Book inden 31-10-2020

Bestil Trygt

At bestille en ferie i denne tid med rejsebegrænsninger og generel usikkerhed kan føles risikabelt. For at fjerne risikoen indfører Hurtigruten en ny afbestillingspolitik for reservation af alle nye sejladser i 2021 og 2022.

Bestil TRYGT

Bestil på dine egne vilkår

Annuller krydstogtet af en eller anden grund og få alle pengene tilbage – uden spørgsmål.

Økonomisk sikkerhed

Få fuld refusion inklusive det tidligere ikke-refundérbare depositum.

Hurtig tilbagebetaling

Hvis du annullerer, sætter vi pengene tilbage på din konto inden for 14 dage.

Bestil et krydstogt inden 31. oktober 2020, og hvis du af en eller anden grund annullerer krydstogtet, får du refusion - inklusive dit depositum - inden for 14 dage.

Det ER sandt. Ingen vouchers og ingen månedlange ventetider. Du får pengene tilbage i løbet af bare to uger. Så du kan drømme videre og planlægge ekspeditionen uden bekymringer.

Ofte stillede spørgsmål

Den gælder for alle NYE reservationer foretaget mellem 1. september og 31. oktober 2020. Hvis du har en eksisterende reservation, gælder de aktuelle vilkår og betingelser.

Aflysninger skal foretages 90 dage før afrejse for krydstogter mellem januar og september 2021 og 180 dage før afrejse for krydstogter mellem oktober 2021 og december 2022.

Ja, vi refunderer alt det, du har betalt - inklusive dit depositum.

Vi sætter pengene tilbage på din konto inden for 14 dage fra det tidspunkt, du annullerer.

Der kræves et afbestillingsgebyr pr. passager for at behandle transaktionen. Venligst se Vilkår og betingelser.

Hvis depositumbeløbet er mindre end afbestillingsgebyret, gælder de almindelige afbestillingsregler.

Bestil som normalt via Hurtigrutens hjemmeside. De korrekte vilkår og betingelser anvendes ved din bestilling.

Hvis du har reserveret fly, hotel og transport gennem Hurtigruten, gælder politikken "Bestil Trygt". Hvis du selv bestiller fly, hoteller og transport, skal du kontakte leverandøren direkte.

Ja.

Ja.

Nej, denne politik gælder nye bookinger og ikke til ombookning ved hjælp af vouchers. Du kan dog trygt reservere ved hjælp af en voucher. Hvis din nye sejlads påvirkes af Covid-19 i fremtiden, får du en ny voucher og kan vælge en ny sejlads.

Flere af Hurtigrutens skibe er allerede godkendt til at sejle langs Norges kyst hele sommeren. Der er en bred vifte af sundheds- og hygiejneforanstaltninger om bord for at beskytte de rejsende, når vi rejser sammen.

Vilkår og betingelser

Dette tilbud gælder for alle kyst- eller ekspeditionskrydstogter, der er bestilt mellem 1. september 2020 og 31. oktober 2020 til sejladser i 2021 og 2022. Reservation kan annulleres af en eller anden grund, og du kan få fuld refusion (minus et annulleringsgebyr pr. rejsende - som omtalt) inden for 14 dage efter indsendelse af anmodningen om refusion.

*) Aflysninger skal ske senest 90 dage før afrejse for afrejser mellem januar og september 2021 og senest 180 dage før afrejse for afrejser mellem oktober 2021 og december 2022. For aflysninger foretaget senere end 90 / 180 dage gælder de almindelige afbestillingsbetingelser. Almindelige depositum- og betalingsbetingelser gælder.

Tilbuddet gælder for reserveret rejse samt flyrejse, hotel og transport, der er reserveret gennem Hurtigruten.

Afbestillingsgebyr pr. person:

  • Ekspeditionskrydstogter: 150 EUR / 1500 DKK
  • Kystrejser i Norge: 100 € / 1000 DKK

Norge

Alaska

Antarktis

De Britiske Øer

Europa

Grønland

Island

Caribien og Centralamerika

Nordamerika

Nordvest-passagen

Svalbard

Sydamerika