Foto: Michael Bound Hurtigruten

Sikker og bæredygtig

Med 125 års erfaring med opdagelsesrejser ved vi, hvordan vi skal passe på dig samtidigt med, at vi også passer på dyrelivets levesteder og de fjerntliggende samfund, du kommer til at besøge sammen med os. Hurtigruten forpligter sig til at beskytte miljøet, og vi var det første krydstogtsselskab til at fjerne unødvendig engangsplastik fra vores skibe og hoteller.

Læs mere om bæredygtighed

En tradition for eventyr

Vi har været på forkant med søfartsekspeditioner siden 1893 og skubbet til grænser og rejst til nye horisonter fra pol til pol. Denne historie er stolt forankret i DNA’et af alle vores ekspeditionskrydstogter i dag. Tag med os på en rejse, og oplev at være en del af vores levende arv.

Læs mere om Hurtigrutens historie

Foto: Hurtigruten Museum
Foto: Andrea Klaussner Hurtigruten

Autentisk hele vejen igennem

Essensen af et ekspeditionskrydstogt med Hurtigruten er ren, ufiltreret udforskning. Vi giver dig mulighed for at opleve naturen, når den er mest rå, vi bringer dig tæt på sjældent dyreliv og ind i ægte lokale menneskers liv. Glemt alt om falsk underholdning. Forvent i stedet indsigt, inspiration og påskønnelse af vores planet i al dens pragt.

Læs mere om autentiske oplevelser om bord

Teknologi for fremtiden

Hurtigruten har investeret i banebrydende hybridmotorer for at kunne drive grønnere ekspeditionsfartøjer. De avancerede batterisystemer, som er designet i partnerskab sammen med Rolls Royce, og andre innovative, grønne teknologiske løsninger vil reducere brændstofforbruget og udledninger betydeligt. MS Roald Amundsen er det første af disse pionerskibe, der er sat til at revolutionere havforskningen til det bedre.

Læs mere om teknologi om bord

Foto: Blueye Robotics
Foto: Genna Roland Hurtigruten

Dit ekspeditionsteam

For at få en ekstraordinær ekspeditionsoplevelse har du brug for en ekstraordinær ekspertise. Dit ekspeditionsteam er sammensat af nutidens moderne opdagelsesrejsende og de bedste forelæsere fra hele verden. Teamet, som er dedikerede til at gøre ethvert ekspeditionskrydstogt sikkert og bæredygtigt, afholder også foredrag om flere forskellige emner for at forbedre din viden om alle de steder og destinationer, vi går i land.

Læs mere om ekspeditionsteamet

Spændende destinationer

MS Roald Amundsen går ombord i fordybende ekspeditioner overalt i verden fra den fjerntliggende Arktis ved Nordvestpassagen ned til de tætte pingvinkolonier i Antarktis. Mange af de have og steder med landgang du vil besøge er næsten ikke beboet af mennesker, så du får glimt af livet i de samfund, der ligger i uberørte vildmarksområder, og det sjældne dyreliv.

Læs mere om destinationer med MS Roald Amundsen

Foto: Andrea Klaussner Hurtigruten