Restauranter
Få mere at vide om restaurant Aune, Fredheim og Lindstrøm.
Et ekspeditionskrydstogt med Hurtigruten er en fest for alle dine sanser. Vores dygtige kokke og køkkenbesætning sætter en ære i at kreere lækre måltider baseret på bæredygtige og smagfulde råvarer. Vi benytter os af certificerede leverandører, der dyrker deres produkter bæredygtigt.
Valget er selvfølgelig vigtigt, så vi arbejder på at sikre, at alle har lækre måltider at vælge imellem, med både fisk, kød og plantebaserede retter.
Restaurant Aune
Aune er det primære spiseområde ombord. Morgenmad, frokost og aftensmad serveres her og er inkluderet i dit krydstogt.
De faste middage varierer med et udvalg af kød, fisk eller plantebaserede retter.
Restaurant Fredheim
Fredheim tilbyder bagværk og internationale retter i et uformelt og socialt rum.
Nyd en kop kaffe og en kage, og bestil et måltid fra det brede udvalg på menukortet. Fra det åbne køkken kreerer vores kokke dynamiske og eksperimenterende retter fra hele verden på alle tidspunkter af dagen.
Fredheim er inkluderet for alle vores gæster. Normalt åbent til morgenmad, frokost og aftensmad.
Restaurant Lindstrøm
Nyd fin gourmetmad i Lindstrøm, vores à la carte-restaurant.
Restauranten serverer udsøgt frokost og aftensmad og byder alle gæster velkommen til at booke deres bord ombord. De dygtige kokke i Lindstrøm kører en 8-dags fast menu igennem hele rejsen.