Udforsk verden med Hurtigruten

Vi har nu reduceret priserne på vores mest populære destinationer indtil afrejser i 2023. Med vores Bestil Trygt-garanti får du en gratis omboking hvis du skal ændre rejsen.

Bestil Trygt
Book inden 31-03-2022

Bestil Trygt

Vores populære Bestil Trygt-ordning giver dig ro i sindet i forhold til din næste eventyrrejse med os. Bestil Trygt-ordningens fordele gælder for alle nye bestillinger, der foretages mellem 25. november 2021 og 31. marts 2022 for ekspeditionskrydstogter med afrejse 30. september 2022 eller tidligere.

En isbjørn i sneen
Foto: Shutterstock

Svalbard

Spar optil 20%

Det smukke høje Arktis er ikke som noget andet sted på planeten. Gletsjere, fantastisk tundra, havis og midnatssolen giver minder for livet. Oplev et rigt dyreliv, fra hvaler og arktiske ræve til et fantastisk fugleliv – og glem ikke herskeren over Svalbard, isbjørnen.

Bestil rejse til Svalbard med optil 20% rabat her Bestil rejse til Svalbard med optil 20% rabat her
En isbjørn i sneen
Foto: Shutterstock
Penguins in Orne Harbour, Antarctica
Foto: Ingemund Skålnes

Antarktis

Spar optil 25%

Det rendyrkede vildnis og betagende landskaber giver et virkelig følelse af eventyr. Opdagelsesrejsende har altid været draget mod det ukendte syvende kontinent pga. dets spektakulære natur og enestående dyreliv. De antarktiske have er fulde af eksotiske havdyr. Hvis du besøger dette område, vil du møde masser af pingviner, sæler og måske endda se hvaler helt tæt på.

Bestil rejse til Antarktis med optil 25% rabat her Bestil rejse til Antarktis med optil 25% rabat her
Penguins in Orne Harbour, Antarctica
Foto: Ingemund Skålnes
Sisimiut
Sisimiut
Foto: Camille Seaman

Grønland

Spar optil 20%

Grønland er smuk, fra gletsjerne til de grønne enge. Det er ulig noget landskab, som du sandsynligvis har set før. På et sted uden et rigtigt vejsystem er en af de bedste måder at lære øen at kende via skib, som kan bringe dig til steder, du aldrig havde forestillet dig, at du skulle se og få kendskab til mennesker, du ikke havde nogen ide om, at du ville møde. I Grønland trives inuit-kulturen, der tilpasser sig de skiftende tider, og grønlændere er kendt for deres venlighed.

Bestil rejse til Grønland med optil 20% rabat her Bestil rejse til Grønland med optil 20% rabat her
Sisimiut
Sisimiut
Foto: Camille Seaman
Dartmouth castle in Devon, England
Dartmouth castle in Devon, England
Foto: Gordon Bennett/Shutterstock

De Britiske Øer

Spar optil 20%

Forestil dig selv i et land bestående af øer, rå skønhed, isolerede kyster, slotte, kilte, klaner – og whisky. Udforsk den vilde natur og Shetlandsøernes historiske steder, Orkneyøerne, Hebriderne eller de mange øer på den engelske vestkyst i et eventyr ulig noget andet.

Bestil rejse til de Britiske Øer med optil 20% rabat her Bestil rejse til de Britiske Øer med optil 20% rabat her
Dartmouth castle in Devon, England
Dartmouth castle in Devon, England
Foto: Gordon Bennett/Shutterstock
A rocky mountain with trees in the background

Island

Spar optil 25%

Island ligger øverst på mange rejseønskelister med sine betagende og vilde naturlige vidundere. Kombinationen af vulkansk vildskab, historie og et forrevet landskab gør Island til en helt særlig destination. Udforsk varme kilder, gejsere, vandfald og gletsjere, efterhånden som vi opdager de skjulte hemmeligheder i vikingernes land. Takket være Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret, maritimt klima.

Bestil rejse til Island med optil 25% rabat her Bestil rejse til Island med optil 25% rabat her
A rocky mountain with trees in the background
A close up of a tree

Nordvest- passagen

Spar optil 5%

Nordvestpassagen er en af de virkelig legendariske steder på jorden. I århundreder er der blevet foretaget forsøg på at krydse passagen. Ingen var succesfulde og mange liv gik tabt, indtil det til sidst lykkedes for norske Roald Amundsen i 1906. At rejse gennem Nordvestpassagen er kun for de mest eventyrlystne opdagelsesrejsende, og en unik oplevelse. Vores rejse følger i kølvandet på Roald Amundsen ombord på vores nye ekspeditionskrydstogtskib med komfort i luksusklassen.

Bestil rejse til Norvestpassagen med optil 5% rabat her Bestil rejse til Norvestpassagen med optil 5% rabat her
A close up of a tree
Spejd efter Alaskas mægtige brune bjørne
Spejd efter Alaskas mægtige brune bjørne
Foto: shutterstock

Alaska

Spar optil 15%

Alaska er det ultimative sted for eventyr. Den generelle regel hedder væk fra den almindelige rute og så øde som muligt. Det er et betagende og vildt land med lange strækninger af vildmark, fjorde, gletsjere og isbjerge – samt nationalparker så store som lande. Gør dig klar til en episk rejse.

Bestil rejse til Alaska med optil 15% rabat her Bestil rejse til Alaska med optil 15% rabat her
Spejd efter Alaskas mægtige brune bjørne
Spejd efter Alaskas mægtige brune bjørne
Foto: shutterstock

Ekspeditionskrydstogt med Hurtigruten - et eventyr for livet

Den skandinaviske historie er fuld af eventyrere, som rejste langt forbi der, hvor kortet sluttede. Med Hurtigruten kan du nu sejle i polarheltenes iskolde kølvand.

Hvad vi gør

 • Social distancering

  Vi sejler med reduceret passagerkapacitet og har ændret, hvordan vi driver vores restauranter, landgange og faciliteter for at give dig mere plads.

 • Mundbind

  Al vores besætning bærer mundbind eller ansigtsvisir og følger de strengeste forholdsregler for håndrengøring.

 • Testning

  Ekspedition: Alle besætningsmedlemmer skal vise en negativ covid-19-test, inden de går ombord. Langs kysten: Alle besætningsmedlemmer skal gennemgå regelmæssige feberkontroller og udfylde en egenerklæring.

 • Rengøring

  Vi desinficerer regelmæssigt hele skibet, inklusive alle kahytter, ved hjælp af certificerede rengøringsmidler.

Hvad du skal gøre

 • Egenerklæring

  Du skal bekræfte, at du ikke har nogen covid-19-symptomer, inden du får lov til at gå ombord.

 • Feberscanning og krav til hurtigtest

  Ved ombordstigning og uden for vores restauranter skal du gennemgå en kontaktløs feberscanning for at registrere din temperatur. Du bliver nødt til at acceptere at blive testet, hvis feberscanningen angiver en høj temperatur.

 • Testning før ekspeditionskrydstogter

  Inden ombordstigning skal du fremvise en negativ covid-19-test, der ikke er ældre end 72 timer.

 • Mundbind, social afstand og rengøring af hænder

  Du skal bære mundbind i alle skibets fællesområder, holde mindst 1 meters afstand til medpassagerer og rengøre dine hænder ofte.