Tromsø

Ønsker du at forlænge din rejse med et ophold i Tromsø? Kontakt os, så hjælper vi dig med overnatning.

Tromsø - hvor natur og kultur går hånd i hånd

Tromsø ligger 350 km nord for Polarcirklen og er den største by i det nordlige Norge. I begyndelsen af ​​1900-tallet var Tromsø udgangspunkt for ekspeditioner til Arktis - deraf dens kaldenavn: Porten til Arktis. Nu er Tromsø en moderne by med mange aktivitetstilbud - fx akvarium, flere kvalitetsmuseer og verdens nordligste botaniske have. Byen er også et populært sted at observere det majestætiske fænomen nordlyset.

For friluftselskere ligger Tromsø bekvemt lige rundt om hjørnet fra en tilsyneladende uberørt vildmark med mange muligheder for aktiviteter som vandreture, fiskeri, kajakture, hundeslædekørsel og hvalsafari. Byen er kendt for sit livlige natteliv og en række restauranter med speciale i de friske ingredienser fra Arktis. Tromsøs multi-kulturelle samfund med flere end 100 nationaliteter gør sit bedste for at mætte lokale ganer, og der er ingen mangel på nye spisesteder med lokale fødevarer.

Hoteller i Tromsø

Radisson Blu Hotel
Her oplever besøgende ægte gæstfrihed på en førsteklasses beliggenhed i byens centrum tæt på havnen. Værelserne er rummelige og komfortable, og suiterne har moderne møbler og trådløs internetadgang er inkluderet i prisen.

Clarion Hotel The Edge
Hotellet åbnede i maj 2014 og ligger på havnen midt i Tromsø. Hotellet har 290 værelser og er et hotel i verdensklasse - et mødested i byen og en kulturel arena for store og små begivenheder. Der er trådløs internetadgang på hele hotellet. Restauranten "Køkken & Bord" tilbyder internationale smagsoplevelser og kombinerer dem med lokale råvarer.

Clarion Collection Hotel Aurora
Hotel Aurora ligger smukt ved havet og har en storslået udsigt til Ishavskatedralen og havnen. De 121 rummelige værelser og suiter har kabel-tv, hårtørrer, telefon, køleskab og trådløs adgang til internettet. Fra det udendørs boblebad på taget kan man nyde en uforglemmelig udsigt over Tromsø, mens man slapper af. Morgenbuffet'en tilbyder blandt andet en række økologiske fødevarer. Der serveres let aftenbuffet kl. 18.00-21.00.

Hvis du ønsker at bestille værelse på et af disse hoteller, bedes du ringe + 44 2035 539 634.