Vandretur i tempereret regnskov og eventyrlige oplevelser i Copper River Delta

Tag med den engagerede guide på et eventyr i Copper River Delta og den tempererede regnskov i Chugach National Forest.

 • Med så meget at se er Cordova det perfekte sted for et guidet vandreeventyr.* Den lille gruppe (der er begrænset til 10 personer pr. guide) vil blive ledet af en engageret og erfaren fortolkende guide fra Prince William Sound Science Centre.
 • Undervejs vil guiden give perspektiver på regionens naturmæssige og menneskelige historie.
 • Ved destinationen vil vandreturen på i alt 2,5 kilometer ud og hjem tage os gennem en betagende kystregnskov til et malerisk udsigtspunkt med udsigt over engene i Copper River Delta. Dette halvdagseventyr vil helt sikkert få os til at påskønne og forstå Cordova, både fortiden og nutiden. Der er mange muligheder for at tage billeder under stoppene med beretninger, både under køreturen og langs stien.
 • Sværhedsgrad

  Niveau 2: Passende for de fleste

 • Varighed

  3 timer

 • Maksimalt antal passagerer

  10

 • Booking kode

  A-CDV4

 • Fra

  kr 689

 • Bemærk

  Særligt tøj/udstyr påkrævet/anbefales: Fuldt regntøj samt komfortable, vandtætte vandresko. Rygsæk til at bære udstyr. Vandflaske og forskellige tøjlag til eventuelt vejrskifte

Copper River Delta er et område med forskelligartede økosystemer og et rigt dyreliv beliggende langs den tempererede regnskov ved kysten, Chugach-bjergene og barriereøerne ved Alaskabugtens nordlige kyst. Deltaet er det største sammenhængende vådområde på Stillehavskysten i Nordamerika og består af vådområder med tidevand og ferskvand, enge, vandveje og øer. Deltaet er et vigtigt sted, hvor trækfugle kan mellemlande, og passerer flyveruten langs Stillehavet. Stedet er det primære redehabitat for den mørke Canada-gæs og er et kritisk gydehabitat for flere arter af vildlaks, såvel som hjemsted for mange andre arter af vilde dyr.

Med så meget at se er Cordova det perfekte sted for et guidet vandreeventyr.* Den lille gruppe (der er begrænset til 10 personer pr. guide) vil blive ledet af en engageret og erfaren fortolkende guide fra Prince William Sound Science Centre. Vores oplevelse begynder ved Cordovas havn, hvor vi slutter os til guiden og tager med en lille bus på en køretur med beretninger ud af vejen langs den tidligere rute for Copper River og den nordvestlige jernbane. Hav kamera klar, mens køreturen fører os forbi gletsjere og muligheder for at se dyreliv, mens vi får en slående udsigt over Chugach-bjergene. Undervejs vil guiden give perspektiver på regionens naturmæssige og menneskelige historie. Ved destinationen vil vandreturen på i alt 2,5 kilometer ud og hjem tage os gennem en betagende kystregnskov til et malerisk udsigtspunkt med udsigt over engene i Copper River Delta. Dette halvdagseventyr vil helt sikkert få os til at påskønne og forstå Cordova, både fortiden og nutiden. Der er mange muligheder for at tage billeder under stoppene med beretninger, både under køreturen og langs stien.

* Denne oplevelse inkluderer en vandretur på 2,5 km på stier vurderet som MODERAT vanskelig med over højdestigning på over 30 meter. Dele af stien er ujævne og inkluderer trapper og promenader af enkeltplanker, der er cirka 30 centimeter brede. Anbefales ikke til gæster med begrænset mobilitet.

Praktiske oplysninger:

 • Sprog: Engelsk.

 • Bemærkninger/krav:: Særligt tøj/udstyr påkrævet/anbefales: Fuldt regntøj samt komfortable, vandtætte vandresko. Rygsæk til at bære udstyr. Vandflaske. Forskellige tøjlag til eventuelt vejrskifte

 • Information om vandring: Cirka 2,8 kilometer.

 • Kørestolsadgang Nej.