Mere sikker, stadig sammen

Vi bekymrer os meget om din sundhed, dit helbred og velbefindende. Det er lige så sandt nu, som det altid har været, lige siden vi først begyndte at sejle i 1893, måske endda endnu mere.

Vi har introduceret flere nye procedurer på alle vores skibe, der er designet til at holde dig sikker fra Covid-19. Vi vil konstant opdatere disse foranstaltninger i overensstemmelse med de seneste retningslinjer fra de lokale myndigheder.

Ørjan Olsvik, professor i medicinsk mikrobiologi ved Norges arktiske universitet, vil også rådgive os og støtte vores lægehold ombord i, hvordan vi gør vores sejlads endnu mere sikker. Professor Olsvik har over ti års erfaring fra sit arbejde hos CDC (Centers for Diseases Control and Prevention) i USA, hvor han rådgiver krydstogtskibe med hensyn til regler for virus- og sygdomsudbrud. Han har også samarbejdet med WHO (World Health Organisation), FN og NATO.

Du kan være forvisset om; du og dit eventyr er i sikre hænder hos os.

Sidst redigeret: 13-10-2020 14:04

Hvad vi gør

 • Social afstand

  Vi har indført flere tiltag, der giver gæster og besætning mulighed for at holde en sikker afstand om bord.

 • Ansigtsmasker

  Alle i besætningen vil bære ansigtsmasker eller ansigtsskærme i fællesarealer.

 • Testing

  Gæster og besætning vil blive testet, inden de tager afsted på vores ekspeditionskrydstogter.

 • Rengøring

  Ud over grundig daglig rengøring, desinficeres alle kahytter fuldstændigt, når der skiftes gæster.

Hvad du skal gøre

 • Egenerklæring

  Før ombordstigning skal alle gæster levere en egenerklæring, som sikrer dig, dine medpassagerer og vores besætning under rejsen.

 • Feberscanning

  En kontaktløs feberscanning bliver udført på alle vores gæster inden ombordstigning.

 • Testing

  Gæster og besætning vil blive testet, inden de tager afsted på vores ekspeditionskrydstogter.

Før du stiger ombord

For at beskytte de andre gæster og vores besætning er vi nødt til at sikre, at folk, der går ombord på vores skibe, er smittefri. Det er vigtigt, at du sandfærdigt kan bekræfte, at du ikke har symptomer på Covid-19, før du kan gå ombord på et af vores skibe.

Når du går ombord og fra borde

Hver gang du går ombord på skibet eller går fra borde, beder vi alle, uanset om det er gæster eller besætningsmedlemmer, om at tage en række forholdsregler, såsom brug af mundbind, pandescanning og grundig håndhygiejne.

Social distancering

Vi har lavet markeringer på gulvet, øget kahytservice og justeret, hvordan vi håndterer tingene på skibet, så vi kan give dig mere plads med social distance, når du er ombord.

Mundbind og ansigtsvisir

Social distancering er ikke altid mulig Vores besætning vil derfor anvende mundbind eller visir i de offentlige områder, i madhåndteringsområderne og ved hjælp og rengøring i gæsternes kahytter. Gæster skal også anvende mundbind i visse situationer.

Rengøring

Vi har altid fulgt de højeste standarder, når det drejer sig om rengøring af vores skibe. Disse er endda blevet forbedret endnu mere med nye rengøringstiltag for at forhindre Covid-19 i at sprede sig. Vi beder alle gæster om at opretholde regelmæssig håndhygiejne ved at vaske med sæbe og vand eller bruge alkoholbaseret håndrensemiddel. Der er placeret stationer med håndrensemiddel i nærheden af alle fællesområder.

Fødevarer og drikkevarer

At nyde den lækre mad ombord er en stor del af din oplevelse, når du sejler med os. Vi har lavet lidt om på vores restauranter for at sikre, at du kan holde fokus på dine måltider og ikke behøver at bekymre dig om noget andet.

Udflugter og landgange

Vi arbejder tæt sammen med vores lokale udflugtspartnere for at sikre, at disse unikke valgfrie oplevelser er i fuld overensstemmelse med de nationale og branchens retningslinjer samt procedurerne for vores egne skibe.

Sundheds- og sikkerhedsansvarlig

Hvert skib har en dedikeret sundheds- og sikkerhedsansvarlig med tilhørende team ombord. Teamet står til din rådighed når som helst på dagen, når du rejser med os.