Cristo de la Misericordia ser ud over San Juan del Surbugten.

Oplev farverige Granada

Oplev Nicaraguas skønhed på et dejligt halvdagseventyr til den maleriske by Granada, der ligger på bredden af Nicaraguasøen. Få en guidet tur på den lokale plads, og se en folkloristisk forestilling, se den farverige arkitektur fra kolonitiden og nyd den fantastiske udsigt over majestætiske tvillingevulkaner på Ometepe Island i Nicaragua-søen.

Inkluderet i dit krydstogt
 • Besøg kolonitidsbyen Granada, den ældste europæiske by på det kontinentale Amerika.
 • Nyd landskaberne ved Nicaragua-søen og Ometepe Island
 • Sværhedsgrad

  Niveau 2: Passende for de fleste

 • Varighed

  5 timer og 45 minutter

 • Maksimalt antal passagerer

  400

 • Booking kode

  INCL-SJS2

 • Bemærk

  Let påklædning, behagelige vandresko

Udflugten starter ved havnen, hvor vi går ombord i et behageligt transportmiddel med klimaanlæg, og ifølge af en kyndig guide tager vi på tur gennem Nicaraguas frodige landskab. Læn dig tilbage og nyd de frodige, unikke landskaber, mens vi tager gennem dette vidunderlige “søernes og vulkanernes land”.

Rejs tilbage i tiden, når vi ankommer til vores destination, den maleriske koloniby Granada, der ligger i skyggen af den høje Mombacho-vulkan på bredden af Nicaragua-søen (en af landets største ferskvandssøer). Granadas historiske kirker og klostre, der blev grundlagt i 1524 af den spanske conquistador, Hernandez de Cordoba, har stået igennem århundreders prøvelser, herunder invasioner fra engelske, hollandske og franske pirater.

Gå i land og nyd en skøn og informativ guidet tur gennem byen for at beundre den udsmykkede katedral og “Central Park”, hvor de lokale mødes hver dag. Vi vil også få mulighed for at udforske de mere afsides kvarterer i byen for at se farverige “casonas”, de store, slående smukke huse i spansk og kolonistil med store indre terrasser, der giver byen dens tilnavn “Den Store Sultan”. Stop ved Parque Central, byens sociale, kulturelle og økonomiske knudepunkt, hvor lokale håndværkere og sælgere tilbyder deres smukt udformede produkter til salg. Kig i butikkerne og slap af, mens du nyder den tidløse skønhed og historiske arv, der er bevaret i denne fantastiske by. Inden tid på egen hånd nyder vi en folkloristisk forestilling med lokale dansere lige foran “La Casa de los Tres Mundos”

Hav kamera klar, for når vi kører tilbage til skibet, bliver vi forkælet med et kort stop ved det ærefrygtindgydende La Virgen Crossing, som tilbyder en betagende udsigt over Maderas og Concepcion, majestætiske tvillingevulkaner, der tilsammen udgør øen Ometepe ved Nicaragua-søen.

Praktiske oplysninger:

 • Bemærkninger/krav:: Let påklædning, behagelige vandresko

 • Information om vandring: Ja, ujævnt terræn, fortove, adskillige trappetrin på vejen

 • Kørestolsadgang Nej

 • Sprog: Engelsk, spansk, tysk, fransk