10 dage tilbage!

Bestil Trygt

At bestille en ferie i denne tid med rejsebegrænsninger og generel usikkerhed kan føles risikabelt. For at fjerne risikoen indfører Hurtigruten en ny afbestillingspolitik for reservation af alle nye sejladser i 2021 og 2022.

Bestil TRYGT

Bestil på egne vilkår

Afbestil sejladsen af en eller anden årsag og få alle pengene tilbage – uden spørgsmål.

Økonomisk sikkerhed

Få fuld refusion inklusive depositum, der tidligere ikke kunne refunderes.

Hurtig tilbagebetaling

Hvis du afbestiller, sætter Hurtigruten pengene tilbage på din konto inden for 14 dage.

Hvis du bestiller en sejlads inden 31. januar 2021 og af en eller anden årsag afbestiller rejsen, får du pengene tilbage - inklusive dit depositum - inden for 14 dage.

Det ER sandt. Ingen vouchers og ingen månedlange ventetider. Du får pengene tilbage i løbet af bare to uger. Så du kan fortsætte med at planlægge drømmerejsen uden bekymringer.

Ofte stillede spørgsmål

Reglen gælder for alle NYE individuelle bestillinger på rejser i 2021 og 2022, der foretages mellem 1. september og 31. januar 2021. Hvis du har bestilt tidligere eller er en del af en gruppebestilling, gælder bestillingstidspunktets vilkår og betingelser.

Afbestilling skal ske senest 90 dage inden afrejsedatoen for sejladser med afrejse mellem januar og september 2021 og senest 180 dage inden afrejsedatoen for sejladser med afrejse mellem oktober 2021 og december 2022.

Ja, hele beløbet refunderes - inklusive depositum.

Vi lover at sætte pengene tilbage på din konto inden for 14 dage efter afbestillingstidspunktet.

Der kræves et afbestillingsgebyr pr. rejsende for at gennemføre tilbagebetalingen.

Hvis depositum er mindre end afbestillingsgebyret, gælder de almindelige afbestillingsregler.

Bestil som normalt via Hurtigrutens hjemmeside. De korrekte vilkår og betingelser anvendes ved bestillingen.

Hvis du har reserveret fly, hotel og transport gennem Hurtigruten, gælder Bestil trygt-reglen. Hvis du selv bestiller fly, hoteller og transport, skal du kontakte leverandøren direkte.

Ja.

Ja. Hvis sejladsen er bestilt direkte hos Hurtigruten, lover vi at betale pengene tilbage inden for 14 dage efter afbestillingsdatoen. Hvis sejladsen derimod er bestilt via et rejsebureau, skal du kontakte rejsebureauet for at få refusionen. Rejsebureauet har muligvis en separat refusionsregel og tidsplan.

Nej, reglen gælder kun nye bestillinger og ikke til ombooking ved hjælp af vouchers. Du kan dog trygt reservere ved hjælp af en voucher. Hvis din nye sejlads påvirkes af Covid-19 i fremtiden, kan voucheren fornyes, så der kan vælges en ny sejlads.

Bestil trygt-reglen gælder alle sejladser, der varer mere end 24 timer. Men hvis depositummet er mindre end afbestillingsgebyret, gælder de almindelige afbestillingsregler.

Flere af Hurtigrutens skibe er allerede godkendt til at sejle langs Norges kyst hele sommeren. Der er en bred vifte af sundheds- og hygiejneforanstaltninger om bord for at beskytte de rejsende, når vi rejser sammen.

Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder for alle kyst- eller ekspeditionskrydstogter, der er bestilt mellem 1. september 2020 og 31. januar 2021 til sejladser i 2021 og 2022. Bestillinger kan afbestilles uanset årsag, og du kan få fuld refusion (minus et afbestillingsgebyr pr. rejsende - som omtalt) inden for 14 dage efter indsendelse af anmodningen om refusion.

*Aflysninger skal ske senest 90 dage inden afrejse for sejladser med afrejsedato mellem januar og september 2021 og senest 180 dage inden afrejse for sejladser med afrejsedato mellem oktober 2021 og december 2022. For aflysninger, der sker senere end 90 / 180 dage inden afrejsedato, gælder de almindelige afbestillingsbetingelser. Almindelige depositum- og betalingsbetingelser gælder.

Tilbuddet gælder for sejladser samt flyrejse, hotel og transport, der er bestilt direkte hos Hurtigruten.

Afbestillingsgebyr pr. rejsende:

  • Ekspeditionskrydstogter: 150 EUR / 1500 DKK
  • Kystrejser i Norge: 100 € / 1000 DKK

Norge

Alaska

Antarktis

De Britiske Øer

Europa

Grønland

Island

Caribien og Centralamerika

Nordamerika

Nordvest-passagen

Svalbard

Sydamerika