A large ship in a parking lot

Oslo Lufthavn/Gardermoen

Hvis du skal flyve tidligt om morgenen eller ankommer sent, er hotellerne ved lufthavnen et godt valg. Oslo centrum er kun 20 minutter væk med tog.

Hoteller Oslo Lufthavn

Radisson Blu Airport Hotel (Gardermoen Lufthavn)
Uovertruffen komfort og en imødekommende indstilling gør dette hotel i Oslo Lufthavn til en ideel base tæt på Norges hovedstad. En overdækket gangbro forbinder lufthavnen og hotellet, og de 500 værelser og suiter har trådløs adgang til internettet. Forkæl dig selv med et varmt måltid på en af hotellets restauranter eller varm op ved pejsen i den dejlige lobby-lounge. Med sin strategiske beliggenhed og 31 fleksible konferencelokaler er Radisson Blu også perfekt til store og små møder.

Park Inn by Radisson Airport Oslo
Hotellet ligger ved ​​Gardermoen Lufthavn og er et perfekt valg for rejsende, der ønsker at være i nærheden af ​​transportmulighederne. Hop på toget og kør 20 minutter til Oslo centrum eller tag et eksprestog til Trondheim. Hotellet har ​​300 eftertænksomt udstyrede værelser med trådløs internetadgang, kaffe- og te-faciliteter og lydisolerede vægge. Efter en travl dag kan man sætte sig ved vinduet på værelset og se flyene lette. Man kan spise på hotellets RBG Bar & Grill, der har en bred vifte af muligheder for enhver smag hele dagen. Baren er et fantastisk sted at slappe af med en cocktail, et glas vin eller øl.

Hvis du ønsker at bestille værelse på et af disse hoteller, bedes du ringe på +44 2035 539 634.