Oslo

Ønsker du at forlænge din rejse med et ophold i Oslo? Kontakt os, så hjælper vi dig med overnatning.

Oslo - overraskende cool

Norges hovedstad ligger ved fjorden omgivet af skove, søer og bakker. Halvdelen af ​​Oslos areal er grønne områder, så der er masser af steder, hvor man kan trække vejret dybt. Uanset om man vil sejle på Oslofjorden eller vandre i de bølgende bakker, der omgiver byen, er der masser af muligheder.

Oslos kompakte størrelse gør den perfekt til spadsereture. Bare vælg en retning og gå i gang!. Mod vest findes store huse med grønne haver og Bydgdøy-halvøen, der er hjemsted for adskillige museer - friluftsmuseet, Folkemuseet og Vikingeskibsmuseet. Mod øst har studerende og unge familier skabt en spændende atmosfære med genbrugsbutikker, hyggelige cafeer og restauranter og en tydelig retrostil.

Lidt nordpå ligger den berømte skihopbakke Holmenkollen og skoven. Bykernen er hjemsted for restauranter, caféer, gode shoppingområder og et usædvanligt antal skulpturparker - bl.a. Vigeland Park og Ekeberg Park.

Hoteller i Oslo

Comfort Hotel Karl Johan
Hotellet åbnede i marts 2016 og ligger på Oslos hovedgade, der starter ved Sentralstasjonen og fortsætter helt til kongeslottet. Et godt hotel med stilfuldt design og en bar og restaurant i verdensklasse! Hotellet fylder fire bygninger, der er forbundet, og ikke to af de 181 værelser er ens. Internet.

Comfort Hotel Grand Central
Hotellet ligger ved Sentrastalsjonen, Østbanehallen, og er et af Skandinaviens smukkeste hoteller. Hotellet åbnede i 2012, har 170 værelser og ligger enestående i den hippeste del af byen. En stor del af hotellet ligger i en tidligere stationsbygning fra 1854 og holder charmen fra de tidlige dage. Norges bedste designere og indretningsarkitekter har skabt et moderne hotel. Kaffe og adgang til 24-timers fitnesscenter og internet er inkluderet i værelsesprisen.

Clarion Collection Hotel Bastion
Hotellet har sin egen karakter med 99 værelser, unikt design og personlig atmosfære. Hotellet er inspireret af britiske boutique-hoteller, og man føler sig godt hjemme. Hotellet ligger i Kvadraturen-kvarteret kun få minutters gang fra Sentralstasjonen, den fashionable Karl Johans Gate og Aker Brygge. Der er te og kaffe med hjemmebagt brød til gæsterne om eftermiddagen. Om aftenen serveres et let aftensmåltid.

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Dette 22-etagers hotel ligger misundelsesværdigt under 500 meter fra Karl Johans Gate, Oslos vigtigste færdselsåre. Rejsende kan nemt komme til førsteklasses shoppingområder, vigtige forretningsområder og den majestætiske Oslofjord. Værelser og suiter er indrettet med plysmøbler og de fleste har en fantastisk udsigt. Desuden er der trådløs internetadgang, adgang til Lagoon, fitnesscenter med swimmingpool. I baren på 21. etage kan man nyde drinks med Oslo-fjorden som baggrund.

Thon Hotel Opera
Thon Hotel Opera ligger ved Oslos hovedbanegård, Sentralstasjonen, og tæt på Oslofjorden og operahuset. Thon Hotel Opera har 480 veludstyrede værelser i forskellige størrelser og med trådløs internetadgang. Hotellet har en à la carte restaurant og en bar.

Thon Hotel Terminus
Thon Hotel Terminus ligger i Oslos hjerte i nærheden af Sentralstasjonen, busterminalen og butikscentret Oslo City. Thon Hotel Terminus har 154 værelser i forskellige kategorier. Værelserne har hårtørrer, telefon, fladskærms-tv, minibar og trådløs internetadgang. Hotellet har en lounge, og der serveres aftensmåltid i spisesalen.

Thon Hotel Spectrum (fra 1. april 2018)
Thon Hotel Spectrum ligger i centrum af Oslo, tæt på Sentralstasjonen, busterminalen og Oslo- og Gunerius-indkøbscentre. Thon Hotel Spectrum har 151 værelser i forskellige kategorier. Værelserne har hårtørrer, telefon, tv og trådløs internetadgang.

Hvis du ønsker at bestille værelse på et af disse hoteller, bedes du ringe på +44 2035 539 634.