Eastport, bypakke

Oplev historiske Eastport, en af USA’s ældste handelsbyer. Bliv budt velkommen af det lille fiskersamfund og hør om fra de lokale, hvordan livet i Eastport er.

Inkluderet i dit krydstogt
 • Sværhedsgrad

  Niveau 2: Passende for de fleste

 • Maksimalt antal passagerer

  500

 • Booking kode

  INCL-EPM1

Fjerntliggende samfund, der sjældent besøges af rejsende, har ikke den typiske turistrelaterede infrastruktur, der er almindelig i større havne.

Væk fra alfarvej kan man ikke forvente professionelle guider, turbusser eller smarte souvenirbutikker, men det er netop charmen ved disse isolerede bosættelser. På disse steder vil vi sandsynligvis foretage landgang i små ekspeditionsbåde, møde repræsentanter for samfundet på landgangsstedet og blive guidet af lokalbefolkningen, der er ivrige efter at vise os det bedste fra deres landsbyer.

Vi får muligvis chancen for at nyde en sang- eller danseforestilling, en smag på den lokale mad eller en demonstration af et håndværk, besøge et lille museum, komme ind i en kirke, se det sociale center eller gå rundt på det lokale marked. Uanset hvad de har forberedt til os, kan man være sikker på, at det bliver en enestående oplevelse, de har lagt stor engagement i.

I Eastport oplever vi en af USA’s mest historiske havnebyer, der engang konkurrerede med New York om at være handelscentrum ved Nordamerikas østkyst. I dag er byen lille, og fiskeriet fylder meget, her er en livlig atmosfære, og de lokale vil gerne byde dig velkommen til deres by.

Praktiske oplysninger:

 • Sprog: Engelsk
 • Kørestolsadgang Ja