Namgis første nation, Alert Bay

Alert Bay - Kulturel danseforestilling

Oplev en kulturel forestilling med de lokale kwakwaka’wakw-folk, de første bosættere, og lær af det tætte forhold mellem folket og landet i denne traditionelle opførelse.

Inkluderet i dit krydstogt
 • Forestilling ombord med en dedikeret dansegruppe, der har overleveret traditionelle praksisser gennem generationerne
 • Oplev en kulturel forestilling af de lokale, første bosættere, der lærer de rejsende om områdets traditioner og dets indfødte befolkning
 • Mulighed for at blive involveret i nogle sjove, traditionelle danse
 • Sværhedsgrad

  Niveau 1: Passende for alle

 • Varighed

  På egen hånd

 • Maksimalt antal passagerer

  500

 • Booking kode

  INCL-AAL1

 • Bemærk

  Forestilling ombord, ikke nødvendigt at gå

Fjerntliggende samfund, der sjældent besøges af rejsende, har ikke den typiske turistrelaterede infrastruktur, der er almindelig i større havne.

Væk fra alfarvej kan man ikke forvente professionelle guider, turbusser eller smarte souvenirbutikker, men det er netop charmen ved disse isolerede bosættelser. På disse steder vil vi sandsynligvis foretage landgang i små ekspeditionsbåde, møde repræsentanter for samfundet på landgangsstedet og blive guidet af lokalbefolkningen, der er ivrige efter at vise os det bedste fra deres landsbyer.

Vi får muligvis chancen for at nyde en sang- eller danseforestilling, en smag på den lokale mad eller en demonstration af et håndværk, besøge et lille museum, komme ind i en kirke, se det sociale center eller gå rundt på det lokale marked. Uanset hvad de har forberedt til os, kan man være sikker på, at det bliver en enestående oplevelse, de har lagt stor engagement i.

I Alert Bay, et samfund med kwakwaka’wakw-folket, de første bosættere, vil vi blive forkælet med en kulturel forestilling ombord. Historierne, værdierne og traditionerne i dette tæt sammentømrede samfund vil blive vist gennem denne levende forestilling. Vær vidne til sange, historiefortælling og dans overleveret gennem generationer og som viser lokalsamfundets nære forhold til landet, havet og himlen.