En mand og kvinde sidder ved siden af en krop af vand

Hurtigruten og Hurtigruten Expedition med Coop-Medlemsfordele

Hurtigruten er et norsk ekspeditionskrydstogts rederi med næsten 130 års erfaring med rejser i polare farvande både langs Norges smukke og varierede kyst og i Arktis og Antarktis.

Coop-medlemmer får 5 % rabat på alle klassiske rejser langs Norges kyst med Hurtigruten og ekspeditionskrydstogter til fjerntliggende destinationer andre steder i verden med Hurtigruten Expeditions.

De klassiske rejser med Hurtigruten langs Norges kyst

Aktionsfyldt RIB-tur

Få 5 % bonus

Hurtigruten er den originale kystrejse langs Norges kyst mellem Bergen i syd og Kirkenes i nord - en strækning på 2500 sømil. Besøg 34 havne i historiske byer og charmerende fiskersamfund og se 100 fjorde og 1000 fjelde undervejs. Jagt nordlyset nord for polarcirklen om vinteren eller bad i lyset fra midnatssolen om sommeren.

Læs mere om rejserne her Læs mere om rejserne her
Aktionsfyldt RIB-tur

Tilbud netop nu

Picture of a delicious meal with fish and local ingredients
Foto: Agurtxane Concellon

Norway's Coastal Kitchen

Et køkken, der bringer dig tættere på

Rejsen med Kystruten er også en kulinariske rejse, hvor man kan opleve maden på Norges kyst. De autentiske, lækre måltider i skibenes restauranter indeholder råvarer, der er indkøbt i de områder, vi sejler til. Med os ser man ikke blot kysten, man smager den også.

Læs mere Læs mere
Picture of a delicious meal with fish and local ingredients
Foto: Agurtxane Concellon

En kulinarisk rejse

  • Over 80 % af råvarerne i skibets restauranter kommer fra flere end 50 norske leverandører og leveres til skibene i 15 ud af de 34 havne, vi besøger.
  • Når vi indkøber madvarer lokalt, handler det ikke bare om kortrejst mad. Det handler også om at belaste miljøet mindst muligt og sørge for, at så lidt mad som muligt går til spilde.
  • Vi har også skabt en helt ny menu dedikeret til plantebaseret mad.
A chef stands in the ship's kitchen and cuts up the season's vegetables

Ekspeditionsrejser med Hurtigruten Expeditions

Et nærbillede af et snedækket bjerg
Ekspeditionskrydstogt i Antarktis
Foto: Andreas Kalvig Anderson

Få 5 % bonus

Slip din indre opdagelsesrejsende fri og tag med på udforskning til nogle af verdens smukkeste og mest afsidesliggende steder som SvalbardGrønlandIsland og Antarktis. Eksperterne i skibenes ekspeditionsteams holder foredrag, hvor man kan lære mere om hver destination, dyrelivet, menneskene og kulturen.

Se alle ekspeditionskrydstogter Se alle ekspeditionskrydstogter
Et nærbillede af et snedækket bjerg
Ekspeditionskrydstogt i Antarktis
Foto: Andreas Kalvig Anderson

Store oplevelser overalt omkring dig

Rejseplanerne på vores ekspeditioner er ikke fuldstændigt fastlagte. Det giver os fleksibiliteten til at reagere på udfordrende elementer og gribe nye muligheder for udforskning, når de opstår. Oplev sjældent og eksotisk dyreliv overalt omkring dig, fra elge til ørne, pingviner til isbjørne og hvalrosser til hvaler.

Læs mere Læs mere
Kayaking at the coast of Greenland

Eksperter i udforskning

  • Et håndplukket ekspeditionsteam med eksperter vil være med dig på hvert skridt ad vejen.
  • Vores ekspeditionsflåde varierer fra små og smidige skibe til middelstore, hybriddrevne fartøjer.
  • Vi har udforsket vores blå planet i mere end et århundrede, og det har lært os vigtigheden af ​​at være grøn.

Information og bookingvilkår

Sådan booker du og får bonus

For at få glæde af din Coop-medlemsfordel (5% bonus), skal du altid oplyse dit Coop-medlemsnummer. Bemærk! Din bonus overføres en måned efter din rejse er afholdt og kan ses på din Coop-medlemskonto.

Book din rejse via mail eller telefon

Betingelser: Bestilling af Coop-medlemsfordele gælder kun for nye bookinger og sker direkte med Hurtigruten. Kan ikke bestilles gennem et rejsebureau eller anden af Hurtigrutens partnere. Kan ikke kombineres med alle andre kampagner/tilbud. Gælder ikke grupperejser. Ved afbestilling gælder Hurtigrutens almindelige afbestillingsbetingelser