Captain on MS Roald Amundsen
Foto: Agurtxane Concellon Foto

Øget sikkerhed, stadig sammen

For at kunne sikre, at alle rejser med os er sikre for vores gæster såvel som vores besætning, har vi introduceret en række nye procedurer.

Sikkerhed vil altid være vores første prioritet. Det er vigtigt for os, at du forstår, hvilke foranstaltninger, vi vil gøre brug af for at forhindre smitte ombord.

Nogle af disse procedurer og datoer vil blive justeret løbende baseret på regeringens retningslinjer, og hvordan pandemien udvikler sig.

Sidst redigeret: 13-10-2020 14:04

Hvad gør vi?

 • Social afstand

  Vi har indført flere tiltag, der giver gæster og besætning mulighed for at holde en sikker afstand om bord.

 • Ansigtsmasker

  Alle i besætningen vil bære ansigtsmasker eller ansigtsskærme i fællesarealer.

 • Rengøring

  Ud over grundig daglig rengøring, desinficeres alle kahytter fuldstændigt, når der skiftes gæster.

Hvad gør du?

 • Egenerklæring

  Før ombordstigning skal alle gæster levere en egenerklæring, som sikrer dig, dine medpassagerer og vores besætning under rejsen.

 • Feberscanning

  En kontaktløs feberscanning bliver udført på alle vores gæster inden ombordstigning.

 • Testing

  Gæster og besætning vil blive testet, inden de tager afsted på vores ekspeditionskrydstogter.

Inden afrejse

Før ombordstigning skal alle gæster levere en egenerklæring. Vi gør dette for at sikre dig, dine medpassagerer og vores besætning under rejsen.

På- og afstigning

Negativ Covid-19 test er påkrævet af alle besætninger og gæster, inden de tager ud på et ekspeditionskrydstogt. Gæster, der er berørt af disse testforanstaltninger, modtager information om testkravene inden de rejser.

Social afstand

For at lette social afstand, begrænser vi antallet af gæster i restauranter, foredragssale, swimmingpool, sauna og fitnesscenter.

Ansigtsmasker

Vi har indført flere foranstaltninger for at sikre, at alle holder afstand om bord på vores skibe. For yderligere sikkerhed kræves ansigtsmasker om bord i visse situationer.

Rengøring

Vi byder vores gæster velkommen til et 100% rent miljø om bord ved hjælp af det nyeste inden for teknologi og certificerede rengøringsprodukter og desinfektionsmidler. Ud over grundig daglig rengøring, desinficeres alle kahytter og fællesarealer med jævne mellemrum. Der er muligheder for at vaske hænder nær alle fællesområder.

Restauranter

Vi har sørget for, at vi kan servere mad til færre mennesker ad gangen, og serverer maden i stedet for selvbetjeningsbuffeter. Køkkenet opretholder de sædvanlige høje standarder for hygiejne og kvalitet. Der er muligheder for at vaske hænder uden for alle restauranter.

Udflukter

Vi arbejder tæt sammen med vores partnere for at sikre, at udflugter er i overensstemmelse med nationale og industriens egne retningslinjer samt procedurerne på vores skibe. Dette kan betyde, at nogle udflugter midlertidigt ikke er tilgængelige, eller at de er blevet justeret til at opfylde disse krav.

Sundhedstjenester

Langs den norske kyst har vi en sygeplejerske som en del af besætningen, og vi er aldrig langt fra sundhedstjenesten på land. På vores ekspeditionsskibe har vi et hospital om bord samt en læge og mindst en hjælpeplejerske som en del af besætningen.