Bergen

Ønsker du at forlænge din rejse med et ophold i Bergen? Kontakt os, så hjælper vi dig med overnatning.

Bergen - porten til de norske fjorde

Bergen er omgivet af syv fjelde og en af verdens mest populære attraktioner, fjordene. Byen har en ideel kombination af natur, kultur, historie og spændende byliv. Bergen er berømt for sin unikke charme, som du selv bør opleve. Bryggen er på UNESCOs verdensarvliste. At gå i de smalle gyder, der er gjort endnu mørkere og mere mystisk med overhængende altaner, føles som at træde tilbage i tiden.

Der er masser af fristende indkøbsmuligheder - fra små og specialiserede butikker til store varehuse. Nyd et godt måltid og byens natteliv, mens du er her. Her findes næsten alt - caféer, alle typer restauranter, diskoteker, barer og natklubber.

Hoteller i Bergen

Clarion Hotel Admiral
Clarion Hotel Admiral ligger i en storslået gammel pakhusbygning fra 1906. Det er Bergens eneste hotel ved vandet, og der er en fantastisk udsigt over den gamle hansestad, Bryggen og Fløien-fjeldet fra hotellets restaurant. Hotellet har en varm atmosfære og har 210 veludstyrede værelser med trådløst adgang til internettet.

First Hotel Marin
First Hotel Marin er et klassisk hotel i Bryggen-kvarteret. Hotellet har veludstyrede værelser, konferencefaciliteter og dampbade, sauna og træningscenter. Internetadgang.

Radisson Blu Royal Bergen
På en misundelsesværdig beliggenhed tilbyder Radisson Blu Royal Hotel elegant indkvartering på byens historiske kaj. Med sit omhyggeligt designede ydre passer hotellet fint ind i havnekvarterets charmerende atmosfære. Hotellet har 342 velindrettede værelser og suiter med trådløs internetadgang. Du kan forkæle dig selv med dekadente italienske retter på Filini eller smage overdådige amerikanske retter fra Madam Felle. Gæster har adgang til fitnesscenter og tyrkisk sauna.

Thon Hotel Rosenkrantz
Thon Hotel Rosenkrantz er et nyrenoveret hotel i Bergens hjerte tæt på Bryggen, Fløien-fjeldet og fiskemarkedet. Togstationen ligger en kilometer væk. Hotellet har 129 komfortable værelser. Et let aftenmåltid og WiFi er inkluderet i værelsets pris. Nærmeste busstoppested til Hurtigruten er ved First Marin Hotel.

Hvis du ønsker at bestille værelse på et af disse hoteller, bedes du ringe på +44 2035 539 634.