5 dage tilbage!

Bestil Trygt

Vores populære Bestil Trygt-ordning giver dig ro i sindet i forhold til din næste eventyrrejse med os.

Bestil Trygt-ordningens fordele gælder for alle nye bestillinger, der foretages mellem 16. februar 2022 og 30. juni 2022 for ekspeditionskrydstogter med afrejse 31. december 2022 eller tidligere.

 • Gratis ombestilling
  Gratis ændringer af dine rejsedatoer til senere afrejse i 2022 eller 2023. COVID-19 behøver ikke at være årsag til din afbestilling.
 • Ombestilling i forhold til covid
  Hvis COVID-19 påvirker din rejse, kan du gratis ombooke eller afbestille og få et værdibevis til en fremtidig sejlads.
Ind i Trollfjord ombord MS Richard Med
Foto: Agurtxane Concellon

Gratis ombooking

Op til 31 dage før din afrejsedato kan du gratis ændre dine ekspeditionsdatoer og i stedet sejle senere i 2022 eller 2023. COVID-19 behøver ikke at være årsag til din afbestilling.

Selv om du endnu ikke har valgt dine nye rejsedatoer, kan du fortsat blot annullere din ekspeditionsrejse og få krydstogt-kredit til enhver fremtidig ekspedition med os i 2022 eller 2023.

 • Gælder nye ekspeditionskrydstogt-bookinger til enhver destination foretaget inden 30. juni 2022 og med afrejse 31. december 2022 eller tidligere.
 • Ombestil et andet ekspeditionskrydstogt, der afgår 31. marts 2023 eller tidligere.
Ind i Trollfjord ombord MS Richard Med
Foto: Agurtxane Concellon
A man standing next to a fence in front of a mountain

Ombooking i forhold til covid-19

Hvad hvis covid-19 forhindrer mig i at deltage i ekspeditionen? Så er du også dækket og kan  ombooke uden gebyr fra 31 dage til 24 timer inden afrejse.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvornår du vil ombooke til, kan du vælge at annullere din booking og få krydstogt-kredit til enhver fremtidig ekspedition hos os senere i 2022 eller 2023.

 • Gyldige covid-19-faktorer, der påvirker dit ekspeditionskrydstogt, inkluderer en positiv covid-19-test, krav om karantæne ved indrejse til havnen for ombordstigning eller et rejseforbud til det land, du skal rejse fra.
 • Gælder nye ekspeditionskrydstogt-bookinger til enhver destination, der er foretaget inden 30. juni 2022 og med afrejse 31. december 2022 eller tidligere
 • Ombestil et andet ekspeditionskrydstogt med afrejse 31. marts 2023 eller tidligere
A man standing next to a fence in front of a mountain
Svalbard polar bear sign
Foto: Tori Hogan

Når vi annullerer

Som altid, og i overensstemmelse med vores Generelle vilkår og betingelser, hvis det er os, der tager den svære beslutning om at annullere din ekspedition på grund af uforudsete omstændigheder, garanterer vi dig refusion.

Du kan også gratis ombooke eller få krydstogt-kredit til et fremtidigt krydstogt efter eget valg.

Svalbard polar bear sign
Foto: Tori Hogan

Læs venligst detaljerne i Betingelser for Bestil Trygt-tilbuddet her

Bestil Trygt-betingelserne kan ikke bruges til at kræve refusion. 

Hvis du ombooker din rejse under Bestil Trygt-betingelserne, gælder dine oprindelige afbestillingsfrister og gebyrer i henhold til de generelle vilkår og betingelser. Eventuelle kampagner eller tilbud, der er tilgængelige eller gældende for den oprindelige booking, gælder ikke for den efterfølgende booking foretaget med Bestil Trygt-betingelserne.

Du kan også stole på de generelle vilkår og betingelser. De generelle vilkår og betingelser og EU-pakkerejsedirektivet omfatter også retten til at ombooke eller annullere rejsen på visse betingelser. For eksempel kan du annullere en rejsepakke, inden den påbegynder, uden at betale afbestillingsgebyr, hvis der opstår uundgåelige og ekstraordinære omstændigheder på destinationsstedet eller i dets umiddelbare nærhed, som i væsentlig grad vil have negativ indvirkning på rejsepakken.

Find din rejse