2500x1250_lokalmat_hr__0262©Eivor-Eriksen.jpg
Foto: Eivor Eriksen Foto

Mad og drikke

Vi har fundet de bedste råvarer i Norge, og vores kokke har sammensat nogle nye menuer som matcher indtrykket af det fantastiske landskab vi passerer på vores rejse mellem Bergen og Kirkenes. For os er det vigtigt, at give vores gæster unikke og autentiske oplevelser.

Frokostbuffet

Vores lækre frokostbuffet kilder smagsløgene. Her kan du finde dine favoritter, men også alltid nogen overraskelser. Vores kokke udvælger selv de friske råvarer fra lokale leverandører hver eneste dag. Disse råvarer kommer både fra kysten og inde i landet.

Middag, eksempler fra vintermenuen

Forretter:

  • Cremet blomkålsuppe med bladpersille og røget hellefisk
  • Ovnbagt græskarsuppe med bacon, græskarkerner og urter
  • Norsk skogsoppsuppe (suppe lavet på vilde svampe), serveres med sprødt brød, rosenkål og bacon
  • Marineret ørred med agurk, sprødt rugbrød og æggecreme

Hovedretter:

  • Stegt andebryst, syltet rødløg, rotgrøntsager og svampecreme
  • Saltede lammelår fra Hellesylt med rodfrukter, dill, kartofler og sennepssauce
  • Villkveite fra Lofoten, nage grønnsaker, koriander og kaviar
  • Filet af okse fra Nord-Norge, rodgrøntsager, kartoffelpure og bordelaisesauce

Desserter:

  • Multer under rømmen
  • Pærer i karamel, nødder og vaniljeis
  • Syltede blommer fra Hardanger med kryddercreme og krumkager
  • Bedstefars skæg med vanilje og efterårets bær
2500x1250_Hurtigruten_0215_0374©Jimmy-Linus_Tinagent.jpg
Foto: Jimmy Linus/Tinagent Foto

Ekstra servering

Pausemenu:

Friske grøntsager serveret med smagfuld dip. Kr 45,- 
Bagværk - vi serverer dagens kager eller bagværk. Kr 50,- 
Frugtfad, med tørret frugt & nødder - frisk frugt som gir ny mødeenergi. Kr 50,- 
Wraps med røget ørred, sprød salat, rødløg og Philadelphia ost 
Wraps med fenalår, salat og peberrømme Kr 60,- 
Lun Quiche med bacon, svampe og porreløg. Kr 55,- 
Dagens suppe i kop ved pauser på dæk, kommer med friskbagt brød. Kr 55,- 
Smoothies energidrik Kr. 55,-
De opgivne priser er pr. person

Minglemad:

Lokal æblemost
Saltede mandler 
Tørfisk Toast med: Orr røget fjordørred fra Fossen. 
Syltet ishavsørred fra Sigerfjord 
Roastbeef af rensdyr 
Ost fra Tingvoll 
Svinesylte
Pakkepris Kr 195,-

Festmenu

Kontakt os venligst for 4- eller 5 -retters fest menu.

Side-aktiviteter