Svolvær i Lofoten

Ønsker du at forlænge din rejse med et ophold i Svolvær? Kontakt os, så hjælper vi dig med overnatning.

Svolvær - udforsk Norges uberørte øer

Lofoten er draperet over Norskehavets turbulente farvande langt nord for Polarcirklen. Den imponerende vildmarks-forpost har et varieret landskab med majestætiske bjerge, dybe fjorde, skrigende havfuglekolonier og lange, bølgestrøgne strande.

Hvis du søger uforglemmelige naturoplevelser, skuffer Lofoten bestemt ikke. Svolvær er det administrative centrum med mange butikker, gallerier og Lofoten Kulturhus. Det gede-lignende fjeld Svolværgeita ser ned på byen og er en udfordring for klatrere. De fleste af Lofotens indkvarteringssteder findes i Svolvær, der er en af Nordnorges vigtigste havne.

Fiskeriet har været - og er til en vis grad fortsat - grunden til, at der har boet mennesker her, og regionen er kendt for sine mange små fiskerbyer. Befolkningen har altid opholdt sig her året rundt og samtidig haft små bedrifter. Alligevel har det sæsonbetonede torskefiskeri haft størst betydning.

Hoteller i Svolvær

Thon Hotel Lofoten
Hotellet ligger smukt på havnen i gå-afstand til Hurtigrutens terminal og alle byens attraktioner. De 161 moderne og komfortable værelser har fladskærms-tv, minibar og air-condition og trådløs adgang til internettet. Fra mange af værelserne er der smuk udsigt over fjorden eller byens centrum. Start dagen med noget af ​​Norges bedste hotel-morgenmad med varme og kolde retter, flere typer brød, hjemmelavet pålæg med mere. Restaurant Bojer tilbyder lokale specialiteter som frisk sej eller Lofoten-lam.

Hvis du ønsker at bestille værelse på et af disse hoteller, bedes du ringe på +44 2035 539 634.