Livet ombord på M/S Trollfjord

Fra den helt nye indretning til de spændende udflugter på land – alt, hvad man oplever på M/S Trollfjord er designet til at løfte og berige rejsen.

M/S Trollfjord, der blev istandsat i 2023, genoplever en romantisk rejse fra en gylden tid. Som Svalbard-ekspressens og Nordkap-ekspressens flagskib, har skibet sit navn fra en lille, men spektakulær fjord i øgruppen Vesterålen, med en indretning, der afspejler skønheden ved den kyst, skibet sejler ved.

Med et alsidigt foredrags- og aktivitetsprogram, fremragende faciliteter, regelmæssige rejseopsummeringer og en overdådig afskedsmiddag er der altid spændende ting at opleve på skibet.

Skibets Coastal Experience-team 

Skibets Coastal Experience Team er her for at hjælpe med at få mest muligt ud af aktivitetsprogrammet – lige fra at strække benene om morgenen til filmaftener.

Spørg teamet om dyrelivet, havnene, interessepunkterne og historien, man kan støde på under rejsen. Teammedlemmerne kan også hjælpe med at finde og bestille den perfekte udflugt.

Mød teamet på M/S Trollfjord Mød teamet på M/S Trollfjord

Hverdagslivet på skibet

Hver dags underholdningsprogram har et tema, der er baseret på den destination, der venter. På Nordkap-ekspressen kan man dykke ned i foredrag om Norges søfartshistorie, når vi nærmer os Norges ældste fyr ved Kristiansand. Eller lære mere om det overdådige fugleliv på Bjørnøya  på vej mod Svalbard.  

Imellem havnene kan man være lige så aktiv, som man har lyst til. Forvent smagsprøver, der gives af eksperter, håndarbejde i biblioteket og tankevækkende præsentationer fra Coastal Experience Team, der kan opleves personligt eller streames live fra kahyttens komfort .

På regelmæssige fotoworkshops gives gode råd til at tage perfekte billeder – lige fra at fange nordlyset til at zoome ind på polardyrene. Når man føler sig sikker, kan man leje kameraudstyr ombord og øve sig på det, man har lært, på sin næste udflugt på land.

Hvis man hellere bare vil se det storslåede landskab, mens vi sejler forbi, er det også fint. Man kan slappe af i den panoramiske sauna eller sætte sig med et glas af skibets eksklusive akvavit ved barens vinduer, der går fra gulv til loft.

Foto: Ørjan Bertelsen

Kulinarisk oplevelse

På M/S Trollfjord går vores mad- og drikkeoplevelser langt ud over at spise i skibets tre restauranter. Skibets smagsprøver på lokal mad giver en fascinerende mulighed for at lære mere om de gårde, fiskere, slagtere og bagere, der findes på Norges kyst.

Uanset, om man vil nippe til norsk vin med en lokal sommelier eller smage rejer, der er friskfangede fra havet, har smagsinnovationerne og producenterne fra Norges kyst en integreret rolle i at fordybe sig i de storslåede miljøer.

Foto: Ørjan Bertelsen
Nordlyskatedralen i Alta
Nordlyskatedralen i Alta
Foto: Kay Fochtmann

Vi besøger gamle og nye venner

Ingen kender kysten som os. På de to nye, nøje udvalgte ruter besøger vi de steder, hvor man bedst oplever Norges ikoniske smage, får eventyrlige oplevelser og ser den uberørte skønhed. Vi er spændte på at vise vores rejsende nogle havne, der er helt nye for vores skibe, lægge til steder, vi ikke har set i mange år, og vise nogle af vores yndlingssteder.

Med gennemsnitligt seks timer i havn er der masser af tid til at lære hver destination at kende.

Nordlyskatedralen i Alta
Nordlyskatedralen i Alta
Foto: Kay Fochtmann
Foto: Tommy Simonsen

Fascinerende aktiviteter på land

I mange tilfælde er medlemmerne af Coastal Experience Team, der deler deres fortryllende historier ombord, de samme, der tager os med på vandreture og sneskovandreture på land. Andre gange er det lokale guider og eksperter, der fører an og giver os en unik indsigt i deres verdener.

Vi rejser med et lager af friluftsudstyr såsom fiskeudstyr, snesko og traditionelle ski, som vi benytter på aktiviteter, der ledes af skibets Coastal Experience Team. Hvis man hellere vil udforske på egen hånd, kan man bede teamet om anbefalinger til, hvad der er bedst at lave på Svalbard og langs Norges kyst.

Foto: Tommy Simonsen

Helt nye udflugter

Fra hundeslædekørsel på Svalbard til havørnesafarier i Vesterålen har vi arbejdet tæt sammen med lokale aktivitetsudbydere for at skabe et spændende program med nye og eksklusive udflugter. Med cirka 50 udflugter at vælge imellem og gennemsnitligt tre udflugter i hver havn, er der noget for alle interesser og aktivitetsniveauer.

Helt nye udflugter

Fra hundeslædekørsel på Svalbard til havørnesafarier i Vesterålen har vi arbejdet tæt sammen med lokale aktivitetsudbydere for at skabe et spændende program med nye og eksklusive udflugter. Med cirka 50 udflugter at vælge imellem og gennemsnitligt tre udflugter i hver havn, er der noget for alle interesser og aktivitetsniveauer.

Udflugter

Hundeslædekørsel i det fantastiske vinterlandskab

Udflugter

Med snescooter til Nordkap

Udflugter

Vikingeoplevelse med robust gummibåd (RIB)

Udflugter

Svalbards vildmark og historie

Udflugter

Senja og nordens seværdigheder

Foto: VisitNorway

Sådan bestiller man en udflugt

Det er nemt at bestille udflugter på M/S Trollfjord. Vi anbefaler, at man bestiller så tidligt som muligt, da der er begrænset antal pladser på visse udflugter. Forudbestil online ved bestilling af rejsen, send os en e-mail eller tilføj dem til rejsen via vores callcenter. Det er også nemt at bestille gennem Coastal Experience Team i løbet af sejladsen.

Kontakt os Kontakt os
Foto: VisitNorway

Sejl med os på M/S Trollfjord