Alaska og British Columbia – Vildmark, gletsjere og kultur (rejserute 2 - nordgående)

Længde: 14 dage

Afrejse:
8. juli 2020
 • Oplev det sydøstlige Alaska, Alaska-bugten og Prince William Sund på samme rejse
 • Nyd to hele dage i Prince William Sund
 • Se mange af de mest berømte Alaska-gletsjere
 • Hold udkig efter hvaler, sæler, havfugle, bjørne og oddere
Sejl i det isforstærkede skib gennem Disenchantment Bay til den spektakulære Hubbard-gletsjer. Vi håber, at få øje på brune bjørne på denne rejse, især i Kinak Bay i den smukke Katmai National Park.
Foto: NPS Photo
Alaska og British Columbia
Pukkelhval, prins William Sound. Undervejs udforsker vi Alaskas mangfoldige dyreliv fra hvaler og spækhuggere til bjørne, havoddere, sæler og søløver i den enorme vildmark.
Foto: Kaitlin Thoresen
Pukkelhval, prins William Sound. Undervejs udforsker vi Alaskas mangfoldige dyreliv fra hvaler og spækhuggere til bjørne, havoddere, sæler og søløver i den enorme vildmark.
Sejl med MS Roald Amundsen i Tracy Arm fjorden nær Juneau, Alaska.

Rejseplan

På denne ekspeditionsrejse sejler vi ind i de smukkeste fjorde og ser gletsjere i Alaskas vildmark. Oplev Misty Fjords med næsten endeløse vandfald og Tracy Arm Fjord med flotte, blålige gletsjere. Udforsk verdens nordligste regnskov og oplev dyrelivet. Besøg Alaskas Hubbard-gletsjer og udforsk det smukke Prince William Sund.
Dag 1
Vancouver - Heldag
Ekspeditionsrejsen starter
Udsigt over West end, Vancouver

Sprudlende Vancouver har parker ved vandet, bjerge med vandrestier i nærheden og skisport om vinteren, masser af caféer, butikker, gallerier, museer og en række kulturelle kvarterer. Brug eventuelt et par dage i byen og udnyt nogle af Hurtigrutens udflugtstilbud.

Udsigt over West end, Vancouver
Orcas (dræber hvaler) i Alaska
Foto: Christopher Michel
Dag 2
Til søs
På vej gennem British Columbia
Orcas (dræber hvaler) i Alaska
Foto: Christopher Michel

Vi sejler nordpå til Alaska gennem nettet af smalle kanaler og stræder i Canadas indre Passage. Vær på udkig efter delfiner, marsvin, spækhuggere og hvaler, der ses hyppigt i de rolige indre farvande. Følg Ekspeditionsteamets fascinerende foredrag, slap af på dækket eller i en salon og hils på de medrejsende.

Dag 3
Misty Fjords
Uspoleret vildmark
Indløb i den tågede Fiords National Monument
Foto: Zarxos

Det største vildmarksområde i det sydøstlige Alaska, Misty Fjords National Monument, har tætte, grønne regnskove, granitbjerge, der er prydet af dramatiske vandfald, bjergstrømme og vådområder langs kysten. Ofte fylder en mælkeagtig tåge bugterne. Det magiske område viser stille og roligt roen i Alaskas sjæl.

Indløb i den tågede Fiords National Monument
Foto: Zarxos
Misty Fjords National Monument, det største vildmarksområde i det sydøstlige Alaska
Foto: Kathryn Burke
Antik Boardwalk, Ketchikan Creek Street, Alaska
Foto: Bernard Spragg
Sign byder dig velkommen til Ketchikan, Akaska første by
Foto: Greyloch
Udskåret totem pole i Ketchikan, Alaska
Foto: Bryan Ochalla
Dag 4
Ketchikan
Ketchikan - Porten til Alaska
Sign byder dig velkommen til Ketchikan, Akaska første by
Foto: Greyloch

Ketchikan er kendt som verdens laksehovedstad og som en ægte grænseby, der er omgivet af høje bjerge. Farverige huse på pæle fra guldfeber-tiden liger langs flodbredden. Byen har en af de største samlinger af stående totempæle og har stærke bånd til tlingit-kulturen.

Inkluderet aktivitet:

Skovhugger-show (1 t)

Lær noget om Alaskas skovarbejder-traditioner ved hjælp af demonstrationer af styrke og smidighed, handling, spænding og latter! Verdensmestre i træfældning konkurrerer i 12 discipliner med økser, barberbladskarpe save og kraftige motorsave. Tilskuernes jubel bliver til brøl i spænding, når økserne flyver, og mænd falder ned fra høje træer og løber over roterende bjælker, der flyder på vandet.

Udflugter
 • Inkluderet
  Ketchikan - Skogshuggarshow
  Lær noget om Alaskas skovarbejder-traditioner ved hjælp af demonstrationer af styrke og smidighed, handling, spænding og latter!
 • Ketchikan – Oplevelse med ørne, rovfugle og regnskov
  Tag med os på en guidet vandretur i regnskoven for at søge efter dyreliv og opleve et nyt foredrag og udstilling om rovfugle, herunder et tæt møde med en levende hvidhovedet havørn.
 • Rundtur med besøg i Totem Bight State Park
  Sightseeing på en dagstur i den smukke kystby Ketchikan til historiske steder og byens seværdigheder.
 • Historisk vandretur i Ketchikan
  Få en unik forståelse for Ketchikan og tlingit-folkets kultur på denne guidede vandretur i Alaskas “første by”.
 • Ketchikan - Krabbefisketur i Beringshavet
  Gå ombord på en krabbefikserbåd med en fascinerende og farverig historie, og hør om Alaskas fantastiske verden af krabbefiskeri.
 • Ketchikan – Fisketur i Alaska og vildmarksmiddag
  Oplev spændingen ved at fiske i Alaskas have, før du spiser dagens fangst!
Dag 5
Wrangell - Heldag
The Soul of Alaska
Wrangell by, en af de ældste ø byer i Alaska
Foto: Rob Wynne

Wrangell er en af Alaskas ældste øbyer, og den har tilhørt fire nationer - Tlingit, Rusland, Storbritannien og USA. Talrige helleristninger på stranden og mos-dækkede totempæle er områdes historiske minder.

Wrangell, ligger uden for andre krydstogtskibes ruter, er nu blot en hyggelig fiskerby.

Inkluderet aktivitet:

Dagligliv i Alaska (1 - 3 t)

Tag med på en udflugt, hvor man lærer noget om dagligdagen i Alaska. Vi kører til en bypark med udsigt over vandet og de omkringliggende øer for at lære at tilberede fisk og skaldyr over ild - og spise maden. Værterne fortæller om Wrangells fiskeri, om byens historie og om, hvordan det er at bo i byen. Værterne har forskellige baggrunde og repræsenterer kultur, traditionelle erhverv med lokale færdigheder og andet. Af og til boltre pukkelhvaler, spækhuggere, sæler og andre havdyr sig i kanalen, og andre dyr kan udforskes i tidevandssøer på stranden.

Udflugter
 • Inkluderet
  Wrangell - Dagligliv i Alaska
  Tag med på en udflugt, hvor man lærer noget om dagligdagen i Alaska
 • Wrangell – Gåtur i Tongass Botanical Forest
  Udforsk den botaniske overflod, som Tongass’ regnskov har forsynet både dens to- og firbenede indbyggere med i tusindvis af år.
 • Wrangell – Wrangells seværdigheder
  Oplev seværdighederne i en ægte Alaska-by. Se dens farverige historie og de indfødtes kultur blive vakt til live, mens vi besøger Wrangell Museum, Petroglyph Beach og Kiks Adi Totem Park.
 • Wrangell – Stikini River og gletsjersø i vildmarken med speedbåd
  Besøg en af de sidste virkelig vilde floder i Nordamerika. Stikine River løber direkte gennem Alaskas nærliggende vildmarksområde, Stikine LeConte, der er på 600.000 hektar.
 • Wrangell – Kanotur langs kysten
  Tag med os på dette spændende eventyr i traditionelle kanoer, som de indfødte i Alaska brugte, langs Wrangell Harbors kystlinje.
Wrangell by, en af de ældste ø byer i Alaska
Foto: Rob Wynne
Sæler i havnen i Wrangell
Foto: Andrew E. Russell
Petersburg, med kælen avet ' lille Norway ́ ', Alaska
Foto: Gillfoto
Udsigt over landsbyen, Petersburg
Foto: Dankarl
Norsk Viking atmosfære i Petersburg
Foto: Hans-Jürgen Hübner
Dag 6
Petersburg
Alaskas lille Norge
Udsigt over landsbyen, Petersburg
Foto: Dankarl

Sjældent besøgte Petersburg med kælenavnet "Lille Norge" er en blomstrende fiskerby med en stærk norsk kulturarv, et betagende landskab og masser af marint liv. Beboerne er stolte af deres skandinaviske rødder og fejrer de norske helligdage. Som byens hjerte midt i byen ligger Sons of Norway-hallen.

Inkluderet aktivitet:

Havnetur til fods i Petersburg (1 t)

Guiden på turen rundt i havnene er enten en erhvervsfisker eller en person, der på anden vis er involveret i fiskerisektoren. På kajen fortæller guiden om fiskeredskaber, og hvordan de bruges til at fange nogle af Alaskas lækre skaldyr. Lær noget om, hvilke typer skaldyr der fanges og fiskeriets bæredygtighed. Ved hjælp af et undervandsvideokamera kan man se under kajen og forhåbentlig se dyreliv på nært hold og blive forbløffet over, hvad der lever lige under fødderne! På turen kan man også høre en historie eller to fra fiskerne, der klargør deres både.

Udflugter
 • Inkluderet
  Petersburg - Havnetur til fods i Petersburg
  Guiden på turen rundt i havnene er enten en erhvervsfisker eller en person, der på anden vis er involveret i fiskerisektoren
 • City Creek Trail Hike
  Tag med på udflugten City Creek Trail gennem Alaskas "Lille Norge", der starter ved maleriske Hammer's Slough. Vi kører i bus forbi totempæle og ad Peterburgs hovedgade til den smukke Sandy Beach.
 • Vandretur i regnskoven - Ravnereden
  Den tre og en halv kilometer lange vandretur på Raven's Roost Trail (Ravneredestien) starter ved maleriske Hammer's Slough. Undervejs kører vi forbi totempæle og ad Petersborgs hovedgade med traditionelle norske rosenmalede facader.
 • Flyvetur over Le Conte-gletsjeren
  Tag med på en smuk 45 minutter lang flyvetur over den spektakulære Le Conte-gletsjer og se nogle det sydøstlige Alaskas smukkeste seværdigheder ovenfra.
 • Norges sønner
  Tag med på en fascinerende tur for at udforske historisk norsk kultur i Alaska på Sons of Norway Lodge i Petersburg.
Dag 7
Tracy Arm/ Endicott Arm
Alaska-fjorde
Smuk udsigt over Tracy Arm Fjord, Alaska
Foto: Michelle Maria

Fra fjordene Tracy og Endicott Arm ses frodige grønne sider af høje bjerge med spektakulære, dybe dale. Mens vi sejler i det uforglemmelige område, kan man studere de besynderlige former på isbjergene, der er kælvet fra de robuste, strålende, blå gletsjere inderst i fjordene.

Smuk udsigt over Tracy Arm Fjord, Alaska
Foto: Michelle Maria
Isfloes på Tracy Arm Fjord, Alaska
Foto: Peter Mulligan
Haines, en by indrammet af gletsjere og bjerge
Foto: Magnus Manske
Skaldet ørn hviler på en stang.
Foto: Mary Lynn Stephenson
Dag 8
Haines
Kunst i vildmarken
Haines, en by indrammet af gletsjere og bjerge
Foto: Magnus Manske

Haines er omgivet af gletsjer-dækkede bjerge. Den lille Alaska-by har været hjemsted for chilkat tlingit-folk i århundreder, fra før de europæiske handlende kom i slutningen af det 19. århundrede efterfulgt af guldfeber-tiden. Haines er nu kendt for sit kunstnersamfund og er fuld af historier og skjulte overraskelser.

Inkluderet aktivitet:

Fort Seward (1 - 2 t)

Oplev Fort Seward og byen Haines på egen hånd. Guider står på strategiske steder for at fortælle om historien og kulturen. Gå med et kort over fortet, der fremhæver interessante steder som den gamle kaserne, lakserøgeri, Alaska-indiansk kunst, den gamle hospitalsbygning, officerernes gade og brandstationen.

Udflugter
 • Inkluderet
  Haines – Fort Seward, bypakke
  Oplev de smukke landskaber, historiske bygninger og spændende historier i Fort William H. Seward!
 • Haines – Flyd gennem ørnereservatet Chilkat Bald
  Flyd i en river rafting-båd gennem ørnereservatet Chilkat Bald, mens du oplever et spektakulært landskab og ser efter dyreliv.
 • Haines – Oplev de indfødtes kultur i Klukwan
  Oplev de indfødtes kultur hos tlingit-folket og Chilkat Valley på dette unikke besøg til den gamle landsby Klukwan.
 • Haines – eventyrlig ATV-tur i ødemarken
  Oplev spændingen ved at køre Kawasaki og Arctic Cat terrængående køretøjer i Alaskas vildmark.
 • Haines – Vandretur til Kelgaya Point
  Naturelskere vil blive henrykte over denne mulighed for at opleve og udforske et af det sydøstlige Alaskas mest uberørte naturmiljøer.
Dag 9
William Henry Bay
I hjertet af Den Indre Passage
Black-tailed deer.
Black-tailed deer grazing on a meadow.
Foto: shutterstock

Ud for den dramatiske bjergkæde Chilkat ligger denne eksklusive ankerplads ved en strandfront, en gammel vækstskov, et moseområde og en smuk bæk. Vi tager på land med skibets landgangsbåde og udforsker vildmarken med lokale guider.

Området er et vigtigt levested for brune og sorte bjørne, ulve, elge, sitka-sorthalehjorte og andre vilde dyr.

Black-tailed deer.
Black-tailed deer grazing on a meadow.
Foto: shutterstock
Moose near the river Hain.
Moose near the river Hain.
Foto: shutterstock
Solnedgang udsigt over havet og øerne uden Sitka, Alaska
Foto: Joseph
En russisk katedral i Sitka, tidligere hovedstad i russisk Alaska
Foto: Barek
Sitka gader med udsmykkede totem poler
Foto: Jim Gove
Dag 10
Sitka
Sitka, Town of Many Stories
En russisk katedral i Sitka, tidligere hovedstad i russisk Alaska
Foto: Barek

Sitka has beautiful scenery with snowcapped mountains, small islands, rich wildlife all around, and even a volcano in sight. A former capital of Russian Alaska, the town has historic streets featuring a Russian Cathedral and ornate totem poles.

Inkluderet aktivitet:

Alaskas rovfuglecenter (45 min)

Tag med på besøg i Alaska Raptor Center, der rehabiliterer sårede havørne og andre rovfugle. Se de 24 fastboende fugle - inklusive havørne, høge, falke og ugler og lær noget om deres levesteder og om, hvordan de blev faste beboere i centret.

Udflugter
 • Inkluderet
  Sitka - Alaskas rovfuglecenter
  Tag med på besøg i Alaska Raptor Center, der rehabiliterer sårede havørne og andre rovfugle.
 • Oplev Sitkas kultur
  Udforsk de historiske seværdigheder i Sitka, der er en tidligere russisk hovedstad, på en unik og berømt sightseeingtur, der omfatter en tur gennem Sitka National Park og en opvisning i folkedans.
 • Kajakeventyr i Sitka
  Nyd et fuldt guidet kajakeventyr, hvor du udforsker Sitka Sounds spektakulære natur og marine liv.
 • Havoddere, rovfugle og bjørne
  På den uforglemmelige tur kan man opleve Sitas tre mest populære dyreattraktioner.
 • Fin Island Lodge og udkig efter dyr
  Den ultimative Alaska-oplevelse begynder, når ekspeditionsfartøjet anløber Sitka. Oplev en storslået sejltur i naturen og en lækker Alaska-fest!
 • Sitka – Eventyr i Alaska med Zodiac og Fin Island Lodge
  Udforsk havene og øerne omkring Sitka i en Zodiac, og få en smag på et rigtigt Alaska-eventyr, før vi får et sandt festmåltid!
Dag 11
Gulf of Alaska / Hubbard Glacier - Til søs - Halvdag
Nordamerikas største tidevands-gletsjer
Hubbard Glacier, indrammet af bjerge
Foto: NPS Photo

Hubbard-gletsjeren er 120 km lang og næsten 11 km bred og dermed Nordamerikas største tidevands-gletsjer. Gletsjeren er indrammet af snedækkede bjerge og ligger ved Disenchantment-bugten som en sovende kæmpe. Med isbjerge og -flager i bugten er landskabet simpelthen betagende!

Hubbard Glacier, indrammet af bjerge
Foto: NPS Photo
Hubbard Glacier, den største tidevands gletscher i Nordamerika
Foto: Bernard Spragg
Mindre besøgt College Fjord med gletsjere
Foto: Kimberley Vardeman
En koloni af søløver
Foto: Andreas Kalvig Anderson
Dag 12
College Fjord / Prince William Sound - Halvdag
Is-vidunder
Mindre besøgt College Fjord med gletsjere
Foto: Kimberley Vardeman

En ægte ekspeditionsdag med udforskning af den kun sjældent besøgte College Fjord og dens imponerende samling gletsjere. Et naturvidunder, hvor is og skove mødes og hjemsted for fem tidevands-gletsjere, fem større dalgletscjere og et dusin mindre gletsjere, der alle har navn efter berømte østkyst-universiteter.

Dag 13
Seward / Anchorage - Hotel
Historske Seward
Seward, Alaska
Foto: Murray Foubister

I 1793 etablerede Alexander Baranov et handelssted i Resurrection Bay, der nu i høj grad er en fiskerby. Fra Seward udgår stier lige fra byen til bjergene, til gletsjerne i nærheden og langs de smukke kyst. Når skibet er nået i havn er der transport gennem et fantastisk landskab til overnatning i Anchorage.

Seward, Alaska
Foto: Murray Foubister
Fiskerbyen Seward, Alaska
Foto: Murray Foubister
Udsigt over en gletscher i nærheden af Anchorage
Foto: Forest Service Alaska Region
Udsigt over byen af Anchorage om natten
Foto: Dennis Krymski
Dag 14
Anchorage
Ekspeditionsrejsen slutter
Udsigt over en gletscher i nærheden af Anchorage
Foto: Forest Service Alaska Region

Forlæng eventuelt opholdet i den spændende grænseby inden flyrejsen hjem.

Hurtigruten tilbyder unikke ekspeditionsrejser til nogle af verdens fjernestliggende og uberørte farvande. På alle ekspeditioner hersker naturen. Vejr- is- og havforhold sætter grænserne for alle Hurtigrutens operationer. Sikkerhed og uovertrufne oplevelser for de rejsende har altid højeste prioritet. Alle planlagte rejseruter vurderes løbende for at kunne tilpasses begrænsninger, uventede vejrforhold eller spændende muligheder, som naturen og dyrelivet tilbyder. Derfor kalder vi det en ekspedition.
Find priser og ledige pladser

Hvad er inkluderet

Inkluderet

 • Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med valgt kahytskategori
 • Transport fra skibet i Seward til hotel in Anchorage
 • Hotelovernatning og morgenmad i Anchorage efter sejladsen

KOMFORT OM BORD

 • Alle måltider ombord inklusive skibets øl, vin, sodavand og mineralvand
 • Måltider i Fredheim Restaurant
 • À la carte-restaurant (kun for Suite-rejsende)
 • Kaffe og te om bord
 • Foruden morgenmad, frokost og middag tilbydes der en snack om morgenen og eftermiddagen.
 • Foryngende wellnessområder med separate behandlingsrum, infinity pool, udendørs træningsområde, løbebane på dækket
 • Træningsrum, varme boblebade og sauna med panoramaudsigt
 • Gratis Wi-Fi til alle rejsende. Vær opmærksom på, at vi sejler i fjerntliggende områder med begrænset internet forbindelse. Streaming understøttes ikke.
 • Drikkepenge forventes ikke

AKTIVITETER OG FOREDRAG

 • Et stort aktivitetsprogram til fordybelse i de destinationer, vi besøger - herunder udforskning på land med Ekspeditionsteamet
 • Professionelt, engelsktalende Ekspeditionsteam - internationalt håndplukkede, højtuddannede eksperter fra forskellige fagområder med dybtgående kendskab til regionen, vi sejler i
 • Vind- og vandtæt jakke
 • Lån af støvler, vandrestave og udstyr, der er nødvendige til aktiviteterne
 • Dybdegående videnskabelige foredrag om historie, biologi, geografi, geologi og kultur, der giver rejsen indhold og hjælp til at forstå forholdene på destinationerne
 • Explorer Science-program med uddannelses- og Citizen Science-aktiviteter, hvor man kan lære noget om de seværdigheder, der kan ses, mens vi udforsker
 • Introduktion til fotografering, kameraindstilling, tips og tricks, foto- og filmoptagelser fra rejsen, der deles i en "rejse-mappe"
 • Muligheder for uformelt samvær med Ekspeditionsteamet og andre rejsende - herunder en velkomstbegivenhed, daglige sammenkomster for at tale om dagens begivenheder og forberedelse til den kommende dag
 • Muligheder for at spise sammen med Ekspeditionsteamet og officererne
 • Bibliotek med fokus på destinationerne 
 • Grundig information om de havnebyer og andre destinationer, vi besøger.

Ikke inkluderet

 • Internationale flyrejser 
 • Udflugter, der tilbydes af Hurtigrutens lokale samarbejdspartnere
 • Tilbudte aktiviteter med Ekspeditionsteamet for små grupper - blandt andet kajakture (afhænger af antal pladser, vejrforhold og sikkerhed)
 • Rejseforsikring
 • Bagage-håndtering 

Bemærk

 • Alle planlagte aktiviteter afhænger af vejr- og isforhold
 • Der kræves visum til USA (ESTA) og til Canada (ETA). Læs indrejsekrav.
Red ship in a body of water
Science Center
Foto: Agurtxane Concellon
A small boat in a large body of water

Dit skib

MS Roald Amundsen

Byggeår 2019
Skibsværft Kleven Yards
Passagerkapacitet 530 (500 in Antarctica)
Brutto last 20.889 T
Længde 140 m
Ræling 23,6 m
Fart 15 knob
Red ship in a body of water

I 2019 tilføjede Hurtigruten et helt nyt skib til sin flåde: MS Roald Amundsen. Det banebrydende fartøj har ny og bæredygtig hybridteknologi, der vil reducere brændstofforbrug og vise verden, at hybrid fremdrift på store skibe er muligt.

Læs mere om MS Roald Amundsen

Aune Restaurant, MS Roald Amundsen
Foto: Espen Mills

Udflugter

På nogle krydstogter tilbyder vi inkluderede udflugter, der kan reserveres uden ekstra omkostninger. Disse inkluderede udflugter kan ofte kombineres med andre udflugter i den samme havn.

Bemærk venligst, at udflugter kan ændres og er endnu ikke tilgængelige til reservation for rejser efter marts 2021.

A hand holding a piece of wood A hand holding a piece of wood

Ketchikan - Skogshuggarshow

Alaska

Varighed

1 t

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-KTN1

Se udflugter
A close up of a bird A close up of a bird

Ketchikan – Oplevelse med ørne, rovfugle og regnskov

Alaska

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 865

Booking code

A-KTN11

Se udflugter
A sign in front of a tree A sign in front of a tree

Ketchikan - Potlatch City Tour with Totem Bight State Park

Alaska

Varighed

Tre timer

Price per person

Fra kr 430

Booking code

A-KTN2

Se udflugter
En bro over en vandmængde En bro over en vandmængde

Ketchikan - Historisk vandretur i Ketchikan

Alaska

Varighed

1 time 30 minutter

Price per person

Fra kr 343

Booking code

A-KTN4

Se udflugter
En gruppe mennesker på en båd, der udgør for kameraet En gruppe mennesker på en båd, der udgør for kameraet

Ketchikan - Krabbefisketur i Beringshavet

Alaska

Varighed

3 timer 15 minutter

Price per person

Fra kr 1.039

Booking code

A-KTN5

Se udflugter
A man standing next to a body of water A man standing next to a body of water

Ketchikan – Fisketur i Alaska og vildmarksmiddag

Alaska

Varighed

5 timer

Price per person

Fra kr 2.083

Booking code

A-KTN12

Se udflugter
A yellow and black truck sitting on top of a wooden fence A yellow and black truck sitting on top of a wooden fence

Wrangell - Dagligliv i Alaska

Alaska

Varighed

1 - 3 t

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-WRG1

Se udflugter
A man standing next to a forest A man standing next to a forest

Wrangell – Gåtur i Tongass Botanical Forest

Alaska

Varighed

2 timer

Price per person

Fra kr 517

Booking code

A-WRG1

Se udflugter
A body of water with a mountain in the background A body of water with a mountain in the background

Wrangell – Wrangells seværdigheder

Alaska

Varighed

Price per person

Fra kr 517

Booking code

A-WRG2

Se udflugter
A snow covered mountain A snow covered mountain

Wrangell – Stikini River og gletsjersø i vildmarken med speedbåd

Alaska

Varighed

4 timer

Price per person

Fra kr 2.083

Booking code

A-WRG3

Se udflugter
A group of men riding on the back of a boat in the water A group of men riding on the back of a boat in the water

Wrangell – Kanotur langs kysten

Alaska

Varighed

3 timer

Price per person

Fra kr 778

Booking code

A-WRG5

Se udflugter
A boat is docked next to a body of water A boat is docked next to a body of water

Petersburg - Havnetur til fods i Petersburg

Alaska

Varighed

1 t

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-PSG1

Se udflugter
A herd of animals in a body of water A herd of animals in a body of water

Petersburg - City Creek Trail Hike

Alaska

Varighed

Price per person

Fra kr 343

Booking code

A-PSG1

Se udflugter
A green plant in a forest A green plant in a forest

Petersburg -Vandretur i regnskoven - Ravnereden

Alaska

Varighed

Price per person

Fra kr 387

Booking code

A-PSG2

Se udflugter
A small boat in a body of water with a mountain in the background A small boat in a body of water with a mountain in the background

Petersburg - Flyvetur over Le Conte-gletsjeren

Alaska

Varighed

Price per person

Fra kr 2.083

Booking code

A-PSG3

Se udflugter
A boat is docked next to a body of water A boat is docked next to a body of water

Petersburg - Norges sønner

Alaska

Varighed

Price per person

Fra kr 430

Booking code

A-PSG4

Se udflugter
A small house in the middle of a road A small house in the middle of a road

Haines – Fort Seward, bypakke

Alaska

Varighed

2 timer og 35 minutter

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-HNS1

Se udflugter
A bird standing on top of a mountain A bird standing on top of a mountain

Haines – Flyd gennem ørnereservatet Chilkat Bald

Alaska

Varighed

4 timer

Price per person

Fra kr 909

Booking code

A-HNS1

Se udflugter
A person wearing a costume A person wearing a costume

Haines – Oplev de indfødtes kultur i Klukwan

Alaska

Varighed

2t45

Price per person

Fra kr 691

Booking code

A-HNS2

Se udflugter
A truck driving down a dirt road A truck driving down a dirt road

Haines – eventyrlig ATV-tur i ødemarken

Alaska

Varighed

4 timer

Price per person

Fra kr 1.126

Booking code

A-HNS3

Se udflugter
A close up of a hillside next to a body of water A close up of a hillside next to a body of water

Haines – Vandretur til Kelgaya Point

Alaska

Varighed

3 timer og 30 minutter

Price per person

Fra kr 474

Booking code

A-HNS4

Se udflugter
A close up of a bird A close up of a bird

Sitka - Alaskas rovfuglecenter

Alaska

Varighed

45 min

Price per person

Inkluderet - reserver venligst

Booking code

INCL-SIT1

Se udflugter
A small clock tower in front of a house A small clock tower in front of a house

Sitka - Oplev Sitkas kultur

Alaska

Varighed

2h 30min

Price per person

Fra kr 430

Booking code

A-SIT2

Se udflugter
A small boat in a body of water A small boat in a body of water

Kajakeventyr i Sitka

Alaska

Varighed

2h

Price per person

Fra kr 778

Booking code

A-SIT3

Se udflugter
A dog swimming in a body of water A dog swimming in a body of water

Havoddere, rovfugle og bjørne

Alaska

Varighed

Fem timer

Price per person

Fra kr 865

Booking code

A-SIT4

Se udflugter
A brown bear standing next to a body of water A brown bear standing next to a body of water

Sitka - Wildlife Quest and Fin Island Lodge

Alaska

Varighed

Tre og en halv time

Price per person

Fra kr 1.300

Booking code

A-SIT5

Se udflugter
A close up of an animal A close up of an animal

Sitka – Eventyr i Alaska med Zodiac og Fin Island Lodge

Alaska

Varighed

3 timer og 45 minutter

Price per person

Fra kr 778

Booking code

A-SIT6

Se udflugter

Forlæng rejsen

Få mere ud av reisen med vores før- og efterprogram.

A train traveling down tracks next to a body of water A train traveling down tracks next to a body of water

Rocky Mountaineer og Vancouver - Land Adventure inden ekspeditionsrejsen

Nordamerika, Nordvestpassagen

Varighed

7 Dage

Fra

kr 25.510

Booking code

YVRROCKPRE

Se program
En bro over en vandkrop med en by i baggrunden En bro over en vandkrop med en by i baggrunden

Vancouver - Land Adventure inden ekspeditionsrejsen

Nordamerika

Varighed

2 Dage

Fra

kr 3.343

Booking code

YVRPRE

Se program
Find priser og ledige pladser
;