Santiago de Chile kan man forlænge ferien med Hurtigrutens tilvalgsudflugter for at opleve mere af den spændende region.

Ankomst 11. februar, 1. marts og 19. marts 2021

Lokalitet Punta Arenas / Santiago de Chile
Hva er inkluderet

INKLUDERET:

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Hotelovernatning og morgenmad i Santiago de Chile inden sejladsen.
 • Transport fra hotellet til lufthavnen i Santiago de Chile
 • Flyrejse på økonomiklasse fra Santiago de Chile til Punta Arenas og retur
 • Transport fra lufthavnen til skibet i Punta Arenas inklusive guidet byrundtur og frokostpakke
 • Transport fra skibet til lufthavnen i Punta Arenas

KOMFORT OM BORD

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

AKTIVITETER OG FOREDRAG

 • Et stort program med aktiviteter til fordybelse på de destinationer, vi besøger, herunder sejlture i RIB-både og udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - et internationalt, håndplukket hold af højtuddannede eksperter på forskellige akademiske områder med indgående viden om områderne, vi sejler i
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi og geologi samt kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Afslutningsarrangement
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og nødvendigt udstyr til aktiviteter

IKKE INKLUDERET:

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture, camping, gletsjerture, lange vandreture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Tilbudte foto-kurser for små grupper med skibets ekspeditionsfotograf
 • Rejseforsikring 
 • Hjælp med bagage

BEMÆRK:

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Helbredsattest er obligatorisk. Læs indrejsekrav.
Praktisk oplysninger

M/S Roald Amundsen

Med M/S Roald Amundsen vil vi sætte en ny standard for indretning og oplevelser for gæsterne om bord. Vi ønsker, at genskabe atmosfæren fra de store opdagelsesrejsendes æra i en moderne ramme præget af kvalitet og høj komfort.

Læs mere