exterior of the santa cruz II ship

Santa Cruz II: Livet ombord og praktiske oplysninger

Her er alt, hvad du behøver at vide før dit ekspeditionskrydstogt med MS Santa Cruz II – lige fra pasoplysninger til Wi-Fi ombord

Praktiske oplysninger 

Oplysningerne og beskrivelserne er blevet kontrolleret af vores personale og/eller lokale agenter for at sikre, at de er korrekte. Ændringer kan dog forekomme efter datoen for offentliggørelsen, og der kan være tilfælde, hvor Hurtigruten eller lokale leverandører kan trække nogle faciliteter eller ekstra foranstaltninger, der er foretaget af skibets ledelse, tilbage, for at overholde covid-restriktionerne. Hvis vi bliver opmærksomme på en væsentlig ændring, som kan anses for at kunne påvirke fornøjelsen ved ferien, vil vi gøre vores bedste for at rådgive dig. Mange af de områder, vi besøger, er meget fjerntliggende og påvirket af langvarige kuldeperioder og svært terræn. De faciliteter, der tilbydes, vil være underlagt lokale forhold.

Ændringer i nationalparkernes politikker, sæsonudsving, sikkerhedsårsager og vejrforhold kan lejlighedsvist kræve ændringer i rejseplanerne uden forudgående varsel. Disse beslutninger tages med gæsternes sikkerhed i tankerne og af hensyn til beskyttelsen af øerne.

Børn under seks år kan ikke deltage i krydstogter med M/S Santa Cruz. For børn under 12 år, der går ombord på M/S Santa Cruz, skal forældre eller værger skrive under på vores ansvarsfritagelse ved ankomsten til skibet, da krydstogtfaciliteterne ikke er tilpasset børn, og der ikke er børnepasningsfaciliteter eller babysittere på skibet.

Rejser til Machu Picchu og Galapagosøerne er ikke velegnet for kørestolsbrugere. Santa Cruz II har ingen kørestolsvenlige ramper, kahytter eller elevatorer.

Planlagte langdistanceflyvninger

De tilbudte flybilletter er særlige pakkerejse billetter, som ikke kan ændres eller afbestilles uden gebyr. Alle flypakkepriser er baseret på specifikke booking-klasser. Hvis den relevante booking-klasse ikke er tilgængelig, kan der forekomme et pristillæg. På de fleste interkontinentale flyvninger og nogle kontinentale flyvninger er drikkevarer, måltider og snacks inkluderet på økonomiklasse. Hvis ikke inkluderet, kan drikkevarer og snacks købes. Vi kan tilbyde opgraderinger til business class på visse ruter. Afhængig af flyselskab, kan dette også omfatte sæder med mere benplads. Det er ikke muligt at opgradere på alle flyafgange. Tilladt bagage varierer fra flyselskab til flyselskab, og der kan forekomme tillægspriser, hvis du overskrider denne grænse, eller bagagen kan blive afvist. Som en generel regel kan hver gæst medbringe et stykke håndbagage, der vejer ca. 6-8 kg, ombord (dimensioner og vægt afhænger af det pågældende flyselskab). Din tilladte bagage på økonomiklasse er sat til 1 stk. (23 kg), men kan variere afhængig af flyforbindelsen. Spørg dit flyselskab. Yderligere transportvejledninger kan ses i vores flypartneres vilkår og betingelser.

Hvis du planlægger at medbringe en kørestol eller har brug for assistance i lufthavnen, så fortæl os venligst om det på booking-tidspunktet.

Flyafgange kan være planlagt tidligt om morgenen eller sent om aftenen, men de er tilpasset vores rejsearrangementer og krydstogter. Bemærk, at nogle flyafgange kan omfatte transitforbindelser eller mellemlandinger. Med forbehold for ændringer af tidspunkt og/eller rute og flytype. Vores flypartnere er som regel Lufthansa, British Airways, KLM/Air France, LATAM og Iberia. Bemærk, at det kun vil være muligt at ombooke eller refundere en allerede udstedt billet mod at betale et opkrævet gebyr før afgang. Overførsel eller refundering af en billet efter afgangen er ikke mulig.

Alle flyafgangstider opgivet på booking-tidspunktet er foreløbige og kan ændres. Tjek dem venligst, inden du rejser.

Peru, Ecuador og Galapagosøerne

Flyrejser i Peru og Ecuador betjenes af LATAM.

LATAM’s økonomiklasser er tilgængelige på flystrækninger fra/til Quito eller Guayaquil til Galapagosøerne, som vi tilbyder i forbindelse med din skibsrejse, og flystrækninger til/fra Lima-Cusco (Peru) i forbindelse med turprogrammet til Machu Picchu. Det er ikke muligt at opgradere til højere bookingklasser.

Du kan rejse med indchecket bagage med en maksimal vægt på 23 kg og medbringe et stk. håndbagage ombord på maks. 8 kg.

Bemærk, at denne tilladte bagage kan variere efter hvilket flyselskab, du rejser med på din langdistanceflyvning til/fra Lima (for Machu Picchu-programmet) og Quito/Guayaquil (for Galapagosøerne).

Vi beder dig om at kontrollere dine vilkår og betingelser for flybagage og bekræfte, at du overholder alle bagageregler. Ekstra bagage kan kun bookes som en betalt service ved check-in-skranken.

Alle flyafgangstider opgivet på booking-tidspunktet er foreløbige og kan ændres. Tjek dem venligst, inden du rejser.

Standarden på de hoteller, vi bruger, svarer til 4-5 stjerner. De ligger centralt, eller, hvis det passer bedre med din booking, tæt på lufthavnen. Alle værelser har eget bad og toilet. Enkeltværelser kan være mindre med en mindre praktisk placering. Der kan være tale om dobbeltværelser til en enkelt person eller værelser specielt bygget som enkeltværelser. Hoteller kan opkræve ekstra gebyrer for visse faciliteter, f.eks. sauna. Prisen for overnatning inkluderer morgenmad, hvis ikke andet er nævnt i din bekræftelse.

Der er altid en engelsktalende læge og sygeplejerske ombord. Skibet har en lille lægeklinik med det nødvendige udstyr og lægemidler til behandling af mindre nødstilfælde. I alvorlige nødstilfælde vil det nærmeste hospital blive kontaktet. Lægekonsultationer er gratis, mens der vil blive opkrævet et gebyr for visse former for medicin. Alle gæster skal have en personlig rejse-/sygeforsikring.

Hvis du er afhængig af medicin, skal du huske at medbringe tilstrækkeligt med forsyninger, så du har nok til uforudsete forsinkelser. Vi anbefaler også, at du opbevarer din medicin i din håndbagage med korrekt mærkning og med tydelige instruktioner i brugen af den. Hvis du er afhængig af vigtig medicin, bedes du oplyse det til skibets læge ved ankomsten.

Pas og visum

Brug et par minutter på at gøre dig bekendt med de påkrævede rejsedokumenter, som du vil blive bedt om inden ombordstigning på skibet. Det er ene og alene gæstens eget ansvar at identificere og indhente alle påkrævede rejsedokumenter og have dem tilgængelige, når det er nødvendigt. Et pas er den eneste gyldige identifikation. For Ecuador og Peru skal dit pas være gyldigt i mere end seks måneder efter, at du kommet tilbage til dit hjemland. Det er den enkelte gæsts ansvar at sikre, at de overholder alle krav til visumdokumenter på rejsetidspunktet.

Vacciner

Der kræves i øjeblikket ikke nogen vacciner for at komme ind i Ecuador og Peru.

Besøg venligst vores hjemmeside for yderligere oplysninger og/eller de seneste opdateringer om indrejsekrav.

Transport er inkluderet som angivet på dit bookede arrangement (se venligst din bookingbekræftelse). Hurtigruten tilbyder bustransport fra lufthavnen til havnen og visse hoteller. Transporttiderne vil passe til skibets ankomst- og afgangstider og tidspunktet for dine ankomst og -afgangstidspunkter. Der kan være forsinkelser i lufthavnen. Varigheden af lufthavnstransporten kan variere alt efter destinationen, men det tager normalt mellem 45-60 minutter (afhængigt af trafikken). Der kan være undtagelser, hvor det er nødvendigt med en længere transporttid pga. en større afstand mellem lufthavn og havn. Du modtager yderligere oplysninger om din transport sammen med dine rejsedokumenter.

Vejret på Galapagos er godt hele året rundt. Fra januar til april kan du forvente regnbyger, så sørg for at medbringe en regnfrakke eller regnslag. Disse byger er normalt kortvarige og kan efterfølges af stærk sol og høj luftfugtighed. Det er bedst at bære let bomuldstøj i lag. Juni til oktober er tørrere, men køligere. En let vindjakke vil være praktisk samt reglen med bomuldstøj i lag. De måneder, der ikke er nævnt her, er overgangsmåneder, hvor du kan opleve en blanding af de to ovenfor beskrevne forhold, og varierer fra år til år.

Klimaet i Quito er karakteriseret ved en konstant temperatur hele året. Der er mest regn (regnsæson) i april, varmeste måned er september med en maksimal, gennemsnitstemperatur på 22 °C (72 °F), den koldeste måned er september med en maksimal, gennemsnitlig temperatur på 21 °C (69 °F), juli er den tørreste måned, august er den mest solrige måned.

Klimaet i Cusco (startpunktet for Machu Picchu) er kendetegnet ved to sæsoner: Regnfuldt (fra november til april) og tørt (fra maj til oktober). I løbet af regnsæsonen er temperaturen højere (mellem 7 ° og 21 °C) og i løbet af den tørre tid lavere (mellem 0 ° og 20 °C).

Gode vandresko, der kan bruges hele året, anbefales (tennissko eller træningssko) til vandreturene. Stierne varierer i sværhedsgrad, men de fleste er af vulkansk natur. På visse stier, og ved våde landgange, sætter nogle af gæsterne pris på vådsko.

Lette, åndbare bomuldsbukser, der kan laves om til shorts, har vist sig at være anvendelige i alle sæsoner. Husk at medbringe et eller to sæt badetøj. Når vi rejser i store højder (Quito og Cusco), skal du medbringe en varm sweater, handsker, halstørklæde og regnjakke.

Hat med en bred skygge og en rem tilrådes året rundt.

Til de køligere måneder kan våddragter (udgave på 2 mm) lejes gratis.

Livet ombord

Gæster, der ønsker at medbringe vinflasker og/eller spiritus ombord på Santa Cruz II, vil blive opkrævet 27 USD + skatter i proppenge.

Alle kahytter har den samme størrelse vindue og bad og toilet.

Vandet i din kahyt er afsaltet, men kan ikke drikkes. Du finder afkølede drikkevandsdispensere på Horizon-, Expedition- og Sun-dækkene.

Du kan opleve lidt støj og vibrationer i nogle af kahytterne. Dette varierer afhængigt af din kahyts placering. Støj påvirker mennesker forskelligt, og hvad der kan være et problem for en gæst, er måske ikke et problem for andre.

Santa Cruz II vil hverken udlevere en nøgle til din kahyt eller et cruise-kort. Kahytterne kan låses indefra. Hver kahyt har et pengeskab, og gangene overvåges af kameraer med lukkede kredsløb.

Ved check-in får du åbnet en skibskonto (SA). Du kan registrere dit kreditkort på dette tidspunkt for at lette og fremskynde check ud-procedurerne på din sidste dag. Accepterede kreditkort i Ecuador inkluderer: Diners Club, Visa, American Express og Master Card. Vores medarbejdere vil bede dig om at underskrive en kvittering, hvor du godkender dit forbrug, inden beløbet bliver trukket på din skibskonto.

Den lokale valuta i Ecuador er US DOLLARS, og hæveautomater er tilgængelige i fastlandets lufthavne, samt i Baltra lufthavn og i byerne Puerto Ayora og Puerto Baquerizo Moreno.

Der forventes ikke drikkepenge ombord. Foreslåede drikkepenge for tjenesteydelser i land vil være angivet i dine rejsedokumenter.

Hver aften afholder ekspeditionslederen og hans/hendes team en briefing angående den næste dags aktiviteter. Herefter bliver programmet vist på programskærme på forskellige, synlige steder på skibet, og på den centrale opslagstavle.

Droner er ikke tilladt på Galapagosøerne. Der må ikke tages billeder med blitz af dyrelivet. Professionel fotografering eller filmoptagelse kræver en særlig tilladelse af nationalparkens ledelse.

Elektriciteten ombord er 220 V - 110 V, 60 Hz. Stikkene er Type B (amerikansk standard).

Udstyret på MS Santa Cruz II inkluderer kajakker, paddleboard, en båd med glasbund, 2 mm kort våddragt (i størrelser fra XXS til XXL) og snorkeludstyr (netposer, masker, finner, snorkler og opdriftsveste). Det er helt gratis at låne alt dette. Disse aktiviteter er reguleret af nationalparken og skal altid ske under opsyn af en certificeret naturguide.

Gæsterne skal deltage i en kort sikkerhedsbriefing, før disse aktiviteter afholdes. Sikkerhedsbriefingerne og læsning af de udleverede dokumenter er obligatorisk for at deltage i disse aktiviteter.

Alt udstyr, som skibet stiller til rådighed, bliver rengjort og desinficeret under tilsyn af den medicinsk sikkerhedsansvarlige. Man får hver et helt nyt mundstykke, når man skal snorkle og bruger skibets udstyr.

Alle måltider er sammensat af vores Le Cordon Bleu-certificerede gastronomiske direktør. Morgenmad, frokost og middag har form af buffet i Beagle Restaurant på Ocean-dækket. Reservation er ikke nødvendig, og påklædningen er altid afslappet. Vi beder blot vores gæster om ikke at gå ind i spiseområdet i badetøj og med bare fødder.

Giv venligst besked angående særlige anmodninger for siddepladser og kostkrav til Hurtigruten Expeditions eller din rejsearrangør inden dit krydstogt.

Til frokost og middag er der husets øl, vin og sodavand. Kaffe, te og drikkevand, der er blevet renset ombord, er inkluderet igennem hele dagen. Gratis vand med og uden brus kan fås til alle måltider. Der kan også købes andre drikkevarer, herunder cocktails, og en opgraderet drikkevareordning.

Hurtigruten App er vores digitale guide ombord. Det anbefales at downloade den inden ombordstigning, så man kan følge aktiviteterne ombord, foretage reservation i restauranten, bestille udflugter og finde oplysninger fra A til Z fra det øjeblik, man går ombord. Appen fungerer kun, mens du er ombord, da den er forbundet til skibets internetadgang.

Gratis Wi-Fi internetforbindelse er tilgængelig ombord i løbet af krydstogtets varighed, men grundet Galapagos’ fjerne beliggenhed, skal du være opmærksom på, at internetforbindelsen er uregelmæssig og har en lav båndbredde. 

Internet er kun tilgængeligt i fællesområder.

Alle mobiltelefoner skal være på FLYTILSTAND på alle stier inden for nationalparken.

Mobildækningen er ujævn, meget dårlig og begrænset til omegnen af de befolkede øer (øerne Santa Cruz og San Cristobal).

Santa Cruz II sejler under Ecuadors flag, og arbejdssproget ombord er spansk. Meddelelser til gæsterne gives på engelsk og kan også gives på tysk, fransk, spansk eller italiensk alt efter de rejsende gæster. Foredragene bliver holdt på forskellige sprog i forskellige lokaler.

Vi tilbyder ikke service med tøjvask ombord Santa Cruz II. Der er dog to almindelige vaskemaskiner/tørretumblere som er gratis tilgængelige døgnet rundt ved indgangen til Expedition-dækket, og der er vaskeinstruktioner, vasketøjskurve og biologisk nedbrydeligt vaskemiddel.

Du kan finde vores naturhistoriske bibliotek i Expedition Lounge på Expedition-dækket. Spørg vores naturforskere om, hvilke bøger der er gode at læse under rejsen. Efter læsning bedes gæsterne venligst returnere bøgerne til biblioteket. Der er et udvalg af generelle fagbøger og naturhistoriske bøger, men for alt relateret til naturhistorien på Galapagos, bedes du spørge ekspeditionslederen om råd.

Santa Cruz II overholder GALAPAGOS BIOCONTROL AGENCY- (ABG) OG ISPS-reglerne (International Ship and Port Security System), hvor al bagage er underlagt kontrol via røntgen-/metaldetektor og organisk/biosikkerhedsinspektion inden ombordstigning på flyet på fastlandet i Ecuador. Disse inspektioner inkluderer screening af håndbagage før og efter flyrejsen mellem Ecuador og Galapagos.

Santa Cruz overholder internationale sikkerhedskrav og er et moderne fartøj velegnet til sejlads på Galapagosøerne.

Den første dags program inkluderer en kort, men fuldstændig, obligatorisk sikkerhedsbriefing om sikkerheden ombord og i løbet af landgange. Denne briefing efterfølges af den obligatoriske sikkerhedsøvelse.

En separat sikkerhedsbriefing afholdes før den første snorkling-, kajakronings- eller paddleboardingmulighed.

Under sejladsen gælder særlige sikkerhedsbestemmelser for landgange med ekspeditionsbåde. Følg venligst instruktionerne fra ekspeditionslederen og besætningen/personalet. Særlige redningsveste til brug under landgange udleveres til alle passagerer

Der er postkasse og frimærker tilgængeligt i Baltra lufthavn og i Puerto Ayora. Vær opmærksom på, at posten kan være lang tid undervejs.

Hvis du er tilbøjelig til at blive søsyg, anbefales det at medbringe piller, som du er fortrolig med. Man kan altid gratis få et lokalt mærke af søsygepiller i receptionen på Horizon-dækket.

Hurtigruten overholder ISPS-reglerne (International Ship and Port Security System), hvor al bagage er underlagt kontrol via røntgen- / metaldetektor ved ankomsten til havnefaciliteten eller skibet. ISPS-reglerne inkluderer også scanning af håndbagage i alle anløbshavne i løbet af krydstogtet.

Liste over forbudte genstande:

 1. Ulovlige stoffer, narkotika og ulovlige genstande
 2. Alle skydevåben inklusive efterligninger, ikke-affyrende våben, startpistoler og deres komponenter (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: pistoler og geværer, både operationelle eller replikaer, ammunition af alle typer, luftpistoler, trykluftpistoler, herunder paintball-pistoler, signalpistoler, pistollightere, dele til pistoler/skydevåben, luftgeværer, harpungeværer, startpistoler og realistiske kopier af skydevåben)
 3. Alle sprængstoffer og kopier (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: sprænghætter, dynamit, fyrværkeri, pyroteknik, håndgranater, plastisk sprængstof, komponenter til bombefremstilling, krudt)
 4. Spidse våben og skarpe genstande (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: kastestjerner, springknive eller tyngdekraftudløste knive, dolke, knive eller sakse med klinger længere end 7 cm (inklusive foldelommeknive), barberknive, spyd eller harpuner, bueskydningsudstyr, armbrøster, armbrøstbolte og langbuepile, sabler, sværd, sgian-dubh-knive, kirpan-knive eller økser)
 5. Stumpe våben (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: knojern, messingknojern, køller, gummiknipler, stave, morgenstjerner, nunchaku eller andre genstande tilpasset eller beregnet til brug som angrebsvåben)
 6. Fastholdelsesanordninger (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: håndjern, benlænker eller seler til at fastspænde hovedet)
 7. Højspændingsbaserede stødanordninger og genstande, der indeholder invaliderende stoffer (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: strømpistoler, gaspistoler, tåregasspray, tåregas, fosfor, syre, gift eller andre farlige kemikalier, der kan bruges til at lemlæste eller invalidere)
 8. Brandfarlige stoffer, medmindre de transporteres i begrænsede mængder (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: benzin, denatureret sprit, lightervæske, maling, fortyndere, store batterier osv.)
 9. Stearinlys eller røgelse
 10. Tryksatte gasbeholdere, flasker eller cylindere (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: dykkerflasker, propanbeholdere, store aerosoldåser)
 11. Genstande med varmeelementer (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: nedsænkningsvarmere, varmetæpper, infrarøde varmeapparater, strygejern, vandvarmere, kaffemaskiner osv.)
 12. Fjernstyrede eller selvflyvende flyveenheder (herunder, men ikke begrænset til, følgende genstande: droner, legetøj eller drager af enhver art)
 13. Selvbalancerende svævebrætter, Air Wheels, scootere, Segways
 14. EPIRB-enheder (Emergency Position Indicating Radio Beacons), amatørradioer, satellittelefoner, transformere, lasere og laserpenne, signalforstyrrende enheder

Ovenstående liste er ikke udtømmende. SSO'en/kaptajnen er bemyndiget til at foretage en professionel vurdering af lovligheden af ​​enhver genstand, der er deklareret, registreret eller opdaget ombord.

Besøg vores lille butik ombord, hvor du kan finde diverse, lige fra kunsthåndværk til dagligdags fornødenheder. Find den perfekte gave til dine venner og familie, og køb de fleste af de ting, vi har foreslået på vores pakkeliste.

Hver dag tilbyder vi, udover kerneaktiviteterne (normalt en vandretur), en række forskellige aktivitetsmuligheder, der er godkendt af nationalparken:

 • Snorkling
 • Kajakroning
 • Paddleboarding
 • Ture nær kysten  (ombord i vores oppustelige gummibåde, også kendt som pangas)
 • Ture i båd med glasbund
 • Cykelture (kun på Santa Cruz)

Disse aktiviteter vil blive forklaret på forhånd af ekspeditionslederen og guider. Der hænger en tilmeldingsseddel i ekspeditionsrummet på Expedition-dækket. Disse aktiviteter kan ikke bookes på forhånd og er alle gratis. Bemærk venligst, at antallet af deltagere pr. aktivitet er begrænset.

Gæsterne mindes respektfuldt om, at vores ekspeditionsbåde muliggør både vandbaseret udforskning og sikre landgange på Galapagosøerne. Hvis havet viser sig fra sin barske side, kan vores ekspeditionsleder og den vagthavende officer undersøge landgangsstedet for at bestemme programsikkerheden. I meget sjældne tilfælde kan programmet blive ændret, og ekspeditionslederen vil så annoncere det bedste alternativ til alle gæster via højttalersystemet.

Du skal være rimelig adræt for at kunne gå ombord på ekspeditionsbådene, men der er ellers ingen grund til at bekymre sig om at sejle i dem. Besætningen vil vise dig, hvad du skal gøre, og så længe du følger deres instruktioner, vil det efter et par gange føles som ren rutine.

På udflugterne i vores båd med glasbund vil gæsterne blive overført fra ekspeditionsbådene (pangas). Følg instruktionerne fra ekspeditionsteamet af hensyn til alles sikkerhed.

Nogle steder snorkler vi i havet med udgangspunkt fra ekspeditionsbådene (pangas). Når vi skal tilbage, anbringes der en stige på bådens ponton. Følg ekspeditionsteamets instruktioner som ved alle aktiviteter.

Ved besøg på Galapagos kan der være en af disse 3 landgangsmuligheder:

 1. INGEN LANDGANG: Der er ingen sti på kysten. Gæsterne er begrænset til ekspeditionsbådene (pangas). Du kan bære vandsko, sandaler eller gå barfodet.
 2. VÅD LANDGANG: Denne type landgang sker ofte lige ved kanten af stranden, hvor panga-føreren sejler det lille fartøj ind mod den sandede kyst, så gæsterne kan glide ned ad pontonerne nær agterstævnen på vores Zodiac. Derfor vil gæsterne næsten altid få våde fødder i processen. Nogle gæster foretrækker at have vandsko på ved denne type landgang, tørre fødderne på stranden med de specielle badehåndklæder, som vi tilbyder (gratis), og så tage mere robust fodtøj på til vandreturen. Når vi skal tilbage, er det den modsatte proces.
 3. TØR LANDGANG: Der er en dok eller solid overflade, så vores gæster kan træde ud af fartøjet uden at få fødderne våde. Du kan altid stole på naturguidernes og/eller fartøjets operatørs hjælpende hænder, så du kan komme sikkert i land ved dit besøg på stedet. Du kan have dit robuste fodtøj på lige fra kahytten.

På grund af øgruppens skrøbelighed vil guiderne bede alle gæster om at fjerne snavs fra sålen på dit fodtøj eller dyppe dem i vandet, inden de går ombord på vores Zodiac. Når du går ombord på Santa Cruz, øges dette tiltag med de vandslanger med ferskvand, der er tilgængelige på agterplatformen.

Ombord på skibet er rygning kun tilladt i de udpegede områder ude på dækket, hvor der er askebægre. Rygning er ikke tilladt i kahytterne. Det er strengt forbudt at smide cigaretskodder over bord.

Hvis du har særlige anmodninger (f.eks. i forhold til kost eller medicin), bedes du informere os så hurtigt som muligt, og ikke senere end 8 uger inden dit krydstogts afgang. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme sådanne anmodninger, men kan ikke garantere, at vi gør det, og under ingen omstændigheder vil en sådan anmodning blive accepteret af os for at udgøre en del af en kontraktmæssig aftale.

Velkomsthilsen

På ombordstigningsdagen vil alle gæster modtage en gratis bog om Galapagos’ dyreliv og en genanvendelig vandflaske. Gæster i suite vil modtage en ekstra velkomstgave i deres kahyt.

Opredningsservice

Gæster i suite vil dagligt få opredningsservice, herunder friske håndklæder og et stykke chokolade eller lignende på deres hovedpude.

Vi minder dig venligst om at være forsigtig, når du går rundt ombord på skibet, mens du er til søs. Især når du begiver dig ud på dækket, skal du være opmærksom på advarselsskiltene om våde og glatte dæk.