Trondheim

Ønsker du at forlænge din rejse med et ophold i Trondheim? Kontakt os, så hjælper vi dig med overnatning.

Trondheim - ungdommelig og historisk med internationalt præg

Trondheim er en stor by efter norske standarder, men byen har formået at bevare en lille bys charme og intimitet. Trondheim er kendt som en af Europas typiske træbyer, og byens centrum har mange specielle træbygninger - nogle bygget helt tilbage i 1700-tallet.

Bakklandet er Trondheims gamle bydel, der ligger på den østlige side af Nidelven. Det er nemmest at komme dertil over den gamle, røde bybro fra byens centrum. De gamle træbygninger, der oprindeligt var arbejderboliger, er blevet restaureret og omdannet til lejligheder, butikker og restauranter.

Trondheim har ry for at være den by i Norge med flest restauranter og cafeer pr. beboer. Du kan finde noget for enhver smag og pengepung. Lokale fødevarer er populære, og lokale landmænd forsyner byens restauranter med friske råvarer.

Hoteller i Trondheim

Clarion Hotel 
Hotellet ligger nær havnen og fem minutter fra Hurtigrutens kaj. Clarion Hotel & Congress er et af Skandinaviens største kongreshoteller, og det imponerer med sin spektakulære arkitektur. De hyggelige og moderne værelser er veludstyrede, og der er trådløs adgang til internettet. Morgenmaden er inkluderet, og der tilbydes et bredt udvalg af varme og kolde retter. Fra à la carte-restauranten på niende etage kan man nyde en fantastisk udsigt over byen og fjorden.

Clarion Collection Hotel Grand Olav
Centralt i Trondheim ligger dette stilfulde hotel ved siden af ​​den berømte koncertsal Olavshallen og i gåafstand til den spektakulære Nidarosdom. De 106 moderne værelser og suiter har trådløs internetadgang, og morgenbuffet'en omfatter en række økologiske fødevarer. Efter en lang dag med sightseeing kan gæsterne hjælpe sig selv ved en let aftenbuffet - kl. 18.00-21.00.

Radisson Blu Royal Garden
På den smukke flodbred ligger dette stilfulde hotel med 298 komfortable værelser og suiter med gennemtænkte bekvemmeligheder som trådløs internetadgang. Lækre spisemuligheder frister besøgende, og fitnesscenteret tilbyder rigeligt udstyr til effektiv træning. Event-faciliteter inkluderer 18 mødelokaler og en overdådig festsal, der kan rumme op til 650 mennesker.

Hvis du ønsker at bestille værelse på et af disse hoteller, bedes du ringe på 442.035 539 634.