Kakaobrug og oprindelige samfund

Få en smag af livet i en landsby i Ngabe, lær noget om økologisk kakao og nyd en lækker chokoladeprøve for at støtte lokalsamfundet.

  • Lær noget om at dyrke kakao og fremstille chokolade
  • Hør om det indfødte Ngabe-samfund
  • Hold udkig efterdyr, hvor den økologiske kakao dyrkes
  • Lækker chokoladesmagning
  • Sværhedsgrad

    Niveau 4: God fysisk tilstand

  • Varighed

    4 - 6 t

  • Minimum antal passagerer

    10

  • Booking kode

    A-BOC4

  • Fra

    kr 865

  • Bemærk

    Træningssko eller vandrestøvler, regnfrakke, solbeskyttelse og en hat anbefales

Oreba Chocolade-turen i Bocas del Toro fokuserer ikke kun kakaodyrkning og chokoladeproduktion, der er ved at blive et af Panamas største eksporterhverv, vi oplever også livet i et indfødt Ngabe-samfund. Den frodige, grønne natur og de indfødtes chokoladeproduktion gjort udflugten til en af Hurtigrutens mest populære. 

Turen ledes fuldstændigt af indfødte Ngabe-landmænd. Det er en fascinerende rundtur i hele processen med at dyrke økologisk kakao på skyggefulde arealer. Vi får forklaret hvert trin - vækst, høst, gæring, tørring og til sidste ristning og chokoladefremstilling.

Vi holder udkig efter giftfrøer, dovendyr og tukaner undervejs. Mørk chokolade, bønner, ristet kakao eller den 100 % rene chokolade, der bruges til bagning og fremstilling af varm chokolade og håndlavede produkter fremstillet af de indfødte, kan købes (kun kontanter). 100 % af provenuet går til samfundet - det meste til uddannelse og sundhedspleje.

Så tag med for at blive forkælet med lækker chokolade og samtidig støtte urfolket. Bemærk venligst, at visse transitområder kan betragtes som beskidte

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Varighed: 5 t
  • Sprog: Engelsk
  • Inkluderet: Smag chokolade og et lille traditionelt måltid
  • Bemærk: Fritids- eller bjergsko, regnjakke, solcreme og hat. Strækninger til fods i robust, mudret terræn
  • Tilgængeligt for kørestole: Uegnet for kørestolsbrugere.